Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάντως μαζί σου δεν ξανασχολούμαι. Έχει καταντήσει πολύ μονότονη αυτή η ιστορία. Χαιρετισμούς στον δήμαρχο Γατοχωρίου. Άντε, μπάιιιιιιΓιατι να σας λεω ψεματα. Το ειδατε και το γατακι στην εικονα. Γιατι δεν με πιστευετε. Αν θελετε ο JonhVDM εχει γραψει το κιν. της γιατρου. Παρτε τηλ να δειτε.Δεν λεω ψεματα. Λιγη βοηθεια ηθελα! Τιποτα αλλο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Πραγματικα δεν ξερω... Προς το παρον ελπιζω και ευχομαι να μην εχει τιποτα! Ναι δεν ξερω αν εχετε καταλαβει οτι στην επαρχια δεν υπαρχει κανονικο κτηνιατριο και μονο εκει μπορεις να βγαλεις ακτινογραφιες! Αν ειναι αρρωστο θα το φροντιζω και θα ελπιζω για αυτο μεχρι και την τελευταια στιγμη!
ατιμη επαρχια, ουτε κτηνιατρεια της προκοπης εχεις, ουτε φρενοκομεια
ΝΑ ΠΑΡΕΙ !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κατά τα άλλα, γίναμε Ευρώπη!ατιμη επαρχια, ουτε κτηνιατρεια της προκοπης εχεις, ουτε φρενοκομειαΝΑ ΠΑΡΕΙ !

Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Κατά τα άλλα, γίναμε Ευρώπη!![]()

οκ παιδια. οκ. Θα σας αφησω ησηχους. δεν θα σας ενοχλησω ξανα. Αλλα αν νομιζετε οτι ειναι ωραιο να φερεστε ετσι λες και ειμαι κανενας ψηχρος εγγλιματιας... τι να πω. Δηλαδη πιστευετε οτι μονο με την "θεια" θα κανω δουλεια οκ! Θα προσπαθησω να αναθρεψω το γατακι μονη μου και με την βοηθεια του κτηνιατρου! δεν ενοχλω αλλο!
ΑΥΤΟ να κανεις.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
1ον μην δίνεις υποσχέσεις που δεν θα τηρήσειςοκ παιδια. οκ. Θα σας αφησω ησηχους. δεν θα σας ενοχλησω ξανα. Αλλα αν νομιζετε οτι ειναι ωραιο να φερεστε ετσι λες και ειμαι κανενας ψηχρος εγγλιματιας... τι να πω. Δηλαδη πιστευετε οτι μονο με την "θεια" θα κανω δουλεια οκ! Θα προσπαθησω να αναθρεψω το γατακι μονη μου και με την βοηθεια του κτηνιατρου! δεν ενοχλω αλλο!
και 2ον γράφεται ''ψυχρός εγκληματίας''
φιλικά Μαρία...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τουλαχιστον πεσαμε στις 20+ γατες τωρα,ποσες ειχαμε στο γατοχωρι Σερρων;;;![]()
Νομίζω ήταν 33

Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
Να το αφηνα σε βεβαιο θανατο??? Γιατι ολοι το κοιτουσαν αλλα κανεις δεν εκανε τπτ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Avril Lavigne
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ασφαλώς θα έχει κάνει καμιά 4-5 άλλους λογαριασμούς καβάντζα για να επαναληφθεί κι άλλο...Η ορθογραφία ορθογραφία πάντως. Η ηλικία πιο προσιτή αυτή την φορά. Φαντασία περιορισμένη επαναλαμβάνεται.
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τα STOP και τις δραμαμίνες. "Αφού σε ζαλίζει, ρε φίλε, γιατί επιμένεις;"

Desdemona
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool