Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 08:49 Η Ελένη Άνση: #1.241 24-03-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω χαρηκα (εστω και για λιγο) που ειδωθηκαμε Αντιγονη αυτη ηταν η Χριστινα (bunny)...ηταν κι ενας κυριος μαζι της ψηλος? Ο πατερα της ηταν Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 08:56 Η Ελένη Άνση: #1.242 24-03-09 08:56 Αρχική Δημοσίευση από alice: Βρε παιδια, ουτε κι εγω γνωρισα πολλες απο εσας... Ουτε τη Μπασετομανα, ουτε το gatouni.... Ηρθατε προφανως την ωρα που τραβιομασταν στα Καλυβια για φαγητο.... Click για ανάπτυξη... Εμείς κοιτάξαμε να μαγειρέψουμε πρώτα και....την πατήσαμεΑς γίνει ξανά Έκθεση με το καλό το Δεκέμβριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:06 Η alice έγραψε: #1.243 24-03-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατερινακι το ολο θεμα δεν ηταν για σενα,εχω μαθει να μιλαω στα ισα,μακαρι να ηξερα τα ονοματα τους,θα τους μιλουσα κατ`ιδιαν. Οσο για τον Ωκεανο ειναι αστερι,και οπως προειπα οι αποψεις των κριτων διαφερουν.Απλα για μας θα μπει στη black list. Click για ανάπτυξη... Nεκταρια μου καλημερα κι απο μενα και συγχαρητηρια....!!! Η εκθεση αν και ηταν απιστευτη εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα της... Θα συμφωνησω απολυτα με την κριτη οτι εχουμε αναγκη περισσοτερων συμμετοχων. (Μ'αρεσει που μιλαω σε πρωτο πληθυντικο λες και συμμετειχα στη διοαργανωση...χεχεχεχε!) Κοριτσια η Νεκταρια ειναι ενας απιστευτα γλυκος ανθρωπος και πολυ αξιοπρεπης κυρια και με κατεπληξε με την "ηρεμια" της και την οργανωτικοτητα της. Και κατι τελευταιο.. Τι εννοεις οτι για εσας ο Ωκεανος θα μπει στη black list? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.244 24-03-09 09:24 νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η alice έγραψε: #1.245 24-03-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.246 24-03-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Click για ανάπτυξη... Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η marikaity: #1.247 24-03-09 09:44 η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.248 24-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από marikaity: η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Click για ανάπτυξη... Μιλας Αγγλικα? Διαβασε εδω! https://www.fifeweb.org/wp/org/org_jdg_sdt.html στις γατες κατα τη κριση κουνανε ενα στικακι για να δουν τα αντανακλαστικα της, για να δουν χρωμα ματιων, τυχον στραβισμο κι επισης αν τυχον εχει δοθει ηρεμιστικο στη γατα κατι που φυσικα απαγορευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.249 24-03-09 09:54 και ο χαρακτηρας φυσικα...αγριεμενα ζωα εννοειται οτι απορριπτονται και φυσικα κατα τη γνωμη μου πρεπει με προσοχη οι ιδιοκτητες να φερνουν γατες ηρεμες και κοινωνικες....δεν κανουν ολοι οι χαρακτηρες για εκθεση...ταλαιπωρουνται τα πιο ανησυχα ζωα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.250 24-03-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι για τη χοντρη μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.251 24-03-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ακριβως!!!!!! Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους... Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:19 Η staman2 έγραψε: #1.252 24-03-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω χαρηκα (εστω και για λιγο) που ειδωθηκαμε Αντιγονη αυτη ηταν η Χριστινα (bunny)...ηταν κι ενας κυριος μαζι της ψηλος? Ο πατερα της ηταν Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 08:56 Η Ελένη Άνση: #1.242 24-03-09 08:56 Αρχική Δημοσίευση από alice: Βρε παιδια, ουτε κι εγω γνωρισα πολλες απο εσας... Ουτε τη Μπασετομανα, ουτε το gatouni.... Ηρθατε προφανως την ωρα που τραβιομασταν στα Καλυβια για φαγητο.... Click για ανάπτυξη... Εμείς κοιτάξαμε να μαγειρέψουμε πρώτα και....την πατήσαμεΑς γίνει ξανά Έκθεση με το καλό το Δεκέμβριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:06 Η alice έγραψε: #1.243 24-03-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατερινακι το ολο θεμα δεν ηταν για σενα,εχω μαθει να μιλαω στα ισα,μακαρι να ηξερα τα ονοματα τους,θα τους μιλουσα κατ`ιδιαν. Οσο για τον Ωκεανο ειναι αστερι,και οπως προειπα οι αποψεις των κριτων διαφερουν.Απλα για μας θα μπει στη black list. Click για ανάπτυξη... Nεκταρια μου καλημερα κι απο μενα και συγχαρητηρια....!!! Η εκθεση αν και ηταν απιστευτη εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα της... Θα συμφωνησω απολυτα με την κριτη οτι εχουμε αναγκη περισσοτερων συμμετοχων. (Μ'αρεσει που μιλαω σε πρωτο πληθυντικο λες και συμμετειχα στη διοαργανωση...χεχεχεχε!) Κοριτσια η Νεκταρια ειναι ενας απιστευτα γλυκος ανθρωπος και πολυ αξιοπρεπης κυρια και με κατεπληξε με την "ηρεμια" της και την οργανωτικοτητα της. Και κατι τελευταιο.. Τι εννοεις οτι για εσας ο Ωκεανος θα μπει στη black list? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.244 24-03-09 09:24 νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η alice έγραψε: #1.245 24-03-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.246 24-03-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Click για ανάπτυξη... Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η marikaity: #1.247 24-03-09 09:44 η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.248 24-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από marikaity: η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Click για ανάπτυξη... Μιλας Αγγλικα? Διαβασε εδω! https://www.fifeweb.org/wp/org/org_jdg_sdt.html στις γατες κατα τη κριση κουνανε ενα στικακι για να δουν τα αντανακλαστικα της, για να δουν χρωμα ματιων, τυχον στραβισμο κι επισης αν τυχον εχει δοθει ηρεμιστικο στη γατα κατι που φυσικα απαγορευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.249 24-03-09 09:54 και ο χαρακτηρας φυσικα...αγριεμενα ζωα εννοειται οτι απορριπτονται και φυσικα κατα τη γνωμη μου πρεπει με προσοχη οι ιδιοκτητες να φερνουν γατες ηρεμες και κοινωνικες....δεν κανουν ολοι οι χαρακτηρες για εκθεση...ταλαιπωρουνται τα πιο ανησυχα ζωα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.250 24-03-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι για τη χοντρη μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.251 24-03-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ακριβως!!!!!! Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους... Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:19 Η staman2 έγραψε: #1.252 24-03-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Βρε παιδια, ουτε κι εγω γνωρισα πολλες απο εσας... Ουτε τη Μπασετομανα, ουτε το gatouni.... Ηρθατε προφανως την ωρα που τραβιομασταν στα Καλυβια για φαγητο.... Click για ανάπτυξη... Εμείς κοιτάξαμε να μαγειρέψουμε πρώτα και....την πατήσαμεΑς γίνει ξανά Έκθεση με το καλό το Δεκέμβριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:06 Η alice έγραψε: #1.243 24-03-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατερινακι το ολο θεμα δεν ηταν για σενα,εχω μαθει να μιλαω στα ισα,μακαρι να ηξερα τα ονοματα τους,θα τους μιλουσα κατ`ιδιαν. Οσο για τον Ωκεανο ειναι αστερι,και οπως προειπα οι αποψεις των κριτων διαφερουν.Απλα για μας θα μπει στη black list. Click για ανάπτυξη... Nεκταρια μου καλημερα κι απο μενα και συγχαρητηρια....!!! Η εκθεση αν και ηταν απιστευτη εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα της... Θα συμφωνησω απολυτα με την κριτη οτι εχουμε αναγκη περισσοτερων συμμετοχων. (Μ'αρεσει που μιλαω σε πρωτο πληθυντικο λες και συμμετειχα στη διοαργανωση...χεχεχεχε!) Κοριτσια η Νεκταρια ειναι ενας απιστευτα γλυκος ανθρωπος και πολυ αξιοπρεπης κυρια και με κατεπληξε με την "ηρεμια" της και την οργανωτικοτητα της. Και κατι τελευταιο.. Τι εννοεις οτι για εσας ο Ωκεανος θα μπει στη black list? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.244 24-03-09 09:24 νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η alice έγραψε: #1.245 24-03-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.246 24-03-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Click για ανάπτυξη... Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η marikaity: #1.247 24-03-09 09:44 η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.248 24-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από marikaity: η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Click για ανάπτυξη... Μιλας Αγγλικα? Διαβασε εδω! https://www.fifeweb.org/wp/org/org_jdg_sdt.html στις γατες κατα τη κριση κουνανε ενα στικακι για να δουν τα αντανακλαστικα της, για να δουν χρωμα ματιων, τυχον στραβισμο κι επισης αν τυχον εχει δοθει ηρεμιστικο στη γατα κατι που φυσικα απαγορευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.249 24-03-09 09:54 και ο χαρακτηρας φυσικα...