moukelis
Επιφανές μέλος
Υ.Γ.Για την κακια μου φυση το εχω δεδομενο παντως...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Εγω δηλαδη που εχω εννια χρονια σχεση και ουτε εχω κερατωσει,ουτε με εχει κερατωσει σε ποια κατηγορια εντασσομαι;Κι ουτε σκοπευω βεβαια να κερατωσω,αν θελω κατι αλλο μια χαρα μπορω να χωρισω και να κανω οτι θελω.Γιατι το θεωρεις δεδομενο οτι καποιος θα απατησει;
Υ.Γ.Για την κακια μου φυση το εχω δεδομενο παντως...![]()
Κουμπαρούλα μου γλυκιά, ίσως να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα. Πάντως ΟΛΟΙ οι φίλοι μου (και γνωστοί) το έχουν ρίξει το κέρατό τους (μια, δυο, τρεις φορές, ειδικά όταν είναι σίγουροι ότι το έτερον ήμισυ δε θα το μάθει σε καμία περίπτωση), άσχετα αν λατρεύουν τη γυναίκα/φίλη τους. Επίσης και αρκετές κοπέλες που γνωρίζω... Η δικαιολογία των αντρών είναι "άλλο αγάπη κι άλλο σεξ". Εγώ θεωρώ ότι πρόκειται απλώς για την ανθρώπινη φύση. Τώρα που το σκέφτομαι όμως, αυτά είναι (αντρικά) μυστικά, που δε θα έπρεπε να σας λέω, αλλά ΟΚ.

moukelis
Επιφανές μέλος
Φιρι φιρι το πας να τα ακουσεις κουμπαρε ε;Κουμπαρούλα μου γλυκιά, ίσως να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα. Πάντως ΟΛΟΙ οι φίλοι μου (και γνωστοί) το έχουν ρίξει το κέρατό τους (μια, δυο, τρεις φορές, ειδικά όταν είναι σίγουροι ότι το έτερον ήμισυ δε θα το μάθει σε καμία περίπτωση), άσχετα αν λατρεύουν τη γυναίκα/φίλη τους. Επίσης και αρκετές κοπέλες που γνωρίζω... Η δικαιολογία των αντρών είναι "άλλο αγάπη κι άλλο σεξ". Εγώ θεωρώ ότι πρόκειται απλώς για την ανθρώπινη φύση. Τώρα που το σκέφτομαι όμως, αυτά είναι (αντρικά) μυστικά, που δε θα έπρεπε να σας λέω, αλλά ΟΚ.![]()

Κοιτα,δεν αμφισβητω το γεγονος οτι υπαρχουν στιγμες που απλα θα ηθελες να πας στο κρεβατι με καποιον αλλο.Απλα ζυγιζεις,θες να πας για μια φορα και να χασεις αγαπη και σχεση χρονων;Γιατι για να εισαι με καποιον τοσα χρονια παει να πει οτι και στον σεξουαλικο τομεα ευχαριστημενος εισαι.Λοιπον,ακομα και σε αυτο το επιπεδο συγκρινεις ενα (πιθανον) καλο κρεβατι(γιατι ποτε δεν ξερεις τι σου βγαινει) με πολλες,δοκιμασμενα καλες ερωτικες στιγμες.

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Αν το κρατησεις απ εξω,ειναι ολοι ευτυχισμενοι κι ας μην ξερουν τους ακριβεις λογους!!
Θα συμφωνησω λοιπον κι εγω με τον sapostol....
moukelis
Επιφανές μέλος
Δηλαδη το θεμα ειναι απλα να μην το μαθει ο συντροφος;Δεν ξερω βρε παιδια,εγω δε θα ενιωθα καλα να ειμαι με καποιον,να παω με καποιον αλλο και μετα να συνεχισω κανονικα τη σχεση...Για πολλους και διαφορους λογους μπορει να επιθυμησεις εναν αλλο σεξουαλικο συντροφο, σε καποια φαση μιας πολυχρονης σχεσης.Αυτο δε συμαινει οτι δεν αγαπας και μαλιστα πολυ,ουτε οτι δε σεβεσαι τον ανθρωπο σου.Τα προβληματα αρχιζουν απο τη στιγμη που αφηνεις ενα τετοιο γεγονος να επηρεασει τη σχεση σου με οποιονδηποτε τροπο.Τοτε απλα χωριζεις.
Αν το κρατησεις απ εξω,ειναι ολοι ευτυχισμενοι κι ας μην ξερουν τους ακριβεις λογους!!
Θα συμφωνησω λοιπον κι εγω με τον sapostol....

