LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Να υποθεσω οτι αν ξαναμπω εδω θα μου τη φυλας????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Να υποθεσω οτι αν ξαναμπω εδω θα μου τη φυλας????![]()
μπααα!!!! εγω δεν ειμαι τετοιααααααα ειμαι υπερανω

(με την πρωτη ευκαιρια ξες εεε???)
στις 18:00 στον λευκο φερε παρεα!!!!! (μαλωμα και ετσι φαση)

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω πω θα φαω πολλα μπουκετα η οχιμπααα!!!! εγω δεν ειμαι τετοιααααααα ειμαι υπερανω
(με την πρωτη ευκαιρια ξες εεε???)
στις 18:00 στον λευκο φερε παρεα!!!!! (μαλωμα και ετσι φαση)![]()

Θα φερετε και στιλιαρια,αν ειναι μα μην ερθω ρε συ,μανα πραμα ειμαι δε λεει τωρα να μπλεκω σε τετοια......

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Πω πω θα φαω πολλα μπουκετα η οχι
Θα φερετε και στιλιαρια,αν ειναι μα μην ερθω ρε συ,μανα πραμα ειμαι δε λεει τωρα να μπλεκω σε τετοια......![]()
καλα λοιπον!!!!!!!!
πωπω κουραστικα!!!!!!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντε γεια....παιρνω τα παιχνιδια μου και παω στη δικη μου παραλια τωρα

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Αντε γεια....παιρνω τα παιχνιδια μου και παω στη δικη μου παραλια τωρα![]()
omg
η δικια μου ειναι γυμνιστων για να ζηλευεις!!!!!!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
omg
η δικια μου ειναι γυμνιστων για να ζηλευεις!!!!!!
χριστος και Παναγία jesus and marry και για τους αγγλομαθείς

Με τοσα γλυκά που φάγαμε ΣΚ μόνο η παραλία γυμνηστών μας μάρανε.......Life φυλάξου μην την ακολουθήσεις χαθήκαμε

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ξέρω μόνο το εξής: "αλ σικιμέ βουρ ντουβαρά". Εξευγενισμένη μετάφραση: "πάρε το... ανδρικό μου μόριο και βάρα το στον τοίχο"!!! Φαντασία, ε;;;
Όμως δεν ξέρω κατά πόσον είναι χρήσιμο σε γυναίκες...
Επίσης ξέρω ότι στην Τουρκία οι Έλληνες καπνιστές και ιδιαιτέρως οι καπνίστριες δεν πρέπει ποτέ να ζητήσουν "τασάκι" σε καφενείο ή καφετερία. Διότι ο καφετζής, αντί για τασάκι θα φέρει... ούμπαλα!
Φτου κακά, μεσημεριάτικα!
μπραβο
τωρα γρηγορα εξω απο την ταξη και αυριο με τον κηδεμονα σου!!!!!!![]()
ευχαριστω.
ΥΣ Αν θες ερχομαι εγω για κηδεμονας
και εσυ που γελας επισης αει να δουμε θα σου κοπει το γελακι τωρα??????
και δεν θα ξανακατσετε μαζι για να μαθετε!!!!!!!
Δεν αντέχω άλλο.....ΣΚΑΣΤΕ!!!!

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Καλώς την!Δηλώνω και εγώ τη παρουσία μου, αν και το είδα αργά. Είμαι ούτε 1 μήνα μέλος,και προς το παρόν δεν μπορώ να βάλω, φωτογραφίες απο την Εβενίνα και τη Ραφαέλα (δεν έχω εκτυπωτή,+ όλα τα άλλα). Οι γατούλες μου είναι αδερφές,1 έτους.![]()
Δεν χρειάζεται να έχεις εκτυπωτή για τις φωτό. Από τη στιγμή που θα τις περάσεις στο κομπιούτερ σου, όλα γίνονται εύκολα. Αν δεν τις έχεις στο κομπιούτερ, πάρε... γατουλέ ύφος
και ζήτα να σου τις περάσει κάποιος από το εγγύς περιβάλλον σου! 
Ανυπομονώ να δω τις ψιψίνες!
Raisa
Περιβόητο μέλος

Ελπίζουμε να περνάς καλά εδώ ....και να σε γνωρίσουμε στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει ελπίζω σύντομα!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Γειά σου Ζήνα....καλώς μας ήρθες!
Ελπίζουμε να περνάς καλά εδώ ....και να σε γνωρίσουμε στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει ελπίζω σύντομα!![]()
Εσύ πια μην ακούσεις για καινουργιο μέλος αμέσως να κανονίσεις συνάντηση

Καλώς ήρθες Ζήνα στην παρέα μας και ελπίζω και εγώ να σε γνωρίσουμε και σύντομα από κοντά ......

Αλήθεια όμως που μένεις στην Θεσσαλονίκη???
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εσύ πια μην ακούσεις για καινουργιο μέλος αμέσως να κανονίσεις συνάντηση
Καλώς ήρθες Ζήνα στην παρέα μας και ελπίζω και εγώ να σε γνωρίσουμε και σύντομα από κοντά ......
Αλήθεια όμως που μένεις στην Θεσσαλονίκη???

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω εσκασα χθες,φτανειΔεν αντέχω άλλο.....ΣΚΑΣΤΕ!!!!![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εγω εσκασα χθες,φτανει![]()
Ποιο ακριβώς πράγμα σε έσκασε οι τάρτες ή το παγωτό μετά

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑσεΠοιο ακριβώς πράγμα σε έσκασε οι τάρτες ή το παγωτό μετά![]()

Και δεν εφαγα ταρτες ,1 ταρτακι εφαγα μονο

και 1 πανακοτα και 1 μπισκοτακι κ παγωτο οταν γυρισα

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ασε
Και δεν εφαγα ταρτες ,1 ταρτακι εφαγα μονο
και 1 πανακοτα και 1 μπισκοτακι κ παγωτο οταν γυρισα
ναι εγώ έβαλα στον πλύθηντικό και τα έκανα όλα τάρτες ίσως γιατί σε είδα να μασουλάς πάνω από μία φορά

Όμως χαλάλι σου βρε μια χαρά είσαι δεν έχεις ανάγκη

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετα το Μαλιο λεω

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Απαπαπα θα λεει η κοπελα,τι ηταν τουτο?????
Μετα το Μαλιο λεω![]()
τι εννοείς μετά τον Μάλιο έφαγες και τον Μάλιο????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool