Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:48 Η Raktia έγραψε: #541 27-05-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Click για ανάπτυξη... Και πως το αντιμετωπίζουν τα αρσενικά αυτό το όλο σύμπλεγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:52 Η Melini έγραψε: #542 27-05-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και πως το αντιμετωπίζουν τα αρσενικά αυτό το όλο σύμπλεγμα; Click για ανάπτυξη... Δε φαίνεται να έχουν πρόβλημα... επειδή όλοι γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα τόσα χρόνια (πάνω από 10), το κομμάτι "σχέσεις" και "παρελθόν" έχει παραμεριστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:02 Ο drf έγραψε: #543 27-05-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... προφανώς συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά γιατί δεν έχεις πάρει θέση , εάν είναι 'ώριμος' όταν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι δε παίζει 'κοκό' θα καταλάβει εάν πραγματικά τον ενδιαφέρει η φιλία σας και όχι κάτι περισσότερο. Βέβαια εάν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ίσως τον χάσεις (είναι μια κατάληξη και αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #544 27-05-09 12:15 πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:22 Η Raktia έγραψε: #545 27-05-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από drf: προφανώς συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά γιατί δεν έχεις πάρει θέση , εάν είναι 'ώριμος' όταν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι δε παίζει 'κοκό' θα καταλάβει εάν πραγματικά τον ενδιαφέρει η φιλία σας και όχι κάτι περισσότερο. Βέβαια εάν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ίσως τον χάσεις (είναι μια κατάληξη και αυτό ) Click για ανάπτυξη... Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Η brigite έγραψε: #546 27-05-09 12:47 Πιστευω οτι η εκ βαθεων εξομολογηση των παντων σε εναν αντρα φιλο η σε γυναικα αντιστοιχα ,ειναι απο μονη της αφροδισιακο και σιγουρα καποια στιγμη ,ο ηδη φυσιολογικος ποθος ,που υπαρχει αναμεσα στα δυο φυλα θαφουντωσει περισσοτερο.Το θεμα ειναι ποιος θα δωσει το πρασινο φως στον αλλον και ποσο ο αλλος θεωρει την φιλια ,δυνατοτερη απο το Σεξ ,για να ενδωσει η οχι.Και φυσικα ,δεν βρισκω καθολου κακο ,μια φιλια ,να καταληξει σε δεσμο,αρκει να μην μπει η φιλια στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:23 Ο drf έγραψε: #547 27-05-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Click για ανάπτυξη... πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Click για ανάπτυξη... εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 27-05-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Click για ανάπτυξη... ή πολυ πληγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #549 27-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή πολυ πληγωμενη Click για ανάπτυξη... Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 27-05-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... δυσκολη ερωτηση...απλα ενισχυονται οι αμυνες...η καρδια παντα θα ειναι ευθραυστη σαν καρυδοτσουφλο πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #551 27-05-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Aristocat: #552 27-05-09 14:20 Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λες να το γύρισα κάπου στο δρόμο;; Παντρεύομαι τον κολλητό του πρώην μου, αλλά, για να μη με παρεξηγήσετε κιόλας, έχουμε χωρίσει εδώ και 8 χρόνια... Click για ανάπτυξη... Και πως το αντιμετωπίζουν τα αρσενικά αυτό το όλο σύμπλεγμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 11:52 Η Melini έγραψε: #542 27-05-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και πως το αντιμετωπίζουν τα αρσενικά αυτό το όλο σύμπλεγμα; Click για ανάπτυξη... Δε φαίνεται να έχουν πρόβλημα... επειδή όλοι γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα τόσα χρόνια (πάνω από 10), το κομμάτι "σχέσεις" και "παρελθόν" έχει παραμεριστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:02 Ο drf έγραψε: #543 27-05-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... προφανώς συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά γιατί δεν έχεις πάρει θέση , εάν είναι 'ώριμος' όταν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι δε παίζει 'κοκό' θα καταλάβει εάν πραγματικά τον ενδιαφέρει η φιλία σας και όχι κάτι περισσότερο. Βέβαια εάν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ίσως τον χάσεις (είναι μια κατάληξη και αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #544 27-05-09 12:15 πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:22 Η Raktia έγραψε: #545 27-05-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από drf: προφανώς συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά γιατί δεν έχεις πάρει θέση , εάν είναι 'ώριμος' όταν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι δε παίζει 'κοκό' θα καταλάβει εάν πραγματικά τον ενδιαφέρει η φιλία σας και όχι κάτι περισσότερο. Βέβαια εάν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ίσως τον χάσεις (είναι μια κατάληξη και αυτό ) Click για ανάπτυξη... Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Η brigite έγραψε: #546 27-05-09 12:47 Πιστευω οτι η εκ βαθεων εξομολογηση των παντων σε εναν αντρα φιλο η σε γυναικα αντιστοιχα ,ειναι απο μονη της αφροδισιακο και σιγουρα καποια στιγμη ,ο ηδη φυσιολογικος ποθος ,που υπαρχει αναμεσα στα δυο φυλα θαφουντωσει περισσοτερο.Το θεμα ειναι ποιος θα δωσει το πρασινο φως στον αλλον και ποσο ο αλλος θεωρει την φιλια ,δυνατοτερη απο το Σεξ ,για να ενδωσει η οχι.Και φυσικα ,δεν βρισκω καθολου κακο ,μια φιλια ,να καταληξει σε δεσμο,αρκει να μην μπει η φιλια στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:23 Ο drf έγραψε: #547 27-05-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Click για ανάπτυξη... πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Click για ανάπτυξη... εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 27-05-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Click για ανάπτυξη... ή πολυ πληγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #549 27-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή πολυ πληγωμενη Click για ανάπτυξη... Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 27-05-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... δυσκολη ερωτηση...απλα ενισχυονται οι αμυνες...η καρδια παντα θα ειναι ευθραυστη σαν καρυδοτσουφλο πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #551 27-05-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Aristocat: #552 27-05-09 14:20 Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Και πως το αντιμετωπίζουν τα αρσενικά αυτό το όλο σύμπλεγμα; Click για ανάπτυξη... Δε φαίνεται να έχουν πρόβλημα... επειδή όλοι γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα τόσα χρόνια (πάνω από 10), το κομμάτι "σχέσεις" και "παρελθόν" έχει παραμεριστεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:02 Ο drf έγραψε: #543 27-05-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... προφανώς συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά γιατί δεν έχεις πάρει θέση , εάν είναι 'ώριμος' όταν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι δε παίζει 'κοκό' θα καταλάβει εάν πραγματικά τον ενδιαφέρει η φιλία σας και όχι κάτι περισσότερο. Βέβαια εάν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ίσως τον χάσεις (είναι μια κατάληξη και αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #544 27-05-09 12:15 πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:22 Η Raktia έγραψε: #545 27-05-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από drf: προφανώς συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά γιατί δεν έχεις πάρει θέση , εάν είναι 'ώριμος' όταν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι δε παίζει 'κοκό' θα καταλάβει εάν πραγματικά τον ενδιαφέρει η φιλία σας και όχι κάτι περισσότερο. Βέβαια εάν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ίσως τον χάσεις (είναι μια κατάληξη και αυτό ) Click για ανάπτυξη... Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Η brigite έγραψε: #546 27-05-09 12:47 Πιστευω οτι η εκ βαθεων εξομολογηση των παντων σε εναν αντρα φιλο η σε γυναικα αντιστοιχα ,ειναι απο μονη της αφροδισιακο και σιγουρα καποια στιγμη ,ο ηδη φυσιολογικος ποθος ,που υπαρχει αναμεσα στα δυο φυλα θαφουντωσει περισσοτερο.Το θεμα ειναι ποιος θα δωσει το πρασινο φως στον αλλον και ποσο ο αλλος θεωρει την φιλια ,δυνατοτερη απο το Σεξ ,για να ενδωσει η οχι.Και φυσικα ,δεν βρισκω καθολου κακο ,μια φιλια ,να καταληξει σε δεσμο,αρκει να μην μπει η φιλια στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:23 Ο drf έγραψε: #547 27-05-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Click για ανάπτυξη... πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Click για ανάπτυξη... εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 27-05-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Click για ανάπτυξη... ή πολυ πληγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #549 27-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή πολυ πληγωμενη Click για ανάπτυξη... Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 27-05-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... δυσκολη ερωτηση...απλα ενισχυονται οι αμυνες...η καρδια παντα θα ειναι ευθραυστη σαν καρυδοτσουφλο πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #551 27-05-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Aristocat: #552 27-05-09 14:20 Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ξέρεις όμως, όσο και αν έχω προσπαθήσει να κρατήσω αποστασεις παντα υπάρχει κάτι που πλανάται στον αέρα. Να ας πούμε τωρα, έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε γιατί την τελευταία φορά με ειχε φέρει σε δύσκολή θεση και πάντα κάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Ε πόσο ακόμα θα παίζω το βόδι; Και ενώ τον νοιάζομαι και θέλω να ξέρω τι κάνει και να περνάει καλά, απ'την άλλη δεν θέλω να τον φέρνω κι εκείνον σε δύσκολη θέση. Αποχή λες καλύτερα ε;;; Click για ανάπτυξη... προφανώς συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά γιατί δεν έχεις πάρει θέση , εάν είναι 'ώριμος' όταν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι δε παίζει 'κοκό' θα καταλάβει εάν πραγματικά τον ενδιαφέρει η φιλία σας και όχι κάτι περισσότερο. Βέβαια εάν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ίσως τον χάσεις (είναι μια κατάληξη και αυτό ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #544 27-05-09 12:15 πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:22 Η Raktia έγραψε: #545 27-05-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από drf: προφανώς συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά γιατί δεν έχεις πάρει θέση , εάν είναι 'ώριμος' όταν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι δε παίζει 'κοκό' θα καταλάβει εάν πραγματικά τον ενδιαφέρει η φιλία σας και όχι κάτι περισσότερο. Βέβαια εάν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ίσως τον χάσεις (είναι μια κατάληξη και αυτό ) Click για ανάπτυξη... Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Η brigite έγραψε: #546 27-05-09 12:47 Πιστευω οτι η εκ βαθεων εξομολογηση των παντων σε εναν αντρα φιλο η σε γυναικα αντιστοιχα ,ειναι απο μονη της αφροδισιακο και σιγουρα καποια στιγμη ,ο ηδη φυσιολογικος ποθος ,που υπαρχει αναμεσα στα δυο φυλα θαφουντωσει περισσοτερο.Το θεμα ειναι ποιος θα δωσει το πρασινο φως στον αλλον και ποσο ο αλλος θεωρει την φιλια ,δυνατοτερη απο το Σεξ ,για να ενδωσει η οχι.Και φυσικα ,δεν βρισκω καθολου κακο ,μια φιλια ,να καταληξει σε δεσμο,αρκει να μην μπει η φιλια στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:23 Ο drf έγραψε: #547 27-05-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Click για ανάπτυξη... πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Click για ανάπτυξη... εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 27-05-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Click για ανάπτυξη... ή πολυ πληγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #549 27-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή πολυ πληγωμενη Click για ανάπτυξη... Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 27-05-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... δυσκολη ερωτηση...απλα ενισχυονται οι αμυνες...η καρδια παντα θα ειναι ευθραυστη σαν καρυδοτσουφλο πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #551 27-05-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Aristocat: #552 27-05-09 14:20 Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:22 Η Raktia έγραψε: #545 27-05-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από drf: προφανώς συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά γιατί δεν έχεις πάρει θέση , εάν είναι 'ώριμος' όταν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι δε παίζει 'κοκό' θα καταλάβει εάν πραγματικά τον ενδιαφέρει η φιλία σας και όχι κάτι περισσότερο. Βέβαια εάν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ίσως τον χάσεις (είναι μια κατάληξη και αυτό ) Click για ανάπτυξη... Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Η brigite έγραψε: #546 27-05-09 12:47 Πιστευω οτι η εκ βαθεων εξομολογηση των παντων σε εναν αντρα φιλο η σε γυναικα αντιστοιχα ,ειναι απο μονη της αφροδισιακο και σιγουρα καποια στιγμη ,ο ηδη φυσιολογικος ποθος ,που υπαρχει αναμεσα στα δυο φυλα θαφουντωσει περισσοτερο.Το θεμα ειναι ποιος θα δωσει το πρασινο φως στον αλλον και ποσο ο αλλος θεωρει την φιλια ,δυνατοτερη απο το Σεξ ,για να ενδωσει η οχι.Και φυσικα ,δεν βρισκω καθολου κακο ,μια φιλια ,να καταληξει σε δεσμο,αρκει να μην μπει η φιλια στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:23 Ο drf έγραψε: #547 27-05-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Click για ανάπτυξη... πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Click για ανάπτυξη... εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 27-05-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Click για ανάπτυξη... ή πολυ πληγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #549 27-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή πολυ πληγωμενη Click για ανάπτυξη... Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 27-05-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... δυσκολη ερωτηση...απλα ενισχυονται οι αμυνες...η καρδια παντα θα ειναι ευθραυστη σαν καρυδοτσουφλο πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #551 27-05-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Aristocat: #552 27-05-09 14:20 Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: προφανώς συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά γιατί δεν έχεις πάρει θέση , εάν είναι 'ώριμος' όταν κάτσεις και του εξηγήσεις ότι δε παίζει 'κοκό' θα καταλάβει εάν πραγματικά τον ενδιαφέρει η φιλία σας και όχι κάτι περισσότερο. Βέβαια εάν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από τη φιλία σας ίσως τον χάσεις (είναι μια κατάληξη και αυτό ) Click για ανάπτυξη... Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 12:47 Η brigite έγραψε: #546 27-05-09 12:47 Πιστευω οτι η εκ βαθεων εξομολογηση των παντων σε εναν αντρα φιλο η σε γυναικα αντιστοιχα ,ειναι απο μονη της αφροδισιακο και σιγουρα καποια στιγμη ,ο ηδη φυσιολογικος ποθος ,που υπαρχει αναμεσα στα δυο φυλα θαφουντωσει περισσοτερο.Το θεμα ειναι ποιος θα δωσει το πρασινο φως στον αλλον και ποσο ο αλλος θεωρει την φιλια ,δυνατοτερη απο το Σεξ ,για να ενδωσει η οχι.Και φυσικα ,δεν βρισκω καθολου κακο ,μια φιλια ,να καταληξει σε δεσμο,αρκει να μην μπει η φιλια στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:23 Ο drf έγραψε: #547 27-05-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Click για ανάπτυξη... πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Click για ανάπτυξη... εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 27-05-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Click για ανάπτυξη... ή πολυ πληγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #549 27-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή πολυ πληγωμενη Click για ανάπτυξη... Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 27-05-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... δυσκολη ερωτηση...απλα ενισχυονται οι αμυνες...η καρδια παντα θα ειναι ευθραυστη σαν καρυδοτσουφλο πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #551 27-05-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Aristocat: #552 27-05-09 14:20 Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιστευω οτι η εκ βαθεων εξομολογηση των παντων σε εναν αντρα φιλο η σε γυναικα αντιστοιχα ,ειναι απο μονη της αφροδισιακο και σιγουρα καποια στιγμη ,ο ηδη φυσιολογικος ποθος ,που υπαρχει αναμεσα στα δυο φυλα θαφουντωσει περισσοτερο.Το θεμα ειναι ποιος θα δωσει το πρασινο φως στον αλλον και ποσο ο αλλος θεωρει την φιλια ,δυνατοτερη απο το Σεξ ,για να ενδωσει η οχι.Και φυσικα ,δεν βρισκω καθολου κακο ,μια φιλια ,να καταληξει σε δεσμο,αρκει να μην μπει η φιλια στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:23 Ο drf έγραψε: #547 27-05-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Click για ανάπτυξη... πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Click για ανάπτυξη... εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 27-05-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Click για ανάπτυξη... ή πολυ πληγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #549 27-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή πολυ πληγωμενη Click για ανάπτυξη... Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 27-05-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... δυσκολη ερωτηση...απλα ενισχυονται οι αμυνες...η καρδια παντα θα ειναι ευθραυστη σαν καρυδοτσουφλο πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #551 27-05-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Aristocat: #552 27-05-09 14:20 Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μπερδεμα μου φαινονται ολα αυτα...γι'άυτο δεν ξαναπαντρευομαι...ενα καλο κρεβατι, γουτσου γουτσου και τελος Click για ανάπτυξη... πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μπααα.... τα έχω πεί και ξαναπεί αλλά αυτός το χαβά του. Οπότε... δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Click για ανάπτυξη... εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #548 27-05-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από drf: πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Click για ανάπτυξη... ή πολυ πληγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #549 27-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή πολυ πληγωμενη Click για ανάπτυξη... Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 27-05-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... δυσκολη ερωτηση...απλα ενισχυονται οι αμυνες...