Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι...Πρέπει να το δοκιμάσω για να σου πω...Αν δεν δείχνουν ενδιαφέρον, δε νομίζω να το ρίξουν κιόλας. Η ανοιχτή σιδερώστρα να κλείσει...δύσκολο. Απλά για το σίδερο δε ξέρω. Μήπως το ρίξουν.

Απο βδομάδα που θα έχουν 123 τμ έλεος...Απο τα 123 στη σιδερώστρα θα πάνε?????ΕΛΕΟΣ!!!

Πάντως θα είναι πάνω στο δισκάκι της σιδερώστρας το σίδερο..!!!!Για να μην το ρίχνουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αααα...Μια χαρά σας βρίσκω! Εμείς είμαστε σε 45-48 τ.μ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εμ ναι!!!Αφου αυτή τη στιγμή είμαστε στα 10τμ123 τ.μ.???Αααα...Μια χαρά σας βρίσκω! Εμείς είμαστε σε 45-48 τ.μ.

ΤΕΛΕΙΑ θα είναι πιστεύω...Τη σιδερώστρα πάντως δεν έχουμε αλλου να την βάλουμε και την ηλεκτρική...αλλά πρώτο μελημα μας θα είναι μια ντουλάπα γιατί πλέον λεφτά και καλοπέραση...ΓΙΟΚ!!!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Στοπ έχω βάλει σε όλες τις πόρτες, κ στην πόρτα του ψυγείου.Η γάτα μου, ως ανεξάρτητο ζώο που είναι έμαθε να ανοίγει την πόρτα του ψυγείου.

Μην μου πεις ότι ανοίγει και τα μπωλ;...
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κ όμως... Μόνο τα τάπερ ασφαλείας δεν ανοίγει.Μην μου πεις ότι ανοίγει και τα μπωλ;...
![]()
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Κ όμως... Μόνο τα τάπερ ασφαλείας δεν ανοίγει.

Πλάκα κάνεις;;; 

( Τι είδους ασφάλεια έβαλες στο ψυγείο; έχεις καμιά φωτογραφία

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Υπάρχει σχετικό θέμα εδώ.Μήπως μπορείτε να με παραπέμψετε κάπου για πληροφορίες σχετικά με προστασία από καλώδια;;;;;

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος

Ευτυχως ηταν καλα!!
ELENIP
Διάσημο μέλος

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Βοήθεια!!! Ο μικρός μου πρέπει να έπαθε ηλεκτροπληξία.

Ξύπνησα κατάτις 7 παρά το πρωί από ουρλιαχτά του και κατάλαβα ότι πονούσε...και δεν ήμουν δίπλα του. Μέχρι να βγω από το δωμάτιο και να τον βρω, πέθανα στην κυριολέξία. Σαν τρελλή άνοιξα το ψυγείο, νομίζοντας ότι θα έμεινε ανοιχτό και κλείστηκε μέσα, γιατί ακουγόταν να χτυπιέται από εκεί.:cry:
Μέχρι να συνειδητοποιήσω που είναι, τον είδα να βγαίνει από το πίσω μέροςτου ψυγείου, σιγά-σιγά και τρομοκρατημένος. :cry:
Πάντως είναι καλά και μετά κοιμηθήκαμε για ώρες αγκαλιά.
Έχω τρελλαθεί, έκλαιγα συνέχεια από τύψεις ότι πονούσε και δεν ήμουν εκεί και από φόβο είτε να το έχει ξαναπάθει όταν λείπω, είτε να το ξαναπάθει...

