ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα σας βγάλω off-topic λέμεεεεε![]()

ναι ναι...για το pet shop λεγαμε κι εμεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Θα σας βγάλω off-topic λέμεεεεε![]()
Δεν κάναμε τίποτα κακό, Madame la Moderatrice

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

και κάνει κ ντελίβερι, επίσης έχει και αγγελίες για αδεσποτάκια, είδα κ φωτο του γκούφυ πρόσφατα
αλλά δεν έχει όλα τα αξεσουάρια που θέλω κατά καιρούς, οπότε ψωνίζω και από το zooloshopy που είναι σχεδόν δίπλα, το οποίο έχει κ αυτό μεγάλη ποικιλία σε τροφές, ρόυαλ δεν βρίσκω πάντα βέβαια, hill έχει σχεδόν τα πάντα, κ τις φαρμακευτικές, επίσης έχει κ τα βασικά κτηνιατρικά φάρμακα, πουλάει όμως ψαράκια κατά καιρούς, πουλάκια, και μερικές φορές κουνελάκια και ποντικοειδή

κάνει κ αυτό ντελίβερι. Σκυλάκια-γατάκια μόνο κατόπιν παραγγελίας από εκτροφείς. Πολύ ευγενική η ιδιοκτήτρια και αρκετά φιλόζωη.Υπάρχουν επίσης αρκετά στη Ν.Σμύρνη, δίπλα στην Αγ.παρασκευή στο στενό ένα ημιυπόγειο είναι πολύ αξιόλογο, έχει ποικιλία σε τροφές (δεν θυμάμαι διεύθυνση και όνομα γμτ
) και πάντα βρίσκω ότι κτηνιατρικό φάρμακο δεν βρίσκω αλλού, έχει κ ωραία αξεσουάρ. Ενα άλλο επί της Βενιζέλου έχει αρκετά ζώα, κουνέλια κυρίως κ δεν το έχω επισκεφτεί.Αυτό που ψάχνω κοντά μου κ δεν το βρίσκω είναι κάποιο να πουλάει σκηνούλα κ πολυκατοικία, τα δύο πρώτα δεν έχουν, μήπως ξέρει κανείς???

ιβανα
Επιφανές μέλος
εκει βρισκω κ την μπιοκατς την πρασινη κ γενικα ειναι εξυπηρετικα παιδια που ειναι κατα της πωλησης ζωων. εχουν μονο ψαρια κ πουλια

υπαρχουν αλλα 2 της ιδιας αλυσιδας, αλλα για εκει δεν ξερω αν δεν πουλανε ζωα. παρτε ενα τηλ για σιγουρα

τατοιου 6, κηφισια 8015028
σαλαμινος 6, ν. φιλαδελφεια 2586462
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Eva82
Νεοφερμένο μέλος

Βρήκα ένα πετ σοπ κοντά στην νέα μου γειτονιά.
Εχει αρκετά προιόντα για γατάκια, σκυλάκια και πουλάκια, επειδή είναι μικρούλι δεν μπορει να βάλει πάρα πολλά πράγματα αλλά μπορεις να παραγγείλεις αυτό που χρειάζεσαι και να στο φέρει,επίσης γίνονται και τηλεφωνικές παραγγελίες, και το πιο σημαντικό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΑΚΙΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ, ο ιδιοκτήτης είναι άκρως αρνητικός και αντίθετος σε αυτή την κατάσταση.
Περιοχή: Λ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 74-76, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
Τηλέφωνο: 210 - 2910773
Και ας ελπίσουμε οτι κάποτε ολοι θα ξυπνήσουν...
stellak
Διάσημο μέλος
https://www.onlinepetshop.gr
Το κατάστημα είναι στη διεύθυνση
Φωκίωνος Νέγρη 31
Κυψέλη
Τηλ 210-8660113
ιβανα
Επιφανές μέλος
Δεν είμαι σίγουρη αν έχει ξαναδημοσιευτεί:
https://www.onlinepetshop.gr
Το κατάστημα είναι στη διεύθυνση
Φωκίωνος Νέγρη 31
Κυψέλη
Τηλ 210-8660113
ευχαριστω στελλακι

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αθηνας 92 Κορυδαλλος. (ακριβως πανω απο την πλατεια Ελευθεριας)
τηλ. 210 4975355.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Ανοίγω το θέμα γιατί πιστεύω ενδιαφέρει πολλούς.Βάζετε πληροφορίες σχετικά με τα πετ σοπ που δεν πουλάνε ζώα και μου λέτε και έμενα αν υπάρχει στη Λαμία τέτοιο μαγαζί για να το στηρίξω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γνωρίζει μήπως κάποιο μέλος, οποιοδήποτε pet shop στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο δεν εμπορεύεται ζώα;
Μετακομίσαμε πρόσφατα και δεν έχουμε βρει ακόμα κανένα κι έτσι εξακολουθούμε να παραγγέλνουμε από αυτό που ψωνίζαμε στην Αθήνα. Θα μας ήταν πολύ πιο βολικό να ξέραμε αν υπάρχει κάποιο εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Οσο αφορα το Ηρακλειο Κρητης και για τα 7 πετ σοπ που εχω επισκευτει.(υπαρχουν 3-4 ακομα) Ονοματα δεν θυμαμαι και γιαυτο αναφερω περιοχες .
Πορος
Εχει εξιδικευση στα ψαρια ,πουλαει πολλα ειδη για σκυλακια.Σκυλακια δεν εχω δει αλλα εχει ενα,μονο, τεραστιο κλουβι.
Μινωος
Το μαγαζι δεν πουλαει σκυλακια , το αντιθετο βεβαια ,εχει αδεσποτα κουταβακια και τα χαριζει . Ειναι γνωστης και εχει ποικιλια τροφων
Κνωσσου
Το παιδι εκει δεν εχει καθολου σκυλια αλλα εχει μια απιστευτη ποικιλια τροφων και αξεσουαρ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν είναι εύκολο στείλε μου το λινκ!
Γειά σας και πάλι . Μήπως γνωρίζετε καποιο καλό , ψαγμένο pet shοp στην Αθήνα ?Θα προτιμούσα Κυψέλη , Πολύγωνο , Γαλάτσι Ψυχικό ή όπου αλλού , Ευχαριστώ πολύ !!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
[Επίσης, για παραγγελίες που δεν επείγεσαι ιδιαίτερα (γιατί έρχονται από Γερμανία) δες το zooplus.gr - κολοσσιαία ποικιλία, καρατσεκαρισμένο και δοκιμασμένο! Αν παραγγείλεις πάνω από 59€ έρχονται δωρεάν με κούριερ, αλλιώς τα μεταφορικά κοστίζουν μόλις 5,99 ανεξαρτήτως βάρους.]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Γειά σας και πάλι . Μήπως γνωρίζετε καποιο καλό , ψαγμένο pet shοp στην Αθήνα ?Θα προτιμούσα Κυψέλη , Πολύγωνο , Γαλάτσι Ψυχικό ή όπου αλλού , Ευχαριστώ πολύ !!
Δες κι αυτό που είναι Μουστοξύδη 14, περιοχή Γκύζη.

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool