Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Γωγω έγραψε: #901 12-09-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... εγω καθε πρωτη κυριακη του μηνα εχω συναντησεις με τους ψαραδες μου, οποτε για τις 5 του μηνα θα μου ειναι πολυ δυσκολο. για σαββατο μπορω απο το απογευμα και μετα, γιατι δουλευω τα σαββατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:41 Η μαγισσα έγραψε: #902 12-09-08 09:41 Λοιπόν gwgw μην με προκαλείς γιατι στην συνάντηση θα φέρω και την σκούπα μου και άντε να με μαζεύεται μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Γωγω έγραψε: #903 12-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν gwgw μην με προκαλείς γιατι στην συνάντηση θα φέρω και την σκούπα μου και άντε να με μαζεύεται μετά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #904 12-09-08 13:48 Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #905 12-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Μονο αν είναι αργά το απόγευμα γιατί εγώ το Σάββοτο δουλεύω μεχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:02 Η Anima έγραψε: #906 12-09-08 21:02 Φαίνεται να με βολεύει με πρώτη ματιά. Θα τσεκάρω κάτι δρομολόγια και θα καταλήξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:10 Η Raisa έγραψε: #907 13-09-08 10:10 Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η maroula έγραψε: #908 13-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλα Raisa που με πληροφόρησες για το φεστιβάλ Ηταν να πήγαινα και χθες αλλα δεν μπόρεσα, σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Δεν ήξερα πότε τραγουδαει ο Παπακωνσταντίνου. 'Εχουν αφίσες στην Θεσσαλονίκη αλλα δεν ήξερα το πρόγραμμα του φεστιβάλ, πάω πάντα κάθε χρονο αναλογως τις βάρδιες μου. Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η Raisa έγραψε: #909 13-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από maroula: σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Click για ανάπτυξη... ίσως πάμε και μεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Desdemona: #910 13-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #911 13-09-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Click για ανάπτυξη... Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η yasmin1gr: #912 13-09-08 13:57 Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Οποτε να ξαναπροτινω νεα ημερομηνια 4 η 5 Οκτωβριου(το πρωτο Σ/Κ του Οκτωβρη) ΒΟΛΕΥΕΙ? Για σκεφτειτε και το που θα κανουμε την συναντηση.Εγω ειπα παλι Vibrato στην Αριστοτελους, για να καθησουμε εξω.Αλλα επειδη μας βλεπω κατα τον Δεκεμβρη να καταφερουμε να μαζευτουμε, να ψαξουμε και για εναλλακτικη λυση! Click για ανάπτυξη... εγω καθε πρωτη κυριακη του μηνα εχω συναντησεις με τους ψαραδες μου, οποτε για τις 5 του μηνα θα μου ειναι πολυ δυσκολο. για σαββατο μπορω απο το απογευμα και μετα, γιατι δουλευω τα σαββατα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:41 Η μαγισσα έγραψε: #902 12-09-08 09:41 Λοιπόν gwgw μην με προκαλείς γιατι στην συνάντηση θα φέρω και την σκούπα μου και άντε να με μαζεύεται μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Γωγω έγραψε: #903 12-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν gwgw μην με προκαλείς γιατι στην συνάντηση θα φέρω και την σκούπα μου και άντε να με μαζεύεται μετά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #904 12-09-08 13:48 Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #905 12-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Μονο αν είναι αργά το απόγευμα γιατί εγώ το Σάββοτο δουλεύω μεχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:02 Η Anima έγραψε: #906 12-09-08 21:02 Φαίνεται να με βολεύει με πρώτη ματιά. Θα τσεκάρω κάτι δρομολόγια και θα καταλήξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:10 Η Raisa έγραψε: #907 13-09-08 10:10 Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η maroula έγραψε: #908 13-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλα Raisa που με πληροφόρησες για το φεστιβάλ Ηταν να πήγαινα και χθες αλλα δεν μπόρεσα, σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Δεν ήξερα πότε τραγουδαει ο Παπακωνσταντίνου. 'Εχουν αφίσες στην Θεσσαλονίκη αλλα δεν ήξερα το πρόγραμμα του φεστιβάλ, πάω πάντα κάθε χρονο αναλογως τις βάρδιες μου. Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η Raisa έγραψε: #909 13-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από maroula: σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Click για ανάπτυξη... ίσως πάμε και μεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Desdemona: #910 13-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #911 13-09-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Click για ανάπτυξη... Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η yasmin1gr: #912 13-09-08 13:57 Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν gwgw μην με προκαλείς γιατι στην συνάντηση θα φέρω και την σκούπα μου και άντε να με μαζεύεται μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Γωγω έγραψε: #903 12-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν gwgw μην με προκαλείς γιατι στην συνάντηση θα φέρω και την σκούπα μου και άντε να με μαζεύεται μετά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #904 12-09-08 13:48 Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #905 12-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Μονο αν είναι αργά το απόγευμα γιατί εγώ το Σάββοτο δουλεύω μεχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:02 Η Anima έγραψε: #906 12-09-08 21:02 Φαίνεται να με βολεύει με πρώτη ματιά. Θα τσεκάρω κάτι δρομολόγια και θα καταλήξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:10 Η Raisa έγραψε: #907 13-09-08 10:10 Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η maroula έγραψε: #908 13-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλα Raisa που με πληροφόρησες για το φεστιβάλ Ηταν να πήγαινα και χθες αλλα δεν μπόρεσα, σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Δεν ήξερα πότε τραγουδαει ο Παπακωνσταντίνου. 'Εχουν αφίσες στην Θεσσαλονίκη αλλα δεν ήξερα το πρόγραμμα του φεστιβάλ, πάω πάντα κάθε χρονο αναλογως τις βάρδιες μου. Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η Raisa έγραψε: #909 13-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από maroula: σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Click για ανάπτυξη... ίσως πάμε και μεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Desdemona: #910 13-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #911 13-09-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Click για ανάπτυξη... Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η yasmin1gr: #912 13-09-08 13:57 Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Λοιπόν gwgw μην με προκαλείς γιατι στην συνάντηση θα φέρω και την σκούπα μου και άντε να με μαζεύεται μετά Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #904 12-09-08 13:48 Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #905 12-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Μονο αν είναι αργά το απόγευμα γιατί εγώ το Σάββοτο δουλεύω μεχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:02 Η Anima έγραψε: #906 12-09-08 21:02 Φαίνεται να με βολεύει με πρώτη ματιά. Θα τσεκάρω κάτι δρομολόγια και θα καταλήξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:10 Η Raisa έγραψε: #907 13-09-08 10:10 Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η maroula έγραψε: #908 13-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλα Raisa που με πληροφόρησες για το φεστιβάλ Ηταν να πήγαινα και χθες αλλα δεν μπόρεσα, σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Δεν ήξερα πότε τραγουδαει ο Παπακωνσταντίνου. 'Εχουν αφίσες στην Θεσσαλονίκη αλλα δεν ήξερα το πρόγραμμα του φεστιβάλ, πάω πάντα κάθε χρονο αναλογως τις βάρδιες μου. Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η Raisa έγραψε: #909 13-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από maroula: σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Click για ανάπτυξη... ίσως πάμε και μεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Desdemona: #910 13-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #911 13-09-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Click για ανάπτυξη... Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η yasmin1gr: #912 13-09-08 13:57 Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #905 12-09-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Μονο αν είναι αργά το απόγευμα γιατί εγώ το Σάββοτο δουλεύω μεχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:02 Η Anima έγραψε: #906 12-09-08 21:02 Φαίνεται να με βολεύει με πρώτη ματιά. Θα τσεκάρω κάτι δρομολόγια και θα καταλήξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:10 Η Raisa έγραψε: #907 13-09-08 10:10 Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η maroula έγραψε: #908 13-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλα Raisa που με πληροφόρησες για το φεστιβάλ Ηταν να πήγαινα και χθες αλλα δεν μπόρεσα, σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Δεν ήξερα πότε τραγουδαει ο Παπακωνσταντίνου. 'Εχουν αφίσες στην Θεσσαλονίκη αλλα δεν ήξερα το πρόγραμμα του φεστιβάλ, πάω πάντα κάθε χρονο αναλογως τις βάρδιες μου. Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η Raisa έγραψε: #909 13-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από maroula: σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Click για ανάπτυξη... ίσως πάμε και μεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Desdemona: #910 13-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #911 13-09-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Click για ανάπτυξη... Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η yasmin1gr: #912 13-09-08 13:57 Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Μονο αν είναι αργά το απόγευμα γιατί εγώ το Σάββοτο δουλεύω μεχρι το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:02 Η Anima έγραψε: #906 12-09-08 21:02 Φαίνεται να με βολεύει με πρώτη ματιά. Θα τσεκάρω κάτι δρομολόγια και θα καταλήξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:10 Η Raisa έγραψε: #907 13-09-08 10:10 Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η maroula έγραψε: #908 13-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλα Raisa που με πληροφόρησες για το φεστιβάλ Ηταν να πήγαινα και χθες αλλα δεν μπόρεσα, σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Δεν ήξερα πότε τραγουδαει ο Παπακωνσταντίνου. 'Εχουν αφίσες στην Θεσσαλονίκη αλλα δεν ήξερα το πρόγραμμα του φεστιβάλ, πάω πάντα κάθε χρονο αναλογως τις βάρδιες μου. Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η Raisa έγραψε: #909 13-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από maroula: σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Click για ανάπτυξη... ίσως πάμε και μεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Desdemona: #910 13-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #911 13-09-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Click για ανάπτυξη... Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η yasmin1gr: #912 13-09-08 13:57 Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαίνεται να με βολεύει με πρώτη ματιά. Θα τσεκάρω κάτι δρομολόγια και θα καταλήξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:10 Η Raisa έγραψε: #907 13-09-08 10:10 Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η maroula έγραψε: #908 13-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλα Raisa που με πληροφόρησες για το φεστιβάλ Ηταν να πήγαινα και χθες αλλα δεν μπόρεσα, σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Δεν ήξερα πότε τραγουδαει ο Παπακωνσταντίνου. 'Εχουν αφίσες στην Θεσσαλονίκη αλλα δεν ήξερα το πρόγραμμα του φεστιβάλ, πάω πάντα κάθε χρονο αναλογως τις βάρδιες μου. Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η Raisa έγραψε: #909 13-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από maroula: σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Click για ανάπτυξη... ίσως πάμε και μεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Desdemona: #910 13-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #911 13-09-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Click για ανάπτυξη... Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η yasmin1gr: #912 13-09-08 13:57 Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η maroula έγραψε: #908 13-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλα Raisa που με πληροφόρησες για το φεστιβάλ Ηταν να πήγαινα και χθες αλλα δεν μπόρεσα, σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Δεν ήξερα πότε τραγουδαει ο Παπακωνσταντίνου. 'Εχουν αφίσες στην Θεσσαλονίκη αλλα δεν ήξερα το πρόγραμμα του φεστιβάλ, πάω πάντα κάθε χρονο αναλογως τις βάρδιες μου. Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η Raisa έγραψε: #909 13-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από maroula: σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Click για ανάπτυξη... ίσως πάμε και μεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Desdemona: #910 13-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #911 13-09-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Click για ανάπτυξη... Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η yasmin1gr: #912 13-09-08 13:57 Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Να είσαι καλα Raisa που με πληροφόρησες για το φεστιβάλ Ηταν να πήγαινα και χθες αλλα δεν μπόρεσα, σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Δεν ήξερα πότε τραγουδαει ο Παπακωνσταντίνου. 'Εχουν αφίσες στην Θεσσαλονίκη αλλα δεν ήξερα το πρόγραμμα του φεστιβάλ, πάω πάντα κάθε χρονο αναλογως τις βάρδιες μου. Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η Raisa έγραψε: #909 13-09-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από maroula: Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από maroula: σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Click για ανάπτυξη... ίσως πάμε και μεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Desdemona: #910 13-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #911 13-09-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Click για ανάπτυξη... Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η yasmin1gr: #912 13-09-08 13:57 Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maroula: Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ειναι σουπερ Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από maroula: σήμερα ομως θα πάω σίγουρα. Click για ανάπτυξη... ίσως πάμε και μεις πάλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Desdemona: #910 13-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #911 13-09-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Click για ανάπτυξη... Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η yasmin1gr: #912 13-09-08 13:57 Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η Raisa έγραψε: #911 13-09-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Click για ανάπτυξη... Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η yasmin1gr: #912 13-09-08 13:57 Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Α ρε συντρόφισσα, τι μου θύμισες... αμέτρητες ώρες αφισοκόλλησης για το φεστιβάλ, κάθε Σεπτέμβρη Ακόμα πονάνε τα χέρια μου... Click για ανάπτυξη... Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:57 Η yasmin1gr: #912 13-09-08 13:57 Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Αρχική Δημοσίευση από niki: Να πουμε τελικα για Σαββατο 4 Οκτωβριου το απογευμα. Δειτε αν καποιοι εχουν προβλημα.Και τωρα συνειδητοποιησα οτι συμπτωματικα 4 Οκτωβριου ειναι η παγκοσμια ημερα των ζωων Θα γιορταζουν και τα γατονια μας(και οχι μονο) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:44 Η Anima έγραψε: #913 13-09-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωρα να τα ξεκουράσεις λοιπόν.....απολαμβάνοντας την συναυλία σήμερα...χωρίς αφισοκόλληση Click για ανάπτυξη... Kαι μένα μου θύμισες παλιές εποχές! Όταν όλες οι νεολαίες έκαναν φεστιβάλ και πηγαίναμε. Χαίρομαι που αυτό συνεχίζεται. Να περάσετε καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:49 Η Anima έγραψε: #914 13-09-08 17:49 Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή επιτυχία σ' όλες τις συναντήσεις (όποτε κι αν είναι) όσων κάνουν οργανωμένη δουλειά και πασχίζουν ανθρωπιστικά για την επιβίωση των αγαπημένων μας ζώων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η Γωγω έγραψε: #915 15-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θεσ/νίκη.... Κορίτσια, χθες πήγαμε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ...ήταν ΤΕΛΕΙΑ.περάσαμε το βράδυ μας πολύ ευχάριστα ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του Θαλασσινού και του Πασχαλίδη...να πάτε οπωσδήποτε και σεις σήμερα...θα έχει συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου Click για ανάπτυξη... φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η Raisa έγραψε: #916 15-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gwgw: φτουυυυυ δε το ξερα...!!! πεθαινω για Βασιλη!! Click για ανάπτυξη... Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η Γωγω έγραψε: #917 15-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα βρε Γωγώ Περιττό να σας πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... ο Βασιλης ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ! και το νεο του σιντι ειναι πολυ καλο!! τον εχω δει αρκετες φορες ζωντανα, και ενω τα εχω ακουσει απειρες φορες τα τραγουδια του , καθε φορα καταφερνει να με συγκινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Anima έγραψε: #918 15-09-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Παιζει στις 4 Οκτωβρη να γινει το πρωτο απο τα φετινά ζωοφιλικά σεμινάρια μας με θεμα τα αδεσποτα αυτο το πρωτο. Θα ανακοινωσω το ολοκληρο προγραμμα των σεμιναριων τελος αλλης βδομαδος Εξισου η ΓατοΟμάδα Τελος Σεπτεβρη 27 συγκεκριμένα διοργανωνει ΓατοΤσαι να γνωριστουν οι εθελοντες και οι ευτυχισμενες υιοθετουσες μεταξυ τους. Click για ανάπτυξη... Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η Zbeebz έγραψε: #919 17-09-08 22:52 Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Με λαμβάνετε συντοπίτισσες; Το έχετε δαγκώσει κι εσείς από το κρύο, ή πρέπει να πάω να με δει κάνας γιατρός;;;; Καλέ... έχει κρύο καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:58 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #920 17-09-08 22:58 και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και κρύο έχει και αέρα έχει(,αφού μαζεύτηκαν 2 γάτες και 1 μικρό στο μπαλκόνι μου), όλα τα εχουμε, κουβέρτα θα βγάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.