MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Ωχ! Άντε, σύντομα μου εύχομαι και... "επίτιμος πρόεδρος"!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εγω συμφωνω και επαυξανω και στην επομενη συνελευση θα εισηγηθω το αιτημα στην κυρια Προεδρο:blink::up::up:
Που ειναι η Προεδρος οεο ;):P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς για τη μπαταρία, έχω μόλις έναν μήνα που την άλλαξα. Τώρα είναι τζάμι! :) Πριν, για να πάρει μπρος, έπρεπε κάθε φορά να φωνάζω οδική βοήθεια... :/:
Τι κάνει η ψιψίνα σου;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχείς για τη μπαταρία, έχω μόλις έναν μήνα που την άλλαξα. Τώρα είναι τζάμι! :) Πριν, για να πάρει μπρος, έπρεπε κάθε φορά να φωνάζω οδική βοήθεια... :/:
Τι κάνει η ψιψίνα σου;;;

Μεχρι πριν λιγο καθοταν πανω στον εκτυπωτη και μου κανε παρεα που εγραφα αλλα τωρα εφυγε μαλλον παει στο κρεβατακι της να κοιμηθει:D
Τα δικα σου τι κανουν? Η Ασπρη μαλλον θα κοιμαται και ο Beeb θα δινει
σοου;):lol::lol::lol:

Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! :lol:
Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια...

Για την ώρα και τα δύο είναι ήσυχα. Ο Beeb περιμένει να πάει 1.30 για να τον πιάσει η μούρλα και να καλπάζει πάνω-κάτω!!! :lol:
Άσε, είμαι λίγο ανήσυχη γιατί η Άσπρη την Παρασκευή θα κάνει εγχείρηση... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναβγάλει τέτοιο πράγμα... Θα ήθελα να μου στείλετε όλες/όλοι θετική ενέργεια...

Τι εχει η Ασπρη ακουγεται σοβαρο?:hmm:
Σιγουρα εχεις ολη την θετικη ενεργεια του site:D:D:D
Αυτο ειναι αναμφισβητητο!!! Ολα να πανε καλα:up::up:

Εγω συμφωνω και επαυξανω και στην επομενη συνελευση θα εισηγηθω το αιτημα στην κυρια Προεδρο:blink::up::up:
Που ειναι η Προεδρος οεο ;):P:lol:

Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you:lol::lol::lol::lol:

Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών....

Η πρόεδρος είναι εδώ μην νομίζετε είμαι εδώ και σας βλέπω....i am watching you:lol::lol::lol::lol:

Mην νομίζετε δεν με χάνεται και το άιτημα της niki γίνεται δεκτό επίτιμο μέλος mycat δυτικών συνοικιών....
Πρόεδρέ μου, βοήθεια! Σήμερα έφτιαξα το μαλλί μου μόνη μου (όχι πιστολάκι) κι έγινα σαν Ούγγρος τουρίστας!!!!! Ααααααααααα

:)Θετική ενέργεια για την Ασπρη.:DΑσε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή.....

Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας;:confused:

:)Θετική ενέργεια για την Ασπρη.:DΑσε που ξημερώνει μια καινούργια μέρα, γιατί η σημερινή.....
Σ' ευχαριστώ πολύ! :) Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! :lol:

Πως είναι ένας Ούγγρος τουρίστας;:confused:
Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα
Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;;

Σ' ευχαριστώ πολύ! :) Όσο για τη μέρα που ξημερώνει, εύχομαι σε όλες/όλους να είναι τέτοια που να χαρούν οι φίλοι μας και να σκάσουν οι εχθροί μας! :lol:

To φαινόμενο του Ούγγρου τουρίστα αντιμετωπίζεται με λίγο περισσότερο αφρό....:lol::lol::lol::lol: και αν έχεις και άλλες απορίες του είδους παράκαλώ να προσέρθετε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του κομμωτηρίου να σας κάνουμε μία επίδειξη του τι πρέπει να κάνετε επίσταμένος.....:lol::lol::lol:

Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου...

Θα έρθω, θα έρθω να με σουλουπώσεις και να μου δείξεις... αν και φοβάμαι πως δεν γίνεται πριν το Σάββατο γιατί έχω και την εγχείρηση της Άσπρης μου...

Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι...:lol::lol::lol::lol::lol:

Μαλλί... χαίτη, ανοιχτό καστανό και σγουρό! Ααααααααααααα
Πώς τα κατάφερα να τα κάνω έτσι;;;;;;;
Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου:redface::redface:

Στη τελική θα βάλεις μια΄στέκα. ε'ιναι η λύση ανάγκης μου:redface::redface:
Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! :)
Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ...

Ελα αύριο ή την Παρασκευή εάν θέλεις.....εδώ θα είμαι...:lol::lol::lol::lol::lol:
Μπα, φιλενάδα... Παρασκευή εγχειριζόμαστε και θα μείνω σπίτι να κάνω τη νοσοκόμα στην Ασπροψιψίνα μου. Γι' αυτό είπα για Σάββατο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να σου εξηγήσω την κατάσταση. Ντάξ';;;; :)

Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια:D

Ακριβώς αυτό θα κάνω για να κυκλοφορήσω στην κοινωνία αύριο!!! :)
Όμως θέλω επειγόντως ρεκτιφιέ-βουλκανιζατέρ...

Ελα όποτε θέλεις εδώ θα έιμαι και μήν νομίζεις δεν είναι τόσο τραγικά τα πραγματα... θα γίνουν όλα μία χαρα......:lol::lol::lol::lol::lol:

Σας αφήνω,πρέπει να μαζέψω τα χαρτιά για τη δήλωση του πατέρα μου.Τα δικά μου ακόμα τα ψάχνω,κάπου τα στρίμωξα.Καληνύχτα όνειρα γατίσια:D
Καληνύχτα, ΖΗΝΑ! Όνειρα γλυκά και στο ψιψίνι σου! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back