Άχχ! Βοήθεια... Αδέσποτο γατάκι κόκαλο!

Γιατι να σας λεω ψεματα. Το ειδατε και το γατακι στην εικονα. Γιατι δεν με πιστευετε. Αν θελετε ο JonhVDM εχει γραψει το κιν. της γιατρου. Παρτε τηλ να δειτε. :(:(:( Δεν λεω ψεματα. Λιγη βοηθεια ηθελα! Τιποτα αλλο!
Εγώ πάντως μαζί σου δεν ξανασχολούμαι. Έχει καταντήσει πολύ μονότονη αυτή η ιστορία. Χαιρετισμούς στον δήμαρχο Γατοχωρίου. Άντε, μπάιιιιιι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η αληθεια ειναι οτι οσο απανταμε, τοσο γουσταρει κ ηδονιζεται :hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικα δεν ξερω... Προς το παρον ελπιζω και ευχομαι να μην εχει τιποτα! Ναι δεν ξερω αν εχετε καταλαβει οτι στην επαρχια δεν υπαρχει κανονικο κτηνιατριο και μονο εκει μπορεις να βγαλεις ακτινογραφιες! Αν ειναι αρρωστο θα το φροντιζω και θα ελπιζω για αυτο μεχρι και την τελευταια στιγμη!

Πραγματικα δεν ξερω... Προς το παρον ελπιζω και ευχομαι να μην εχει τιποτα! Ναι δεν ξερω αν εχετε καταλαβει οτι στην επαρχια δεν υπαρχει κανονικο κτηνιατριο και μονο εκει μπορεις να βγαλεις ακτινογραφιες! Αν ειναι αρρωστο θα το φροντιζω και θα ελπιζω για αυτο μεχρι και την τελευταια στιγμη!

ατιμη επαρχια, ουτε κτηνιατρεια της προκοπης εχεις, ουτε φρενοκομεια :rolleyes: ΝΑ ΠΑΡΕΙ !

ατιμη επαρχια, ουτε κτηνιατρεια της προκοπης εχεις, ουτε φρενοκομεια :rolleyes: ΝΑ ΠΑΡΕΙ !
Κατά τα άλλα, γίναμε Ευρώπη! :rolleyes::lol::lol::lol::lol:

οκ παιδια. οκ. Θα σας αφησω ησηχους. δεν θα σας ενοχλησω ξανα. Αλλα αν νομιζετε οτι ειναι ωραιο να φερεστε ετσι λες και ειμαι κανενας ψηχρος εγγλιματιας... τι να πω. Δηλαδη πιστευετε οτι μονο με την "θεια" θα κανω δουλεια οκ! Θα προσπαθησω να αναθρεψω το γατακι μονη μου και με την βοηθεια του κτηνιατρου! δεν ενοχλω αλλο!

Συγνωμη αν ενοχλησα. 12 χρονων ειμαι αλλα δεν ειναι αναγκη να ενοχλω αλλους για να φροντισω καποιο μικρο που δεν σας νοιαζει ΚΑΝ!

Κατά τα άλλα, γίναμε Ευρώπη! :rolleyes::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

οκ παιδια. οκ. Θα σας αφησω ησηχους. δεν θα σας ενοχλησω ξανα. Αλλα αν νομιζετε οτι ειναι ωραιο να φερεστε ετσι λες και ειμαι κανενας ψηχρος εγγλιματιας... τι να πω. Δηλαδη πιστευετε οτι μονο με την "θεια" θα κανω δουλεια οκ! Θα προσπαθησω να αναθρεψω το γατακι μονη μου και με την βοηθεια του κτηνιατρου! δεν ενοχλω αλλο!

ΑΥΤΟ να κανεις. :):)

Τουλαχιστον πεσαμε στις 20+ γατες τωρα,ποσες ειχαμε στο γατοχωρι Σερρων;;;:hmm:

1ον μην δίνεις υποσχέσεις που δεν θα τηρήσεις:/:και 2ον γράφεται ''ψυχρός εγκληματίας'';)φιλικά Μαρία...

Τουλαχιστον πεσαμε στις 20+ γατες τωρα,ποσες ειχαμε στο γατοχωρι Σερρων;;;:hmm:

Νομίζω ήταν 33:blink::hmm:

Λοιπον,απο τη στιγμη που πηρες το γατακι,εισαι υπευθηνη για αυτο.Οχι μονο εσυ αλλα και η οικογενεια σου.Αν χρειαστει να κανει την επεμβαση,σαν ιδιοκτητρια του πρεπει να κανεις οτι καλυτερο για την υγεια του γατιου,δηλαδη να πληρωσεις για να κανει την επεμβαση.Αν δεν διαθετεις το ποσο για να κανει την επεμβαση, το παιρνεις και το πας σε καποιο αλλο πιο οικονομικο κτηνιατριο σε αλλη περιοχη,αλλιως το χαριζεις και δεν ξαναυιοθεις αλλο ζωακι γιατι φαινεται οτι δεν μπορεις να το φροντισεις.Οταν θελουμε να υιοθετησουμε ενα ζωακι,πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να του εξασφαλισουμε τις αναγκες που χρειαζεται.Αν αποφασισεις τελικα να γινει η επεμβαση,και γινει το γατακι καλα,μετα απο κατι μηνες πρεπει και να το στειρωσεις....Ολα αυτα στα λεω φιλικα(να μην παρεξηγιωμαστε...);)

μπορω να διαθεσω τα λευτα αν ειναι 100 -200 ευρω. Τι να εκανα να μην το μαζευα απο την παραλια?:| Να το αφηνα σε βεβαιο θανατο??? Γιατι ολοι το κοιτουσαν αλλα κανεις δεν εκανε τπτ!

Και τωρα αν δεν του κανεις την επεμβαση δεν θα ειναι σε βεβαιο θανατο???Αν δεν μπορεις να το φροντισεις καλυτερα να το χαρισεις.Ξερεις οτι αν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στις αναγκες του,θεωρειτε και αυτο κακοποιηση???Τεσπα,μακαρι το γατακι να γινει καλα!:)

Παιδια μησο. Το γατακι δεν ειναι σιγουρο οτι εχει κατι. Απλα ειναι πιθανο αλλα οχι σιγουρο!

Θα συμφωνήσω. Από τη στιγμή που μάζεψες το γατάκι και δέχτηκαν οι γονείς σου να το κρατήσετε θα πρέπει κιόλας να το φροντίσετε γιατί διαφορετικά θα έχει την ίδια τύχη που είχε και πριν σαν αδέσποτο. Ας σας ξεκαθαρίσει ο κτηνίατρος ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά του καταρχήν. Έτσι και αλλιώς τα κατοικίδια από τη στιγμή που γίνονται μέλη σε μια οικογένεια έχουν και αυτά τα δικά τους έξοδα, άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγαλύτερα. Εγώ όταν βρήκα το δικό μου πήγα συνολικά σε 3 κτηνιάτρους για ένα πρόβλημα που είχε στο ματάκι του. Ολόκληρα ταξίδια από τη μια μεριά της Αθήνας στην άλλη. Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι τα αδεσποτάκια που σώζουμε αν μη τι άλλο αξίζουν την ευαισθησία και την υπευθυνότητά μας..

Συμφωνω αλλα αμα ειναι η ενχηρηση 500 ευρω τι να κανω??? Ποιος παιρνει ενα "αρρωστο" γατι??? Τεσπα προς το παρον ας ελπισω οτι δεν εχει τπτ!

Η ορθογραφία ορθογραφία πάντως. Η ηλικία πιο προσιτή αυτή την φορά. Φαντασία περιορισμένη επαναλαμβάνεται.

Η ορθογραφία ορθογραφία πάντως. Η ηλικία πιο προσιτή αυτή την φορά. Φαντασία περιορισμένη επαναλαμβάνεται.
Ασφαλώς θα έχει κάνει καμιά 4-5 άλλους λογαριασμούς καβάντζα για να επαναληφθεί κι άλλο...
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τα STOP και τις δραμαμίνες. "Αφού σε ζαλίζει, ρε φίλε, γιατί επιμένεις;" :P:lol:

Ας κάνει και εκατό λογαριασμούς. Το 'χω πάρει πολύ προσωπικά :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back