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω δηλαδη που εχω εννια χρονια σχεση και ουτε εχω κερατωσει,ουτε με εχει κερατωσει σε ποια κατηγορια εντασσομαι;Κι ουτε σκοπευω βεβαια να κερατωσω,αν θελω κατι αλλο μια χαρα μπορω να χωρισω και να κανω οτι θελω.Γιατι το θεωρεις δεδομενο οτι καποιος θα απατησει;
Υ.Γ.Για την κακια μου φυση το εχω δεδομενο παντως...![]()
Εσύ είσαι απλά τυχερή!Ρώτα μας κι εμάς!Ρώτα μας!
Και πιστεύω βέβαια πως για την απιστία καμία δικαιολογία δεν υπάρχει.Απ'το να απατηθώ (και θα το μάθω ναιιιιι!) προτιμώ το εξής:
Αυτός:Θέλω να χωρίσουμε
Εγώ:ΓΙΑΤΙ?
Αυτός:Γιατί θέλω!
Εγώ:Εντάξει,τέρμα οι εγωισμοί!ΜΗ Μ'ΑΦΗΝΕΙΣ!
Αυτός:Άσε με να φύγω,σε παρακαλώ!Άλλην αγαπώ.
Εγώ:...(εγώ ψάχνω να βρω φαρμάκι να πιω...αλλά το προτιμώ απ'την απιστία που γίνομαι από γάτα σκύλα και ψάχνω ό,τι πιο δηλητηριώδες για να εκδικηθώ........
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Δηλαδη το θεμα ειναι απλα να μην το μαθει ο συντροφος;Δεν ξερω βρε παιδια,εγω δε θα ενιωθα καλα να ειμαι με καποιον,να παω με καποιον αλλο και μετα να συνεχισω κανονικα τη σχεση...![]()
Μα δεν ειπε κανεις οτι ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο.Εσυ πχ δε νιωθεις καλα,καποιος αλλος ομως νιωθει ακομα καλυτερα αφου κανει κατι τετοιο.Αρκει βεβαια να ειναι και οι δυο της ιδιας φιλοσοφιας,αλλιως καποιος θα πληγωθει ασχημα.
Και επισης εγω δεν ειπα οτι δεν πρεπει να το μαθει ο συντροφος.Ειπα οτι δεν ειναι καλο να μπει μεσα στη σχεση με οποιονδηποτε τροπο.Μπορει δηλαδη ο συντροφος να μην ξερει τιποτα αλλα πχ να μην θελει ή να μην μπορει να ικανοποιησει ΚΑΙ το συντροφο του μετα απο μια ερωτικη συνευρεση με ασχετο.Αυτο ειναι κατι που επηρεαζει,χαλαει μια πολυχρονη σχεση
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Φύσει κακοί δεν είμαστε, είμαστε φύσει καλοί.Δυστυχώς οι άνθρωποι είμαστε φύσει πολυγαμικά όντα (όπως όλα τα θηλαστικά) και θέσει "μονογαμικοί" (καθότι είναι κοινωνικά επιβεβλημένο) και (είμαι σχεδόν σίγουρος) φύσει κακοί.
Όσο για την πολυγαμία, εγώ θα το έθετα αλλιώς. Είμαστε φτιαγμένοι για διαδοχική μονογαμία. Μονογαμία όχι όπως γάμος (που είναι ένας θεσμός εκτός πραγματικότητας όσον αφορά συναίσθημα και ηθική), μονογαμία όπως... μονοsex!
Το καλό σεξ παίρνει λίγο χρόνο για να εδραιωθεί κι όταν τελικά το βρεις, λογικό είναι να κολλήσεις για κάποιο διάστημα για να... εξελίξεις και να απολαύσεις την τεχνική!

Όσο για το "άλλο αγάπη και άλλο σεξ", το ίδιο ακριβώς σκέφτονται και πράττουν και οι γυναίκες. Απλώς δεν το διαλαλούνε τόσο πολύ...

ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
αυτο που δεν θελω να χασω εγω ειναι η εμπιστοσυνη που τη θεωρω ιδιαιτερα αφροδισιακη.
γενικα πιστευω οτι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να εχουμε τους ανθρωπους μας ελευθερους να επιλεξουν. κ αν επιλεξουν την πολυγαμια εχω το δικαιωμα να διαλεξω αν θα μεινω η οχι.
η ειλικρινεια και η ελευθερια για μενα οδηγει στην μονογαμια απο επιλογη κ αυτο για μενα ειναι το πιο κορυφαιο σε μια σχεση.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Γατιλομάνα, με έστειλες αδιάβαστη τώρα!Εγώ πάλι θα έλεγα ότι το γαμείν και τι διοικείν εστί προβλέπειν και ουχί μετανοείν![]()

Πάντως πολλοί, άντρες ιδιαίτερα, διατείνονται πως είναι πολυγαμικά όντα, ελάχιστοι όμως τελικά μπορούν να το κάνουν και στην πράξη... Διότι πολυγαμικός δεν είναι "κάθε μέρα κι άλλη", είναι πολλές σχέσεις παράλληλα κι όλες ικανοποιημένες. Σχέσεις λέμε, όχι ξεπετάγματα.
ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος

sapostol1
Δραστήριο μέλος
Καλά... προφορικώς ο καθένας ό,τι θέλει είναι![]()
Ομιλούμε γαληκά, είσαι σοφή!

Χαίρομαι πολύ που υπάρχουν πολλές απόψεις και εκφράζονται μέσα από εδώ. Μακάρι όμως όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ (μέσα σε σχέση ή έξω από αυτήν), γιατί μόνο έτσι μπορούν να πάρουν και κυρίως να δώσουν, να αγαπηθούν και - το πιο σημαντικό - να αγαπήσουν. Τέλος, εύχομαι οι άνθρωποι να αρχίσουν επιτέλους να ζουν όπως θέλουν, αληθινά και όχι για να διατηρήσουν το κοινωνικό τους status και για να μη χαλάσουν τη φαντασίωση της οικογένειάς τους, των φίλων και της κοινωνίας εν γένει.
Ria2008
Δραστήριο μέλος
Sorry για το λίγο off topic...
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Πόσο δίκιο έχεις... Μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι και κυρίως μακάρι να μπορούσαν όλοι να κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν! Μου ήρθαν στο μυαλό τόσοι και τόσοι γάμοι που γίνονται με κάτι γλέντια τρικούβερτα, με 1000+ άτομα καλεσμένα, που ξοδεύουν κάτι αστρονομικά ποσά για μια βλακεία και μόνο! Και να σκεφτείς ότι οι περισσότεροι μετά από μια 5ετία το πολύ χωρίζουν! Τι υποκρισία τελοσπάντων! Και τι σπατάλη χρημάτων!
Sorry για το λίγο off topic...
Έχεις απόλυτο δίκιο, Ρία. Εξοργίζομαι και μόνο που το σκέφτομαι. Και όλο αυτό το κιτσαριό για να φανούν! Για να πει ο κόσμος "τι ωραίος γάμος". Εν τω μεταξύ, αν δίνεις χρήματα σε μία μη κερδοσκοπική οργάνωση ή κάπου που θα πιάσουν πραγματικά τόπο είσαι γραφικός και δεν ξέρω κι εγώ τι, ενώ αν τα σκορπάς σε γαμήλιες δεξιώσεις του κώ***, είσαι κοινωνικά καταξιωμένος?! What the fuck!? Κάτι έχουμε χάσει τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς είναι το μυαλό μας, νομίζω.
Ria2008
Δραστήριο μέλος
sapostol1
Δραστήριο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Σε έναν αιγυπτιακό πάπυρο του δεν-ξέρω-ποιου αιώνα π.Χ., αποκρυπτογραφήθηκε το εξής: "Έχουν χαθεί οι αξίες. Οι νέοι μας έχουν χάσει το δρόμο τους, μα πού βαδίζουμε;"Δεν έχουμε χάσει μόνο το μυαλό μας... Πάρα πολλά δυστυχώς αφήσαμε πίσω μας.. Οι αξίες χαθήκανε, τα μέτρα και τα σταθμά χαθήκανε, η αξιοπρέπεια χάθηκε κι αυτή.. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα λίγοι άνθρωποι που σκέφτονται ακόμα... Είναι σαν να περπατάς σε μια απέραντη έρημο και να βρίσκεις που και που λίγες οάσεις...
Χιλιάδες χρόνια μετά, λέμε πάλι το ίδιο. Και το λέγαμε, και θα συνεχίσουμε να το λέμε. Πάντα υπάρχουν πράγματα που αλλάζουν σε κάθε κοινωνική δομή και πάντα θα τα βλέπουμε με μισό μάτι, είναι λογικό. Ας μην είμαστε τόσο αφοριστικοί, οι άνθρωποι εξελίσσονται και δημιουργούν πάντα κάτι διαφορετικό.
vickymoon
Διάσημο μέλος
συμφωνω απολυτως, σκεφτομουν ακριβως το ιδιο πραγμα. αλλωστε στο θεμα του σεξ και του ερωτα οτι εχει αλλαξει δεν ειναι μονο για κακο. καποια πραγματα εχουν αλλαξει προς οφελος μας.Σε έναν αιγυπτιακό πάπυρο του δεν-ξέρω-ποιου αιώνα π.Χ., αποκρυπτογραφήθηκε το εξής: "Έχουν χαθεί οι αξίες. Οι νέοι μας έχουν χάσει το δρόμο τους, μα πού βαδίζουμε;"
Χιλιάδες χρόνια μετά, λέμε πάλι το ίδιο. Και το λέγαμε, και θα συνεχίσουμε να το λέμε. Πάντα υπάρχουν πράγματα που αλλάζουν σε κάθε κοινωνική δομή και πάντα θα τα βλέπουμε με μισό μάτι, είναι λογικό. Ας μην είμαστε τόσο αφοριστικοί, οι άνθρωποι εξελίσσονται και δημιουργούν πάντα κάτι διαφορετικό.
ευτυχως δλδ που εχουν αλλαξει τα πραγματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool