Sex

οχι βεβαια ισα ισα....ποτε δεν εχω πει κατι να μην τον κομπλαρω...δεν εχω τετοια κολληματα....
Να πω την αληθεια το μωρακι μου εχει γενικως ανασφαλειες,οταν με γνωρισε μου ειπε:"καλα αστο καταλαβα και για φιλος καλος ειμαι...ξερω μεχρι που αξιζω..." Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ....:inlove::inlove::inlove::inlove: Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον???:( Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!:up:Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............:inlove::inlove::inlove:Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ....:inlove: ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!!
Μπηκαμε στην ανοιξη φαινεται για τα καλα:lol::lol::lol::lol::lol:
Λοιπον κουνελακι απο οτι φαινεται ο φιλος σου εχει καποιες ασχημες προηγουμενες εμπειριες:hmm:, θα πρεπει να εχεις υπομονη και σιγα σιγα να του δειξεις οτι αυτα που αυτος θεωρει ελαττωματα ειναι προτερηματα για σενα (γυναικειο μυαλο εχεις θα βρεις τον τροπο;)) καλη επιτυχια:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυο άσχετες παρατηρήσεις:

παντως στεναχωρηθηκα...νεα κοπελα ειναι το κουνελακι...να μας κανει παραπονα οτι η νεολαια των αντρων βρακωνεται μετα το σεξ?:/:

Γιούλη, καταπληκτικό ρήμα το "βρακώνομαι"!:lol::lol::lol:

Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ....:inlove::inlove::inlove::inlove: Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον???:( Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!:up:Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............:inlove::inlove::inlove:Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ....:inlove: ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!!

Α ρε, κουνελάκι... Μακάρι να μπορούσε να τα διαβάσει αυτά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα μπροστα του δεν γελασε καμια νομιζω. εγω σε μια αναλογη περιπτωση ειχα και τυψεις. δεν ηξερα πως να το χειριστω:redface:
Εσυ δεν ηξερες να το χειριστεις και εγω που καθε λιγο και λιγακι τον ακουμπαγα στον ωμο και του ελεγα κατσε καλαπιο σιγα,πιο δεξια-αριστερα,πιο κατι τελωσπαντων;););)παρατριχα να του φτιαξω και χαρτη προσανατολισμου στο σωμα μπου(βεβαια αυτα συνεβαιναν οταν ακομα ημουν ελευθερη,μην παρεξηγηθουμε κιολας):redface::redface::redface:αν και στον αντρα μου παρεδωσα και μερικα μαθηματα........:redface::redface::redface:για να γλυτωσω την ταλαιπωρια κατασκευης χαρτων:redface::redface::lol::lol::lol::lol:

οχι βεβαια ισα ισα....ποτε δεν εχω πει κατι να μην τον κομπλαρω...δεν εχω τετοια κολληματα....
Να πω την αληθεια το μωρακι μου εχει γενικως ανασφαλειες,οταν με γνωρισε μου ειπε:"καλα αστο καταλαβα και για φιλος καλος ειμαι...ξερω μεχρι που αξιζω..." Και ειναι ενας Κρητικαρος λεβεντης μεχρι εκει πανω!Και τι κορμοστασια....ααααχ....:inlove::inlove::inlove::inlove: Αλλα γιατι δεν καταλαβαινει οτι δεν εχω ματια για αλλον???:( Να σκεφτειτε νομιζει οτι εχει κοιλια κ δεν με αφηνει να την αγγιζω! Αλλα ρε παιδια,ετσι μ'αρεσει ο αντρας,ετσι ειναι σεξι με την κορμαρα του την γεροδεμενη!:up:Και εχει κ κατι χερια....ααααααχ............:inlove::inlove::inlove:Ο γατος μου ειναι ολη η παλαμη του............ααααχ....:inlove: ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!!

εμενα απο την αλλη ο αντρας μου εχει κοιλιτσα μολις παω λιγο να την πιασω μονο χαστουκια που δεν τρωω ..τι κουλο ειναι και αυτο?????:blink::blink:
και αυτο γινεται συνεχεια καθεται στον υπολογιστη και εκει που τρωει πχ..πεφτει ενα ψιχουλακι..παω να το παρω και αμεσως ασε κατω την κοιλιτσα μου..για κατσε εσυ γιατι να πιανεις την δικια μου?????:mad::mad::mad:..και μετα σε καμια συζητηση με αλλους αρχιζουν η κοιλια ειναι σεξι και προσδιδει γοητεια και βλακειες..:lol::lol::lol:..ρωτα και μενα σπιτι που αμα παω να την πιασω τις τρωω:lol::lol: κομπλεξικοι.:mad::mad:

:blink::blink::blink:
τελικα πολλοι ειναι αυτοι με το κομπλεξ της κοιλιας. Μου ειχε τυχει και μενα ενας τετοιος που δεν ηθελε να πειραζω την κοιλια του. Σιγα την κοιλια δηλαδη.

Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!!

Παιδια η κοιλιτσα ειναι πολυ γουτσου στον αντρα!Ειχα και boyfriend που ηταν φετες,αλλα ηταν μονο για πασαρελα,μονο για να χαιρονται τα ματια σου!Ειληκρινα,προτιμω τον γεροδεμενο αντρα-παιδαρο!:up: Και φυσικα να εχει και την κοιλιτσα του!γουτσου γουτσου!:lol:

Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! :lol:

Βρε κουνελάκι, πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα αυτά; Είσαι μόνο 19! Άτακτο... Πολύ άτακτο! :lol:
:lol::lol::lol: Κουνελι δεν ειμαι? :lol::lol::lol:

Το πιο ωραίο (και τραγικό όμως μαζί) για το σεξ το άκουσα πριν από μερικά χρόνια. Έπιασε φαίνεται το τάμα, και ο τύπος που είχε περάσει τα 40 χωρίς να έχει ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τότε βρήκε επιτέλους γυναίκα. Και πάνω στη συζήτηση, κάποιος του λέει:
"Ξέρεις, πριν το σεξ πρέπει πάντα να φροντίζεις τα προκαταρκτικά".
"Τα προκαταρκτικά;" λέει ο τύπος. "Αμάν πια αυτά τα προκαταρκτικά. Μα κάθε φορά θα τα κάνουμε πια αυτά τα προκαταρκτικά;"

Όχι παιδί μου εσύ, μην κουράζεσαι άδικα. Μια φορά τα κάνεις και πιάνουν για 30 χρόνια!
Και το κλου: έμαθα πως ο τύπος τελικά παντρεύτηκε... Ακόμα αναρωτιέμαι αν πήρε γυναίκα...

το θεμα δεν ειναι αν βρηκε, αν την κρατησε ειναι το θεμα χωρις προκαταρκτικα :P

Κόμπλεξ με την κοιλιά μου έχω κι εγώ. Από παλιά είχα, πολύ πριν αποκτήσω κοιλιά, δηλαδή! Ε, τι να κάνουμε... Αν ήμουν ο Σάκης Ρουβάς, δε θα είχα! Επίσης κοιλιά έχει και ο χοντρόγατός μου ο Στέφανος και δεν του πολυαρέσει να του τη χαϊδεύω!!!
:redface::redface::redface:εμενα μου αρεσει η κοιλια στον αντρα....γι'αυτο και ο δικος μου με αφηνει να πειραζω την δικη του:D:D:D

Άντρα με κόμπλεξ στην κοιλιά δεν είχα την χαρά να έχω. Είχα άντρα όμως με κόμπλεξ "αλλού" και αυτό γιατί ήξερε ο ανθρωπος που υστερούσε. Αν είχα κι εγώ αυτό που είχε εκείνος - ή μάλλον αυτό που δεν είχε - δεν θα έβγαινα καν απο την κοιλια της μανας μου.:down:

σε οσες αρεσει η κοιλιτσα στους αντρες και δεν σας αφηνουν να την χαιδεψετε να τους λετε αυτο<<πως κατω απο μικρο βραχακι κρυβεται μικρο....φιδακι ενω κατω απο μεγαλο βραχακι κρυβεται......φιδαρος>>:cool::cool:

:lol: Έχουμε ξεφύγει!!!

Kαλα τι πάθατε σήμερα δεν παίζεστε φταίνε οι ΑΠΟΚΡΙΕΣ;:up::up::up: :blink:

που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ :P

ΑΛΟΙΜΟΝΟ τα αγόρια

που να μπει και η ανοιξη..χ θα μπει στο φορουμ :P
..που θ'ανθισουν τα λουλουδακια....οι πεταλουδιτσες θα γεμισουν τα λιβαδια......τα πουλακια που θα κελαηδουν....και οι μελισσουλες.....:redface::redface::redface::redface::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back