ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #121 25-02-09 08:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Click για ανάπτυξη... Ε....μα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:53 Η ιβανα έγραψε: #122 25-02-09 08:53 κουνελακι εισαι νινι ακομα για οργασμο !!!! στα 18? σου ειναι δυσκολο να νιωσεις οργασμο, πιο πολυ σεχ για το σεχ κανεις. τα καλυτερα θα ερθουν αργοτερα που ξερεις τι θες, τι σ'αρεσει κ εισαι και χαλαροτερη,μμμμμ... μετα τα 26-27, και οπως ειπαν κ οι προλαλησασες, μεταξυ 30-40 θα νιωσεις πολλους οργασμους. αυτα ειχα να πω η πασχαλομανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:53 Η vickymoon: #123 25-02-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....μα Click για ανάπτυξη... ξερεις τωρα. αυτο το ετσι που νοιωθεις οτι σε γαργαλαει και μετα ζαλιζεσαι... πεστο κυρα μου. οργασμο το λενε οχι σκοτοδυνη α ρε ο παλιος ειναι αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #124 25-02-09 08:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ξερεις τωρα. αυτο το ετσι που νοιωθεις οτι σε γαργαλαει και μετα ζαλιζεσαι... πεστο κυρα μου. οργασμο το λενε οχι σκοτοδυνη α ρε ο παλιος ειναι αλλιως Click για ανάπτυξη... αυτο που σε κανει να τρεμεις, να βογκας να θες να βγεις απ'τη σαρκα σου.... (καλα αν της πουμε και πολλαπλους οργασμους θα τη κομπλαρουμε....γι'αυτο αστο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #125 25-02-09 09:12 Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 25-02-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Click για ανάπτυξη... προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η vickymoon: #127 25-02-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. . Click για ανάπτυξη... υπαρχουν και τυχεροι ανθρωποι βρε μουκελις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 25-02-09 09:15 Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:31 Η julia έγραψε: #129 25-02-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ το μπιπ.... το θέμα... Περίμενε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #130 25-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Click για ανάπτυξη... και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 25-02-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drf: και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Click για ανάπτυξη... μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η alice έγραψε: #132 25-02-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γι αυτο μιλαμε αλλα ολοι το λεγαμε απο δω και απο εκει, εσυ το ειπες με το ονομα του (μυξοπαρθενες) συμφωνω απολυτως με το πικ Click για ανάπτυξη... Ε....μα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:53 Η ιβανα έγραψε: #122 25-02-09 08:53 κουνελακι εισαι νινι ακομα για οργασμο !!!! στα 18? σου ειναι δυσκολο να νιωσεις οργασμο, πιο πολυ σεχ για το σεχ κανεις. τα καλυτερα θα ερθουν αργοτερα που ξερεις τι θες, τι σ'αρεσει κ εισαι και χαλαροτερη,μμμμμ... μετα τα 26-27, και οπως ειπαν κ οι προλαλησασες, μεταξυ 30-40 θα νιωσεις πολλους οργασμους. αυτα ειχα να πω η πασχαλομανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:53 Η vickymoon: #123 25-02-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....μα Click για ανάπτυξη... ξερεις τωρα. αυτο το ετσι που νοιωθεις οτι σε γαργαλαει και μετα ζαλιζεσαι... πεστο κυρα μου. οργασμο το λενε οχι σκοτοδυνη α ρε ο παλιος ειναι αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #124 25-02-09 08:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ξερεις τωρα. αυτο το ετσι που νοιωθεις οτι σε γαργαλαει και μετα ζαλιζεσαι... πεστο κυρα μου. οργασμο το λενε οχι σκοτοδυνη α ρε ο παλιος ειναι αλλιως Click για ανάπτυξη... αυτο που σε κανει να τρεμεις, να βογκας να θες να βγεις απ'τη σαρκα σου.... (καλα αν της πουμε και πολλαπλους οργασμους θα τη κομπλαρουμε....γι'αυτο αστο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #125 25-02-09 09:12 Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 25-02-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Click για ανάπτυξη... προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η vickymoon: #127 25-02-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. . Click για ανάπτυξη... υπαρχουν και τυχεροι ανθρωποι βρε μουκελις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 25-02-09 09:15 Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:31 Η julia έγραψε: #129 25-02-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ το μπιπ.... το θέμα... Περίμενε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #130 25-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Click για ανάπτυξη... και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 25-02-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drf: και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Click για ανάπτυξη... μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η alice έγραψε: #132 25-02-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κουνελακι εισαι νινι ακομα για οργασμο !!!! στα 18? σου ειναι δυσκολο να νιωσεις οργασμο, πιο πολυ σεχ για το σεχ κανεις. τα καλυτερα θα ερθουν αργοτερα που ξερεις τι θες, τι σ'αρεσει κ εισαι και χαλαροτερη,μμμμμ... μετα τα 26-27, και οπως ειπαν κ οι προλαλησασες, μεταξυ 30-40 θα νιωσεις πολλους οργασμους. αυτα ειχα να πω η πασχαλομανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:53 Η vickymoon: #123 25-02-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....μα Click για ανάπτυξη... ξερεις τωρα. αυτο το ετσι που νοιωθεις οτι σε γαργαλαει και μετα ζαλιζεσαι... πεστο κυρα μου. οργασμο το λενε οχι σκοτοδυνη α ρε ο παλιος ειναι αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #124 25-02-09 08:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ξερεις τωρα. αυτο το ετσι που νοιωθεις οτι σε γαργαλαει και μετα ζαλιζεσαι... πεστο κυρα μου. οργασμο το λενε οχι σκοτοδυνη α ρε ο παλιος ειναι αλλιως Click για ανάπτυξη... αυτο που σε κανει να τρεμεις, να βογκας να θες να βγεις απ'τη σαρκα σου.... (καλα αν της πουμε και πολλαπλους οργασμους θα τη κομπλαρουμε....γι'αυτο αστο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #125 25-02-09 09:12 Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 25-02-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Click για ανάπτυξη... προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η vickymoon: #127 25-02-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. . Click για ανάπτυξη... υπαρχουν και τυχεροι ανθρωποι βρε μουκελις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 25-02-09 09:15 Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:31 Η julia έγραψε: #129 25-02-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ το μπιπ.... το θέμα... Περίμενε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #130 25-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Click για ανάπτυξη... και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 25-02-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drf: και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Click για ανάπτυξη... μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η alice έγραψε: #132 25-02-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε....μα Click για ανάπτυξη... ξερεις τωρα. αυτο το ετσι που νοιωθεις οτι σε γαργαλαει και μετα ζαλιζεσαι... πεστο κυρα μου. οργασμο το λενε οχι σκοτοδυνη α ρε ο παλιος ειναι αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #124 25-02-09 08:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ξερεις τωρα. αυτο το ετσι που νοιωθεις οτι σε γαργαλαει και μετα ζαλιζεσαι... πεστο κυρα μου. οργασμο το λενε οχι σκοτοδυνη α ρε ο παλιος ειναι αλλιως Click για ανάπτυξη... αυτο που σε κανει να τρεμεις, να βογκας να θες να βγεις απ'τη σαρκα σου.... (καλα αν της πουμε και πολλαπλους οργασμους θα τη κομπλαρουμε....γι'αυτο αστο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #125 25-02-09 09:12 Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 25-02-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Click για ανάπτυξη... προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η vickymoon: #127 25-02-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. . Click για ανάπτυξη... υπαρχουν και τυχεροι ανθρωποι βρε μουκελις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 25-02-09 09:15 Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:31 Η julia έγραψε: #129 25-02-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ το μπιπ.... το θέμα... Περίμενε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #130 25-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Click για ανάπτυξη... και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 25-02-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drf: και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Click για ανάπτυξη... μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η alice έγραψε: #132 25-02-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ξερεις τωρα. αυτο το ετσι που νοιωθεις οτι σε γαργαλαει και μετα ζαλιζεσαι... πεστο κυρα μου. οργασμο το λενε οχι σκοτοδυνη α ρε ο παλιος ειναι αλλιως Click για ανάπτυξη... αυτο που σε κανει να τρεμεις, να βογκας να θες να βγεις απ'τη σαρκα σου.... (καλα αν της πουμε και πολλαπλους οργασμους θα τη κομπλαρουμε....γι'αυτο αστο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:12 Η moukelis έγραψε: #125 25-02-09 09:12 Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 25-02-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Click για ανάπτυξη... προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η vickymoon: #127 25-02-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. . Click για ανάπτυξη... υπαρχουν και τυχεροι ανθρωποι βρε μουκελις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 25-02-09 09:15 Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:31 Η julia έγραψε: #129 25-02-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ το μπιπ.... το θέμα... Περίμενε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #130 25-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Click για ανάπτυξη... και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 25-02-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drf: και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Click για ανάπτυξη... μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η alice έγραψε: #132 25-02-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #126 25-02-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Click για ανάπτυξη... προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η vickymoon: #127 25-02-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. . Click για ανάπτυξη... υπαρχουν και τυχεροι ανθρωποι βρε μουκελις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 25-02-09 09:15 Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:31 Η julia έγραψε: #129 25-02-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ το μπιπ.... το θέμα... Περίμενε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #130 25-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Click για ανάπτυξη... και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 25-02-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drf: και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Click για ανάπτυξη... μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η alice έγραψε: #132 25-02-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. Κουνελακι κανεις τιποτα μονη σου οπως ειπε και η Δαφνη;Βοηθαει να μαθεις το σωμα σου καλυτερα και να καθοδηγησεις και το συντροφο σου. Click για ανάπτυξη... προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η vickymoon: #127 25-02-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. . Click για ανάπτυξη... υπαρχουν και τυχεροι ανθρωποι βρε μουκελις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 25-02-09 09:15 Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:31 Η julia έγραψε: #129 25-02-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ το μπιπ.... το θέμα... Περίμενε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #130 25-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Click για ανάπτυξη... και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 25-02-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drf: και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Click για ανάπτυξη... μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η alice έγραψε: #132 25-02-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι ρε παιδια σε μεγαλυτερη ηλικια;Εμενα οσες φιλες μου αρχισαν νωρις τη σεξουαλικη τους ζωη ειχαν απο την αρχη οργασμους.