Sex

σεξ λοιπον ειναι το θεμα και στασεις γενικως

Να το κάνω λίγο πιο καλλιτεχνικό, μιας κ πήγαμε κομμάτι προς τα εκεί;;;
Μουσική υπόκρουση; ναι, όχι κ ποιά;

Για τα ξεκάτ δεν έχω να πω τίποτα ιδιαίτερο, μια φορά μου έτυχε ένα διαδικτυακό, αλλά το έκοψα, γιατί άμα δεν τον έχεις μπροστά σου τον "οχτρό":lol: δεν έχει γούστο...είναι σα να προσπαθήσεις να σβήσεις φωτιά φυσώντας με καλαμάκι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο μας αλλωστε εχουμε πολυ χρονο μπροστα μας για να πλακωθουμε
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
κανω χιουμορ αλλα τα περισσοτερα θεματα εδω μεσα καταληγουν σε τσακωμους. αφου δεν πρεπει να λεγεται mycat αλλα ξεκατ (απ το ξεκατινιασμα)
μα τι πραμα ειναι αυτο. κ ειμαστε οι περισσοτερες γυναικες. τι εχεις να πεις γι αυτην την εγκεφαλικοτητα ή την ανεγκεφαλικοτητα.
anyway sorry for the off topic

σεξ λοιπον ειναι το θεμα και στασεις γενικως

Βίκυ, καλό είναι κι αυτό! Μία μέρα που δεν ήμουν στα καλά μου, διάβαζα ξεκατινιάσματα από εδώ μέσα και μου έφτιαξε η διάθεση! Πάντως, αυτό είναι ένα (σχεδόν αποκλειστικά) γυναικείο χάρισμα. :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να το κάνω λίγο πιο καλλιτεχνικό, μιας κ πήγαμε κομμάτι προς τα εκεί;;;
Μουσική υπόκρουση; ναι, όχι κ ποιά;
Υπηρξε συνεχως θεμα πειραγματος απο τον πρωην κολλητο μου,αλλα εχω ενα θεματακι με το "since I've been loving you" των Zeppelin.
(τοση ωρα που φιλοσοφουσατε κουβεντα δεν ειπα η σεξομανης ε;:lol: )

Υπηρξε συνεχως θεμα πειραγματος απο τον πρωην κολλητο μου,αλλα εχω ενα θεματακι με το "since I've been loving you" των Zeppelin.
A! Το χοντραίνεις, κουμπαρούλα! Πρώτον γιατί "πρώην κολλητός"; Και δεύτερον γιατί Led Zeppelin? Συνήθως προτιμώ χωρίς μουσική, γιατί μου αρέσει το "μιλητό" κατά τη διάρκεια (για να επιστρέψουμε στο θέμα μας)!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σκιάχτηκες μήπως παιχτεί ξεκάτ;;;:lol::lol::lol::lol:
Εμένα μ'αρέσει πολύ να παίζει hooverphonic στο background.

A! Το χοντραίνεις, κουμπαρούλα! Πρώτον γιατί "πρώην κολλητός"; Και δεύτερον γιατί Led Zeppelin? Συνήθως προτιμώ χωρίς μουσική, γιατί μου αρέσει το "μιλητό" κατά τη διάρκεια (για να επιστρέψουμε στο θέμα μας)!
Γιατι αποφασισε πριν ενα τριμηνο περιπου πως θα ηταν καλυτερα να βγω απο τη ζωη του.:(
Οι Zeppelin ειναι θρησκεια αγαπητε.Ως ζευγος ροκαδων δεν γινοταν να παιζει κατι αλλο.Αλλα με το συγκεκριμενο κομματι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην σου ανεβει η λίμπιντο...
Οσο για το μιλητο,εγω ειμαι τοσο πολυλογου που αν μιλουσα και κατα τη διαρκεια του σεξ θα με ειχε χωρισει!:lol::lol::lol:

Όπα της, βαβελόψαρο! Σ'αυτό ταιριάζουμε! :lol:

Ω ναι και Hooverphonic,και για πιο extreme καταστασεις Placebo.

Γιατι αποφασισε πριν ενα τριμηνο περιπου πως θα ηταν καλυτερα να βγω απο τη ζωη του.:(
Οι Zeppelin ειναι θρησκεια αγαπητε.Ως ζευγος ροκαδων δεν γινοταν να παιζει κατι αλλο.Αλλα με το συγκεκριμενο κομματι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην σου ανεβει η λίμπιντο...
Οσο για το μιλητο,εγω ειμαι τοσο πολυλογου που αν μιλουσα και κατα τη διαρκεια του σεξ θα με ειχε χωρισει!:lol::lol::lol:

Δεν εννοούσα τέτοιο μιλητό, αλλά ΟΚ, με κάλυψες! Sorry που ρώτησα για το φίλο σου. Τρομερή αδιακρισία από μέρους μου. Πάντως κι εγώ το έχω κάνει αυτό σε φίλο, δυστυχώς, απλώς υπήρχε λόγος τον οποίο ήλπιζα ότι θα καταλάβαινε από μόνος του, αλλά μπα... Δε σημαίνει όμως ότι δε συνεχίζω να τον σκέφτομαι και να θέλω να είναι καλά. Όσο για τους Zeppelin, ποτέ μου δε χώνεψα τον Jimmy Page. Ίσως γι'αυτό δεν είμαι fan.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:
Κι εμένα!!!
Κ για τον κολλητό, αυτός θα χάσει ρε Δωράκι!!! Άσε που διαβλέπω μια νέα μεγάλη φιλία στον ορίζοντα ;););)!!!

Νομίζω αυτή η φωνή της τραγουδίστριας ρε παιδιά, είναι άπαιχτη!!κρατήστε τα σιντιά κ τα μπ3 σας με νύχια κ με δόντια γιατί εγκατέλειψε τη μπάντα, άκουσα...

Ω ναι και Hooverphonic,και για πιο extreme καταστασεις Placebo.
Placebo θέλω να πάω τον Ιούνιο, αλλά κανείς από την παρέα δεν ακολουθεί! Θέλετε να πάμε με τα γατιά μας?! :lol::lol::lol:

Δεν εννοούσα τέτοιο μιλητό, αλλά ΟΚ, με κάλυψες! Sorry που ρώτησα για το φίλο σου. Τρομερή αδιακρισία από μέρους μου. Πάντως κι εγώ το έχω κάνει αυτό σε φίλο, δυστυχώς, απλώς υπήρχε λόγος τον οποίο ήλπιζα ότι θα καταλάβαινε από μόνος του, αλλά μπα... Δε σημαίνει όμως ότι δε συνεχίζω να τον σκέφτομαι και να θέλω να είναι καλά. Όσο για τους Zeppelin, ποτέ μου δε χώνεψα τον Jimmy Page. Ίσως γι'αυτό δεν είμαι fan.
Δεν πειραζει,εχει περασει ο καιρος που κυκλοφορουσα με πρησμενα ματια σαν ζομπι.Με παρατησε μια βδομαδα μετα την κολλητη μου,χαλια περιοδος.Και οχι,δεν τον νοιαζει ουτε τι κανω ουτε πως περναω,δε μου εστειλε καν χρονια πολλα τα Χριστουγεννα.Και να φανταστεις οτι ουτε καν καυγαδισαμε.:(Τον αγαπω πολυ και μου φαινεται τρομερα δυσκολο να αποχωριζομαι ανθρωπους,απορω πως το κανουν με τοση ευκολια.Γι'αυτο δεν ηθελα να ερθουμε κοντα,γιατι την τελευταια φορα που μου συνεβη εκανα μια δεκαετια να ξαναπροσπαθησω.Οποτε τωρα φτανει,ας εχω καμια δεκαρια γνωστους για καφε και τελος.:(
Κριμα που δε σου αρεσουν,εγω τρελαινομαι με τη μουσικη τους.

