MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Μακαρι να μπορουσα να ερθω και γω αλλα που να αφησω τοσα γατονια:(εχω και αρκετα μωρα:confused:Ομως το υποσχομαι καποια στιγμη θα το κανω;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μετά τις 3 ,που σχολάω το σάββατο, μπορώ όποια ώρα θέλετε:)
Ωραία!Οπότε περιμένω απαντήσεις μέσα στη βδομάδα..Μέχρι στιγμής είμαστε 5 άτομα μαζί με εμένα...Και 10 να μαζευτούμε θα είναι καλά!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι να μπορουσα να ερθω και γω αλλα που να αφησω τοσα γατονια:(εχω και αρκετα μωρα:confused:Ομως το υποσχομαι καποια στιγμη θα το κανω;)
Αντε βρε Νεκταρίνι μου!Χρονο θα κλείσουμε που το ακούω αυτό!:PΕυκαιρία ήταν τώρα να έρθεις κι εσύ μαζί με το γιο σου μιας που θα μαζευτούμε όλοι εδώ..;)

Tι να σου πω βρε Στελλακι μου,ειναι πολλα τα μωρακια αυτη τη περιοδο:(ποτε δεν ξερεις :rolleyes:

Τόσους μήνες στο forum και τώρα σας πήρα χαμπάρι.Αναφέρομαι και εγω και οι γατούλες λοιπόν απο τον Εύοσμο.Στη διάθεση σας.

Τόσους μήνες στο forum και τώρα σας πήρα χαμπάρι.Αναφέρομαι και εγω και οι γατούλες λοιπόν απο τον Εύοσμο.Στη διάθεση σας.
Δεν πειράζει!Κάλλιο αργά που λένε παρά ποτέ!!Είσαι κι εσύ ευπρόσδεκτη στη συνάντηση που κανονίζω στο σπίτι μου την Παρασκευή το απόγευμα ή το Σάββατο.Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω απο κοντά!:)

Γεια σας κοριτσια.Τι κανεις Στελλα?

Γεια σας κοριτσια.Τι κανεις Στελλα?
Γεια σου Γιώργο μου!Καλά είμαι..στο τρέξιμο..Θα μπορέσεις να έρθεις στη συγκέντρωση που κανονίζω στο σπίτι μου?

Γεια σου Γιώργο μου!Καλά είμαι..στο τρέξιμο..Θα μπορέσεις να έρθεις στη συγκέντρωση που κανονίζω στο σπίτι μου?
Στελλα εγω θα βρισκομαι σιγουρα εδω μια και η γυναικα μου ειναι εγκυος.επομενως οταν οριστει μερα κ ωρα πολυ πιθανο να ερθω

Στελλα εγω θα βρισκομαι σιγουρα εδω μια και η γυναικα μου ειναι εγκυος.επομενως οταν οριστει μερα κ ωρα πολυ πιθανο να ερθω
Α πολύ ωραία!!!Μπράβο και για την εγκυμοσύνη!!Με το καλό το μωράκι σας!!!:up:

Στελλα εχετε μαζευτει πολλοι?

Στελλα εχετε μαζευτει πολλοι?
Μέχρι στιγμής τα σίγουρα άτομα είναι γύρω στα 8..Αλλά περιμένω κι άλλες απαντήσεις..

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση!:redface: Θα ήθελα να έρθω αλλά δεν ξέρω αν μπορώ.Παρασκευή δουλεύω μέχρι αργά και Σάββατο μέχρι το μεσημέρι. Πότε το κανονίσατε;

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση!:redface: Θα ήθελα να έρθω αλλά δεν ξέρω αν μπορώ.Παρασκευή δουλεύω μέχρι αργά και Σάββατο μέχρι το μεσημέρι. Πότε το κανονίσατε;
Aκομα δεν έκλεισε η ημερομηνία αλλά μάλλον θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα κατά τις 7..

Συμφωνείτε τελικά για το Σάββατο 27 του μηνός στις 7 το απόγευμα στο σπίτι μου;Αν ναι θέλω να ξέρω τα σίγουρα άτομα που θα έρθουν.Θα περιμένω απαντήσεις σας!!:)

γεια σε ολους ο Παναγιωτης ειμαι ο γιος της Νεκταριας απο Σαλαμινα....
Ερχομαι στην πολη σας την Παρασκευη θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στο σπιτι της Στελλας!!!!

Το 1 ποστ ειναι αυτο:up:

υστερα απο πολυ κοπο ε Στελλα?

γεια σε ολους ο Παναγιωτης ειμαι ο γιος της Νεκταριας απο Σαλαμινα....
Ερχομαι στην πολη σας την Παρασκευη θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στο σπιτι της Στελλας!!!!

Το 1 ποστ ειναι αυτο:up:

υστερα απο πολυ κοπο ε Στελλα?
Συγχρητήρια!!!:up:Επιτέλους τα κατάφερες!!!Τέτοια δυσκολία να κάνει κάποιος εγγραφή στο φόρουμ πρώτη φορά βλέπω!!!Μάλλον σε περάσαν απο κόσκινο μέχρι να σε δεχτούν!!!:lol:
Οπότε καλωσήρθες στην παρέα μας αν και ταλαιπωρημένος!!!:P

HI κοπελαρες και παλικαρια τι κανετε?????????????????????

γυρισααααααααααααααααα

σας ελειψα???????????????????????????

:up::up::up::up:

HI κοπελαρες και παλικαρια τι κανετε?????????????????????

γυρισααααααααααααααααα

σας ελειψα???????????????????????????

:up::up::up::up:
Καλως ήρθες!!!:)Εμείς καλά είμαστε!Εσύ τί κάνεις??Κανονίζουμε συνάντηση στο σπίτι μου το Σάββατο το απόγευμα!Θα μπορέσεις να έρθεις?

Oποιος θέλει να έρθει το Σάββατο στη συνάντηση και θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου το κινητό μου είναι 6947 802302.Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά γιατι δεν βλέπω και πολύ κίνηση....:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back