μαγισσα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
madaley
Νεοφερμένο μέλος
ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΠΗΚΕ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ 4 ΓΑΤΑΚΙΑ..ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΦΑΝΙΣΤΗΚΕ..ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ?ΚΑΜΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΘΗΛΑΣΕΙ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΠΗΚΕ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ 4 ΓΑΤΑΚΙΑ..ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΦΑΝΙΣΤΗΚΕ..ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ?ΚΑΜΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΘΗΛΑΣΕΙ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ..![]()
Δεν ξέρω αν θα βρεθεί γατούλα για να τα θηλάσει αλλά το σίγουρο είναι ότι τα γατάκια θα μπορούσαν να ταίστούν με ειδικό γάλα για γάτες και μπιμπερό αλλά αυτό χρειάζεται και κάποιον άνθρωπο να το κάνει και να έχει το κουράγιο να τα φροντίσει αλλά θα μπορούσες να στείλεις και πμ στην yasmin1gr και εκείνη θα μπορούσε να σε βοηθήσει γιατί είναι μέλος στην γατοομάδα Θεσσαλονίκης !!!!! ελπίζω όλα να πάνε καλά με τα γατάκια!!!!!!!
george7771
Νεοφερμένο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΠΗΚΕ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ 4 ΓΑΤΑΚΙΑ..ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΦΑΝΙΣΤΗΚΕ..ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ?ΚΑΜΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΘΗΛΑΣΕΙ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ..![]()
Όπως είπε και η Μάγισσα πρέπει να τα ταίσετε με μπιμπερό ή ακόμα καλύτερα με σύριγγα.Όμως αν βρεθεί καμιά γάτα που μόλις γέννησε και έχει μητρικό ένστικτο θα τα δεχτεί!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Οπως φαντάζομαι και τα άλλα τέσσερα μέλη του mycat Θεσ/νίκης που θα κατέβουμε μαζί.

WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Σας παρακαλώ, όποιος μπορεί να βοηθήσει

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα παιδιά! Αν και το ανέφερα και σε μία δημοσίευσή μου στα χαμένα γατάκια, θα ήθελα να μάθω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε κάτι αρκετά σοβαρό. Κοντά στο κέντρο (στην οδό Γαλιλαίου περίπου, κοντά στην Ολυμπιάδος , στο ύψος των Lidl) βρήκα περίπου 12-15 γατάκια, κα΄νενα τους δεν φαίνεται να είναι άνω των 8-9 μηνών. Είναι υποσιτισμένα και άρρωστα μερικά (παρουσιάζουν οιδήματα και πληγές) και είναι ιδιαίτερα φιλικά και χαδιάρικα. Εκείνη τη στιγμή γυρνούσα από τη σχολή και δεν μπόρεσα να τα φωτογραφήσω, αλλά το θέαμα ήταν αρκετά λυπηρό. Ξέρετε πού μπορώ να απευθυνθώ, ή αν υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει να τα περιθάλψουμε και να τα υιοθετήσει κάποιος; Είναι όλα τους όμορφα και γλυκά και μένουν κάτω από αυτοκίνητα και χαρτόκουτα και σε ένα γκρεμισμένο σπίτι. Είναι πολύ επικίνδυνη από άποψη αυτοκινήτων η περιοχή και λυπήθηκα όταν τα είδα. Σας παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μου μπας και βρούμε κάποια λύση. Είμαι σίγουρη ότι κάποιος θα δεχτεί να τα φιλοξενήσει και να τα υιοθετήσει. Μπορώ και εγώ να φιλοξενήσω κάποια. Έχω χώρο και μπορώ να διαθέσω και κάποια χρήματα για την περίθαλψή τους.
Σας παρακαλώ, όποιος μπορεί να βοηθήσει![]()
Καλημέρα στείλε προσωπικό μήνυμα στην yasmin η οποία είναι υπεύθυνη γατοομάδας Θεσσαλονίκης

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω εκείνη την Παρασκευή και ούτε και εκείνο το Σ/Κ.Θα πάω Αθήνα για την Εκθεση Γάτας.
Οπως φαντάζομαι και τα άλλα τέσσερα μέλη του mycat Θεσ/νίκης που θα κατέβουμε μαζί.![]()
Έτσι είναι οπότε ας το κανονίσουμε για λίγο πιο μετά αν θέλετε!!!! Τί λέτε να μην λείπουν και οι μισες από την παρέα!!!!!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν το λέω για να σας αποθαρρύνω αλλά διαβάζω Υασμίν από δώ Υασμίν από κει ... ε, πόσα πια μπορεί να προλάβει? Ενώ αν υπήρχε παράλληλα και μια υποστήριξη .....
george7771
Νεοφερμένο μέλος
Εγω συμφωνω με την anima.Ας πει ο καθενας τι μπορει να προσφερει ειτε σε χρημα ειτε σε υπηρεσια.Μπορουμε ας πουμε με ενα μικρο ποσο το μηνα να βοηθαμε τη γατοομαδα.Ισως μπορουμε να νοικιασουμε μια μικρη αποθηκη η παλιο σπιτι και να μαζευουμε εκει τα γατακια οπου εκ περιτροπης θα πηγαινουμε ολοι να τα φροντιζουμε.Πιθανως να λεω ανεφαρμοστα πραγματα αλλα αυτα μου ερχονται τωρα.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αν εννοείς να φορέσουμε χλαμύδες και να χορεύουμε ξυποληταρία στα δάση, νο, μερσί, δεν θα πάρω!Στην αρχαιοτητα το γιορταζανε.

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας.Με καθυστέρηση ενός χρόνουΣύντροφοι και συντρόφισσεςαπό Θεσσαλονίκη!!!!
Από μια μικρή έρευνα που έκανα στη λίστα των μελών είδα ότι οι εκ Θεσ/νίκης είμαστε πολλοί....πάααρα πολλοί
Έτσι σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα.... να μαζευτούμε, να γνωριστούμε και να δούμε, πόσοι τελικά είμαστε![]()
σύντροφοι και συντρόφισσες ,αναφέρομαι κι εγώ
μια Θεσσαλονικιά που ζω στην Αθήνα.Χαίρομαι πολύ για την πολυπληθή παρουσία μας και τα δυνατά φιλοζωικά μας αισθήματα
.Καρντάσια ένας για όλους και όλοι για έναν
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να τα πούμε όπως και να έχει μου λείψατε βρε!!!!!
george7771
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας κοριτσια καιρο εχουμε να τα πουμε.Ατονισε λιγο το mycat Θεσσαλονικης.Τι κανετε?
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εγώ κάνω τη νοσοκόμα στην Άσπρη μου! Χθες έκανε κι άλλη εγχείρηση...
Περαστικά της Ζωή μου ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα το κοριτσάκι σου!!!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μερσί, μερσί!Περαστικά της Ζωή μου ελπίζω να είναι καλύτερα τώρα το κοριτσάκι σου!!!!!![]()
Πράγματι είναι καλύτερα τώρα.Κορίτσια και αγόρια της Θεσ/νίκης, αν έχετε αίμα Α αρνητικό και μπορείτε να δώσετε αιμοπετάλια για έναν νεαρό που χρειάζεται κάθε εβδομάδα, στείλτε μου προσωπικό για να σας πω τι και πώς...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Γιώργο, οτι επιθυμείς!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool