Sex

ευχαριστω :P
καθεται, ειναι καλη δεν ειναι αγρια...:up:
Μα τοοοοοοοσο καλη??????Αυτο δεν ειναι γατα ειναι προβατακι...χιχι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το προβατακι μου...:up:

λοιπον βαλε ενα θεμα για το σεξ να το αναλυσουμε, αντε ντε ! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το προβατακι μου...:up:

λοιπον βαλε ενα θεμα για το σεξ να το αναλυσουμε, αντε ντε ! :up:
Εγραψα καλε!Αν μπορουν 2 ατομα που εχουν κανει σεξ να μεινουν φιλοι!

α δεν το ειδα συγνωμη :redface:

μμμμμ...για να εχουν κανει σεξ, υπαρχει ελξη....:hmm: αμα υπαρχει ελξη, εστω απο τον εναν, μπορει να υπαρξει φιλια ?????? δυσκολο μωρε.:hmm:

Εχω ερωτηση που με εχει προβληματισει εδω και καποιο καιρο.....Μπορουν 2 ατομα που εχουν κανει σεξ στο παρελθον να μεινουν φιλοι???:hmm:

απαντώντας αναλυτικά... ΟΧΙ :lol:

:hmm:Γιατι οχι .Μπορει τελικα το σεξ να ηταν μια ατυχη στιγμη η μια αποτυχια ,και να καταληξουν οτι ειναι κριμα να παει χαμενη και η φιλια τους .:)

για brigitte: καλε τι απιστευτη περσικη φατσα ειναι αυτη κατω απο το ονομα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για brigitte: καλε τι απιστευτη περσικη φατσα ειναι αυτη κατω απο το ονομα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) Ευχαριστω ! Ξεφυγαμε απο το θεμα. Και που να τη δεις τωρα που εχει μεγαλωσει.Ομως αλλαξα λαπ τοπ και δεν εχω μεταφερει τις φωτο ,για να δεις τι κουκλαρα ειναι τωρα.:up:

Ναι.
Ίσως να χρειαστεί μια περίοδος προσαρμογής μετά αλλά αν είναι και οι δύο ώριμοι και ξέρουν τι έκαναν και γιατί το έκαναν μπορούν να συνεχίσουν.
Το σεξ δεν είναι μόνο ζωώδης έλξη. Μπορεί να γίνει κι από αγάπη, τρυφερότητα, συμπαράσταση (τύπου χωρισμέέένοι κι οι δυό!!!) κ.λ.π. Γι'αυτό λέω να ξέρουν τι κάνουν και γιατί.
Εξ'ου και η έκφραση friends with benefits!!!
Άσε που όταν ξέρεις κάποιον ΠΟΛΥ καλά μπορείς να πεις με βεβαιότητα καλός και χρυσός ο Μήτσος στο σεξ αλλά για δεσμό δεν είναι....

Εχω ερωτηση που με εχει προβληματισει εδω και καποιο καιρο.....Μπορουν 2 ατομα που εχουν κανει σεξ στο παρελθον να μεινουν φιλοι???:hmm:
Πιστεύω πως ναι. Αλλά ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει αυτή η λεπτομέρεια στο πίσω μέρος του μυαλού...

Πιστεύω πως ναι. Αλλά ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει αυτή η λεπτομέρεια στο πίσω μέρος του μυαλού...

πως βρε παιδια? μα ακριβως επειδη παντα μενει κ δε μπορεις να το αλλαξεις, ειναι δυσκολο....η σχεση θα εχει αλλαξει για παντα μετα. κακα τα ψεμματα, εγω οσες/οσους ξερω που εκαναν σεξ με φιλο/φιλη, μετα, ή απομακρυνθηκαν, ή εγιναν ζευγαρι, ή τελοσπαντων ξαναεκαναν σεξ. αλλα φιλοι με την πραγματικη εννοια της φιλιας, δεν ξαναηταν...:hmm:

:) Επειδη το κολλησαμε λιγο το θεμα και δεν βλεπω να προχωραει ,ρωταω εγω.Υπαρχει πραγματικη φιλια και μονο φιλια ,αναμεσα σ εναν αντρα και μια γυναικα;

Εγώ λέω υπάρχει, αν τον βλέπεις τον άλλο σαν αδελφό σου ή σαν πατέρα σου ή σαν παιδί σου.

Για να νοιώσεις σεξουαλικά πρέπει να τον βλέπεις σαν άνδρα-άνδρα και αντίστοιχα αυτός εσένα σα γυναίκα -γυναίκα όχι σα μαμά ή αδελφή του ή κόρη του, έτσι δεν είναι?

Τώρα πως γίνεται να βλέπεις έναν ξένο όχι σαν άνδρα αλλά σα συγγενή ε, αυτά είναι της ψυχολογίας πράγματα κι ας μας βοηθήσεις κανένας ψυχολόγος του σάιτ...
Μα δε βλέπετε και μέσα στο γάμο, πολύ συχνά συμβαίνει ν'αλλάζουν "ὁπτική" οι άνθρωποι και να αγαπιούνται μέσα από ρόλους και όχι ερωτικά. Και μετά σου λέει ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα ... εμ βέβαια, αφού τον μετατρέπεις τον άλλο σε στενό συγγενή, πως να λειτουργήσεις, με ... αιμομιξία?

Οι ψυχολόγοι να περάσουν παρακαλώ .....

Και μετά σου λέει ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα ... εμ βέβαια, αφού τον μετατρέπεις τον άλλο σε στενό συγγενή, πως να λειτουργήσεις, με ... αιμομιξία?
Anima, πραγματικά δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

:) Επειδη το κολλησαμε λιγο το θεμα και δεν βλεπω να προχωραει ,ρωταω εγω.Υπαρχει πραγματικη φιλια και μονο φιλια ,αναμεσα σ εναν αντρα και μια γυναικα;

Ναι αν είναι και οι δυο ..στειρωμένοι:P:P:P:lol:
Για να σοβαρευτώ όμως....οχι δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει ΜΟΝΟ φιλία.Η φιλία προκύπτει σαν αποτέλεσμα μετά το σεξ.Δεν είναι δυνατόν 2 άνθρωποι (αντρας γυναίκα) να βγαίνουν,να συζητούν και να είναι απλά φίλοι.Η γυναίκα μπορεί να το δεί έτσι μόνο κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες αν πχ εχει δεσμό,έχει πρόσφατα χωρίσει και ζητάει ένα μεταβατικό στάδιο κλπ.Ο άντρας ΠΟΤΕ εκτός κι αν τρέχει ..κάτι αλλο;).

Φιλία άντρα-γυναίκας χωρίς σεξ είναι λίγο δύσκολο, αλλά φιλία άντρα-γυναίκας με σεξ στο παρελθόν είναι δυνατόν κατά τη γνώμη και την προσωπική μου πείρα... σημαντική λεπτομέρεια: ΜΗΝ πείτε στο νυν ότι έχετε κάνει σεξ με τον κολλητό σας! Εστω κι αν ήταν μόνο μια φορά... θα έχει παρενέργειες...

Φιλια αντρα - γυναικας χωρις σεξ γινεται, επειδη μπορει να μην το θελει η γυναικα... ο αντρας παντα θα το φαντασιωνεται:)

ΜΗΝ πείτε στο νυν ότι έχετε κάνει σεξ με τον κολλητό σας! Εστω κι αν ήταν μόνο μια φορά... θα έχει παρενέργειες...
:lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλια αντρα - γυναικας χωρις σεξ γινεται, επειδη μπορει να μην το θελει η γυναικα... ο αντρας παντα θα το φαντασιωνεται:)

Το γειτονάκι έχει δίκιο :up:

Μη γελάς :P Όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι...:lol:

:)Ειναι γεγονος οτι τετοια φιλια δυσκολο να υπαρξει .Και τις ισορροπιες οποιασδηποτε σχεσης ,τις κραταει η γυναικα.Ο αντρας ειναι χυμα στο κυμα .:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back