Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

κι εγω χαρηκα (εστω και για λιγο) που ειδωθηκαμε Αντιγονη:)

:lol:αυτη ηταν η Χριστινα (bunny)...ηταν κι ενας κυριος μαζι της ψηλος? Ο πατερα της ηταν;):)
Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα:happy::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε παιδια, ουτε κι εγω γνωρισα πολλες απο εσας... Ουτε τη Μπασετομανα, ουτε το gatouni....:(:(:(
Ηρθατε προφανως την ωρα που τραβιομασταν στα Καλυβια για φαγητο....:blink::blink::blink::hmm::hmm:
Εμείς κοιτάξαμε να μαγειρέψουμε πρώτα και....την πατήσαμε:(Ας γίνει ξανά Έκθεση με το καλό το Δεκέμβριο...:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινακι το ολο θεμα δεν ηταν για σενα,εχω μαθει να μιλαω στα ισα,μακαρι να ηξερα τα ονοματα τους,θα τους μιλουσα κατ`ιδιαν.
Οσο για τον Ωκεανο ειναι αστερι,και οπως προειπα οι αποψεις των κριτων διαφερουν.Απλα για μας θα μπει στη black list.

Nεκταρια μου καλημερα κι απο μενα και συγχαρητηρια....!!!
Η εκθεση αν και ηταν απιστευτη εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα της...
Θα συμφωνησω απολυτα με την κριτη οτι εχουμε αναγκη περισσοτερων συμμετοχων. (Μ'αρεσει που μιλαω σε πρωτο πληθυντικο λες και συμμετειχα στη διοαργανωση...χεχεχεχε!)

Κοριτσια η Νεκταρια ειναι ενας απιστευτα γλυκος ανθρωπος και πολυ αξιοπρεπης κυρια και με κατεπληξε με την "ηρεμια" της και την οργανωτικοτητα της.

Και κατι τελευταιο.. Τι εννοεις οτι για εσας ο Ωκεανος θα μπει στη black list?

νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list...:hmm::)

Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια?

Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια?
Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια:) (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη)
οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου....

η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη)
αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας?
αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο!
ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων..

η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη)
αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας?
αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο!
ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων..
Μιλας Αγγλικα? Διαβασε εδω! ;)
https://www.fifeweb.org/wp/org/org_jdg_sdt.html

στις γατες κατα τη κριση κουνανε ενα στικακι για να δουν τα αντανακλαστικα της, για να δουν χρωμα ματιων, τυχον στραβισμο κι επισης αν τυχον εχει δοθει ηρεμιστικο στη γατα κατι που φυσικα απαγορευεται:)

και ο χαρακτηρας φυσικα...αγριεμενα ζωα εννοειται οτι απορριπτονται και φυσικα κατα τη γνωμη μου πρεπει με προσοχη οι ιδιοκτητες να φερνουν γατες ηρεμες και κοινωνικες....δεν κανουν ολοι οι χαρακτηρες για εκθεση...ταλαιπωρουνται τα πιο ανησυχα ζωα...:/:

Ακριβως!!!!!!

Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια:) (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη)
οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου....

Ναι για τη χοντρη μιλαω:/:

Ακριβως!!!!!!

Ναι για τη χοντρη μιλαω:/:
:lol:η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους...
Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε...:lol:

Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του....:)
Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ!:)
Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!:up:Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας!

Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα:happy::happy:
Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!:up:Το γνωρισαμε κι εμείς!

:lol::lol::lol::lol:

Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...)
διαφωνω:P...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη:cool:...πιας τ'αυγο και κουρευτο:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...)

Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα :hmm:

Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα :hmm:
ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα:down:...οχι η ξανθια...;)

ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα:down:...οχι η ξανθια...;)

Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. :cool:

Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. :cool:
α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει...
Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??:blink:Αλλα ηταν δικαιη...;):)

α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει...
Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??:blink:Αλλα ηταν δικαιη...;):)

Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! :lol:

Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! :lol:
εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back