Σκέφτομαι να βάλω την άσπρη σίτα που βάζουμε στα κάγκελα και να την κολλήσω με κολλητική ταινία στο ψυγείο. ( Πρέπει να αερίζεται κιόλας)!
Υπάρχει τίποτα άλλο, ειδικό, που να ξέρετε, έστω και από εξωτερικό;
aretha
Περιβόητο μέλος
Για το ψυγείο καλή σκέψη μου ακούγεται το πλέγμα, αλλά δεν ξέρω μήπως λιώσει, γιατί καμιά φορά οι αντιστάσεις του ψυγείου ζεσταίνονται αρκετά... Πριν το κάνεις ρώτα καλού κακού κανέναν ψυκτικό.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν τον πηγαίνεις κι απ'τον κτηνίατρο να τον κοιτάξει;
Για το ψυγείο καλή σκέψη μου ακούγεται το πλέγμα, αλλά δεν ξέρω μήπως λιώσει, γιατί καμιά φορά οι αντιστάσεις του ψυγείου ζεσταίνονται αρκετά... Πριν το κάνεις ρώτα καλού κακού κανέναν ψυκτικό.
Έχω σκοπό να ρωτήσω ηλεκτρολόγο. Και παίρνω την κτηνίατρο και είναι κλειστό. Έχω άλλη μια ώρα. Για να δούμε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Το καλό νέο είναι πως, αφού έβγαζε φωνή, μάλλον δεν έπαθε ηλεκτροπληξία!Βοήθεια!!! Ο μικρός μου πρέπει να έπαθε ηλεκτροπληξία.
Ξύπνησα κατάτις 7 παρά το πρωί από ουρλιαχτά του και κατάλαβα ότι πονούσε...

Μπορεί να χώθηκε εκεί πίσω και να μην μπορούσε να βγει, να ένιωσε παγιδευμένος. Εσύ, καλό για κακό, κάνε όπως σου είπε η Aretha (επίσκεψη στον γιατρό του και ερώτηση σε ψυκτικό, πώς να απομονώσεις εκείνο το σημείο που ούτως ή άλλως είναι επικίνδυνο).
Ίσως πάλι να χρειάζεται απλώς να αλλάξεις θέση στο ψυγείο.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μου είπε δεν υπάρχει κάτι ειδικό, δυστυχώς.
Δεν έχει αλλού χώρο να βάλω το ψυγείο. Εξάλλου όπου και να το βάλω, επειδή έχω προστατευτικό τάσης στην πρίζα, και έρχεται μπροστά το ψυγείο, έχει μεγάλο κενό πίσω και σουλατσάρει.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βοήθεια!!! Ο μικρός μου πρέπει να έπαθε ηλεκτροπληξία.
Ξύπνησα κατάτις 7 παρά το πρωί από ουρλιαχτά του και κατάλαβα ότι πονούσε...και δεν ήμουν δίπλα του. Μέχρι να βγω από το δωμάτιο και να τον βρω, πέθανα στην κυριολέξία. Σαν τρελλή άνοιξα το ψυγείο, νομίζοντας ότι θα έμεινε ανοιχτό και κλείστηκε μέσα, γιατί ακουγόταν να χτυπιέται από εκεί.:cry:
Μέχρι να συνειδητοποιήσω που είναι, τον είδα να βγαίνει από το πίσω μέροςτου ψυγείου, σιγά-σιγά και τρομοκρατημένος. :cry:
Πάντως είναι καλά και μετά κοιμηθήκαμε για ώρες αγκαλιά.
Έχω τρελλαθεί, έκλαιγα συνέχεια από τύψεις ότι πονούσε και δεν ήμουν εκεί και από φόβο είτε να το έχει ξαναπάθει όταν λείπω, είτε να το ξαναπάθει...
Σκέφτομαι να βάλω την άσπρη σίτα που βάζουμε στα κάγκελα και να την κολλήσω με κολλητική ταινία στο ψυγείο. ( Πρέπει να αερίζεται κιόλας)!
Υπάρχει τίποτα άλλο, ειδικό, που να ξέρετε, έστω και από εξωτερικό;
Ψυχραιμία ο μικρός μάλλον είχε πιαστεί κάπου και φοβήθηκε. Έτσι φωνάζουν για βοήθεια. Αν είχε πάθει ηλεκτροπληξία δεν θα έβγαινε έτσι. Ίσως κάπου πιάστηκε το ποδαράκι του απλά σου ζητούσε να τον βοηθήσεις.
Νομίζω ότι οι αγκαλίτσες που του έκανες μετά ήταν ότι καλύτερο.
. Α να προσθέσω ότι άμα έχεις ρελέ στο σπίτι σε περίπτωση που πάει να αγγίξει κάτι επικύνδυνο πέφτει αμέσως. Αυτό είναι καλό και για την δικιά σου ασφάλειαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool