Sex

'Η για εκδικηση..:mad::mad::mad: Ειμαι κι εγω της Ναζι σχολης!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γι'αυτο κι εγω τραβω κολλημα αν ο συντροφος μου μιλα με τη προηγουμενη/ες κι ας λεει οτι δεν τρεχει τιποτα πια:/:
Και εγω θα προβλημα ως..επαγγελματιας ζηλιαρα δεν θα αντεχα καν...στη σκεψη οτι μπορει να πετανε υπονοουμενακια!:blink: Γρρρ..:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι αν διαβάσει όλες τις σελίδες κανείς, θα ξεκινήσει παρθένα και θα τελειώσει που&@%α.:redface:
:lol::lol::lol::lol: Βρε τι έπαθα πρωί πρωί :lol::lol::lol:

(Βρες μου εσύ μία της πρώτης συνομοταξίας και σου χαρίζω όλα τα επαναφορτιζόμενα παστέλια του κόσμου)

Παντως μπραβο κουνελακι!!μεγαλη εμπειρια εχεις...

(Βρες μου εσύ μία της πρώτης συνομοταξίας και σου χαρίζω όλα τα επαναφορτιζόμενα παστέλια του κόσμου)

ως επαναφοτιζόμενα παστέλια τι ορίζουμε; μάλλον εχω χάσει επεισόδια...

Παντως μπραβο κουνελακι!!μεγαλη εμπειρια εχεις...
Αυτο δεν ειναι παντα καλο..:down: Απλα μου εχουν κατσει περιεργες και κουλες περιπτωσεις....Καμια νορμαλ σχεση!:/: Γιαυτο το εχω φιλοσοφησει το θεμα....

ως επαναφοτιζόμενα παστέλια τι ορίζουμε; μάλλον εχω χάσει επεισόδια...

use your imagination :rolleyes:

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με το κουνελάκι. ΌΟΟσο καιρός και να έχει περάσει, όοοοσο και να έχουμε πεί στον εαυτό μας ότι το έχουμε ξεπεράσει και το έχουμε αφήσει στο παρελθόν, πολύ απλά αυτό δεν παίζει!!! Τα αισθήματα ή το sex ή και τα δύο μαζί είναι αυτά που μπορούν οδηγήσουν σε μια τέτοια "φιλία"!!! Μιλάω από προσωπική πείρα! Ήμουν σίγουρη ότι είχα ξεπεράει τον πρώην, ιδίως αφού είχαμε να μιλήσουμε 2 χρόνια και μια μέρα τσούπ! εμφανίστηκε και μιλούσαμε για 4 ώρες ασταμάτητα σαν πολύ καλοί φίλοι! Και εγώ έκανα και δηλώσεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση, τον έχω ξεπεράει, είμαι καλά με τη σχέση μου και..... με την πρώτη ευκαιρία καταλήξαμε στο κρεβάτι!!
Είναι αλήθεια ότι έχω πολύ καλές αντιστάσεις!!! Είναι να μην κάνω δήλωση εγώ!!

Αυτο δεν ειναι παντα καλο..:down: Απλα μου εχουν κατσει περιεργες και κουλες περιπτωσεις....Καμια νορμαλ σχεση!:/: Γιαυτο το εχω φιλοσοφησει το θεμα....

εγω παλι ευτυχως εχω καλη κ σταθερη σχεση.σε καποιους ερχεται πολυ νωρις αυτο κ σε καποιους αλλους αργοτερα..αρκει να ερθει!!!;):cool::P

Εγώ πάλι δεν θα μπορούσα να είμαι φιλί με κάποιον από αυτούς που έχω κάνει σεξ, κυρίως γιατί είναι όλοι πάρε τον ένα χτύπα τον άλλο (από δική μου επιλογή):P:P:P
. Με τον νυν πάλι ελπίζω να μην χρειαστεί να μπορούσα στην διαδικασία να σκεφτώ κάτι τέτοιο.:P

Καλα αυτο εννοειται!!τι συζηταμε?παιδια δεν υπαρχει τετοιου ειδους φιλια!!σιγουρα πραγματα!τι λεμε τωρα...εκτος αν μιλαμε για σχεση χωρις σεξ η αν η σχεση εγινε ετσι για την πλακα χωρις συναισθηματισμους κ απο τις δυο πλευρες κ χωρις παθος φυσικα!τα τελευταια σας φαινονται κουλα αρα καταληγουμε κ παλι στο αρχικο συμπερασμα!!:redface:σας μπερδεψα εε??:lol::lol::lol:

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με το κουνελάκι. ΌΟΟσο καιρός και να έχει περάσει, όοοοσο και να έχουμε πεί στον εαυτό μας ότι το έχουμε ξεπεράσει και το έχουμε αφήσει στο παρελθόν, πολύ απλά αυτό δεν παίζει!!! Τα αισθήματα ή το sex ή και τα δύο μαζί είναι αυτά που μπορούν οδηγήσουν σε μια τέτοια "φιλία"!!! Μιλάω από προσωπική πείρα! Ήμουν σίγουρη ότι είχα ξεπεράει τον πρώην, ιδίως αφού είχαμε να μιλήσουμε 2 χρόνια και μια μέρα τσούπ! εμφανίστηκε και μιλούσαμε για 4 ώρες ασταμάτητα σαν πολύ καλοί φίλοι! Και εγώ έκανα και δηλώσεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση, τον έχω ξεπεράει, είμαι καλά με τη σχέση μου και..... με την πρώτη ευκαιρία καταλήξαμε στο κρεβάτι!!
Είναι αλήθεια ότι έχω πολύ καλές αντιστάσεις!!! Είναι να μην κάνω δήλωση εγώ!!

Παιδιά, σε δυο χρόνια δεν αλλάζει κάτι... όταν λέω ότι πρέπει να περάσει καιρός, εννοώ περισσότερο καιρό. Με τον καλύτερό μου φίλο, γνωριζόμαστε 20 χρόνια. Τα πρώτα 3 ήμουν εγώ καψούρα μαζί του, τα επόμενα 2 ήταν εκεινος καψούρης. Ε, δε θα μπορούσε να μην πάει αλλού το θέμα ;)Τα φτιάξαμε στο Λύκειο, ήταν η πρώτη μας ολοκληρωμένη σχέση και μετά από λίγο καιρό είδαμε ότι δεν μας πήγαινε η σχέση, οπότε χωρίσαμε και κρατήσαμε τη φιλία... από τότε έχουν περάσει 15 χρόνια, όπου αλλάξαμε, μεγαλώσαμε αλλά διατηρούμε άθικτη εκείνη τη φιλία, χωρίς καμία απολύτως χροιά ερωτική ή σεξουαλική. Η φιλία φαίνεται μετά από πολύ καιρό και οι προθέσεις πρέπει να είναι ανεπιτήδευτες... δεν είναι ανάγκη να το αναλύετε και να το κλωθογυρίζετε στο μυαλό σας, ή θα βγει ή δε θα βγει, ο χρόνος θα δείξει ;)

Δεν υπάρχουν άντρες για εσάς που ξέρετε ότι όσος καιρός και να περάσει δεν θα τους δέιτε ποτε φιλικά;;;
Εμένα υπάρχει κάποιος που όσο και να έχω προσπαθήσει, όσες παυσεις και να εχουμε κάνει, ΠΟΤΕ δεν θα τον δω φιλικά. Και ακριβώς επειδή το ξέρω, τον αποφεύγω....:(

Αφού μπορείς... :/:

Σκατα μπορώ... πάντα προσπαθώ αλλά ποτέ δεν επιτυγχάνω. Μερικά διαλείμματα ένας, δυο, τρείς μηνες, μια φορά κατάφερα τους τέσσερεις και μετα ξανα στο λάκο με τα φίδια.:cry:

