Luna
Περιβόητο μέλος
Στην Εκθεση θα συμμετεχει και το φαβορι Barishu Morpheus Catali's! Sacred Cat of Birman
Θα μπει σε κλουβι μακρυα απο το κοσμο και τις αλλες γατες γιατι ειναι εξαιρετικα επικινδυνος!
Ενας εκπαιδευμενος κριτης / θηριοδαμαστης θα ερθει ειδικα για την κριση αυτου του μοναδικου και σπανιου γατου

Μετά από έντονες και επίμονες πιέσεις εκ ανωτέρων αποφάσισα να φέρω τον Φιντέλ στην έκθεση....όχι ότι κάνει για έκθεση αλλά τι να κάνω που θέλω να βοηθήσω το έθνος....

θα ερθουν και τα πιο ομορφα αγορια του φορουμ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
θα ερθουν και τα πιο ομορφα αγορια του φορουμ!!!
Ναι, οντως, θα περασω και γω μια βολτα.
Ουπς... για γατες μιλαγες, ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Ουπς... για γατες μιλαγες, ε?![]()
σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε..

moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι ακομα Νεκταρια μου.Δωρα εχεις δηλωσει συμμετοχη?Γιατι δεν σε βλεπω πουθενα γραμμενη![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν!Πάντως δεν είναι σωστο αν θέλουν οι δικοί σου γατί απο τη Μόιρα να μην τους δώσεις.... ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ η μαμα σου ΕΝΤΑΞΕΙ??????????![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Ουπς... για γατες μιλαγες, ε?![]()

ναι..!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
σωστά Παύλο.. για γατούλες και γάτες λέγαμε..![]()
Μαλιστα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη
) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα...
Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου

roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα?Καλημερα!
Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα...
Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου![]()

Havana
Διάσημο μέλος
ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!!
Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο??
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γιατι οι ενεργοι αρσενικοι βγαζουν ενα λιπος στη βαση της ουρας τους αοσμο, το οποιο τη κανει να φαινεται σα βρεγμενη...Καλα βρε Γιούλιξ (μου έμεινε) γιατί πουδράρεις την ουρίτσα του ¨Αντρα?![]()
βαζω τη παιδικη johnson's οι εκτροφεις μου ειπαν αφου δοκιμασαν παρα πολλες οτι ειναι η καλυτερη...καλημερα....παιδια μαλλον θα χρειαστω βοηθεια να πλυνω τα τερατα....
ηρθαν σημερα τα σαμπουαν που παραγγειλαμε...!!!
Γιουλη τh scoop βαζεισ σαν πουδρα η εχιες βρει κατι αλλο??
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμεΟχι ακομα Νεκταρια μου.![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ?Tι περιμενεις Δωρακι μου?Αντε να μετραμε τα γατουνια που θα εχουμε![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Να σε ρωτησω,η συνδρομη στο συλλογο ειναι υποχρεωτικη;
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ακριβως στην ανοικτη κατηγορια,παει για το πρωτο του CAC.οπου να'ναι, θα στειλω του Μορφεα...στην οpen δεν "παιζει" Νεκταρ?![]()
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα σε φαμε ολες μαζι μετα!

staman2
Περιβόητο μέλος
Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα!Α ωραια Αναστασια μου σε εσενα θα στειλω τους εξαγριωμενους γατογονεις που περιμενουν!![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Πανέμορφε Μορφέα μου!!!Καλημερα!
Ξεκινησαμε τη περιποιηση του κυριου Μορφεα....εκπαιδευεται στο αναλυτικο βουρτσισμα το θηριο και στο πουδραρισμα της ουριτσας...(μες το λιπος ειναι η ατιμη) θελει καθε δευτερη μερα πουδρα...
Μετα ομως εγινε σαν προβατακος ο κουκλινος μου![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι μωρε,απλα η μικρη πρεπει να ξαναπαει στον κτηνιατρο σημερα,χειροτερεψε χττες βραδυ.Κανονισε συμπεθερα να μεινει ο Τσαρος απεξω!
Θα σε φαμε ολες μαζι μετα!![]()

Νεκταρια συγνωμη για την καθυστερηση,θα προσπαθησω μεσα στο Σαββατοκυριακο να το τακτοποιησω.
moukelis
Επιφανές μέλος
Απλα επειδη δεν θα κανει αλλη γεννα η μικρη δε μπορω καν να τους πω να περιμενουν για τα επομενα μικρα...Τελος παντων,ας ζευγαρωσει κι ας γεννησει με το καλο και βλεπουμε.Οι εξαγριωμένοι γατογονεις που περιμένουν είναι γονεις οι ίδιοι? Αν ναι, σίγουρα δεν χρειαζεται να μου τους στείλεις. Αν όχι, εε στείλτους μου και θα τους συστήσω να περιμένουν.... με τη σειρά τους.... τι να κάνουμε? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ έχουν προτεραιότητα. Δηλ. για σκέψου να ήθελα εγώ π.χ παιδί του Σίμπα και να προτιμούσε η κόρη μου να δώσει σε άλλον κ να περιμένω εγώ. Το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ? Την Αναστασία να περιμένει? ΕΕΕΕ δε λέει... Καλά θα έκλεβα όλα τα μωρα + τον Σιμπα!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool