Άντρες!!

Εμένα ο φίλος μου(για γάμο είμαι μικρή)την μεγάλη την στραβοκοιτούσε τόσα χρόνια και μάλιστα μου είχε πει οτι έχει βάσιμες υποψίες οτι την αγαπάω πιο πολύ από αυτόν και άλλα πολλά παρόμοια(καλα και εγώ η κακιά του είχα πει ''μην έχεις υποψίες,να είσαι σίγουρος..:P'')Τώρα με τον μικρό όμως έχει αλλάξει τελείως..τσακωνόμαστε ποιος τον φροντίζει περισσότερο και ποιος τον αγαπάει πιο πολύ και θέλει και να συνεισφέρει στα έξοδά του για να έχει και δικαιώματα μετά!Του έχει πάρει τα μυαλά ο μικρός φουντωτός:lol::lol:
δεν έχει κι άδικο...;)
εμένα έχει αδυναμια στο Μορφέα...τη Καλυψώ μου δεν τη παει πολύ...
γιατι λεει ειναι πιο πονηρη...ε μα γάτα ειναι φιλε μου...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα ο φίλος μου(για γάμο είμαι μικρή)την μεγάλη την στραβοκοιτούσε τόσα χρόνια και μάλιστα μου είχε πει οτι έχει βάσιμες υποψίες οτι την αγαπάω πιο πολύ από αυτόν και άλλα πολλά παρόμοια(καλα και εγώ η κακιά του είχα πει ''μην έχεις υποψίες,να είσαι σίγουρος..:P'')Τώρα με τον μικρό όμως έχει αλλάξει τελείως..τσακωνόμαστε ποιος τον φροντίζει περισσότερο και ποιος τον αγαπάει πιο πολύ και θέλει και να συνεισφέρει στα έξοδά του για να έχει και δικαιώματα μετά!Του έχει πάρει τα μυαλά ο μικρός φουντωτός:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Μου θυμίζεις την δική μας "οικογενειακή κατάσταση"!! Και ο δικός μου από φουντωτό την έπαθε :lol::lol: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο ειναι!!! :up::up::up:
Γι'αυτο με πρήζει ο γιος μου απο τώρα για γκομενίτσες κλπ!! :hmm:
Μωρέ...στο Κτηνίατρο κι αυτός!!!
:P:lol::lol::lol::lol:

Σε βρίσκω πολύ εξτριμ σήμερα:lol::lol::lol::lol:

γενικά έχω παρατηρήσει οτι οι άνδρες έχουν αδυναμία στα χαδιάρικα γατάκια και σε αυτά που είναι πιο κοινωνικά γιατί έχουν οι περισσότεροι την εντύπωση οτι οι γάτες είναι ψυχρές και απόμακρες.Έχω την Τιτίκα 11 χρόνια και δεν έχει κάτσει ποτέ να την χαιδέψει κανένας γνωστός μου,μόνο στα μέλη της οικογένειας και κυρίως σε μένα κάθεται.Όλοι μου έλεγαν τι κακιασμένη,τι σνομπ..και πολλά τέτοια δεν ξέρουν πως πρέπει να την κερδίσουν πρώτα την γάτα,νομίζουν οτι είναι σαν τα σκυλάκια που με το που σε βλέπουν έρχονται να παίξουν μαζί σου...γενικά τους αρέσουν τα εύκολα,μην κοπιάσουν.

δεν έχει κι άδικο...;)
εμένα έχει αδυναμια στο Μορφέα...τη Καλυψώ μου δεν τη παει πολύ...
γιατι λεει ειναι πιο πονηρη...ε μα γάτα ειναι φιλε μου...:/:
Σοβαρά? Εμένα ο φίλος μου είναι fun της Καλυψώς! Αφού να φανταστείς καθόμασταν μια φορά και χαζεύαμε της pics της Gallery σου και είχε πάθει πλάκα! Μετά όλο για αυτά μου μιλούσε φαντάσου και ειδε απλά μερικές pics :P:P:P

γενικά έχω παρατηρήσει οτι οι άνδρες έχουν αδυναμία στα χαδιάρικα γατάκια και σε αυτά που είναι πιο κοινωνικά γιατί έχουν οι περισσότεροι την εντύπωση οτι οι γάτες είναι ψυχρές και απόμακρες.Έχω την Τιτίκα 11 χρόνια και δεν έχει κάτσει ποτέ να την χαιδέψει κανένας γνωστός μου,μόνο στα μέλη της οικογένειας και κυρίως σε μένα κάθεται.Όλοι μου έλεγαν τι κακιασμένη,τι σνομπ..και πολλά τέτοια δεν ξέρουν πως πρέπει να την κερδίσουν πρώτα την γάτα,νομίζουν οτι είναι σαν τα σκυλάκια που με το που σε βλέπουν έρχονται να παίξουν μαζί σου...γενικά τους αρέσουν τα εύκολα,μην κοπιάσουν.
συμφωνώ...γι'αυτο τους αρέσουν περισσότερο οι αρσενικοί γιατι ειναι πιο ευκολομεταχειριστοι, και πιο αγαθοί;)

Σοβαρά? Εμένα ο φίλος μου είναι fun της Καλυψώς! Αφού να φανταστείς καθόμασταν μια φορά και χαζεύαμε της pics της Gallery σου και είχε πάθει πλάκα! Μετά όλο για αυτά μου μιλούσε φαντάσου και ειδε απλά μερικές pics :P:P:P
αλήθεια???:DΕχει κι αυτή τους funs της! :up:

Σε βρίσκω πολύ εξτριμ σήμερα:lol::lol::lol::lol:
φαντάζεσαι να τα εννοούσα κιόλας? Για το Δαφνι θα ήμουν:blink::lol:

αλήθεια???:DΕχει κι αυτή τους funs της! :up:

Τους έχει βέβαια! Άντε γιατί από αυτά που διαβάζω πολλή σημασία δίνουν μερικοί μερικοί στον άντρα της παρέας!:P Εγώ ψηφίζω Καλυψώ!:up: (και το νινί καλό είναι, και ο Μορφέας κούκλος, αλλά να μη νιώθει παραμελημένη η Καλυψούλα, ε?)
Μου αρέσουν πολύ τα σοκολατένια πατούσια της!

φαντάζεσαι να τα εννοούσα κιόλας? Για το Δαφνι θα ήμουν:blink::lol:
Α δεν το εννοούσες ωραία! Γιατί ήθελα να σε ρωτήσω αλλά φοβήθηκα γιατί στα θηλυκά η στείρωση είναι πιο επικίνδυνη:lol::lol::lol:

καλα εμένα πάλι του αρέσει η Σεμέλη και ομολογώ πως και μένα είναι η αδυναμία μου και απορώ που δεν έχει γίνει ντόρος για την συγκεκριμένη γατούλα,ήταν η πρώτη γάτα που ξεχώρισα με το που μπήκα στο φορουμ...:D

Μεταξύ μας κορίτσια.... τα αγαπώ όλα τα γατάκια μου, αλλά η Michelle μου μ' αρέσει γιατί έχει χαρακτήρα και τον κρατάει! Είναι αυτό που την κάνει γάτα τελοσπάντων! (και επειδή φυσικά μου δείχνει την αγάπη της και την προτίμησή της τόσο απροκάλυπτα η γλυκιά μου!!!)

Εμένα αυτο το θέμα ΠΩΣ είναι δυνατόν να μου γέφυγε?? :hmm:

Πάντως παιδιά είναι σίγουρα ωραίο πράγμα να έχεις κάποιον που να καταλαβαίνει την τρέλα σου με τις γάτες. Αν εσύ έχεις ένα πάθος μ'αυτές και αυτός στραβομουτσουνιάζει τότε δύσκολα τα πράγματα. Το θέμα είναι....ΠΟΥ βρίσκεις γατόφιλο άντρα? Όχι οτι δεν υπάρχουν αλλά....φαντάζεστε στο πρώτο ραντεβού "και απο που είσαι είπαμε?" "απο σέρρες" "α μάλιστα. Αδερφια έχεις?" " ναι δύο" "οι γάτες σ'αρέσουν" "μπα όχι δεν τις πάω πολύ" "χάρηκα πολύ για την γνωριμία τα λέμε". Ε δεν γίνεται :P

Άρα εγώ θέτω άλλο ερώτημα. Πως βρίσκεις γατόφιλο/ζωόφιλο (γιατί έχω ακούσει πολλές φορές οτι θέλουν σκυλιά αλλά όχι γάτες) αντρα ώστε να δεις αν απο κει και πέρα ταιριάζετε για μια σχέση? ;)

Κοίτα εμένα δεν ήταν ούτε ιδιαίτερα γατόφιλος ούτε και ιδιαίτερα ζωόφιλος... Δεν ασχολιόταν γενικά... Στην πορεία όμως έγινε πολύυυυ γατόφιλος!!!:D :up:

Εγώ πιστεύω πως αν δεν βρεις γατόφιλο άνδρα μπορείς να φτιάξεις έναν...:/:αν έρθει σε επαφή με τις γατούλες σου και τις ζήσει θα καταλάβει οτι όσα πίστευε για τις γάτες δεν ισχύουν και με το νάζι και τα παιχνίδια τους θα τον κερδίσουν.

Κοίτα εμένα δεν ήταν ούτε ιδιαίτερα γατόφιλος ούτε και ιδιαίτερα ζωόφιλος... Δεν ασχολιόταν γενικά... Στην πορεία όμως έγινε πολύυυυ γατόφιλος!!!:D :up:

Εγώ πιστεύω πως αν δεν βρεις γατόφιλο άνδρα μπορείς να φτιάξεις έναν...:/:αν έρθει σε επαφή με τις γατούλες σου και τις ζήσει θα καταλάβει οτι όσα πίστευε για τις γάτες δεν ισχύουν και με το νάζι και τα παιχνίδια τους θα τον κερδίσουν.

Και αν δεν γίνει όμως βρε παιδιά? Το ρισκάρεις? Δηλαδή γνωρίζεις κάποιον πχ σου αρεσει αλλα ειναι αρχή. Και σου δηλώνει ορθά κοφτά "εγώ τις γάτες δεν τις πάω". Και ξέρεις οτι εσύ χωρίς γάτες δεν μπορείς να ζήσεις. Τι κάνεις? Η υπόθεση είναι στην αρχή. Το προχωράς να δεις αν τα πράγματα προχωράνε παρα πέρα μεταξύ σας ή τον κατατάσεις σ'αυτους του στυλ "καλό παιδί αλλά όχι για μένα πάμε γι'αλλα". Γιατί άντε και πες οτι το προσπαθείς και καταλήγεις να ερωτευτείς και τα πράγματα πάνε καλά αλλά ακόμα σου λέει "ή εγώ ή οι γάτες" τότε τι κάνεις?? :/:

Εγώ δεν γνωρίζω γι'αυτό ρωτάω. Ακούγεται χαζό ίσως αλλά το έχω ένα άγχος το να μην θέλει κάποιος που θα γνωρίσω, να έχουμε ζώα. Τι κάνεις όταν για σένα είναι πολύ σημαντικό το να έχεις ζώα μέσα στο σπίτι και να ζεις μ'αυτά? Και δεν θέλεις να ζεις μια ζωή με γκρίνιες? :|

Αυτό η καθεμιά το ξέρει για τον εαυτό της,εγώ πχ τις γατούλες μου 2 έχω δεν έχω πολλές,τις αγαπώ σαν παιδιά μου και ειδικά την μεγάλη που την έχω από τα 11 μου.Αυτό είναι μια σχέση ζωής και πιστεύω πως δεν θα έβαζα κανένα άνδρα πάνω από αυτά και για κανένα λόγο.Γιατί αν μας αγαπούν πρέπει να μας αγαπούν όπως είμαστε και άνθρωπος ο οποίος σε βάζει να διαλλέξεις τι αγαπάς περισσότερο πιστεύω δεν σε αγαπά πραγματικά...οπότε ναι σε αυτήν την ακραία περίπτωση απο εδώ παν και οι άλλοι...:cool:

Αυτό η καθεμιά το ξέρει για τον εαυτό της,εγώ πχ τις γατούλες μου 2 έχω δεν έχω πολλές,τις αγαπώ σαν παιδιά μου και ειδικά την μεγάλη που την έχω από τα 11 μου.Αυτό είναι μια σχέση ζωής και πιστεύω πως δεν θα έβαζα κανένα άνδρα πάνω από αυτά και για κανένα λόγο.Γιατί αν μας αγαπούν πρέπει να μας αγαπούν όπως είμαστε και άνθρωπος ο οποίος σε βάζει να διαλλέξεις τι αγαπάς περισσότερο πιστεύω δεν σε αγαπά πραγματικά...οπότε ναι σε αυτήν την ακραία περίπτωση απο εδώ παν και οι άλλοι...:cool:

Ειλικρινά χαίρομαι που και άλλοι σκέφτονται σαν και μένα γιατί έχω ακούσει πολλές φορές οτι είμαι υπερβολική. Και με κράζουν και μου λένε "καλα θ'αφήσεις τα ζωα να μπουν εμπόδιο στην ευτυχία σου?". Αλλά εγώ σκέφτομαι "ποια ευτυχία?". Αν δεν με δέχεται όπως είμαι τότε ποιος ακριβώς θα είναι ο ευτυχισμένος στην υπόθεση? Σίγουρα όχι εγώ που θα πρέπει για να μείνω μαζί του να στερηθώ τα ζωάκια. :|

Επειδή το έκανα (το απο δω παν κι άλλοι με κάποιον που η κατάσταση ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο) άκουσα το κράξιμο του αιώνα απο γνωστούς και γι'αυτό το έθεσα το ερώτημα....

Αχ που είναι όλοι οι φιλόζωοι άντρες και κρύβονται?? :lol::lol::lol:

Και αν δεν γίνει όμως βρε παιδιά? Το ρισκάρεις? Δηλαδή γνωρίζεις κάποιον πχ σου αρεσει αλλα ειναι αρχή. Και σου δηλώνει ορθά κοφτά "εγώ τις γάτες δεν τις πάω". Και ξέρεις οτι εσύ χωρίς γάτες δεν μπορείς να ζήσεις. Τι κάνεις? Η υπόθεση είναι στην αρχή. Το προχωράς να δεις αν τα πράγματα προχωράνε παρα πέρα μεταξύ σας ή τον κατατάσεις σ'αυτους του στυλ "καλό παιδί αλλά όχι για μένα πάμε γι'αλλα". Γιατί άντε και πες οτι το προσπαθείς και καταλήγεις να ερωτευτείς και τα πράγματα πάνε καλά αλλά ακόμα σου λέει "ή εγώ ή οι γάτες" τότε τι κάνεις?? :/:

Εγώ δεν γνωρίζω γι'αυτό ρωτάω. Ακούγεται χαζό ίσως αλλά το έχω ένα άγχος το να μην θέλει κάποιος που θα γνωρίσω, να έχουμε ζώα. Τι κάνεις όταν για σένα είναι πολύ σημαντικό το να έχεις ζώα μέσα στο σπίτι και να ζεις μ'αυτά? Και δεν θέλεις να ζεις μια ζωή με γκρίνιες? :|
Νομίζω ότι αυτά το πως πάνε φαίνονται και στην πορεία. Δε σημαίνει αν σου πει στην αρχή ότι δεν τα πάει καλά με τα ζώα ότι πρέπει να τον διαγράψεις κιόλας τον άνθρωπο. Και μένα ο άντρας μου δεν είχε την καλύτερη σχέση με τα ζώα, αλλά τώρα μια χαρά τα πάνε. Υποθέτω ότι όσο ερωτευμένη και αν είσαι με καποιον αν αρχίζεις και καταπιέζεσαι παύεις να νοιώθεις καλά τότε αποφασίζεις να πας για άλλα:hmm:.

:hmm:Εγώ έχω χαλάσει σχέση επειδή με είχε ζαλίσει με την γάτα που τώρα έχουν γίνει τρεις απο μία:P....Αν δεν με θέλει όπως είμαι με τα γατάκια μου μάλλον θέλει κάποια άλλη που δεν της αρέσουν τα ζώα...:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back