Κι εγω δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.Απλα στην αρχη ολες ειμαστε λιγο σφιγμενες,λιγο παραξενες...Οσο μαθαινεις το σωμα σου γινεται πιο ευκολο. . Click για ανάπτυξη... υπαρχουν και τυχεροι ανθρωποι βρε μουκελις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #128 25-02-09 09:15 Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:31 Η julia έγραψε: #129 25-02-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ το μπιπ.... το θέμα... Περίμενε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #130 25-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Click για ανάπτυξη... και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 25-02-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drf: και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Click για ανάπτυξη... μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η alice έγραψε: #132 25-02-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:31 Η julia έγραψε: #129 25-02-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ το μπιπ.... το θέμα... Περίμενε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #130 25-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Click για ανάπτυξη... και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 25-02-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drf: και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Click για ανάπτυξη... μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η alice έγραψε: #132 25-02-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Καλά εσύ το μπιπ.... το θέμα... Περίμενε τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:50 Ο drf έγραψε: #130 25-02-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Click για ανάπτυξη... και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 25-02-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drf: και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Click για ανάπτυξη... μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η alice έγραψε: #132 25-02-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μη νομιζεις κουνελακι οτι επειδη απευθυνομαστε σ εσενα αφορουν μονο εσενα οι απαντησεις. οχι πολλες γυναικες το εχουν η το αντιμετωπισαν αυτο το θεμα. επισης βοηθαει η προπονηση κ οπως ειπε ο drf (ακουμε κ την αντρικη γνωμη) υπαρχουν γυναικες που δεν το εχουν νοιωσει ποτε (ειναι δυνατον??) Click για ανάπτυξη... και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον! Οποια κυρια εχει προσποιηθει οργασμο, να σηκωσει το χερι της! Εγω Click για ανάπτυξη... Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #131 25-02-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από drf: και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Click για ανάπτυξη... μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η alice έγραψε: #132 25-02-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: και για να μη το κάνω συγκεκριμένο όπως πολύ όμορφα αναφέρεις γατομάνα vicky υπάρχουν πολλές γυναίκες που με κάποιους συντρόφους ποτέ δεν είδαν φως (και το ανάποδο φυσικά) , το παν ειναι η γυναίκα να ξέρει ακριβώς πώς το ..'θέλει' για να δει το φως το αληθινό.. είναι θέμα να γνωρίζει τον εαυτό της. Αλλωστε πολλά... χμμ 'one night stand' ή 'κάτι στα γρήγορα' αρκετές μπορούν να το δουν (η δεύτερη περίπτωση είναι αρκετά εγγεφαλική για να δούμε το 'αποτέλεσμα' που επιθυμούμε Γιούλη ελπίζω να ήταν για το 'καλό' της στιγμής και όχι κατ'εξακολούθηση Click για ανάπτυξη... μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:11 Η alice έγραψε: #132 25-02-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μεσα εισαι Νικο...μετα απο λιγες μερες εκλεισα rdv με το δικηγορο μου και το θεμα εκλεισε... Click για ανάπτυξη... Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:13 Ο drf έγραψε: #133 25-02-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #134 25-02-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: προσεξε Δωρακι τις δηλωσεις των φιλεναδων σου Τι κανεις καλε σοβαρο κοριτσι εσυ σε αυτο νημα? Click για ανάπτυξη... Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #135 25-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alice: Γιατι με το δικηγορο? Σου εκανε μηνυση για ψευδη οργασμο???? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από drf: Γιούλη δε πειράζει μη νιώθεις τύψεις ελπίζω να μη το ξαναέκανες και να το είπες στο παπά Click για ανάπτυξη... ΠΟΤΕ ξανα. ΠΟΤΕ Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω σχετικα νωρις αρχισα αλλα δεν ειχα τετοιο θεμα,απλα οπως ειπα μαθαινεις καλυτερα με τον καιρο. Γιουλιτσκα θα σου πω κατι που θα σε σοκαρει:Κάνουν και οι σοβαροι ανθρωποι σεξ! Click για ανάπτυξη... οχι μονο κανουν, του δινουν και καταλαβαινει κιολας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:22 Η ιβανα έγραψε: #136 25-02-09 10:22 ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #137 25-02-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποιο ειναι το πιο περιεργο μερος ? (που κανατε σεξ) Click για ανάπτυξη... στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:30 Η ιβανα έγραψε: #138 25-02-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στη τουαλετα ενος μπαρ(πριν πολλα πολλα χρονια) εσυ? Click για ανάπτυξη... πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #139 25-02-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πριτς που θα πω ! κοροιδοοοοοοοο Click για ανάπτυξη... ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:35 Η ιβανα έγραψε: #140 25-02-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ουτε για τους ψευτο οργασμους μιλησατε...κοτουλες Click για ανάπτυξη... μωρο μου εσυ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.