Δεν υπάρχουν άντρες για εσάς που ξέρετε ότι όσος καιρός και να περάσει δεν θα τους δέιτε ποτε φιλικά;;;
Εμένα υπάρχει κάποιος που όσο και να έχω προσπαθήσει, όσες παυσεις και να εχουμε κάνει, ΠΟΤΕ δεν θα τον δω φιλικά. Και ακριβώς επειδή το ξέρω, τον αποφεύγω....:(
2 ειδη ανδρων δεν τα βλεπεις ποτε σαν φιλους:τους μεγαλους ερωτες που σε πονεσαν πολυ και τα μεγαλα απωθημενα.
Τους πρωτους καποια στιγμη ισως τους συγχωρεις και τους βαζεις στο "χρονοντουλαπο της ιστοριας",τα απωθημενα ομως ειναι τα πιο επικινδυνα.Νομιζω,οτι σε στοιχειωνουν δια βιου και γινονται οι χειροτερες σχεσεις εξαρτησης.Ουτε εισαι χαρουμενος,ουτε παιρνεις κατι απο τη σχεση,αλλα ουτε μπορεις και να προχωρησεις παραπερα...
Αδικια ε???Μεγαλη,αλλα μονοι μας δημιουργουμε αυτες τις "φυλακες" και μονοι μας ξεφευγουμε καποια στιγμη,οχι χωρις αυτοχαστουκισματα και πονο:/:.

2 ειδη ανδρων δεν τα βλεπεις ποτε σαν φιλους:τους μεγαλους ερωτες που σε πονεσαν πολυ και τα μεγαλα απωθημενα.
Τους πρωτους καποια στιγμη ισως τους συγχωρεις και τους βαζεις στο "χρονοντουλαπο της ιστοριας",τα απωθημενα ομως ειναι τα πιο επικινδυνα.Νομιζω,οτι σε στοιχειωνουν δια βιου και γινονται οι χειροτερες σχεσεις εξαρτησης.Ουτε εισαι χαρουμενος,ουτε παιρνεις κατι απο τη σχεση,αλλα ουτε μπορεις και να προχωρησεις παραπερα...
Αδικια ε???Μεγαλη,αλλα μονοι μας δημιουργουμε αυτες τις "φυλακες" και μονοι μας ξεφευγουμε καποια στιγμη,οχι χωρις αυτοχαστουκισματα και πονο:/:.

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!! Με ξέρεις από κάπου;;; Πραγματικά με αυτά που λες με φωτογραφίζεις. :blink:

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!! Με ξέρεις από κάπου;;; Πραγματικά με αυτά που λες με φωτογραφίζεις. :blink:
Οχι ρε,αλλα ξερω τον εαυτο μου!!!
6 χρονια μου πηρε να βγαλω απο πανω μου τη σχεση εξαρτησης με τον πρωην μου:redface::(:mad:...
Τελικα να σου πω?Δεν αξιζαν τα χρονακια που εχασα,εγω ημουν ζωον και δεν ακουγα κανενα.Οταν συνειδητοποιησα την κατασταση κοντεψα να ριξω με κεφαλιες τα ντουβαρια (μπας και το σπασω το ξερο μου και ησηχασω).
Βεβαια δεν μπορεις να φανταστεις τι τεστ ντραιβ περασε ο επομενος,ο οποιος τυχαινει πλεον να ειναι και αντρας μου.Τον σταυρωσα τον κακομοιρη...
Κοριτσακι μου,μη φθειρεις τον εαυτο σου,γιατι διατρεχεις τον κινδυνο να γινεις τελικα κυνικη.Βλεπεις ξερω απο πρωτο χερι,οτι οσο πιο ευαισθητος ειναι καποιος,τοσο πιο πολυ πληγωνεται και τοσο πιο πολυ σκληραινει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back