Ρε συ Δώρα, μ'αρέσει που στο θέμα "Πως να πλέξετε με το βελονάκι" σ'αφήνω, στο "Με τι μουσική υπόκρουση το κάνετε" σε βρίσκω:blink:!!! Πολυπράγμων παιδί μου, έπεσε ο πυρετός και δεν πιάνεσαι?
Άντε μαζέψου και πιάσε το τσιγκελάκι, η "ομιλούμε γαληκά " σου έδωσε πολύ σαφείς οδηγίες:P..
Για Placebo μέσα, αλλά που θα έρθουν?? Αν είναι Θεσ/νίκη κάτι γίνεται, θα είμαι ακόμη Ορεστιάδα....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:
Κι εμένα!!!
Κ για τον κολλητό, αυτός θα χάσει ρε Δωράκι!!! Άσε που διαβλέπω μια νέα μεγάλη φιλία στον ορίζοντα ;););)!!!
Δεν εχω προβλημα να κανω φιλιες,απλα οσες φορες εχει τυχει να ερθει καποιος πιο κοντα ξαφνικα κατι στραβωνει και τελος.Μεγαλο πακετο,το γελιο ειναι οτι στον ερωτικο τομεα μου συμβαινει το αντιθετο,μονο εγω ριχνω χυλοπιτες και παραταω,μαλλον πληρωνω τα σπασμενα στη φιλια!:lol:

Εντάξει, δεν τους σιχαίνομαι κιόλας! Not my cup of tea, that's all.
Όσο για το άλλο θέμα, προτείνω να ξαναπροσπαθήσεις, τουλάχιστον για να μάθεις για ποιο λόγο και (αν θεωρεί ότι του έκανες κάτι) να δεις πώς θα το διορθώσεις. Στη δική μου περίπτωση (όχι, δεν παρατάω τους ανθρώπους χωρίς λόγο), ο φίλος μου δεν μπήκε καν στη διαδικασία να με ρωτήσει γιατί έφυγα. Προφανώς η φιλία μας δεν ήταν δυνατή γι'αυτόν ή ήξερε καλά γιατί τελείωσε.

Ρε συ Δώρα, μ'αρέσει που στο θέμα "Πως να πλέξετε με το βελονάκι" σ'αφήνω, στο "Με τι μουσική υπόκρουση το κάνετε" σε βρίσκω:blink:!!! Πολυπράγμων παιδί μου, έπεσε ο πυρετός και δεν πιάνεσαι?
Άντε μαζέψου και πιάσε το τσιγκελάκι, η "ομιλούμε γαληκά " σου έδωσε πολύ σαφείς οδηγίες:P..
Για Placebo μέσα, αλλά που θα έρθουν?? Αν είναι Θεσ/νίκη κάτι γίνεται, θα είμαι ακόμη Ορεστιάδα....
Ειδες,ειδες,τοσες μερες που ημουν τεζα καπως επρεπε να αναπληρωσω ρε Σοφια!
Τις ειδα τις οδηγιες,θα παρω αυριο τσιγκελακι και θα αρχισω,να ξεχναω το σεξ.:lol:

29 Ιουνίου 2009, αν δεν απατώμαι, στο Rockwave Festival στην Αθήνα.

Εντάξει, δεν τους σιχαίνομαι κιόλας! Not my cup of tea, that's all.
Όσο για το άλλο θέμα, προτείνω να ξαναπροσπαθήσεις, τουλάχιστον για να μάθεις για ποιο λόγο και (αν θεωρεί ότι του έκανες κάτι) να δεις πώς θα το διορθώσεις. Στη δική μου περίπτωση (όχι, δεν παρατάω τους ανθρώπους χωρίς λόγο), ο φίλος μου δεν μπήκε καν στη διαδικασία να με ρωτήσει γιατί έφυγα. Προφανώς η φιλία μας δεν ήταν δυνατή γι'αυτόν ή ήξερε καλά γιατί τελείωσε.
Η διακοπη της φιλιας μας με την κολλητη μου με εκανε να αισθανθω απαισια,και πολυ κακια.Και του ειπα οτι ισως θα ηταν καλο για λιγο να μεινουμε χωρια γιατι αφενος εκανε κατι που με πειραξε,αφετερου αισθανομουν οτι του εκανα κακο.Και ενω συμφωνησαμε να καταλαγιασει λιγο το πραγμα και να τα ξαναπουμε,μια εβδομαδα αργοτερα μου μιλουσε σαν κλητηρας.Τον πληγωσα πολυ μου ειπε που του ειπα τετοιο πραγμα,και αυτο ηταν.Εκλαψα,παρακαλεσα,για μενα σε αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει εγωϊσμος,αλλα τιποτα.

29 Ιουνίου 2009, αν δεν απατώμαι, στο Rockwave Festival στην Αθήνα.
29 Ιουνιου μονος σου θα πας κομπαρε,εμεις εχουμε σχολειο ακομα και μετα στο καπακι Σκωτια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back