η καρδια παντα θα ειναι ευθραυστη σαν καρυδοτσουφλο πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #551 27-05-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Aristocat: #552 27-05-09 14:20 Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: πολύ 'πρακτική' σε βρίσκω..! εμ.. τότε αυτό που είπες.. ξεκόβεις για ένα διάστημα και βλέπεις.. εκτός εάν βρει ζευγάρι ο φίλος σου και ηρεμήσει Click για ανάπτυξη... ή πολυ πληγωμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:39 Η Raktia έγραψε: #549 27-05-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή πολυ πληγωμενη Click για ανάπτυξη... Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 27-05-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... δυσκολη ερωτηση...απλα ενισχυονται οι αμυνες...η καρδια παντα θα ειναι ευθραυστη σαν καρυδοτσουφλο πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #551 27-05-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Aristocat: #552 27-05-09 14:20 Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή πολυ πληγωμενη Click για ανάπτυξη... Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #550 27-05-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... δυσκολη ερωτηση...απλα ενισχυονται οι αμυνες...η καρδια παντα θα ειναι ευθραυστη σαν καρυδοτσουφλο πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #551 27-05-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Aristocat: #552 27-05-09 14:20 Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... δυσκολη ερωτηση...απλα ενισχυονται οι αμυνες...η καρδια παντα θα ειναι ευθραυστη σαν καρυδοτσουφλο πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:04 Η Melini έγραψε: #551 27-05-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Aristocat: #552 27-05-09 14:20 Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια, το ξεπερνάς ποτέ; Αν δηλαδή πονέσεις πολύ, υπάρχει περίπτωση να σκλυρήνεις τόσο πολύ που τίποτα να μην είναι το ίδιο μετά; Click για ανάπτυξη... Εγώ, μετά από κάθε σχέση βγαίνω λίγο πιο κυνική και ωμή... νομίζω ότι σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη σχέση και παύουμε να αναζητάμε τα φεγγάρια σε έναστρο ουρανό και τις ρομαντικές εξομολογήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Aristocat: #552 27-05-09 14:20 Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:23 Η Melini έγραψε: #553 27-05-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Θα μείνεις αλλήθωρη για μια εβδομάδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:27 Η Raktia έγραψε: #554 27-05-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... Πότε ξεκίνησες δεν μας είπες... (ασχετο....πότε θα πάμε για μπάνιο;;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #555 27-05-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Είμαι η Λόζυ και μόλις τέλειωσα να διαβάζω 56 σελίδες ερωτικής θεματολογίας Click για ανάπτυξη... με καποιες στασεις ξεκουρασης στο νημα των γατοαξεσουαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η Aristocat: #556 27-05-09 14:32 Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξεκίνησα σήμερα το πρωί και "τέλειωσα" μόλις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Η Raktia έγραψε: #557 27-05-09 14:33 Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #558 27-05-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #559 27-05-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 03:33 Η kounelaki: #560 02-06-09 03:33 Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ας απαντησω κι εγω λοιπον...Αποκλειωντας την περιπτωση να υπαρχει σεξ χωρις ελαχιστο αισθημα,ΟΧΙ δεν μπορει να βγει ΦΙΛΙΑ μετα απο κατι τετοιο... Οταν μαλιστα αυτοι οι δυο δεν ειχαν κανει απλα σεξ,αλλα ειχαν και σχεση,αυτο ειναι ακομη πιο απιθανο! Γιατι πως μπορεις να δεις σαν φιλο καποιον που εχεις μοιραστει μαζι του στιγμες και..το κορμι σου?? Πως μπορεις να αντεξεις να σου λεει τα ερωτικα του,να βλεπεις να κανει πραγματα με τη νυν που εκανε και με εσενα?? Παντα θα υποβοσκει ενας ερωτισμος/ζηλεια/υπονοουμενα... Τουλαχιστον ενας απο τους 2 θα το βλεπει ερωτικα... Γνωμη μου ειναι ή οτι θα τα ξαναβρουνε καποια στιγμη ή αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στο κρεβατι... Ειδικα για εναν αντρα θεωρω οτι ειναι ακομη πιο δυσκολο να κρατησει επαφη με καποια πρωην γιατι μπαινει και ο αντρικος εγωισμος στη μεση. Στην περιπτωση που το κανει αυτο...μαλλον θελει να την (ξανα)πηδηξει/πηδαει! Εγω στις μονες περιπτωσεις που κρατω επικοινωνια(οχι φιλια) με τους πρωην μου ειναι ή γιατι θελω(ελπιζω) να τα ξαναβρουμε ή για να συνεχισουμε να κανουμε σεξ! [του τυπου:καλος ηταν ο Μητσος στο σεξ,δε βαριεσαι,που να ψαχνουμε τωρα για καβατζες και να τους ξαναμαθαινουμε τα κουμπια μας...!] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.