MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

πω τι χανω????? θα γινει συναντισι η μπα?????

Που είασι εσύ ρε κοπελιά..???Μόνο στο Θεσσαλονίκης μπαίνεις πια ???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προσοχη προσοχη αλλαξα μαιλ
zaxaroyla2010@hotmail.com
πηγα και σε ενα σεμιναριο και επαθα σοκ ασε ασε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προσοχη προσοχη αλλαξα μαιλ
zaxaroyla2010@hotmail.com

Και τώραπου είσαι τι κάνεις ..Χάθηκες!!!!

σπιτι ειμαι και βλεπω τηλεοραση τον κουκλο τον Σον κοννερι

σπιτι ειμαι και βλεπω τηλεοραση τον κουκλο τον Σον κοννερι

Αχχχχ τι παίζει πάλι η τηλεόραση???Τέσπα εγώ έχω πολλά νέα να σου πω..βρε..δες μας και πως μεγαλώσαμε...Κουκλάκια γίναμε!!!Θα τα πούμε πριβέ εμείς γιατί πρώτον δεν θέλω να αποσπώ την προσοχή σου από τον Σον και δεύτερον είμαι σε άλλο δωμάτιο οπότε δεν έχω μσν!!!!

:D:D:D

χιχιχιχιιχιιιιι ελα και μπυριτσα εχω και βλεπω στο ονομα της δικαιωσυνης

Τι σεμινάριο ήταν αυτό, συνονόματη; Θα μετανιώσω που ρωτάω;;;;;;;; :blink:

Τι σεμινάριο ήταν αυτό, συνονόματη; Θα μετανιώσω που ρωτάω;;;;;;;; :blink:

θα μετανοιωσεις ασε θα τα μαθεις απο Σεπτεμβρη στις ειδησεις
πλεον θα πρεπει να προσευχεσαι η γατα η ο σκυλος σου να γεννησουν 1 μικρο γιατι μετα το 1 πληρωνεις εφορια τωρα πως ακριβως θα γινει αυτο δεν μπορω να σου πω γιατι ο νομος θα ψηφιστει μεσα στον Αυγουστο αυτα

Τι σπουδαζεις φαντομ ?

Τι σπουδαζεις φαντομ ?

εχω σπουδασει κτηνιατρικη στην Αμερικη και ειμαι spesial στην anatomy of companion domestic and exotic animals

και τελιωσα και μεταπτυχιακο στην Ελλαδα πανω στην παθολογια ζωων συντροφιας:rolleyes:

κοριτσια και αγορια περα απο την εγκυμοσυνη της ντανιελας και τα πρωτα τσιντσιλα στην Ελλαδα πριν 2 μερες κλεισαμε μια πανεμορφη κοπελα μια αιγυπτιακη μαο την κλεοπατρα και κανουμε συνεννοησεις για ενα αρσενικο εναν καισαρα η κλεο ομως κλειστικε την περιμενουμε τελος οκτωμβρη:rolleyes::rolleyes::redface::redface:

να μερικες φωτος ειναι σιλβερ οπως και ο καισαρας

Συνημμένα

• IMG_0004_(2).JPG
    IMG_0004_(2).JPG
    90,2 KB · Εμφανίσεις: 18
  • IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    110,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • IMG_0001.JPG
    IMG_0001.JPG
    111,3 KB · Εμφανίσεις: 13
θα μετανοιωσεις ασε θα τα μαθεις απο Σεπτεμβρη στις ειδησεις
πλεον θα πρεπει να προσευχεσαι η γατα η ο σκυλος σου να γεννησουν 1 μικρο γιατι μετα το 1 πληρωνεις εφορια τωρα πως ακριβως θα γινει αυτο δεν μπορω να σου πω γιατι ο νομος θα ψηφιστει μεσα στον Αυγουστο αυτα
Μπορώ να απαντήσω μόνο με αυτό και με το ποστ περι των διπλάσιων μισθών στο "Εδώ τσακωνόμαστε":mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Γύρισααααα!
Βρήκα γνήσιο Πειραιώτη-Παοκτσή! Φυσικά ήταν γάτος. Ασπρόμαυρος...

Τάισα και κρητικά γατιά, κρητικούς σύντεκνους από Σητεία και περίχωρα!

Για πείτε μου τα νέα σας!!! :)

καλοσώρισες, εγώ εδώ ακόμα( σου ροκανίζω τη καρέκλα Πρόεδρε :lol:) απο τα γατάκια που είχα μου έμεινε ,απο χθές, το ένα .Και μάλλον θα πάρω πίσω 1(μέσα σε μισή μέρα που το έδωσα ,λόγω κακής διατροφής ,γάλα, έκανε κακάκια με αίμα,) το πήγα στον κτηνίατρο και έδωσε κονσέρβες Ηills μέχρι να επανέρθει,δε το συζητώ το πως πήγα στο κτηνιατρείο, συγνώμη για το πρήξιμο μόλις ήρθες, αλλα και εγώ έσκασα .
Τα δικά σου νέα, πως πέρασες;:D

και εγώ και εγώ!

Πέρασα τόσο καλά που (αν δεν είχα τα γατιά μου εδώ) έτσι μου ερχόταν να εγκατασταθώ μόνιμα εκεί...
Ας όψονται τα τετράποδά μου... Ας όψονται...

καλώς σας βρήκα! :cat: στα κάστρα είμαι, στους Αγ.Αναργύρους και εγώ και ο μικρούλης μου!!!

Να υποθέσω ότι ο ψιψίνος σου είναι το πορτοκαλόγατο του άβαταρ;;; Με τα ωραία αυτιά;;;; :D:up:
Με την πρώτη ευκαιρία, βάλε κι άλλες φωτό του στο gallery για να κάνουμε κι εμείς τα οφθαλμόλουτρά μας! :) Ή άνοιξέ του ένα θέμα στο "Οι γάτες μου" και βάλε τις φωτό εκεί. Περιμένουμε εναγωνίως.
Υπογραφή,
Σ.Γ.Ο.Κ.*

*Σύλλογος Γατομπανιστιρτζήδων "Ο Κύκλωπας"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back