SOS!! Κίνδυνοι μέσα στο σπίτι!

Αν δεν δείχνουν ενδιαφέρον, δε νομίζω να το ρίξουν κιόλας. Η ανοιχτή σιδερώστρα να κλείσει...δύσκολο. Απλά για το σίδερο δε ξέρω. Μήπως το ρίξουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν δείχνουν ενδιαφέρον, δε νομίζω να το ρίξουν κιόλας. Η ανοιχτή σιδερώστρα να κλείσει...δύσκολο. Απλά για το σίδερο δε ξέρω. Μήπως το ρίξουν.
Ναι...Πρέπει να το δοκιμάσω για να σου πω...:hmm::hmm:Απο βδομάδα που θα έχουν 123 τμ έλεος...Απο τα 123 στη σιδερώστρα θα πάνε?????ΕΛΕΟΣ!!!:blink::blink::blink::lol::lol::lol:Πάντως θα είναι πάνω στο δισκάκι της σιδερώστρας το σίδερο..!!!!Για να μην το ρίχνουν...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

123 τ.μ.???:blink: Αααα...Μια χαρά σας βρίσκω! Εμείς είμαστε σε 45-48 τ.μ.

123 τ.μ.???:blink: Αααα...Μια χαρά σας βρίσκω! Εμείς είμαστε σε 45-48 τ.μ.
Εμ ναι!!!Αφου αυτή τη στιγμή είμαστε στα 10τμ:mad::mad::mad: ΤΕΛΕΙΑ θα είναι πιστεύω...Τη σιδερώστρα πάντως δεν έχουμε αλλου να την βάλουμε και την ηλεκτρική...αλλά πρώτο μελημα μας θα είναι μια ντουλάπα γιατί πλέον λεφτά και καλοπέραση...ΓΙΟΚ!!!:/::happy::happy:

Στοπ έχω βάλει σε όλες τις πόρτες, κ στην πόρτα του ψυγείου.:blink: Η γάτα μου, ως ανεξάρτητο ζώο που είναι έμαθε να ανοίγει την πόρτα του ψυγείου.

:blink::blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol: Μην μου πεις ότι ανοίγει και τα μπωλ;...:lol:

Μήπως μπορείτε να με παραπέμψετε κάπου για πληροφορίες σχετικά με προστασία από καλώδια;;;;; Ο μικρούλης μου έχει αδυναμία σε καλώδια πάσης φύσεως...και δε ξέρω πώς να του αποσπάσω το ενδιαφέρον...η αλή8εια είναι ότ ι έχει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια αλλά αρέσκεται στο να δα΄γκώνει για παιχνίδι τα καλώδια

:blink::blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol: Μην μου πεις ότι ανοίγει και τα μπωλ;...:lol:
Κ όμως... Μόνο τα τάπερ ασφαλείας δεν ανοίγει.

Κ όμως... Μόνο τα τάπερ ασφαλείας δεν ανοίγει.

:blink::blink::blink: Πλάκα κάνεις;;; :lol::lol::lol:

( Τι είδους ασφάλεια έβαλες στο ψυγείο; έχεις καμιά φωτογραφία;)

Εμένα η Μουρίτσα μου παιδιά η οποία δεν ζει τώρα άνοιγε χαλαρά από το πόμολο όλες τις πόρτες. Μια φορά είχε ανοίξει την εξώπορτα και ο πατέρας μου που την είδε γιατί είμασταν έξω είπε. Ράνια κοίταν μια γατούλα που μοιάζει πολύ στην μουρίτσα. Δεν φανταστήκαμε ότι ήταν η ίδια η μουρίτσα η οποία πήγε την βόλτα της και επέστρεψε κουνάμενη συνάμενη. Ναι είχε ανοίξει την εξώπορτα. Από τότε κλειδώναμε

Μήπως μπορείτε να με παραπέμψετε κάπου για πληροφορίες σχετικά με προστασία από καλώδια;;;;;
Υπάρχει σχετικό θέμα εδώ.;)

Ευχαριστώ πολύ αρέ8α με τα όμορφα γατουλίνια σου

Eμενα η Νοριτσα , ειχε κλειστει στο συρταρι της ντουλαπας.Οταν ημουνα εγω εκει ερχοταν κι εκεινη και ανοιγε λιγο το συρταρι και εγω της το ανοιγα τελειως και καθοταν μεσα.Το περασμενο Πασχα ειχαμε φυγει για 3 μερες και την βρηκαμε μεσα στο συρταρι που ηταν κλειστο.Εκεινη μπορουσε να το ανοιξει λιγο και φαινεται απο το βαρος οταν μπηκε μεσα,εκεινο εκλεισε:/::/:
Ευτυχως ηταν καλα!!

Η Νοριτσα ειναι το τερατακι στην υπογραφη:inlove::inlove::inlove:

Εμένα ανεβαίνει ο άτιμος μέσα στη ντουλάπα...δε θα τον έβλεπα αν δεν έπαιζε με μία μακριά φούστα μου.....του αρέσει πολύ να κρύβεται.....και όταν παίζουμε.......πρέπει να προσέχω...ετοίμαζα και τισ βαλίτσες μου αλλά δεν τον άφησα να τρυπώσει...τον γλύτωσα τον ατιμούλη...ούτε μωρό παιδί...

ηλεκτροπληξία.

