anabou
Διάσημο μέλος
. Πραγματικά απορώ πώς πέρασα τελικά ακούγοντας από συμφοιτητές τι τράβηξαν στις πανελλήνιες. Εμένα ήταν η καλύτερή μου λιγότερες ώρες στο σχολείο, όχι καθε μέρα φροντιστήρια. Και έδωσα και 14 μαθήματα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ή τουλάχιστον να με πιάσει καμια γαστρεντερίτιδα να χάσω 1-2 άντε και 7-8 κιλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν,με λένε Χριστίνα,είμαι 21 χρονών,γεννήθηκα και ζω στην Αθηνα και είμαι φοιτήτρια νομικής στο τέταρτο έτος.Η αλήθεια είναι οτι ανέκαθεν ήθελα να γίνω κτηνίατρος λόγω της τρέλας μου με ΟΛΑ τα ζώα αλλά με εμπόδισε το γεγονός οτι είμαι υπερβολικά ευαίσθητη και δεν θα άντεχα την καθημερινή επαφή με άρρωστα ζώα και το μεγάλο βάρος του οτι η ζωή τους θα βρισκόταν στα χέρια μου.Έτσι κατέληξα σε αυτή τη βαρετή σχολή και δεν σας κρύβω οτι πολλές φορές το μετάνοιωσα.
Από πολύ μικρή είχα ιδιαίτερη σχέση με τα ζώα,παρόλο που οι υπόλοιποι στο σπίτι ήταν αδιάφοροι,και από τα χέρια μου πέρασαν πάρα πολλά,αν και ζω σε διαμέρισμα με άλλα 4 άτομα...γάτες,σκύλοι,κουνέλια,χάμστερ,κοτοπουλάκια,χελώνες ξηράς και νερού,ψαράκια,καναρίνια,παπαγαλάκια και γυρίνοι.Καταλαβαίνετε οτι το σπίτι μας είναι κάτι σαν ζωολογικός κηπος!
Αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι έχω μόνο έναν γάτο τον Ισίδωρο,5 ετών,ο οποίος είναι και η μεγαλύτερή μου αδυναμία.Όποιος τον πειράξει ή πεί κακό λόγο για αυτόν έχει να κάνει μαζί μου!Παράλληλα ταίζω και φροντίζω καθημερινά στην αυλή την υπερήλικα Μαρκέλα που δεν έχει καθόλου δόντια και περίπου άλλους 10 γάτους(ευτυχώς όλα τα θηλυκά είναι στειρωμένα)!Είμαι φαν του καλού ξένου κινηματογράφου και γενικότερα μου αρέσουν πολύ η λογοτεχνία,τα ταξίδια στο εξωτερικό και η μουσική.Σιχαίνομαι την ελληνική μουσική παντός είδους και ακούω κυρίως rock και metal.Μου αρέσουν οι ξένες γλώσσες,μιλάω αγγλικά,γαλλικά και ισπανικά και όνειρο μου είναι να ζήσω μόνιμα στο εξωτερικό!
Αυτά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
όπου πατερό το δοκάρι που κρατάει τη στέγη - Κεφαλονίτης ο μπαμπάς!
Και εμένα η μαμά μου είναι Κεφαλλονίτισσα από το Πυργί-Τσακαρισιάνο, το γένος Φωκά! Λες να βγούμε κοντοχωριανές;;;;;!
Εγώ πάντως στα 18 μου από 60 κιλά που ήμουνα πήγα 70 κιλά μέσα σε ένα χρόνο και έκανα και προπόνηση στη πυγμαχία 2 ώρες την ημέρα. Τα έχασα πάλι σε ένα χρόνο από μαράζι για έναν γκόμενο…. Τι χαζό που ήμουνα…
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εμένα ο πατέρας μου ήταν από Δειλινάτα, εγώ όμως έχω σπίτι Αργοστόλι, οπότε δεν είμαστε κοντά... Αλλά να σου πω δεν θα μου έκανε εντύπωση. Έχω βρει συγγενείς παντού σχεδόν...Και εμένα η μαμά μου είναι Κεφαλλονίτισσα από το Πυργί-Τσακαρισιάνο, το γένος Φωκά! Λες να βγούμε κοντοχωριανές;;;;;!![]()
Εγώ πάντως στα 18 μου από 60 κιλά που ήμουνα πήγα 70 κιλά μέσα σε ένα χρόνο και έκανα και προπόνηση στη πυγμαχία 2 ώρες την ημέρα. Τα έχασα πάλι σε ένα χρόνο από μαράζι για έναν γκόμενο…. Τι χαζό που ήμουνα…το μόνο καλό ήταν ότι έχασα τα κιλά αλλά μου έμειναν οι ραγάδες.
![]()
![]()
Τώρα είμαι γύρο στα 55 κιλά κάτι πάνω-κάτι κάτω ανάλογα την εποχή, χειμώνα παίρνω- καλοκαίρι χάνω.
Πάντως μια τρέλλα την κουβαλάμε ως Κεφαλλονίτισες (έστω και μισή εσύ) δεν μπορείς να πεις!!!!...

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
(ο νονος μου ειναι απο το Ληξουρι..)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εγω! Η πλακα ειναι οτι εχουν παντου εκλησσιες και συνεχεια βριζουν Αγιους!(ο νονος μου ειναι απο το Ληξουρι..)
Τότε ο νονός σου δεν είναι Κεφαλονίτης!
Αντον ρωτήσεις θα στο πει και ο ίδιος. Οι Λιξουριώτες έχουν αυτονομιστεί!!! Είναι όπως Αθήνα - Θεσσαλονίκη ένα πράγμα. Αν ρωτήσεις ενα Ληξουριώτη αν είναι από Κεφαλονιά, θα σου απαντήσει "όχι, απ' το Λιξούρι"! Τους έχει μείνει από τότε που πρωτεύουσα του νησιού έγινε το Αργοστόλι
Όντως οι Κεφαλονίτες βρίζουν πολύ τα Θεία, αλλά είναι και πολύ θρήσκοι. Αν όμως ακούσουν άλλον να βρίζει και ειδικά τον Αγιο Γεράσιμο είναι σαν να τους βρίζεις τον πατέρα,όπότε το παίρνουν προσωπικά και τα παίρνουν στο κρανίο!
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα ο πατέρας μου ήταν από Δειλινάτα, εγώ όμως έχω σπίτι Αργοστόλι, οπότε δεν είμαστε κοντά... Αλλά να σου πω δεν θα μου έκανε εντύπωση. Έχω βρει συγγενείς παντού σχεδόν...
Πάντως μια τρέλλα την κουβαλάμε ως Κεφαλλονίτισες (έστω και μισή εσύ) δεν μπορείς να πεις!!!!...![]()
![]()
![]()
Από τρέλα μπόλικη, δεν έχει παράπονο ούτε ο Θανάσης (το έτερον ήμιση μου) ούτε ο πατέρας μου! Είσαι τυχερή που είναι ο πατέρας από την Κεφαλλονιά και όχι η μητέρα σου, έπρεπε να έβλεπε την μητέρα μου στην εμμηνόπαυση, εκεί να δεις τρέλα!
Και εκτός αυτού έχει ο πατέρας σου και σπίτι στην Κεφαλλονιά, εμάς ο παππούς μου άφησε και τα 3 σπίτια του στον θείο που μένει μόνιμα στη Αυστραλία, για να μείνουν Φωκέϊκα!!!!
Άφησε κάτι χωράφια στη μητέρα μου έξω από τα Κουλουράτα, κάτι είναι και αυτό!
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Και όπως λέει και η μάνα μου: ‘κι από ολότελα καλή κι Παναγιώτενα!’
Πάλι καλά δε λες! Ο πατέρας μου, μου έλεγε ότι στην Κεφαλονιά τα χτήματα και τα σπίτια τα έπαιρναν οι γιοι.Οι "θυγατέρες" έπαιρναν χρήματα και τα "προικιά" τους και υπογράφανε προικοσύμφωνο με το γαμπρό ότι δεν θα ζητήσουν τίποτα άλλο από την περιουσία. Το ίδιο έγινε με την οικογενεια του. Οι τρεις γιοι πήραν περιουσία και η κόρη (η θεία μου) δεν έχει τίποτα εκεί...
Ismini
Διάσημο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μμμμ, από που να αρχίσω και από που να τελειώσω;;;
Έκλεισα ήδη τα 35 μου, έζησα και ζω στην βρωμο - Αθήνα. Η μαμά μου είναι από την Θούρια Μεσσηνίας και ο πατέρας μου από τους Δόλους Μεσσηνιακής Μάνης. Είμαι μελαχρινή με καστανά μάτια, μέτρια στο ύψος μου 1,68 και φοράω 7πόντα τακουνιά
για τα 12πόντα ούτε συζήτηση!!!
Είμαι κωφή, μιλάω μια χαρά και συνεχίζω την λογοθεραπεια μου για να αποκατασταθεί η ακοή μου. Έκανα επέμβαση πριν 3 χρόνια και έχω δει προόδους. Από εδώ και πέρα είναι θέμα χρόνου!!!
Είμαι παντρεμένη με τον Βαγγέλη εδώ και 1 χρόνο και 2 μήνες, πριν ήμασταν μαζί για ... 12 ολόκληρα χρόνια
!!! Το γιατί δεν παντρευτήκαμε από νωρίς, υπήρξαν παρά πολλοί λόγοι, οι πιο κύριοι ήταν το ότι έπρεπε να τελειώσει φαντάρος, να πιάσει δουλεία το ίδιο και εγώ. Συνεχίζουμε να είμαστε αγαπημένοι.Ξεκίνησα αρχικά να σπουδάζω προγραμματισμό, αλλά τον παράτησα στο 1ο εξάμηνο!!! Φρίκη,
δεν ήταν για μένα. Η αδυναμία μου είναι κυρίως οι κατασκευές παντός τύπου. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στις Γραφικές τέχνες στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ! Δυστυχώς όμως, δεν μου στάθηκε καλή αν και σχεδόν την τελείωσα. Μου έμειναν 10 μαθήματα για να δώσω. Όποτε πήγαινα να δώσω εξετάσεις ήμουν πάντα ΓΚΑΝΤΕΜΩ. Όλο καταλήψεις και απεργίες είχανε! Άστα να πανε! Έτσι, αποθαρρύνθηκα και την άφησα. Κάποια στιγμή, λεω να παω στην AKTO.Αχ, τι ωραία χρόνια ήταν αυτά;;; Ανέμελα και έκανα ότι πέρναγε από το χέρι μου για να περάσω καλά, να ζήσω την ζωή μου όσο πιο καλά μπορούσα. Έκανα πολλές εξορμήσεις στην φύση, από ραφτινγκ μέχρι και αναρρίχηση!!! Ήμουν και στην Αίγινα σαν εθελόντρια στην φροντίδα πληγωμένων ζωών, τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε ήμουν στο γυμνάσιο.
Τώρα δουλεύω στο τμήμα προσωπικού στην Intracom (ναι, ναι... να μου ζήσει ο Κοκκαλης) και κακοπληρωμένη... ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Κάθε μέρα κυνηγάω τους συνάδελφους μου για δουλείες τους
... ούτε σχολείο να ήμασταν...Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι εκτός από τις δουλείες του σπιτιού, με το γυμναστήριο, καλλιτεχνικές κατασκευές, βολτούλες με τους φίλους μου και πολλά αλλά που αν συνεχίσω να γράφω θα γεμίσω πολλές σελίδες
Κυρίως κολιέ, βραχιολακια, σκουλαρικάκια με χάντρες και κορδονάκια. Ξύλινες κατασκευές, φωτογραφία, ζωγραφική, καρτουλες στο Photoshop, βιτρω σε τζαμάκια και καμία φορά σελιδοποιώ άλλους
Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, τώρα που παντρεύτηκα... Εμ, δεν έχω πια δίπλα μου την μαμά μου!!! Σνιφ, κλαψ, μπουχου...
ΛΥΓΜ!Κάνουμε εξορμήσεις στην φύση με τα Τζιπ μαζί με μεγάλη παρέα φιλών, γαμπρού, συννυφάδας, μπατζανάκηδες κ.α.
Πηγαίνουμε συχνά στην Βαμβακου στο όρος Πάρνωνα. Είναι ΤΕΛΕΙΑ ειδικά τώρα τον χειμώνα, καθώς ο άντρας μου είναι από Σπάρτη. Αν μας κάτσουν 4ημέρα φεύγουμε για βόρεια!!!
Πηγαίνουμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας... Είναι τόσο όμορφη, τρομάρα της!!!Το γατουλίνι μου, από την ώρα που μπήκε στην ζωή μου την έκανε πιο όμορφη. Είναι η πιο όμορφη παρέα που έχω μέχρι να γυρίσει ο άντρας μου από την δουλεία του. Αφού ετοιμάσω το φαγητό και το αφήσω στην φωτιά, βρισκόμαστε και παίζουμε τρέλα παιχνίδια
αγκάλισες, κρυφτούλια, ποδοσφαιράκι μέχρι να βαρεθούμε και αποχωρούμε στις γωνίτσες μας και ξεκουραζόμαστε μέχρι να γυρίσει ο γατομπαμπας.Χμ, τι αλλά να σας πω;;;
Ελένη.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Τοτε πανε και κει www.pramnos.net Ικαριωτικη παρεα απο νεα παιδια που αγαπανε την Ικαρια Να πω ομως οτι οι ικαριωτες ειναι πιο τρελοι απο τους ΚεφαλονιτεςΕμενα μου αρεσουν οι Ικαριωτες παντως! (Οχι δεν εχω καμια σχεση με την Ικαρια, αλλα εχω πολλους φιλους απο εκει).
aspasiapef
Διάσημο μέλος
E! Μη τα πάρω τώρα!!!!Τοτε πανε και κει www.pramnos.net Ικαριωτικη παρεα απο νεα παιδια που αγαπανε την Ικαρια Να πω ομως οτι οι ικαριωτες ειναι πιο τρελοι απο τους Κεφαλονιτες
Δεν υπάρχουν πιο τρελλοι από τους Κεφαλλονίτες!!! Γι' αυτό έχουμε και τον Αγιο Γεράσιμο προστάτη, που κάνει καλά τρελλούς και δαιμονισμένους.......

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool