Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:11 Η Raisa έγραψε: #181 11-02-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Για την ελλειψη γατων ειχαν βγει καποια αρθρα συγκεκριμενα με την βουλγαρία περυσι σε εφημεριδα. Για το τι γινεται με τα σωματεια και τα γατακια τα ξερω απο μελη σωματειων εκει. Για το οτι εδω τα θεωρουν μεγαλα οταν εινα 3-4 μηνων δεν εχει κανεις παρα να δει ποσα μεγαλα δεν χαρίζονται και μενουν αζήτητα και ποσες αγγελιες κυκλοφορουν για πολύ μικρα. Click για ανάπτυξη... Ίσως να είναι και έτσι. Πρέπει να άλλαξαν πολύ τα πράγματα από τότε που έφυγα και ήρθα Ελλάδα... δεν ξέρω τι να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:20 Η Raisa έγραψε: #182 11-02-08 00:20 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Για το οτι εδω τα θεωρουν μεγαλα οταν εινα 3-4 μηνων δεν εχει κανεις παρα να δει ποσα μεγαλα δεν χαρίζονται και μενουν αζήτητα και ποσες αγγελιες κυκλοφορουν για πολύ μικρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό, δυστυχώς, συμβαίνει και με τα παιδιά για υιοθεσία, όσο πιο μικρά τόσο πιο εύκολα βρίσκουν σπίτι...τι να πω, ίσως είναι και η προκατάληψη ή η ψευδαίσθηση ότι τα μικρά πλάθονται πιο εύκολα. Ισως είναι η ανάγκη, να θέλουμε να τα ζήσουμε από την αρχή, γιατί έτσι δενόμαστε πιο εύκολα ή έτσι τουλάχιστον νομίζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:02 Η yasmin1gr: #183 11-02-08 01:02 Δεν ξερω... εγω παντως που εχω μεγαλωσει πολλα γατακια φιλοξενωντας τα εχω δει οτι το καθε ζωακι εχει το χαρακτηρα του και υπαρχουν ορια στο τι μπορει να του μαθεις ... πχ ενα αγριουτσικο θα παραμεινει αγριουτσικο κι ας ειναι πανεμορφο.. ενω ενα χαδιαρικο θα εξελιχθει σε ακομα πιο χαδιαρικο. Μετα την εμπειρια με το καλοκαιρακι που παρεμεινε το μονο γατακι που απο μικρο αν και σκυλοπεινασμένο οτα το χαιδευα ετρεχε οπως και τωρα στο χερι και το χαδι και την εμπειρια του βουλιτσου που κρυβοτανε απο μικρος νομιζω πια οτι σημαντικοτερο ρολο παιζει ο χαρακτηρας και οχι η ηλικια. Δεν λεω βεβαια η καλυψουλα απο τοτε που την πηρα εγινε πολυ πιο χαδιαρα και πολυ πιο μαλακουλα αλλα εχει κρατησει ενα βαρυ υφος που ειναι του χαρακτηρα της.. απλα με τα μικρα η προσαρμογη σε αλλα συνηθως ειναι ευκολοτερη ακομα κι αν ειναι λιγο τσαμπουκαλιδικα. Παντως μετα απο τοσα μικρα εχω αρχισει κι εκτιμω τα μεγαλα. Οσο δε για τον δηθεν ησυχο χαρακτηρα των περσικων ο Ντεαθμαιντ (η καπως ετσι ) οταν ηρθε ειδε τι ησυχο που ηταν το χιονακι που το ειχε πιασει διαθεση επειδειξεων και ετρεχε περα δωθε σα βολίδα... ενω η καλυψουλα.. κυρια...αυτη η γατα καθε μερα με εκπλησει... Εχει καταφερει το μοναδικο να πηδαει απο την βιβλιοθηκη κατευθειαν στο τραπεζι για να μην σπασει το βαζο με τα λουλουδια που ειναι ενδιαμεσα.. ενω τα δικα μου το'χουν ριξει απειρες φορες κατω... απο μονη της... ασε που ποτε δε σκεφτηκε να φαει τα σκιουρακια... μεγαλες γατες και ξανα μεγαλες γατες Με τα παδια ειναι και δυσκολο απο πλευρας ιδρυματων.. δυστυχως δεν ειναι καθόλου ευκολο να υιοθετησεις.. ανθει το εμποριο βρεφων... ενας φιλος πηγε ινδια και του προσφεραν στο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:19 Η Anima έγραψε: #184 13-02-08 14:19 Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:21 Η Havana έγραψε: #185 13-02-08 14:21 Σωστηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #186 13-02-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Μήπως βρε παιδιά κάποιος να ερχόταν σε επαφή μαζί της και να την ενημέρωνε σχετικά? Να της διώξει τις φοβίες που αφορούν την φύλαξη του ζώου? Εσύ βρε Αnima είσαι και καλή στο λέγειν.Μια προσπάθεια τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:09 Ο stellab έγραψε: #187 17-02-08 19:09 Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #188 17-02-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω φώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Ο stellab έγραψε: #189 17-02-08 19:21 Του καλυψαμε την πορτα να μην βλεπει εξω για να μην ειναι ανησυχος. Ομως ο πονηρος ανοιξε μια τρυπουλα... "Που με πατε ρε?" (φωτ.2) Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε." Ετσι βρεθηκαμε εξω απο την πορτα της κυριας που θα τον αναλαβει...(φωτ.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001131.JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 71 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:26 Ο stellab έγραψε: #190 17-02-08 19:26 Συγνωμη. Προσπαθω αλλα δεν ειμαι πολυ καλη σ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001111.JPG 121,7 KB · Εμφανίσεις: 55 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο stellab έγραψε: #191 17-02-08 19:30 Αυτη ειναι η φωτογραφια 1. Σε λιγο θα παρω το κολαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η yasmin1gr: #192 17-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Για την ελλειψη γατων ειχαν βγει καποια αρθρα συγκεκριμενα με την βουλγαρία περυσι σε εφημεριδα. Για το τι γινεται με τα σωματεια και τα γατακια τα ξερω απο μελη σωματειων εκει. Για το οτι εδω τα θεωρουν μεγαλα οταν εινα 3-4 μηνων δεν εχει κανεις παρα να δει ποσα μεγαλα δεν χαρίζονται και μενουν αζήτητα και ποσες αγγελιες κυκλοφορουν για πολύ μικρα. Click για ανάπτυξη... Ίσως να είναι και έτσι. Πρέπει να άλλαξαν πολύ τα πράγματα από τότε που έφυγα και ήρθα Ελλάδα... δεν ξέρω τι να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 00:20 Η Raisa έγραψε: #182 11-02-08 00:20 Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Για το οτι εδω τα θεωρουν μεγαλα οταν εινα 3-4 μηνων δεν εχει κανεις παρα να δει ποσα μεγαλα δεν χαρίζονται και μενουν αζήτητα και ποσες αγγελιες κυκλοφορουν για πολύ μικρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό, δυστυχώς, συμβαίνει και με τα παιδιά για υιοθεσία, όσο πιο μικρά τόσο πιο εύκολα βρίσκουν σπίτι...τι να πω, ίσως είναι και η προκατάληψη ή η ψευδαίσθηση ότι τα μικρά πλάθονται πιο εύκολα. Ισως είναι η ανάγκη, να θέλουμε να τα ζήσουμε από την αρχή, γιατί έτσι δενόμαστε πιο εύκολα ή έτσι τουλάχιστον νομίζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:02 Η yasmin1gr: #183 11-02-08 01:02 Δεν ξερω... εγω παντως που εχω μεγαλωσει πολλα γατακια φιλοξενωντας τα εχω δει οτι το καθε ζωακι εχει το χαρακτηρα του και υπαρχουν ορια στο τι μπορει να του μαθεις ... πχ ενα αγριουτσικο θα παραμεινει αγριουτσικο κι ας ειναι πανεμορφο.. ενω ενα χαδιαρικο θα εξελιχθει σε ακομα πιο χαδιαρικο. Μετα την εμπειρια με το καλοκαιρακι που παρεμεινε το μονο γατακι που απο μικρο αν και σκυλοπεινασμένο οτα το χαιδευα ετρεχε οπως και τωρα στο χερι και το χαδι και την εμπειρια του βουλιτσου που κρυβοτανε απο μικρος νομιζω πια οτι σημαντικοτερο ρολο παιζει ο χαρακτηρας και οχι η ηλικια. Δεν λεω βεβαια η καλυψουλα απο τοτε που την πηρα εγινε πολυ πιο χαδιαρα και πολυ πιο μαλακουλα αλλα εχει κρατησει ενα βαρυ υφος που ειναι του χαρακτηρα της.. απλα με τα μικρα η προσαρμογη σε αλλα συνηθως ειναι ευκολοτερη ακομα κι αν ειναι λιγο τσαμπουκαλιδικα. Παντως μετα απο τοσα μικρα εχω αρχισει κι εκτιμω τα μεγαλα. Οσο δε για τον δηθεν ησυχο χαρακτηρα των περσικων ο Ντεαθμαιντ (η καπως ετσι ) οταν ηρθε ειδε τι ησυχο που ηταν το χιονακι που το ειχε πιασει διαθεση επειδειξεων και ετρεχε περα δωθε σα βολίδα... ενω η καλυψουλα.. κυρια...αυτη η γατα καθε μερα με εκπλησει... Εχει καταφερει το μοναδικο να πηδαει απο την βιβλιοθηκη κατευθειαν στο τραπεζι για να μην σπασει το βαζο με τα λουλουδια που ειναι ενδιαμεσα.. ενω τα δικα μου το'χουν ριξει απειρες φορες κατω... απο μονη της... ασε που ποτε δε σκεφτηκε να φαει τα σκιουρακια... μεγαλες γατες και ξανα μεγαλες γατες Με τα παδια ειναι και δυσκολο απο πλευρας ιδρυματων.. δυστυχως δεν ειναι καθόλου ευκολο να υιοθετησεις.. ανθει το εμποριο βρεφων... ενας φιλος πηγε ινδια και του προσφεραν στο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:19 Η Anima έγραψε: #184 13-02-08 14:19 Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:21 Η Havana έγραψε: #185 13-02-08 14:21 Σωστηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #186 13-02-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Μήπως βρε παιδιά κάποιος να ερχόταν σε επαφή μαζί της και να την ενημέρωνε σχετικά? Να της διώξει τις φοβίες που αφορούν την φύλαξη του ζώου? Εσύ βρε Αnima είσαι και καλή στο λέγειν.Μια προσπάθεια τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:09 Ο stellab έγραψε: #187 17-02-08 19:09 Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #188 17-02-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω φώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Ο stellab έγραψε: #189 17-02-08 19:21 Του καλυψαμε την πορτα να μην βλεπει εξω για να μην ειναι ανησυχος. Ομως ο πονηρος ανοιξε μια τρυπουλα... "Που με πατε ρε?" (φωτ.2) Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε." Ετσι βρεθηκαμε εξω απο την πορτα της κυριας που θα τον αναλαβει...(φωτ.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001131.JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 71 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:26 Ο stellab έγραψε: #190 17-02-08 19:26 Συγνωμη. Προσπαθω αλλα δεν ειμαι πολυ καλη σ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001111.JPG 121,7 KB · Εμφανίσεις: 55 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο stellab έγραψε: #191 17-02-08 19:30 Αυτη ειναι η φωτογραφια 1. Σε λιγο θα παρω το κολαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η yasmin1gr: #192 17-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr: Για το οτι εδω τα θεωρουν μεγαλα οταν εινα 3-4 μηνων δεν εχει κανεις παρα να δει ποσα μεγαλα δεν χαρίζονται και μενουν αζήτητα και ποσες αγγελιες κυκλοφορουν για πολύ μικρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό, δυστυχώς, συμβαίνει και με τα παιδιά για υιοθεσία, όσο πιο μικρά τόσο πιο εύκολα βρίσκουν σπίτι...τι να πω, ίσως είναι και η προκατάληψη ή η ψευδαίσθηση ότι τα μικρά πλάθονται πιο εύκολα. Ισως είναι η ανάγκη, να θέλουμε να τα ζήσουμε από την αρχή, γιατί έτσι δενόμαστε πιο εύκολα ή έτσι τουλάχιστον νομίζουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:02 Η yasmin1gr: #183 11-02-08 01:02 Δεν ξερω... εγω παντως που εχω μεγαλωσει πολλα γατακια φιλοξενωντας τα εχω δει οτι το καθε ζωακι εχει το χαρακτηρα του και υπαρχουν ορια στο τι μπορει να του μαθεις ... πχ ενα αγριουτσικο θα παραμεινει αγριουτσικο κι ας ειναι πανεμορφο.. ενω ενα χαδιαρικο θα εξελιχθει σε ακομα πιο χαδιαρικο. Μετα την εμπειρια με το καλοκαιρακι που παρεμεινε το μονο γατακι που απο μικρο αν και σκυλοπεινασμένο οτα το χαιδευα ετρεχε οπως και τωρα στο χερι και το χαδι και την εμπειρια του βουλιτσου που κρυβοτανε απο μικρος νομιζω πια οτι σημαντικοτερο ρολο παιζει ο χαρακτηρας και οχι η ηλικια. Δεν λεω βεβαια η καλυψουλα απο τοτε που την πηρα εγινε πολυ πιο χαδιαρα και πολυ πιο μαλακουλα αλλα εχει κρατησει ενα βαρυ υφος που ειναι του χαρακτηρα της.. απλα με τα μικρα η προσαρμογη σε αλλα συνηθως ειναι ευκολοτερη ακομα κι αν ειναι λιγο τσαμπουκαλιδικα. Παντως μετα απο τοσα μικρα εχω αρχισει κι εκτιμω τα μεγαλα. Οσο δε για τον δηθεν ησυχο χαρακτηρα των περσικων ο Ντεαθμαιντ (η καπως ετσι ) οταν ηρθε ειδε τι ησυχο που ηταν το χιονακι που το ειχε πιασει διαθεση επειδειξεων και ετρεχε περα δωθε σα βολίδα... ενω η καλυψουλα.. κυρια...αυτη η γατα καθε μερα με εκπλησει... Εχει καταφερει το μοναδικο να πηδαει απο την βιβλιοθηκη κατευθειαν στο τραπεζι για να μην σπασει το βαζο με τα λουλουδια που ειναι ενδιαμεσα.. ενω τα δικα μου το'χουν ριξει απειρες φορες κατω... απο μονη της... ασε που ποτε δε σκεφτηκε να φαει τα σκιουρακια... μεγαλες γατες και ξανα μεγαλες γατες Με τα παδια ειναι και δυσκολο απο πλευρας ιδρυματων.. δυστυχως δεν ειναι καθόλου ευκολο να υιοθετησεις.. ανθει το εμποριο βρεφων... ενας φιλος πηγε ινδια και του προσφεραν στο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:19 Η Anima έγραψε: #184 13-02-08 14:19 Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:21 Η Havana έγραψε: #185 13-02-08 14:21 Σωστηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #186 13-02-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Μήπως βρε παιδιά κάποιος να ερχόταν σε επαφή μαζί της και να την ενημέρωνε σχετικά? Να της διώξει τις φοβίες που αφορούν την φύλαξη του ζώου? Εσύ βρε Αnima είσαι και καλή στο λέγειν.Μια προσπάθεια τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:09 Ο stellab έγραψε: #187 17-02-08 19:09 Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #188 17-02-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω φώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Ο stellab έγραψε: #189 17-02-08 19:21 Του καλυψαμε την πορτα να μην βλεπει εξω για να μην ειναι ανησυχος. Ομως ο πονηρος ανοιξε μια τρυπουλα... "Που με πατε ρε?" (φωτ.2) Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε." Ετσι βρεθηκαμε εξω απο την πορτα της κυριας που θα τον αναλαβει...(φωτ.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001131.JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 71 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:26 Ο stellab έγραψε: #190 17-02-08 19:26 Συγνωμη. Προσπαθω αλλα δεν ειμαι πολυ καλη σ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001111.JPG 121,7 KB · Εμφανίσεις: 55 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο stellab έγραψε: #191 17-02-08 19:30 Αυτη ειναι η φωτογραφια 1. Σε λιγο θα παρω το κολαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η yasmin1gr: #192 17-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξερω... εγω παντως που εχω μεγαλωσει πολλα γατακια φιλοξενωντας τα εχω δει οτι το καθε ζωακι εχει το χαρακτηρα του και υπαρχουν ορια στο τι μπορει να του μαθεις ... πχ ενα αγριουτσικο θα παραμεινει αγριουτσικο κι ας ειναι πανεμορφο.. ενω ενα χαδιαρικο θα εξελιχθει σε ακομα πιο χαδιαρικο. Μετα την εμπειρια με το καλοκαιρακι που παρεμεινε το μονο γατακι που απο μικρο αν και σκυλοπεινασμένο οτα το χαιδευα ετρεχε οπως και τωρα στο χερι και το χαδι και την εμπειρια του βουλιτσου που κρυβοτανε απο μικρος νομιζω πια οτι σημαντικοτερο ρολο παιζει ο χαρακτηρας και οχι η ηλικια. Δεν λεω βεβαια η καλυψουλα απο τοτε που την πηρα εγινε πολυ πιο χαδιαρα και πολυ πιο μαλακουλα αλλα εχει κρατησει ενα βαρυ υφος που ειναι του χαρακτηρα της.. απλα με τα μικρα η προσαρμογη σε αλλα συνηθως ειναι ευκολοτερη ακομα κι αν ειναι λιγο τσαμπουκαλιδικα. Παντως μετα απο τοσα μικρα εχω αρχισει κι εκτιμω τα μεγαλα. Οσο δε για τον δηθεν ησυχο χαρακτηρα των περσικων ο Ντεαθμαιντ (η καπως ετσι ) οταν ηρθε ειδε τι ησυχο που ηταν το χιονακι που το ειχε πιασει διαθεση επειδειξεων και ετρεχε περα δωθε σα βολίδα... ενω η καλυψουλα.. κυρια...αυτη η γατα καθε μερα με εκπλησει... Εχει καταφερει το μοναδικο να πηδαει απο την βιβλιοθηκη κατευθειαν στο τραπεζι για να μην σπασει το βαζο με τα λουλουδια που ειναι ενδιαμεσα.. ενω τα δικα μου το'χουν ριξει απειρες φορες κατω... απο μονη της... ασε που ποτε δε σκεφτηκε να φαει τα σκιουρακια... μεγαλες γατες και ξανα μεγαλες γατες Με τα παδια ειναι και δυσκολο απο πλευρας ιδρυματων.. δυστυχως δεν ειναι καθόλου ευκολο να υιοθετησεις.. ανθει το εμποριο βρεφων... ενας φιλος πηγε ινδια και του προσφεραν στο δρομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:19 Η Anima έγραψε: #184 13-02-08 14:19 Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:21 Η Havana έγραψε: #185 13-02-08 14:21 Σωστηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #186 13-02-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Μήπως βρε παιδιά κάποιος να ερχόταν σε επαφή μαζί της και να την ενημέρωνε σχετικά? Να της διώξει τις φοβίες που αφορούν την φύλαξη του ζώου? Εσύ βρε Αnima είσαι και καλή στο λέγειν.Μια προσπάθεια τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:09 Ο stellab έγραψε: #187 17-02-08 19:09 Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #188 17-02-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω φώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Ο stellab έγραψε: #189 17-02-08 19:21 Του καλυψαμε την πορτα να μην βλεπει εξω για να μην ειναι ανησυχος. Ομως ο πονηρος ανοιξε μια τρυπουλα... "Που με πατε ρε?" (φωτ.2) Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε." Ετσι βρεθηκαμε εξω απο την πορτα της κυριας που θα τον αναλαβει...(φωτ.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001131.JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 71 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:26 Ο stellab έγραψε: #190 17-02-08 19:26 Συγνωμη. Προσπαθω αλλα δεν ειμαι πολυ καλη σ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001111.JPG 121,7 KB · Εμφανίσεις: 55 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο stellab έγραψε: #191 17-02-08 19:30 Αυτη ειναι η φωτογραφια 1. Σε λιγο θα παρω το κολαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η yasmin1gr: #192 17-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:21 Η Havana έγραψε: #185 13-02-08 14:21 Σωστηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #186 13-02-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Μήπως βρε παιδιά κάποιος να ερχόταν σε επαφή μαζί της και να την ενημέρωνε σχετικά? Να της διώξει τις φοβίες που αφορούν την φύλαξη του ζώου? Εσύ βρε Αnima είσαι και καλή στο λέγειν.Μια προσπάθεια τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:09 Ο stellab έγραψε: #187 17-02-08 19:09 Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #188 17-02-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω φώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Ο stellab έγραψε: #189 17-02-08 19:21 Του καλυψαμε την πορτα να μην βλεπει εξω για να μην ειναι ανησυχος. Ομως ο πονηρος ανοιξε μια τρυπουλα... "Που με πατε ρε?" (φωτ.2) Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε." Ετσι βρεθηκαμε εξω απο την πορτα της κυριας που θα τον αναλαβει...(φωτ.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001131.JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 71 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:26 Ο stellab έγραψε: #190 17-02-08 19:26 Συγνωμη. Προσπαθω αλλα δεν ειμαι πολυ καλη σ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001111.JPG 121,7 KB · Εμφανίσεις: 55 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο stellab έγραψε: #191 17-02-08 19:30 Αυτη ειναι η φωτογραφια 1. Σε λιγο θα παρω το κολαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η yasmin1gr: #192 17-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σωστηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #186 13-02-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Μήπως βρε παιδιά κάποιος να ερχόταν σε επαφή μαζί της και να την ενημέρωνε σχετικά? Να της διώξει τις φοβίες που αφορούν την φύλαξη του ζώου? Εσύ βρε Αnima είσαι και καλή στο λέγειν.Μια προσπάθεια τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:09 Ο stellab έγραψε: #187 17-02-08 19:09 Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #188 17-02-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω φώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Ο stellab έγραψε: #189 17-02-08 19:21 Του καλυψαμε την πορτα να μην βλεπει εξω για να μην ειναι ανησυχος. Ομως ο πονηρος ανοιξε μια τρυπουλα... "Που με πατε ρε?" (φωτ.2) Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε." Ετσι βρεθηκαμε εξω απο την πορτα της κυριας που θα τον αναλαβει...(φωτ.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001131.JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 71 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:26 Ο stellab έγραψε: #190 17-02-08 19:26 Συγνωμη. Προσπαθω αλλα δεν ειμαι πολυ καλη σ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001111.JPG 121,7 KB · Εμφανίσεις: 55 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο stellab έγραψε: #191 17-02-08 19:30 Αυτη ειναι η φωτογραφια 1. Σε λιγο θα παρω το κολαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η yasmin1gr: #192 17-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Μήπως βρε παιδιά κάποιος να ερχόταν σε επαφή μαζί της και να την ενημέρωνε σχετικά? Να της διώξει τις φοβίες που αφορούν την φύλαξη του ζώου? Εσύ βρε Αnima είσαι και καλή στο λέγειν.Μια προσπάθεια τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:09 Ο stellab έγραψε: #187 17-02-08 19:09 Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #188 17-02-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω φώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Ο stellab έγραψε: #189 17-02-08 19:21 Του καλυψαμε την πορτα να μην βλεπει εξω για να μην ειναι ανησυχος. Ομως ο πονηρος ανοιξε μια τρυπουλα... "Που με πατε ρε?" (φωτ.2) Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε." Ετσι βρεθηκαμε εξω απο την πορτα της κυριας που θα τον αναλαβει...(φωτ.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001131.JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 71 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:26 Ο stellab έγραψε: #190 17-02-08 19:26 Συγνωμη. Προσπαθω αλλα δεν ειμαι πολυ καλη σ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001111.JPG 121,7 KB · Εμφανίσεις: 55 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο stellab έγραψε: #191 17-02-08 19:30 Αυτη ειναι η φωτογραφια 1. Σε λιγο θα παρω το κολαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η yasmin1gr: #192 17-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #188 17-02-08 19:14 Αρχική Δημοσίευση από stellab: Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω φώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Ο stellab έγραψε: #189 17-02-08 19:21 Του καλυψαμε την πορτα να μην βλεπει εξω για να μην ειναι ανησυχος. Ομως ο πονηρος ανοιξε μια τρυπουλα... "Που με πατε ρε?" (φωτ.2) Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε." Ετσι βρεθηκαμε εξω απο την πορτα της κυριας που θα τον αναλαβει...(φωτ.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001131.JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 71 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:26 Ο stellab έγραψε: #190 17-02-08 19:26 Συγνωμη. Προσπαθω αλλα δεν ειμαι πολυ καλη σ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001111.JPG 121,7 KB · Εμφανίσεις: 55 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο stellab έγραψε: #191 17-02-08 19:30 Αυτη ειναι η φωτογραφια 1. Σε λιγο θα παρω το κολαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η yasmin1gr: #192 17-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellab: Gotten Tag Επιτελους Θεσσαλονικη μετα απο πολλα εμποδια (απεργεια στο αεροδρομιο- αρα καθηστερησε η επιστροφη μου, κτλ.) αλλα και συγκινητικες στιγμες. Νομιζω ειναι καλυτερα να μας πουν την ιστορια οι εικονες. Βρεθηκαμε στο αεροδρομιο στις 2.00 το ξημερωμα Σαββατου. Ο Αλεξανδρος ειχε παρει ηρεμιστικο και ηταν ηρεμος, δυστηχως εγω δεν τα ξεκινησα ακομα... (Στελλα...)(φωτ.1) Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπω φώτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:21 Ο stellab έγραψε: #189 17-02-08 19:21 Του καλυψαμε την πορτα να μην βλεπει εξω για να μην ειναι ανησυχος. Ομως ο πονηρος ανοιξε μια τρυπουλα... "Που με πατε ρε?" (φωτ.2) Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε." Ετσι βρεθηκαμε εξω απο την πορτα της κυριας που θα τον αναλαβει...(φωτ.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001131.JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 71 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:26 Ο stellab έγραψε: #190 17-02-08 19:26 Συγνωμη. Προσπαθω αλλα δεν ειμαι πολυ καλη σ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001111.JPG 121,7 KB · Εμφανίσεις: 55 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο stellab έγραψε: #191 17-02-08 19:30 Αυτη ειναι η φωτογραφια 1. Σε λιγο θα παρω το κολαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η yasmin1gr: #192 17-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Του καλυψαμε την πορτα να μην βλεπει εξω για να μην ειναι ανησυχος. Ομως ο πονηρος ανοιξε μια τρυπουλα... "Που με πατε ρε?" (φωτ.2) Υποσχεση που του εδωσα¨αν δεν σ'αρεσει σε παιρνω και φευγουμε." Ετσι βρεθηκαμε εξω απο την πορτα της κυριας που θα τον αναλαβει...(φωτ.3) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:26 Ο stellab έγραψε: #190 17-02-08 19:26 Συγνωμη. Προσπαθω αλλα δεν ειμαι πολυ καλη σ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC001111.JPG 121,7 KB · Εμφανίσεις: 55 stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο stellab έγραψε: #191 17-02-08 19:30 Αυτη ειναι η φωτογραφια 1. Σε λιγο θα παρω το κολαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η yasmin1gr: #192 17-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγνωμη. Προσπαθω αλλα δεν ειμαι πολυ καλη σ'αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Ο stellab έγραψε: #191 17-02-08 19:30 Αυτη ειναι η φωτογραφια 1. Σε λιγο θα παρω το κολαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η yasmin1gr: #192 17-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτη ειναι η φωτογραφια 1. Σε λιγο θα παρω το κολαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η yasmin1gr: #192 17-02-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Υασμιν, αυτή η κυρία που δεν ήθελε την Καλυψούλα γιατί περίμενε μωρό, τώρα που θα έχει γεννήσει δεν τη θέλει ξανά πίσω? Click για ανάπτυξη... Η κυρία αυτη δεν εχει παρει ουτε ενα τηλεφωνο και εχει σταματήσει και τις τροφες αμμους...θα την παρω εγω αλλα δεν τιθεται θεμα νομιζω να ξαναπαει εκει Στέλλα μπορεις να επισυνάψεις πανω απομία φωτο στο καθε μύνημα αλλιως θα γίνει κατεβατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:30 Η drusilia έγραψε: #193 17-02-08 19:30 Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια χαρα στελλα! Πολυ μου αρεσει το οδοιπορικο με τις φωτογραφιες! Περιμενω με αγωνια την συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:32 Ο stellab έγραψε: #194 17-02-08 19:32 Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ζω ενα δραμα αλλα ελπιζω να με βοηθισει η Jasmin. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #195 17-02-08 19:33 Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε περιμέναμε πως και πως Στέλλα να μας πεις νέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:53 Ο stellab έγραψε: #196 17-02-08 19:53 Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eδω ειμαστε στο αεροδρομιο. Κοριτσια υπομονη ειμαι στην τελικη ευθεια. Σε λιγο θα γινω ξεφτερη... λεμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:57 Η yasmin1gr: #197 17-02-08 19:57 Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρόλα αυτα δοκίμασε να κολλας πανω απο μια φωτο σε καθε μύνημα... ελα δεν ειναι δύσκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:58 Η drusilia έγραψε: #198 17-02-08 19:58 Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αστην γιασμιν, ειναι ωραιο ετσι, εχει και αγωνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellab Νεοφερμένο μέλος Ο stellab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:21 Ο stellab έγραψε: #199 17-02-08 20:21 Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χα! Καινουργιος... Για να δουμε τι ... καπνο φουμαρι. Τι γινεται εδω? Τουλαχιστον εχω τα παιχνιδια μου και το κλουβακι μου. Για να δουμε ... Δεν φαινεται ασχημα... Μπορει να κανω καινουργιους φιλους. Ουαουυυ!! ο κηπος που μπορει να παιζει ο Αλεξανδρος. .. και ενας καταληψιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:26 Η Marmanga έγραψε: #200 17-02-08 20:26 ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΙα χαρά μοιάζει το νέο του σπίτι. Μετά από τόση μοναξιά, θα τρελαθεί στην παρέα. Κι απ' όσο φαίνεται, τουλάχιστον ο μαύρος τον δέχτηκε. Μα καλά, πόσα είναι????!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.