«Σχολείο»

Γεια σας!Και εμεις πηγαμε χθες στον αγιασμο.Η αδερφη μου πηρε τα βιβλια,ενω εγω οχι.Θα τα παρω τη δευτερα.Εγω πηγαινω Β'Λυκειου και η αδερφη μου Α' Λυκειου.Ειχε πολυ αγχος φετος.Ξερετε, πρωτη μερα στο λυκειο.Αλλο σχολειο,αλλοι καθηγητες,αλλα μαθηματα.Ως μαθημα επιλογης διαλεξε ψυχολογια,εγω ακομα δεν ξερω τι να διαλεξω...Τα βιβλια της Α'Λυκειου ειναι 19 +τα βιβλια των αγγλικων+το βιβλιο του μαθηματος επιλογης.
Μηπως ξερει κανεις αν στο μαθημα της ψυχολογιας βαζουνε διαγωνισματα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α,ξεχασα να ευχηθω σε ολα τα παιδια και σε ολους τους εκπαιδευτικους του φορουμ,Καλη Σχολικη Χρονια!!!!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μονο 19 βιβλια:hmm::mad:εμει εχουμε 25 αν και θα παω 'Α γυμνασιου:/::happy::cool:;)

Μονο 19 βιβλια:hmm::mad:εμει εχουμε 25 αν και θα παω 'Α γυμνασιου:/::happy::cool:;)
19+τα βιβλια των αγγλικων+της ψυχολογιας.
συνολο=22 μαλλον:/:

Δεν ξερω τι θα γινει.Επισης κατι παιδια του γυμνασιου (στο σχολειο μου)θα πανε 'Γ γυμνασιου και ειχαν πολυ πιο λιγα βιβλια απο εμας:hmm::mad::blink::confused:

H πρώτη Γυμνασίου παίρνει βιβλία που θα χρησιμοποιήσουν και τις 3 χρονιές.[π.χ. Πληροφορική]Γι' αυτό έχουν πολλά βιβλία.:)

Σημερα γνωρισαμε και αλλους καθηγητες στο σχολειο.Απο εχθες εχουμε γνωρισει τον κυριο Κωμνοινο.Μας κανει Οδυσσεια.Την κυρια Απλαδα.Μας κανει Γεωγραφια-Γεωλογια/Βιολογια.Τον κυριο Κωνστα.Μας κανει Γλωσσα και Κειμενα.Τη κυρια Τσανα.Μας κανει Αρχαια.Καο κατι αλλους.Δεν τους θυμαμαι ολους.

Επισης

Δεν μας εχουν φερει ολους τους δασκαλους.Πρεπει να μας φερουν γυμναστη,μαθηματικο και κατι αλλους.

Οι πιο καλοι για μενα...τουλαχιστον μεχρι τωρα ειναι οοοολοι.Ααα,εχουμε και τον κυριο Ζησει που μας κανει Θρησκευτικα....Αυτααα:cool:

Σημερα γνωρισαμε και αλλους καθηγητες στο σχολειο.Απο εχθες εχουμε γνωρισει τον κυριο Κωμνοινο.Μας κανει Οδυσσεια.Την κυρια Απλαδα.Μας κανει Γεωγραφια-Γεωλογια/Βιολογια.Τον κυριο Κωνστα.Μας κανει Γλωσσα και Κειμενα.Τη κυρια Τσανα.Μας κανει Αρχαια.Καο κατι αλλους.Δεν τους θυμαμαι ολους.

Επισης

Δεν μας εχουν φερει ολους τους δασκαλους.Πρεπει να μας φερουν γυμναστη,μαθηματικο και κατι αλλους.

Οι πιο καλοι για μενα...τουλαχιστον μεχρι τωρα ειναι οοοολοι.Ααα,εχουμε και τον κυριο Ζησει που μας κανει Θρησκευτικα....Αυτααα:cool:
ρε συ να ρωτησω ?Ποσα παιδια ειστε στο τμημα?εμεις 13:down::lol:

ειμεις ειμασταν 24...αλλα ειχαν ερθει στην ταξη μας κατι παιδια που κανονικα δεν επρεπε να ειναι στην ταξη μας...σημερα εφυγαν 5 ατομα(αυτα που κανονικα δεν επρεπε να ειναι στην ταξη μας και φυγαν απο το δικο μας τμημα μας και πηγαν σε ενα αλλο και απο το αλλο τμημα ηρθαν 2 παιδια που επρεπε να ειναι στο δικο μας...και τωρα συνολικα ειμαστε 19 ατομα...(ελπιζω να μην σας μπερδεψα);)

1)quote SweetyCat
Ειμαστε 12 παιδια.

2)quote michaela
Για να πω την αληθεια μπερδευτικα λιγακι αλλα no broblem

Εμεις ειμαστε 21 παιδια.Μεχρι τωρα εχουμε γνωρισει,την κυρια Γαιτανη(αρχαια,γλωσσα),τον κυριο πιερακη(ευκλειδεια γεωμετρια),εναν κυριο που θα μας κανει Αλγεβρα,την γυμναστρια,μια κυρια που θα μας κανει ιστορια,μια κυρια που θα μας κανει αγγλικα,τον φυσικο:down:...αυτους μεχρι τωρα.....:)Ολοι φαινονται καλοι εκτος απο τον φυσικο....:(

1)quote SweetyCat
Ειμαστε 12 παιδια.

2)quote michaela

:lol:οι ταξεις πανε αλφαβητικα...ειμεις ειμαστε το α2 οπου πηγαινει μεχρι το γραμμα Κ και ειχανε ερεθει κατι παιδια που ηταν μετα το αλφα και κατι αλλα παιδια που το επιθετο τους ηταν απο Α μεχρι το Κ ειχαν παει σε αλλο τμημα...και ετσι ανταλλαξαμε...:)

Εσυ το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να τους δωσεις καλη εντυπωση για τον εαυτο σου.:)

Τι εννοεις????

Επισης

Εμας εχουν έρθει οοολοι και είναι 2 φορές πιο βαρετά από περσι!Τουλάχιστον θα έχει πιο ενδιαφέρον από... του χρόνου...:P
1)quote SweetyCat
Ειμαστε 12 παιδια.

2)quote michaela
Τυχερούλιδες!Είμαστε 5 τμήματα σε κάθε τάξη, 22 με 28 μαθητες σε κάθε τμήμα της δευτέρας και ΜΟΝΟ η πρώτη έχει 123 μαθητές.Σαν σαρδέλες σε κονσέρβα.

Εμας εχουν έρθει οοολοι και είναι 2 φορές πιο βαρετά από περσι!Τουλάχιστον θα έχει πιο ενδιαφέρον από... του χρόνου...:P

Τυχερούλιδες!Είμαστε 5 τμήματα σε κάθε τάξη, 22 με 28 μαθητες σε κάθε τμήμα της δευτέρας και ΜΟΝΟ η πρώτη έχει 123 μαθητές.Σαν σαρδέλες σε κονσέρβα.
:P:P:P:P:P:P:P

Γειά σας!Που χάθηκα βρε παιδιά;Με πεθυμήσατε;;;
Λοιπόν...Ξύπνησα πολύ νωρίς τη μέρα του αγιασμού γιατί ο αδερφός μου είχε αγιασμό στο δημοτικό(πρωτάκι και αυτός) 9 παρα τέταρτο.Έφεραν και τον Παπανδρέου:blink: έτσι να πάρουμε τη δόση μας.:lol:Μετά από 2 ώρες όρθια πήγα στις 1 για τον αγιασμό με τους φίλους μου στο νέο μου σχολείο.ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ!5 λεπτά δρόμος-δεν είναι πολύ μακριά,αλλά όχι σαν το δημοτικό που είναι απέναντι από το σπίτι μου...Λοιπόν είδα τους παλιούς μου συμμαθητές...:)Μετά είδαμε τα τοιχοκολλημένα χαρτιά που μας έλεγαν που θα είμαστε.Εγώ από την τάξη μου Α2 τους ξέρω όλους εκτός-το επίθετό μου αρχίζει από ''Κ'- από 5 άτομα(είμαστε 22)Επιδή 2 άτομα άλλαξαν σχολείο θα φέρουν 2 ακόμη άτομα.Ένα γνωστό μου και έναν άγνωστο(24 το σύνολο όπως στο δημοτικό)Τέλεια να είσαι ξανά με τους παλιούς συμμαθητές σου!Δεν μπήκαμε καθόλου στις τάξεις.Την άλλη μέρα μπήκαμε και εγώ και η φίλη μου Χρύσα(καθόμαστε μαζί) στο πρώτο θρανίο μέση επιδή δεν έχουμε να κρύψουμε τιποτα γιατί είμαστε εκεί για μάθημα...Οι καθηγητές είναι πολύ καλοί......Επίσης πήραμε τα 29 από τα 32 βιβλία.Το γυμνάσιο είναι καταπληκτικό...με πολλές αυλές-γήπεδα και αίθουσες!Να φανταστείτε έχουμε και ανσασέρ.Αύριο θα γράψουμε το πρώτο μας μικρό τεστάκι για να χωριστούμε σε προχωρημένους-αρχάριους για τα αγγλικά....:)
Θέλω να συμβουλέψω κάτι όλους σας...Τόσα χρόνια,αν και πρώτη μαθήτρια-όχι φυτό-αναγούλιαζα το πρωί και αγχωνόμουν.Μην το κάνετε αυτό.Τώρα άλλαξα σε αυτό το θέμα.Είμαι άνετη,δεν έχω άγχος-δεν λιγόστεψα όμως το διάβασμα,μην παρεξηγηθούμε κιόλας...Απλά δεν αγχώνομαι.Αυτά τα πολλά είχα να πω.Το ΓΥΜΝΑΣΙΟ είναι καταπληκτικό!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!!!!!

εμας ειχε και ιταλικα !:D

Εμάς και Ισπανικά αλλά δεν έγιναν τελικά!Εγώ διάλεξα Γερμανικά!

Μπορείς να με λες Δήμητρα, είναι το ένα μου όνομα το χαϊδευτικό! ;)

Δήμητρα εδώ Αγνή.Νομίζω ότι με ξέρεις.Μπορείς να μου στείλεις με ΠΜ το μέιλ σου;

Καλημερα Αγνη.Και βεβαια σε επυθιμισαμε(εγω τουλαχιστον)Εμας το σχολειο ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι μου και ειναι οοοολο ανηφορα.Κουραζομαστε ειδικα τωρα που εχει καλο καιρο και παμε με τα ποδια.Αν και ενας πρωινος περιπατος προς το σχολειο δεν βλαπτει.Το ιδιο ακριβως επαθα κι εγω με το γυμνασιο.Γατ'αρχην να πω οτι ειμαι στο Α1.Στο Δημοτικο ειχα βαρεθει τα ιδια και τα ιδια μαθηματα,τον ιδιο δασκαλο/δασκαλα.Τωρα ειναι διαφορετικα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back