Βοήθεια!!! Ο μικρός μου πρέπει να έπαθε ηλεκτροπληξία. :(
Ξύπνησα κατάτις 7 παρά το πρωί από ουρλιαχτά του και κατάλαβα ότι πονούσε...και δεν ήμουν δίπλα του. Μέχρι να βγω από το δωμάτιο και να τον βρω, πέθανα στην κυριολέξία. Σαν τρελλή άνοιξα το ψυγείο, νομίζοντας ότι θα έμεινε ανοιχτό και κλείστηκε μέσα, γιατί ακουγόταν να χτυπιέται από εκεί.:cry:
Μέχρι να συνειδητοποιήσω που είναι, τον είδα να βγαίνει από το πίσω μέροςτου ψυγείου, σιγά-σιγά και τρομοκρατημένος. :cry:
Πάντως είναι καλά και μετά κοιμηθήκαμε για ώρες αγκαλιά.
Έχω τρελλαθεί, έκλαιγα συνέχεια από τύψεις ότι πονούσε και δεν ήμουν εκεί και από φόβο είτε να το έχει ξαναπάθει όταν λείπω, είτε να το ξαναπάθει...:(
Σκέφτομαι να βάλω την άσπρη σίτα που βάζουμε στα κάγκελα και να την κολλήσω με κολλητική ταινία στο ψυγείο. ( Πρέπει να αερίζεται κιόλας)!
Υπάρχει τίποτα άλλο, ειδικό, που να ξέρετε, έστω και από εξωτερικό;

Δεν τον πηγαίνεις κι απ'τον κτηνίατρο να τον κοιτάξει;

Για το ψυγείο καλή σκέψη μου ακούγεται το πλέγμα, αλλά δεν ξέρω μήπως λιώσει, γιατί καμιά φορά οι αντιστάσεις του ψυγείου ζεσταίνονται αρκετά... Πριν το κάνεις ρώτα καλού κακού κανέναν ψυκτικό.

Δεν τον πηγαίνεις κι απ'τον κτηνίατρο να τον κοιτάξει;

Για το ψυγείο καλή σκέψη μου ακούγεται το πλέγμα, αλλά δεν ξέρω μήπως λιώσει, γιατί καμιά φορά οι αντιστάσεις του ψυγείου ζεσταίνονται αρκετά... Πριν το κάνεις ρώτα καλού κακού κανέναν ψυκτικό.

Έχω σκοπό να ρωτήσω ηλεκτρολόγο. Και παίρνω την κτηνίατρο και είναι κλειστό. Έχω άλλη μια ώρα. Για να δούμε.

Ξύπνησα κατάτις 7 παρά το πρωί από ουρλιαχτά του και κατάλαβα ότι πονούσε...
Το καλό νέο είναι πως, αφού έβγαζε φωνή, μάλλον δεν έπαθε ηλεκτροπληξία! :)
Μπορεί να χώθηκε εκεί πίσω και να μην μπορούσε να βγει, να ένιωσε παγιδευμένος. Εσύ, καλό για κακό, κάνε όπως σου είπε η Aretha (επίσκεψη στον γιατρό του και ερώτηση σε ψυκτικό, πώς να απομονώσεις εκείνο το σημείο που ούτως ή άλλως είναι επικίνδυνο).
Ίσως πάλι να χρειάζεται απλώς να αλλάξεις θέση στο ψυγείο.

Αχ, σας ευχαριστώ πολύ. Πήρα ηλεκτρολόγο και μπορώ να βάλω μου είπε, αρκεί να μην κλείνει πολύ την πίσω κάθετη σχάρα και να αφήσω λίγους πόντους να αερίζεται. Εξάλλου κάτω - κάτω θα το βάλω.
Και μου είπε δεν υπάρχει κάτι ειδικό, δυστυχώς.
Δεν έχει αλλού χώρο να βάλω το ψυγείο. Εξάλλου όπου και να το βάλω, επειδή έχω προστατευτικό τάσης στην πρίζα, και έρχεται μπροστά το ψυγείο, έχει μεγάλο κενό πίσω και σουλατσάρει.

Ξύπνησα κατάτις 7 παρά το πρωί από ουρλιαχτά του και κατάλαβα ότι πονούσε...και δεν ήμουν δίπλα του. Μέχρι να βγω από το δωμάτιο και να τον βρω, πέθανα στην κυριολέξία. Σαν τρελλή άνοιξα το ψυγείο, νομίζοντας ότι θα έμεινε ανοιχτό και κλείστηκε μέσα, γιατί ακουγόταν να χτυπιέται από εκεί.:cry:
Μέχρι να συνειδητοποιήσω που είναι, τον είδα να βγαίνει από το πίσω μέροςτου ψυγείου, σιγά-σιγά και τρομοκρατημένος. :cry:
Πάντως είναι καλά και μετά κοιμηθήκαμε για ώρες αγκαλιά.
Έχω τρελλαθεί, έκλαιγα συνέχεια από τύψεις ότι πονούσε και δεν ήμουν εκεί και από φόβο είτε να το έχει ξαναπάθει όταν λείπω, είτε να το ξαναπάθει...:(
Σκέφτομαι να βάλω την άσπρη σίτα που βάζουμε στα κάγκελα και να την κολλήσω με κολλητική ταινία στο ψυγείο. ( Πρέπει να αερίζεται κιόλας)!
Υπάρχει τίποτα άλλο, ειδικό, που να ξέρετε, έστω και από εξωτερικό;

Ψυχραιμία ο μικρός μάλλον είχε πιαστεί κάπου και φοβήθηκε. Έτσι φωνάζουν για βοήθεια. Αν είχε πάθει ηλεκτροπληξία δεν θα έβγαινε έτσι. Ίσως κάπου πιάστηκε το ποδαράκι του απλά σου ζητούσε να τον βοηθήσεις. :) Νομίζω ότι οι αγκαλίτσες που του έκανες μετά ήταν ότι καλύτερο.:). Α να προσθέσω ότι άμα έχεις ρελέ στο σπίτι σε περίπτωση που πάει να αγγίξει κάτι επικύνδυνο πέφτει αμέσως. Αυτό είναι καλό και για την δικιά σου ασφάλεια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back