Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:30 Η Μυρτω4038: #381 13-05-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω συμφωνω και επαυξανω και στην επομενη συνελευση θα εισηγηθω το αιτημα στην κυρια Προεδρο Που ειναι η Προεδρος οεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:31 Η Zbeebz έγραψε: #382 13-05-08 23:31 Μην ανησυχείς για τη μπαταρία, έχω μόλις έναν μήνα που την άλλαξα. Τώρα είναι τζάμι! Πριν, για να πάρει μπρος, έπρεπε κάθε φορά να φωνάζω οδική βοήθεια... Τι κάνει η ψιψίνα σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:44 Η Μυρτω4038: #383 13-05-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς για τη μπαταρία, έχω μόλις έναν μήνα που την άλλαξα. Τώρα είναι τζάμι! Πριν, για να πάρει μπρος, έπρεπε κάθε φορά να φωνάζω οδική βοήθεια... Τι κάνει η ψιψίνα σου;;; Click για ανάπτυξη... Μεχρι πριν λιγο καθοταν πανω στον εκτυπωτη και μου κανε παρεα που εγραφα αλλα τωρα εφυγε μαλλον παει στο κρεβατακι της να κοιμηθει Τα δικα σου τι κανουν? Η Ασπρη μαλλον θα κοιμαται και ο Beeb θα δινει σοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:46 Η Zbeebz έγραψε: #384 13-05-08 23:46 Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η Μυρτω4038: #385 13-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια... Click για ανάπτυξη... Τι εχει η Ασπρη ακουγεται σοβαρο? Σιγουρα εχεις ολη την θετικη ενεργεια του site Αυτο ειναι αναμφισβητητο!!! Ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #386 13-05-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω συμφωνω και επαυξανω και στην επομενη συνελευση θα εισηγηθω το αιτημα στην κυρια Προεδρο Που ειναι η Προεδρος οεο Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:56 Η Zbeebz έγραψε: #387 13-05-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Click για ανάπτυξη... Πρόεδρέ μου, βοήθεια! Σήμερα έφτιαξα το μαλλί μου μόνη μου (όχι πιστολάκι) κι έγινα σαν Ούγγρος τουρίστας!!!!! Ααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #388 14-05-08 00:04 Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #389 14-05-08 00:06 Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η Zbeebz έγραψε: #390 14-05-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #391 14-05-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Click για ανάπτυξη... Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:10 Η μαγισσα έγραψε: #392 14-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω συμφωνω και επαυξανω και στην επομενη συνελευση θα εισηγηθω το αιτημα στην κυρια Προεδρο Που ειναι η Προεδρος οεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:31 Η Zbeebz έγραψε: #382 13-05-08 23:31 Μην ανησυχείς για τη μπαταρία, έχω μόλις έναν μήνα που την άλλαξα. Τώρα είναι τζάμι! Πριν, για να πάρει μπρος, έπρεπε κάθε φορά να φωνάζω οδική βοήθεια... Τι κάνει η ψιψίνα σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:44 Η Μυρτω4038: #383 13-05-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς για τη μπαταρία, έχω μόλις έναν μήνα που την άλλαξα. Τώρα είναι τζάμι! Πριν, για να πάρει μπρος, έπρεπε κάθε φορά να φωνάζω οδική βοήθεια... Τι κάνει η ψιψίνα σου;;; Click για ανάπτυξη... Μεχρι πριν λιγο καθοταν πανω στον εκτυπωτη και μου κανε παρεα που εγραφα αλλα τωρα εφυγε μαλλον παει στο κρεβατακι της να κοιμηθει Τα δικα σου τι κανουν? Η Ασπρη μαλλον θα κοιμαται και ο Beeb θα δινει σοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:46 Η Zbeebz έγραψε: #384 13-05-08 23:46 Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η Μυρτω4038: #385 13-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια... Click για ανάπτυξη... Τι εχει η Ασπρη ακουγεται σοβαρο? Σιγουρα εχεις ολη την θετικη ενεργεια του site Αυτο ειναι αναμφισβητητο!!! Ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #386 13-05-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω συμφωνω και επαυξανω και στην επομενη συνελευση θα εισηγηθω το αιτημα στην κυρια Προεδρο Που ειναι η Προεδρος οεο Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:56 Η Zbeebz έγραψε: #387 13-05-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Click για ανάπτυξη... Πρόεδρέ μου, βοήθεια! Σήμερα έφτιαξα το μαλλί μου μόνη μου (όχι πιστολάκι) κι έγινα σαν Ούγγρος τουρίστας!!!!! Ααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #388 14-05-08 00:04 Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #389 14-05-08 00:06 Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η Zbeebz έγραψε: #390 14-05-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #391 14-05-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Click για ανάπτυξη... Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:10 Η μαγισσα έγραψε: #392 14-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην ανησυχείς για τη μπαταρία, έχω μόλις έναν μήνα που την άλλαξα. Τώρα είναι τζάμι! Πριν, για να πάρει μπρος, έπρεπε κάθε φορά να φωνάζω οδική βοήθεια... Τι κάνει η ψιψίνα σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:44 Η Μυρτω4038: #383 13-05-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς για τη μπαταρία, έχω μόλις έναν μήνα που την άλλαξα. Τώρα είναι τζάμι! Πριν, για να πάρει μπρος, έπρεπε κάθε φορά να φωνάζω οδική βοήθεια... Τι κάνει η ψιψίνα σου;;; Click για ανάπτυξη... Μεχρι πριν λιγο καθοταν πανω στον εκτυπωτη και μου κανε παρεα που εγραφα αλλα τωρα εφυγε μαλλον παει στο κρεβατακι της να κοιμηθει Τα δικα σου τι κανουν? Η Ασπρη μαλλον θα κοιμαται και ο Beeb θα δινει σοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:46 Η Zbeebz έγραψε: #384 13-05-08 23:46 Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η Μυρτω4038: #385 13-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια... Click για ανάπτυξη... Τι εχει η Ασπρη ακουγεται σοβαρο? Σιγουρα εχεις ολη την θετικη ενεργεια του site Αυτο ειναι αναμφισβητητο!!! Ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #386 13-05-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω συμφωνω και επαυξανω και στην επομενη συνελευση θα εισηγηθω το αιτημα στην κυρια Προεδρο Που ειναι η Προεδρος οεο Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:56 Η Zbeebz έγραψε: #387 13-05-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Click για ανάπτυξη... Πρόεδρέ μου, βοήθεια! Σήμερα έφτιαξα το μαλλί μου μόνη μου (όχι πιστολάκι) κι έγινα σαν Ούγγρος τουρίστας!!!!! Ααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #388 14-05-08 00:04 Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #389 14-05-08 00:06 Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η Zbeebz έγραψε: #390 14-05-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #391 14-05-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Click για ανάπτυξη... Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:10 Η μαγισσα έγραψε: #392 14-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς για τη μπαταρία, έχω μόλις έναν μήνα που την άλλαξα. Τώρα είναι τζάμι! Πριν, για να πάρει μπρος, έπρεπε κάθε φορά να φωνάζω οδική βοήθεια... Τι κάνει η ψιψίνα σου;;; Click για ανάπτυξη... Μεχρι πριν λιγο καθοταν πανω στον εκτυπωτη και μου κανε παρεα που εγραφα αλλα τωρα εφυγε μαλλον παει στο κρεβατακι της να κοιμηθει Τα δικα σου τι κανουν? Η Ασπρη μαλλον θα κοιμαται και ο Beeb θα δινει σοου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:46 Η Zbeebz έγραψε: #384 13-05-08 23:46 Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η Μυρτω4038: #385 13-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια... Click για ανάπτυξη... Τι εχει η Ασπρη ακουγεται σοβαρο? Σιγουρα εχεις ολη την θετικη ενεργεια του site Αυτο ειναι αναμφισβητητο!!! Ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #386 13-05-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω συμφωνω και επαυξανω και στην επομενη συνελευση θα εισηγηθω το αιτημα στην κυρια Προεδρο Που ειναι η Προεδρος οεο Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:56 Η Zbeebz έγραψε: #387 13-05-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Click για ανάπτυξη... Πρόεδρέ μου, βοήθεια! Σήμερα έφτιαξα το μαλλί μου μόνη μου (όχι πιστολάκι) κι έγινα σαν Ούγγρος τουρίστας!!!!! Ααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #388 14-05-08 00:04 Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #389 14-05-08 00:06 Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η Zbeebz έγραψε: #390 14-05-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #391 14-05-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Click για ανάπτυξη... Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:10 Η μαγισσα έγραψε: #392 14-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:49 Η Μυρτω4038: #385 13-05-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια... Click για ανάπτυξη... Τι εχει η Ασπρη ακουγεται σοβαρο? Σιγουρα εχεις ολη την θετικη ενεργεια του site Αυτο ειναι αναμφισβητητο!!! Ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #386 13-05-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω συμφωνω και επαυξανω και στην επομενη συνελευση θα εισηγηθω το αιτημα στην κυρια Προεδρο Που ειναι η Προεδρος οεο Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:56 Η Zbeebz έγραψε: #387 13-05-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Click για ανάπτυξη... Πρόεδρέ μου, βοήθεια! Σήμερα έφτιαξα το μαλλί μου μόνη μου (όχι πιστολάκι) κι έγινα σαν Ούγγρος τουρίστας!!!!! Ααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #388 14-05-08 00:04 Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #389 14-05-08 00:06 Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η Zbeebz έγραψε: #390 14-05-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #391 14-05-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Click για ανάπτυξη... Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:10 Η μαγισσα έγραψε: #392 14-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια... Click για ανάπτυξη... Τι εχει η Ασπρη ακουγεται σοβαρο? Σιγουρα εχεις ολη την θετικη ενεργεια του site Αυτο ειναι αναμφισβητητο!!! Ολα να πανε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #386 13-05-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω συμφωνω και επαυξανω και στην επομενη συνελευση θα εισηγηθω το αιτημα στην κυρια Προεδρο Που ειναι η Προεδρος οεο Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:56 Η Zbeebz έγραψε: #387 13-05-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Click για ανάπτυξη... Πρόεδρέ μου, βοήθεια! Σήμερα έφτιαξα το μαλλί μου μόνη μου (όχι πιστολάκι) κι έγινα σαν Ούγγρος τουρίστας!!!!! Ααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #388 14-05-08 00:04 Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #389 14-05-08 00:06 Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η Zbeebz έγραψε: #390 14-05-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #391 14-05-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Click για ανάπτυξη... Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:10 Η μαγισσα έγραψε: #392 14-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω συμφωνω και επαυξανω και στην επομενη συνελευση θα εισηγηθω το αιτημα στην κυρια Προεδρο Που ειναι η Προεδρος οεο Click για ανάπτυξη... Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 23:56 Η Zbeebz έγραψε: #387 13-05-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Click για ανάπτυξη... Πρόεδρέ μου, βοήθεια! Σήμερα έφτιαξα το μαλλί μου μόνη μου (όχι πιστολάκι) κι έγινα σαν Ούγγρος τουρίστας!!!!! Ααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #388 14-05-08 00:04 Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #389 14-05-08 00:06 Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η Zbeebz έγραψε: #390 14-05-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #391 14-05-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Click για ανάπτυξη... Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:10 Η μαγισσα έγραψε: #392 14-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών.... Click για ανάπτυξη... Πρόεδρέ μου, βοήθεια! Σήμερα έφτιαξα το μαλλί μου μόνη μου (όχι πιστολάκι) κι έγινα σαν Ούγγρος τουρίστας!!!!! Ααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #388 14-05-08 00:04 Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #389 14-05-08 00:06 Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η Zbeebz έγραψε: #390 14-05-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #391 14-05-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Click για ανάπτυξη... Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:10 Η μαγισσα έγραψε: #392 14-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #389 14-05-08 00:06 Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η Zbeebz έγραψε: #390 14-05-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #391 14-05-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Click για ανάπτυξη... Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:10 Η μαγισσα έγραψε: #392 14-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:06 Η Zbeebz έγραψε: #390 14-05-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #391 14-05-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Click για ανάπτυξη... Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:10 Η μαγισσα έγραψε: #392 14-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Θετική ενέργεια για την Ασπρη.Ασε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή..... Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:07 Η Zbeebz έγραψε: #391 14-05-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Click για ανάπτυξη... Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:10 Η μαγισσα έγραψε: #392 14-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας; Click για ανάπτυξη... Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:10 Η μαγισσα έγραψε: #392 14-05-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! Click για ανάπτυξη... To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό.... και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:12 Η Zbeebz έγραψε: #393 14-05-08 00:12 Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η μαγισσα έγραψε: #394 14-05-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου... Click για ανάπτυξη... Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #395 14-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η Zbeebz έγραψε: #396 14-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:21 Η Zbeebz έγραψε: #397 14-05-08 00:21 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:22 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #398 14-05-08 00:22 Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η μαγισσα έγραψε: #399 14-05-08 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ... Click για ανάπτυξη... Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 00:24 Η Zbeebz έγραψε: #400 14-05-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια Click για ανάπτυξη... Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.