Γωγω
Δραστήριο μέλος
Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ?
Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση!![]()
εγω καθε πρωτη κυριακη του μηνα εχω συναντησεις με τους ψαραδες μου, οποτε για τις 5 του μηνα θα μου ειναι πολυ δυσκολο. για σαββατο μπορω απο το απογευμα και μετα, γιατι δουλευω τα σαββατα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν gwgw μην με προκαλείς γιατι στην συνάντηση θα φέρω και την σκούπα μου και άντε να με μαζεύεται μετά![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.
Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων
Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο)

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα.
Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων
Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο)![]()
Μονο αν είναι αργά το απόγευμα γιατί εγώ το Σάββοτο δουλεύω μεχρι το απόγευμα

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ
...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.
περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα
...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου 

maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα Θεσ/νίκη....
Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.
περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα
![]()
Να είσαι καλα Raisa που με πληροφόρησες για το φεστιβάλ

Ηταν να πήγαινα και χθες αλλα δεν μπόρεσα, σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Δεν ήξερα πότε τραγουδαει ο Παπακωνσταντίνου.
'Εχουν αφίσες στην Θεσσαλονίκη αλλα δεν ήξερα το πρόγραμμα του φεστιβάλ, πάω πάντα κάθε χρονο αναλογως τις βάρδιες μου.
Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ

Raisa
Περιβόητο μέλος
Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ![]()
:kiss::kiss::kiss::kiss:

σήμερα ομως θα πάω σίγουρα.
ίσως πάμε και μεις πάλι....

Desdemona
Διάσημο μέλος
Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε ΣεπτέμβρηΚαλημέρα Θεσ/νίκη....
![]()

Ακόμα πονάνε τα χέρια μου...
Raisa
Περιβόητο μέλος
Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη
Ακόμα πονάνε τα χέρια μου...
Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν
.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα
...χωρίς αφισοκόλληση

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους.
Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα.
Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων
Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο)![]()
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!!Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα
...χωρίς αφισοκόλληση
![]()
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα Θεσ/νίκη....
![]()
φτουυυυυ δε το ξερα...!!!
πεθαινω για Βασιλη!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Κρίμα βρε Γωγώφτουυυυυ δε το ξερα...!!!πεθαινω για Βασιλη!!

Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Γωγω
Δραστήριο μέλος
Κρίμα βρε Γωγώ
Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!![]()
ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑυτόΠαιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος
Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;;
Καλέ... έχει κρύο καλέ!

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool