Raisa
Περιβόητο μέλος
Για την ελλειψη γατων ειχαν βγει καποια αρθρα συγκεκριμενα με την βουλγαρία περυσι σε εφημεριδα. Για το τι γινεται με τα σωματεια και τα γατακια τα ξερω απο μελη σωματειων εκει.
Για το οτι εδω τα θεωρουν μεγαλα οταν εινα 3-4 μηνων δεν εχει κανεις παρα να δει ποσα μεγαλα δεν χαρίζονται και μενουν αζήτητα και ποσες αγγελιες κυκλοφορουν για πολύ μικρα.
Ίσως να είναι και έτσι. Πρέπει να άλλαξαν πολύ τα πράγματα από τότε που έφυγα και ήρθα Ελλάδα
... δεν ξέρω τι να πω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Για το οτι εδω τα θεωρουν μεγαλα οταν εινα 3-4 μηνων δεν εχει κανεις παρα να δει ποσα μεγαλα δεν χαρίζονται και μενουν αζήτητα και ποσες αγγελιες κυκλοφορουν για πολύ μικρα.
Αυτό, δυστυχώς, συμβαίνει και με τα παιδιά για υιοθεσία, όσο πιο μικρά τόσο πιο εύκολα βρίσκουν σπίτι...τι να πω, ίσως είναι και η προκατάληψη ή η ψευδαίσθηση ότι τα μικρά πλάθονται πιο εύκολα.
Ισως είναι η ανάγκη, να θέλουμε να τα ζήσουμε από την αρχή, γιατί έτσι δενόμαστε πιο εύκολα ή έτσι τουλάχιστον νομίζουμε....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μετα την εμπειρια με το καλοκαιρακι που παρεμεινε το μονο γατακι που απο μικρο αν και σκυλοπεινασμένο οτα το χαιδευα ετρεχε οπως και τωρα στο χερι και το χαδι και την εμπειρια του βουλιτσου που κρυβοτανε απο μικρος νομιζω πια οτι σημαντικοτερο ρολο παιζει ο χαρακτηρας και οχι η ηλικια. Δεν λεω βεβαια η καλυψουλα απο τοτε που την πηρα εγινε πολυ πιο χαδιαρα και πολυ πιο μαλακουλα αλλα εχει κρατησει ενα βαρυ υφος που ειναι του χαρακτηρα της.. απλα με τα μικρα η προσαρμογη σε αλλα συνηθως ειναι ευκολοτερη ακομα κι αν ειναι λιγο τσαμπουκαλιδικα.
Παντως μετα απο τοσα μικρα εχω αρχισει κι εκτιμω τα μεγαλα.
Οσο δε για τον δηθεν ησυχο χαρακτηρα των περσικων ο Ντεαθμαιντ (η καπως ετσι ) οταν ηρθε ειδε τι ησυχο που ηταν το χιονακι που το ειχε πιασει διαθεση επειδειξεων και ετρεχε περα δωθε σα βολίδα... ενω η καλυψουλα.. κυρια...αυτη η γατα καθε μερα με εκπλησει...
Εχει καταφερει το μοναδικο να πηδαει απο την βιβλιοθηκη κατευθειαν στο τραπεζι για να μην σπασει το βαζο με τα λουλουδια που ειναι ενδιαμεσα.. ενω τα δικα μου το'χουν ριξει απειρες φορες κατω... απο μονη της... ασε που ποτε δε σκεφτηκε να φαει τα σκιουρακια... μεγαλες γατες και ξανα μεγαλες γατες
Με τα παδια ειναι και δυσκολο απο πλευρας ιδρυματων.. δυστυχως δεν ειναι καθόλου ευκολο να υιοθετησεις.. ανθει το εμποριο βρεφων... ενας φιλος πηγε ινδια και του προσφεραν στο δρομο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω?
Μήπως βρε παιδιά κάποιος να ερχόταν σε επαφή μαζί της και να την ενημέρωνε σχετικά? Να της διώξει τις φοβίες που αφορούν την φύλαξη του ζώου? Εσύ βρε Αnima είσαι και καλή στο λέγειν.
Μια προσπάθεια τουλάχιστονΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellab
Νεοφερμένο μέλος
Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες.
Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα...
(Στελλα...)(φωτ.1)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Gotten Tag
Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες.
Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα...(Στελλα...)(φωτ.1)
Δεν βλέπω φώτο

stellab
Νεοφερμένο μέλος
Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε."
Ετσι βρεθηκαμε εξω απο την πορτα της κυριας που θα τον αναλαβει...(φωτ.3)
Συνημμένα
stellab
Νεοφερμένο μέλος
stellab
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω?
Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει
Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο
drusilia
Διάσημο μέλος

Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια!
stellab
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellab
Νεοφερμένο μέλος
Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

stellab
Νεοφερμένο μέλος
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool