Νεκταρια
Διάσημο μέλος
εχω και αρκετα μωρα
Ομως το υποσχομαι καποια στιγμη θα το κανω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία!Οπότε περιμένω απαντήσεις μέσα στη βδομάδα..Μέχρι στιγμής είμαστε 5 άτομα μαζί με εμένα...Και 10 να μαζευτούμε θα είναι καλά!μετά τις 3 ,που σχολάω το σάββατο, μπορώ όποια ώρα θέλετε![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε βρε Νεκταρίνι μου!Χρονο θα κλείσουμε που το ακούω αυτό!Μακαρι να μπορουσα να ερθω και γω αλλα που να αφησω τοσα γατονιαεχω και αρκετα μωρα
Ομως το υποσχομαι καποια στιγμη θα το κανω
![]()
Ευκαιρία ήταν τώρα να έρθεις κι εσύ μαζί με το γιο σου μιας που θα μαζευτούμε όλοι εδώ..
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ποτε δεν ξερεις 
starter
Δραστήριο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πειράζει!Κάλλιο αργά που λένε παρά ποτέ!!Είσαι κι εσύ ευπρόσδεκτη στη συνάντηση που κανονίζω στο σπίτι μου την Παρασκευή το απόγευμα ή το Σάββατο.Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω απο κοντά!Τόσους μήνες στο forum και τώρα σας πήρα χαμπάρι.Αναφέρομαι και εγω και οι γατούλες λοιπόν απο τον Εύοσμο.Στη διάθεση σας.

george7771
Νεοφερμένο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου Γιώργο μου!Καλά είμαι..στο τρέξιμο..Θα μπορέσεις να έρθεις στη συγκέντρωση που κανονίζω στο σπίτι μου?Γεια σας κοριτσια.Τι κανεις Στελλα?
george7771
Νεοφερμένο μέλος
Στελλα εγω θα βρισκομαι σιγουρα εδω μια και η γυναικα μου ειναι εγκυος.επομενως οταν οριστει μερα κ ωρα πολυ πιθανο να ερθωΓεια σου Γιώργο μου!Καλά είμαι..στο τρέξιμο..Θα μπορέσεις να έρθεις στη συγκέντρωση που κανονίζω στο σπίτι μου?
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Α πολύ ωραία!!!Μπράβο και για την εγκυμοσύνη!!Με το καλό το μωράκι σας!!!Στελλα εγω θα βρισκομαι σιγουρα εδω μια και η γυναικα μου ειναι εγκυος.επομενως οταν οριστει μερα κ ωρα πολυ πιθανο να ερθω

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μέχρι στιγμής τα σίγουρα άτομα είναι γύρω στα 8..Αλλά περιμένω κι άλλες απαντήσεις..Στελλα εχετε μαζευτει πολλοι?
starter
Δραστήριο μέλος
Θα ήθελα να έρθω αλλά δεν ξέρω αν μπορώ.Παρασκευή δουλεύω μέχρι αργά και Σάββατο μέχρι το μεσημέρι. Πότε το κανονίσατε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Aκομα δεν έκλεισε η ημερομηνία αλλά μάλλον θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα κατά τις 7..Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση!Θα ήθελα να έρθω αλλά δεν ξέρω αν μπορώ.Παρασκευή δουλεύω μέχρι αργά και Σάββατο μέχρι το μεσημέρι. Πότε το κανονίσατε;
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

PANOSCOON
Νεοφερμένο μέλος
Ερχομαι στην πολη σας την Παρασκευη θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στο σπιτι της Στελλας!!!!
Το 1 ποστ ειναι αυτο

υστερα απο πολυ κοπο ε Στελλα?
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχρητήρια!!!γεια σε ολους ο Παναγιωτης ειμαι ο γιος της Νεκταριας απο Σαλαμινα....
Ερχομαι στην πολη σας την Παρασκευη θα χαρω πολυ να σας γνωρισω στο σπιτι της Στελλας!!!!
Το 1 ποστ ειναι αυτο
υστερα απο πολυ κοπο ε Στελλα?
Επιτέλους τα κατάφερες!!!Τέτοια δυσκολία να κάνει κάποιος εγγραφή στο φόρουμ πρώτη φορά βλέπω!!!Μάλλον σε περάσαν απο κόσκινο μέχρι να σε δεχτούν!!!
Οπότε καλωσήρθες στην παρέα μας αν και ταλαιπωρημένος!!!

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
γυρισααααααααααααααααα
σας ελειψα???????????????????????????

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλως ήρθες!!!HI κοπελαρες και παλικαρια τι κανετε?????????????????????
γυρισααααααααααααααααα
σας ελειψα???????????????????????????
![]()
Εμείς καλά είμαστε!Εσύ τί κάνεις??Κανονίζουμε συνάντηση στο σπίτι μου το Σάββατο το απόγευμα!Θα μπορέσεις να έρθεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool