ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #521 27-05-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως ξερω ενα ζευγαρι που χωρισε πολιτισμενα, μετα απο καιρο οπως λες οντως εχουν μια¨"φιλικη" σχεση κ μιλανε στο τηλ συχνα πυκνα, αλλα παντα υπαρχει κατι στον αερα κακα τα ψεμματα, το παραδεχεται και η ιδια οτι δεν εγινε ξαφνικα ο κολλητος της... τα ψιλουποννοουμενα και οι σποντιτσες ερωτικου περιεχομενου δε λειπουν ... Click για ανάπτυξη... γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:45 Η Melini έγραψε: #522 27-05-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως ξερω ενα ζευγαρι που χωρισε πολιτισμενα, μετα απο καιρο οπως λες οντως εχουν μια¨"φιλικη" σχεση κ μιλανε στο τηλ συχνα πυκνα, αλλα παντα υπαρχει κατι στον αερα κακα τα ψεμματα, το παραδεχεται και η ιδια οτι δεν εγινε ξαφνικα ο κολλητος της... τα ψιλουποννοουμενα και οι σποντιτσες ερωτικου περιεχομενου δε λειπουν ... Click για ανάπτυξη... Το μεγάλο τεστ σε τέτοιες καταστάσεις είναι όταν και οι δυο κάνουν νέα σχέση.. εκεί θα φανεί αν μπορούν να κρατήσουν φιλία. Μπορεί να νομίζεις ότι ο πρώην σου είναι καλός σου φίλος, και να ζηλέψεις όταν θα βρει άλλη κοπέλα, ακόμα κι αν εσύ δε τον θέλεις πια... γι'αυτό πρέπει να περάσει χρόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η Melini έγραψε: #523 27-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:47 Η ria23 έγραψε: #524 27-05-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Γίνεται, αλλά πρέπει να περάσει πολύς καιρός απ'το τέλος της σχέσης... αμέσως μετά το χωρισμό δε θα είναι εύκολο... Click για ανάπτυξη... εγω μαλλον τελικα ειμαι κουλη..καθως και με παιδι που χωρισαμε γιατι δεν πηγαινε αλλο μιλαμε ακομη..αραια βεβαια αλλα ετσι για να δω π.χ τι κανει και αν ειναι καλα..εχουμε βγει και για καφε γνωρισε και τον αρραβωνιαστικο μου πιο παλια.. στον αρραβωνιαστικο μου :του ειχα πει οτι τα ειχαμε αλλα τωρα με αφορα μονο σαν φιλος και τπτ αλλο..δεν υπηρξε κανενα προβλημα ..οσο για κολλητο εχω καποιον που μιλαμε για τα παντα...τα παντα ομως..απο σεξουαλικου περιεχομενου...μεχρι ''ποτε εχω τα ρουχα μου''..ποτε μα ποτε δεν ειδε ο ενας τον αλλον αλλιως..εχουμε μεγαλωσει μαζι ..πολυ απλα και νιωθουμε σαν αδερφια τπτ παραπανω...αντιθετα με ξαδερφο μου οταν ημουν μικρη ηθελα να κανω σχεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #525 27-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #526 27-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Click για ανάπτυξη... ναι...υπαρχει ωριμοτητα απο τη μερια του, δε λεω...απλα εχει να κανει καθαρα με τις δικες μου ανασφαλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #527 27-05-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ Click για ανάπτυξη... εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η Melini έγραψε: #528 27-05-09 10:54 Το θέμα είναι το εξής: όσο κολλητός κι αν είναι ο κολλητός σας, πρέπει να πείσετε το νυν ότι εκείνος είναι ο Νο 1 καλός φίλος σας (εξ'άλλου, η φιλία είναι η καλύτερη βάση μιας σχέσης). Αν του λέτε ότι είστε μαζί αλλά έχετε κι έναν κολλητό με τον οποίο συζητάτε όλα τα υπόλοιπα, φυσικά και θα γκρινιάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #529 27-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 27-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Click για ανάπτυξη... Ξεχασες το ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η Raktia έγραψε: #531 27-05-09 11:01 Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:25 Ο drf έγραψε: #532 27-05-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως ξερω ενα ζευγαρι που χωρισε πολιτισμενα, μετα απο καιρο οπως λες οντως εχουν μια¨"φιλικη" σχεση κ μιλανε στο τηλ συχνα πυκνα, αλλα παντα υπαρχει κατι στον αερα κακα τα ψεμματα, το παραδεχεται και η ιδια οτι δεν εγινε ξαφνικα ο κολλητος της... τα ψιλουποννοουμενα και οι σποντιτσες ερωτικου περιεχομενου δε λειπουν ... Click για ανάπτυξη... γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:45 Η Melini έγραψε: #522 27-05-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως ξερω ενα ζευγαρι που χωρισε πολιτισμενα, μετα απο καιρο οπως λες οντως εχουν μια¨"φιλικη" σχεση κ μιλανε στο τηλ συχνα πυκνα, αλλα παντα υπαρχει κατι στον αερα κακα τα ψεμματα, το παραδεχεται και η ιδια οτι δεν εγινε ξαφνικα ο κολλητος της... τα ψιλουποννοουμενα και οι σποντιτσες ερωτικου περιεχομενου δε λειπουν ... Click για ανάπτυξη... Το μεγάλο τεστ σε τέτοιες καταστάσεις είναι όταν και οι δυο κάνουν νέα σχέση.. εκεί θα φανεί αν μπορούν να κρατήσουν φιλία. Μπορεί να νομίζεις ότι ο πρώην σου είναι καλός σου φίλος, και να ζηλέψεις όταν θα βρει άλλη κοπέλα, ακόμα κι αν εσύ δε τον θέλεις πια... γι'αυτό πρέπει να περάσει χρόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η Melini έγραψε: #523 27-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:47 Η ria23 έγραψε: #524 27-05-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Γίνεται, αλλά πρέπει να περάσει πολύς καιρός απ'το τέλος της σχέσης... αμέσως μετά το χωρισμό δε θα είναι εύκολο... Click για ανάπτυξη... εγω μαλλον τελικα ειμαι κουλη..καθως και με παιδι που χωρισαμε γιατι δεν πηγαινε αλλο μιλαμε ακομη..αραια βεβαια αλλα ετσι για να δω π.χ τι κανει και αν ειναι καλα..εχουμε βγει και για καφε γνωρισε και τον αρραβωνιαστικο μου πιο παλια.. στον αρραβωνιαστικο μου :του ειχα πει οτι τα ειχαμε αλλα τωρα με αφορα μονο σαν φιλος και τπτ αλλο..δεν υπηρξε κανενα προβλημα ..οσο για κολλητο εχω καποιον που μιλαμε για τα παντα...τα παντα ομως..απο σεξουαλικου περιεχομενου...μεχρι ''ποτε εχω τα ρουχα μου''..ποτε μα ποτε δεν ειδε ο ενας τον αλλον αλλιως..εχουμε μεγαλωσει μαζι ..πολυ απλα και νιωθουμε σαν αδερφια τπτ παραπανω...αντιθετα με ξαδερφο μου οταν ημουν μικρη ηθελα να κανω σχεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #525 27-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #526 27-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Click για ανάπτυξη... ναι...υπαρχει ωριμοτητα απο τη μερια του, δε λεω...απλα εχει να κανει καθαρα με τις δικες μου ανασφαλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #527 27-05-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ Click για ανάπτυξη... εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η Melini έγραψε: #528 27-05-09 10:54 Το θέμα είναι το εξής: όσο κολλητός κι αν είναι ο κολλητός σας, πρέπει να πείσετε το νυν ότι εκείνος είναι ο Νο 1 καλός φίλος σας (εξ'άλλου, η φιλία είναι η καλύτερη βάση μιας σχέσης). Αν του λέτε ότι είστε μαζί αλλά έχετε κι έναν κολλητό με τον οποίο συζητάτε όλα τα υπόλοιπα, φυσικά και θα γκρινιάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #529 27-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 27-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Click για ανάπτυξη... Ξεχασες το ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η Raktia έγραψε: #531 27-05-09 11:01 Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:25 Ο drf έγραψε: #532 27-05-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως ξερω ενα ζευγαρι που χωρισε πολιτισμενα, μετα απο καιρο οπως λες οντως εχουν μια¨"φιλικη" σχεση κ μιλανε στο τηλ συχνα πυκνα, αλλα παντα υπαρχει κατι στον αερα κακα τα ψεμματα, το παραδεχεται και η ιδια οτι δεν εγινε ξαφνικα ο κολλητος της... τα ψιλουποννοουμενα και οι σποντιτσες ερωτικου περιεχομενου δε λειπουν ... Click για ανάπτυξη... Το μεγάλο τεστ σε τέτοιες καταστάσεις είναι όταν και οι δυο κάνουν νέα σχέση.. εκεί θα φανεί αν μπορούν να κρατήσουν φιλία. Μπορεί να νομίζεις ότι ο πρώην σου είναι καλός σου φίλος, και να ζηλέψεις όταν θα βρει άλλη κοπέλα, ακόμα κι αν εσύ δε τον θέλεις πια... γι'αυτό πρέπει να περάσει χρόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η Melini έγραψε: #523 27-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:47 Η ria23 έγραψε: #524 27-05-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Γίνεται, αλλά πρέπει να περάσει πολύς καιρός απ'το τέλος της σχέσης... αμέσως μετά το χωρισμό δε θα είναι εύκολο... Click για ανάπτυξη... εγω μαλλον τελικα ειμαι κουλη..καθως και με παιδι που χωρισαμε γιατι δεν πηγαινε αλλο μιλαμε ακομη..αραια βεβαια αλλα ετσι για να δω π.χ τι κανει και αν ειναι καλα..εχουμε βγει και για καφε γνωρισε και τον αρραβωνιαστικο μου πιο παλια.. στον αρραβωνιαστικο μου :του ειχα πει οτι τα ειχαμε αλλα τωρα με αφορα μονο σαν φιλος και τπτ αλλο..δεν υπηρξε κανενα προβλημα ..οσο για κολλητο εχω καποιον που μιλαμε για τα παντα...τα παντα ομως..απο σεξουαλικου περιεχομενου...μεχρι ''ποτε εχω τα ρουχα μου''..ποτε μα ποτε δεν ειδε ο ενας τον αλλον αλλιως..εχουμε μεγαλωσει μαζι ..πολυ απλα και νιωθουμε σαν αδερφια τπτ παραπανω...αντιθετα με ξαδερφο μου οταν ημουν μικρη ηθελα να κανω σχεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #525 27-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #526 27-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Click για ανάπτυξη... ναι...υπαρχει ωριμοτητα απο τη μερια του, δε λεω...απλα εχει να κανει καθαρα με τις δικες μου ανασφαλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #527 27-05-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ Click για ανάπτυξη... εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η Melini έγραψε: #528 27-05-09 10:54 Το θέμα είναι το εξής: όσο κολλητός κι αν είναι ο κολλητός σας, πρέπει να πείσετε το νυν ότι εκείνος είναι ο Νο 1 καλός φίλος σας (εξ'άλλου, η φιλία είναι η καλύτερη βάση μιας σχέσης). Αν του λέτε ότι είστε μαζί αλλά έχετε κι έναν κολλητό με τον οποίο συζητάτε όλα τα υπόλοιπα, φυσικά και θα γκρινιάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #529 27-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 27-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Click για ανάπτυξη... Ξεχασες το ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η Raktia έγραψε: #531 27-05-09 11:01 Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:25 Ο drf έγραψε: #532 27-05-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:47 Η ria23 έγραψε: #524 27-05-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Γίνεται, αλλά πρέπει να περάσει πολύς καιρός απ'το τέλος της σχέσης... αμέσως μετά το χωρισμό δε θα είναι εύκολο... Click για ανάπτυξη... εγω μαλλον τελικα ειμαι κουλη..καθως και με παιδι που χωρισαμε γιατι δεν πηγαινε αλλο μιλαμε ακομη..αραια βεβαια αλλα ετσι για να δω π.χ τι κανει και αν ειναι καλα..εχουμε βγει και για καφε γνωρισε και τον αρραβωνιαστικο μου πιο παλια.. στον αρραβωνιαστικο μου :του ειχα πει οτι τα ειχαμε αλλα τωρα με αφορα μονο σαν φιλος και τπτ αλλο..δεν υπηρξε κανενα προβλημα ..οσο για κολλητο εχω καποιον που μιλαμε για τα παντα...τα παντα ομως..απο σεξουαλικου περιεχομενου...μεχρι ''ποτε εχω τα ρουχα μου''..ποτε μα ποτε δεν ειδε ο ενας τον αλλον αλλιως..εχουμε μεγαλωσει μαζι ..πολυ απλα και νιωθουμε σαν αδερφια τπτ παραπανω...αντιθετα με ξαδερφο μου οταν ημουν μικρη ηθελα να κανω σχεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #525 27-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #526 27-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Click για ανάπτυξη... ναι...υπαρχει ωριμοτητα απο τη μερια του, δε λεω...απλα εχει να κανει καθαρα με τις δικες μου ανασφαλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #527 27-05-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ Click για ανάπτυξη... εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η Melini έγραψε: #528 27-05-09 10:54 Το θέμα είναι το εξής: όσο κολλητός κι αν είναι ο κολλητός σας, πρέπει να πείσετε το νυν ότι εκείνος είναι ο Νο 1 καλός φίλος σας (εξ'άλλου, η φιλία είναι η καλύτερη βάση μιας σχέσης). Αν του λέτε ότι είστε μαζί αλλά έχετε κι έναν κολλητό με τον οποίο συζητάτε όλα τα υπόλοιπα, φυσικά και θα γκρινιάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #529 27-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 27-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Click για ανάπτυξη... Ξεχασες το ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η Raktia έγραψε: #531 27-05-09 11:01 Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:25 Ο drf έγραψε: #532 27-05-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Γίνεται, αλλά πρέπει να περάσει πολύς καιρός απ'το τέλος της σχέσης... αμέσως μετά το χωρισμό δε θα είναι εύκολο... Click για ανάπτυξη... εγω μαλλον τελικα ειμαι κουλη..καθως και με παιδι που χωρισαμε γιατι δεν πηγαινε αλλο μιλαμε ακομη..αραια βεβαια αλλα ετσι για να δω π.χ τι κανει και αν ειναι καλα..εχουμε βγει και για καφε γνωρισε και τον αρραβωνιαστικο μου πιο παλια.. στον αρραβωνιαστικο μου :του ειχα πει οτι τα ειχαμε αλλα τωρα με αφορα μονο σαν φιλος και τπτ αλλο..δεν υπηρξε κανενα προβλημα ..οσο για κολλητο εχω καποιον που μιλαμε για τα παντα...τα παντα ομως..απο σεξουαλικου περιεχομενου...μεχρι ''ποτε εχω τα ρουχα μου''..ποτε μα ποτε δεν ειδε ο ενας τον αλλον αλλιως..εχουμε μεγαλωσει μαζι ..πολυ απλα και νιωθουμε σαν αδερφια τπτ παραπανω...αντιθετα με ξαδερφο μου οταν ημουν μικρη ηθελα να κανω σχεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #525 27-05-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #526 27-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Click για ανάπτυξη... ναι...υπαρχει ωριμοτητα απο τη μερια του, δε λεω...απλα εχει να κανει καθαρα με τις δικες μου ανασφαλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #527 27-05-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ Click για ανάπτυξη... εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η Melini έγραψε: #528 27-05-09 10:54 Το θέμα είναι το εξής: όσο κολλητός κι αν είναι ο κολλητός σας, πρέπει να πείσετε το νυν ότι εκείνος είναι ο Νο 1 καλός φίλος σας (εξ'άλλου, η φιλία είναι η καλύτερη βάση μιας σχέσης). Αν του λέτε ότι είστε μαζί αλλά έχετε κι έναν κολλητό με τον οποίο συζητάτε όλα τα υπόλοιπα, φυσικά και θα γκρινιάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #529 27-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 27-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Click για ανάπτυξη... Ξεχασες το ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η Raktia έγραψε: #531 27-05-09 11:01 Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:25 Ο drf έγραψε: #532 27-05-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια Click για ανάπτυξη... δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #526 27-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Click για ανάπτυξη... ναι...υπαρχει ωριμοτητα απο τη μερια του, δε λεω...απλα εχει να κανει καθαρα με τις δικες μου ανασφαλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #527 27-05-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ Click για ανάπτυξη... εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η Melini έγραψε: #528 27-05-09 10:54 Το θέμα είναι το εξής: όσο κολλητός κι αν είναι ο κολλητός σας, πρέπει να πείσετε το νυν ότι εκείνος είναι ο Νο 1 καλός φίλος σας (εξ'άλλου, η φιλία είναι η καλύτερη βάση μιας σχέσης). Αν του λέτε ότι είστε μαζί αλλά έχετε κι έναν κολλητό με τον οποίο συζητάτε όλα τα υπόλοιπα, φυσικά και θα γκρινιάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #529 27-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 27-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Click για ανάπτυξη... Ξεχασες το ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η Raktia έγραψε: #531 27-05-09 11:01 Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:25 Ο drf έγραψε: #532 27-05-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν ειναι απαραιτητο μωρε οτι θα κανουν κατι, μη φοβασαι...ενας κινδυνος παντα υπαρχει, αλλα αν υπαρχει ωριμοτητα δεν ειναι απαραιτητο νομιζω Click για ανάπτυξη... ναι...υπαρχει ωριμοτητα απο τη μερια του, δε λεω...απλα εχει να κανει καθαρα με τις δικες μου ανασφαλειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #527 27-05-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ Click για ανάπτυξη... εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η Melini έγραψε: #528 27-05-09 10:54 Το θέμα είναι το εξής: όσο κολλητός κι αν είναι ο κολλητός σας, πρέπει να πείσετε το νυν ότι εκείνος είναι ο Νο 1 καλός φίλος σας (εξ'άλλου, η φιλία είναι η καλύτερη βάση μιας σχέσης). Αν του λέτε ότι είστε μαζί αλλά έχετε κι έναν κολλητό με τον οποίο συζητάτε όλα τα υπόλοιπα, φυσικά και θα γκρινιάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #529 27-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 27-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Click για ανάπτυξη... Ξεχασες το ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η Raktia έγραψε: #531 27-05-09 11:01 Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:25 Ο drf έγραψε: #532 27-05-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ πάλι είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν ο καλός μου κρατάει επαφή με τις πρώην του, αντίθετα, είναι πολύ αξιόλογες κοπέλες και θέλω να τις γνωρίσω κι εγώ Click για ανάπτυξη... εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:54 Η Melini έγραψε: #528 27-05-09 10:54 Το θέμα είναι το εξής: όσο κολλητός κι αν είναι ο κολλητός σας, πρέπει να πείσετε το νυν ότι εκείνος είναι ο Νο 1 καλός φίλος σας (εξ'άλλου, η φιλία είναι η καλύτερη βάση μιας σχέσης). Αν του λέτε ότι είστε μαζί αλλά έχετε κι έναν κολλητό με τον οποίο συζητάτε όλα τα υπόλοιπα, φυσικά και θα γκρινιάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #529 27-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 27-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Click για ανάπτυξη... Ξεχασες το ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η Raktia έγραψε: #531 27-05-09 11:01 Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:25 Ο drf έγραψε: #532 27-05-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το θέμα είναι το εξής: όσο κολλητός κι αν είναι ο κολλητός σας, πρέπει να πείσετε το νυν ότι εκείνος είναι ο Νο 1 καλός φίλος σας (εξ'άλλου, η φιλία είναι η καλύτερη βάση μιας σχέσης). Αν του λέτε ότι είστε μαζί αλλά έχετε κι έναν κολλητό με τον οποίο συζητάτε όλα τα υπόλοιπα, φυσικά και θα γκρινιάξει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #529 27-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 27-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Click για ανάπτυξη... Ξεχασες το ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η Raktia έγραψε: #531 27-05-09 11:01 Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:25 Ο drf έγραψε: #532 27-05-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τοτε ειμαι μια φασιστρια του κερατα Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #530 27-05-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Click για ανάπτυξη... Ξεχασες το ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η Raktia έγραψε: #531 27-05-09 11:01 Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:25 Ο drf έγραψε: #532 27-05-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν είσαι φασίστρια γειτονάκι μου... λιονταρίνα με τα όλα σου είσαι Ζηλιάρα και κτητική Click για ανάπτυξη... Ξεχασες το ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η Raktia έγραψε: #531 27-05-09 11:01 Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:25 Ο drf έγραψε: #532 27-05-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:25 Ο drf έγραψε: #532 27-05-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως! Έχω έναν φίλο τον οποίο εγώ αντιμετωπίζω μόνο φιλικά. Με τον συγκεκριμένο έχουμε κάνει τα πάντα μαζί (εννοώ σε φιλικό επίπεδο) έχουμε πει τα πάντα, ακόμα και λεπτομέριες για τους εκάστοτε συντρόφους μας, αλλά εγώ ξέρω ότι εκείνος δεν με αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο που τον αντιμετωπίζω εγώ. Για μένα είναι "η κολλητή" μου, αλλά εκείνος.... μάλλον άλλο κόλλημα έχει στο μυαλό του. Και στην περίπτωση αυτή τι κάνουν; Click για ανάπτυξη... το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:33 Η Raktia έγραψε: #533 27-05-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: το βάζουν στην άκρη και κρατάνε τη φιλία τους [εάν πραγματικά τους ενδιαφέρει αυτή] Click για ανάπτυξη... Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:35 Η Melini έγραψε: #534 27-05-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σε προηγούμενη σχέση μου, είχα γίνει κολλητή με την πρώην του καλού μου. Αφού όταν χώρισα, συνεχίσαμε και κάναμε παρέα με την πρώην. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:38 Η Desdemona: #535 27-05-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Κι εγώ ποιον νομίζεις ότι παντρεύομαι τώρα;; Click για ανάπτυξη... Την πρώην του καλού σου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η Raktia έγραψε: #536 27-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:42 Η Melini έγραψε: #537 27-05-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Την πρώην του καλού σου;;; Click για ανάπτυξη... Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #538 27-05-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... αυτο εννοουσα και εγω πριν.οταν ο ενας γουσταρει δυσκολο να κρατηθουν οι ισορροπιες, το εχω περασει και εγω αυτο. η αυτος θα φυγει γιατι θα βαρεθει να σε διεκδικει, η εσυ γιατι θα σε κουρασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η vi2ka έγραψε: #539 27-05-09 11:45 αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αυτό το ευρωπαικό μοντέλο με τρελαινει.Εγώ είμαι των παραδόσεων γυναίκα..γι'αυτό και κάνω κουμπάρα τον πρώτο έρωτα- σχέση του άντρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η Βαβελόψαρο: #540 27-05-09 11:45 Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άκυρο, σβήστε με, αλλού νόμιζα οτι απαντούσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.