Καλημέρα παιδιά! Αν και το ανέφερα και σε μία δημοσίευσή μου στα χαμένα γατάκια, θα ήθελα να μάθω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε κάτι αρκετά σοβαρό. Κοντά στο κέντρο (στην οδό Γαλιλαίου περίπου, κοντά στην Ολυμπιάδος , στο ύψος των Lidl) βρήκα περίπου 12-15 γατάκια, κα΄νενα τους δεν φαίνεται να είναι άνω των 8-9 μηνών. Είναι υποσιτισμένα και άρρωστα μερικά (παρουσιάζουν οιδήματα και πληγές) και είναι ιδιαίτερα φιλικά και χαδιάρικα. Εκείνη τη στιγμή γυρνούσα από τη σχολή και δεν μπόρεσα να τα φωτογραφήσω, αλλά το θέαμα ήταν αρκετά λυπηρό. Ξέρετε πού μπορώ να απευθυνθώ, ή αν υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει να τα περιθάλψουμε και να τα υιοθετήσει κάποιος; Είναι όλα τους όμορφα και γλυκά και μένουν κάτω από αυτοκίνητα και χαρτόκουτα και σε ένα γκρεμισμένο σπίτι. Είναι πολύ επικίνδυνη από άποψη αυτοκινήτων η περιοχή και λυπήθηκα όταν τα είδα. Σας παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μου μπας και βρούμε κάποια λύση. Είμαι σίγουρη ότι κάποιος θα δεχτεί να τα φιλοξενήσει και να τα υιοθετήσει. Μπορώ και εγώ να φιλοξενήσω κάποια. Έχω χώρο και μπορώ να διαθέσω και κάποια χρήματα για την περίθαλψή τους.
Σας παρακαλώ, όποιος μπορεί να βοηθήσει