MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

• Thread starter Thread starter LIFE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Να υποθεσω οτι αν ξαναμπω εδω θα μου τη φυλας????:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ (ασχετο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Να υποθεσω οτι αν ξαναμπω εδω θα μου τη φυλας????:redface:

μπααα!!!! εγω δεν ειμαι τετοιααααααα ειμαι υπερανω:P

(με την πρωτη ευκαιρια ξες εεε???)

στις 18:00 στον λευκο φερε παρεα!!!!! (μαλωμα και ετσι φαση):rolleyes:

μπααα!!!! εγω δεν ειμαι τετοιααααααα ειμαι υπερανω:P

(με την πρωτη ευκαιρια ξες εεε???)

στις 18:00 στον λευκο φερε παρεα!!!!! (μαλωμα και ετσι φαση):rolleyes:
Πω πω θα φαω πολλα μπουκετα η οχι:rolleyes:
Θα φερετε και στιλιαρια,αν ειναι μα μην ερθω ρε συ,μανα πραμα ειμαι δε λεει τωρα να μπλεκω σε τετοια......:rolleyes:

Πω πω θα φαω πολλα μπουκετα η οχι:rolleyes:
Θα φερετε και στιλιαρια,αν ειναι μα μην ερθω ρε συ,μανα πραμα ειμαι δε λεει τωρα να μπλεκω σε τετοια......:rolleyes:

καλα λοιπον!!!!!!!!

πωπω κουραστικα!!!!!!

:P
Αντε γεια....παιρνω τα παιχνιδια μου και παω στη δικη μου παραλια τωρα:lol:

Αντε γεια....παιρνω τα παιχνιδια μου και παω στη δικη μου παραλια τωρα:lol:

omg :down::down::down:

η δικια μου ειναι γυμνιστων για να ζηλευεις!!!!!!

omg :down::down::down:

η δικια μου ειναι γυμνιστων για να ζηλευεις!!!!!!

χριστος και Παναγία jesus and marry και για τους αγγλομαθείς:lol::lol::lol: Με τοσα γλυκά που φάγαμε ΣΚ μόνο η παραλία γυμνηστών μας μάρανε.......

Life φυλάξου μην την ακολουθήσεις χαθήκαμε:lol::lol::lol::lol:

Ξέρω μόνο το εξής: "αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά". Εξευγενισμένη μετάφραση: "πάρε το... ανδρικό μου μόριο και βάρα το στον τοίχο"!!! Φαντασία, ε;;;
Όμως δεν ξέρω κατά πόσον είναι χρήσιμο σε γυναίκες...
Επίσης ξέρω ότι στην Τουρκία οι Έλληνες καπνιστές και ιδιαιτέρως οι καπνίστριες δεν πρέπει ποτέ να ζητήσουν "τασάκι" σε καφενείο ή καφετερία. Διότι ο καφετζής, αντί για τασάκι θα φέρει... ούμπαλα!
Φτου κακά, μεσημεριάτικα!

μπραβο

τωρα γρηγορα εξω απο την ταξη και αυριο με τον κηδεμονα σου!!!!!!:cool:

:lol::lol::lol::lol::lol:
ευχαριστω.

ΥΣ Αν θες ερχομαι εγω για κηδεμονας

και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα??????

:cool::cool::cool:

και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!!

Δεν αντέχω άλλο.....ΣΚΑΣΤΕ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δηλώνω και εγώ τη παρουσία μου, αν και το είδα αργά. Είμαι ούτε 1 μήνα μέλος,και προς το παρόν δεν μπορώ να βάλω, φωτογραφίες απο την Εβενίνα και τη Ραφαέλα (δεν έχω εκτυπωτή,+ όλα τα άλλα). Οι γατούλες μου είναι αδερφές,1 έτους.:)

Δηλώνω και εγώ τη παρουσία μου, αν και το είδα αργά. Είμαι ούτε 1 μήνα μέλος,και προς το παρόν δεν μπορώ να βάλω, φωτογραφίες απο την Εβενίνα και τη Ραφαέλα (δεν έχω εκτυπωτή,+ όλα τα άλλα). Οι γατούλες μου είναι αδερφές,1 έτους.:)
Καλώς την!
Δεν χρειάζεται να έχεις εκτυπωτή για τις φωτό. Από τη στιγμή που θα τις περάσεις στο κομπιούτερ σου, όλα γίνονται εύκολα. Αν δεν τις έχεις στο κομπιούτερ, πάρε... γατουλέ ύφος :lol: και ζήτα να σου τις περάσει κάποιος από το εγγύς περιβάλλον σου! :D
Ανυπομονώ να δω τις ψιψίνες!

Γειά σου Ζήνα....καλώς μας ήρθες!:)
Ελπίζουμε να περνάς καλά εδώ ....και να σε γνωρίσουμε στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει ελπίζω σύντομα!:up:

Γειά σου Ζήνα....καλώς μας ήρθες!:)
Ελπίζουμε να περνάς καλά εδώ ....και να σε γνωρίσουμε στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει ελπίζω σύντομα!:up:

Εσύ πια μην ακούσεις για καινουργιο μέλος αμέσως να κανονίσεις συνάντηση :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλώς ήρθες Ζήνα στην παρέα μας και ελπίζω και εγώ να σε γνωρίσουμε και σύντομα από κοντά ......:up::up:
Αλήθεια όμως που μένεις στην Θεσσαλονίκη???

Εσύ πια μην ακούσεις για καινουργιο μέλος αμέσως να κανονίσεις συνάντηση :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλώς ήρθες Ζήνα στην παρέα μας και ελπίζω και εγώ να σε γνωρίσουμε και σύντομα από κοντά ......:up::up:
Αλήθεια όμως που μένεις στην Θεσσαλονίκη???

:redface::redface::whistle::whistle::whistle::whistle:

Εγω εσκασα χθες,φτανει:cool:

Ποιο ακριβώς πράγμα σε έσκασε οι τάρτες ή το παγωτό μετά:lol::lol::lol::lol:

Ποιο ακριβώς πράγμα σε έσκασε οι τάρτες ή το παγωτό μετά:lol::lol::lol::lol:
Ασε:redface::redface::redface:
Και δεν εφαγα ταρτες ,1 ταρτακι εφαγα μονο:mad:
και 1 πανακοτα και 1 μπισκοτακι κ παγωτο οταν γυρισα

Ασε:redface::redface::redface:
Και δεν εφαγα ταρτες ,1 ταρτακι εφαγα μονο:mad:
και 1 πανακοτα και 1 μπισκοτακι κ παγωτο οταν γυρισα

ναι εγώ έβαλα στον πλύθηντικό και τα έκανα όλα τάρτες ίσως γιατί σε είδα να μασουλάς πάνω από μία φορά:up::up::up: Όμως χαλάλι σου βρε μια χαρά είσαι δεν έχεις ανάγκη:lol::lol::lol::lol::lol:

Απαπαπα θα λεει η κοπελα,τι ηταν τουτο?????:lol::lol::lol::lol::lol:
Μετα το Μαλιο λεω:redface:

Απαπαπα θα λεει η κοπελα,τι ηταν τουτο?????:lol::lol::lol::lol::lol:
Μετα το Μαλιο λεω:redface:

τι εννοείς μετά τον Μάλιο έφαγες και τον Μάλιο????:blink::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back