αγριεμενα ζωα εννοειται οτι απορριπτονται και φυσικα κατα τη γνωμη μου πρεπει με προσοχη οι ιδιοκτητες να φερνουν γατες ηρεμες και κοινωνικες....δεν κανουν ολοι οι χαρακτηρες για εκθεση...ταλαιπωρουνται τα πιο ανησυχα ζωα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.250 24-03-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι για τη χοντρη μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.251 24-03-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ακριβως!!!!!! Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους... Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:19 Η staman2 έγραψε: #1.252 24-03-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατερινακι το ολο θεμα δεν ηταν για σενα,εχω μαθει να μιλαω στα ισα,μακαρι να ηξερα τα ονοματα τους,θα τους μιλουσα κατ`ιδιαν. Οσο για τον Ωκεανο ειναι αστερι,και οπως προειπα οι αποψεις των κριτων διαφερουν.Απλα για μας θα μπει στη black list. Click για ανάπτυξη... Nεκταρια μου καλημερα κι απο μενα και συγχαρητηρια....!!! Η εκθεση αν και ηταν απιστευτη εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα της... Θα συμφωνησω απολυτα με την κριτη οτι εχουμε αναγκη περισσοτερων συμμετοχων. (Μ'αρεσει που μιλαω σε πρωτο πληθυντικο λες και συμμετειχα στη διοαργανωση...χεχεχεχε!) Κοριτσια η Νεκταρια ειναι ενας απιστευτα γλυκος ανθρωπος και πολυ αξιοπρεπης κυρια και με κατεπληξε με την "ηρεμια" της και την οργανωτικοτητα της. Και κατι τελευταιο.. Τι εννοεις οτι για εσας ο Ωκεανος θα μπει στη black list? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.244 24-03-09 09:24 νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η alice έγραψε: #1.245 24-03-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.246 24-03-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Click για ανάπτυξη... Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η marikaity: #1.247 24-03-09 09:44 η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.248 24-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από marikaity: η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Click για ανάπτυξη... Μιλας Αγγλικα? Διαβασε εδω! https://www.fifeweb.org/wp/org/org_jdg_sdt.html στις γατες κατα τη κριση κουνανε ενα στικακι για να δουν τα αντανακλαστικα της, για να δουν χρωμα ματιων, τυχον στραβισμο κι επισης αν τυχον εχει δοθει ηρεμιστικο στη γατα κατι που φυσικα απαγορευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.249 24-03-09 09:54 και ο χαρακτηρας φυσικα...αγριεμενα ζωα εννοειται οτι απορριπτονται και φυσικα κατα τη γνωμη μου πρεπει με προσοχη οι ιδιοκτητες να φερνουν γατες ηρεμες και κοινωνικες....δεν κανουν ολοι οι χαρακτηρες για εκθεση...ταλαιπωρουνται τα πιο ανησυχα ζωα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.250 24-03-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι για τη χοντρη μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.251 24-03-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ακριβως!!!!!! Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους... Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:19 Η staman2 έγραψε: #1.252 24-03-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η alice έγραψε: #1.245 24-03-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.246 24-03-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Click για ανάπτυξη... Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η marikaity: #1.247 24-03-09 09:44 η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.248 24-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από marikaity: η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Click για ανάπτυξη... Μιλας Αγγλικα? Διαβασε εδω! https://www.fifeweb.org/wp/org/org_jdg_sdt.html στις γατες κατα τη κριση κουνανε ενα στικακι για να δουν τα αντανακλαστικα της, για να δουν χρωμα ματιων, τυχον στραβισμο κι επισης αν τυχον εχει δοθει ηρεμιστικο στη γατα κατι που φυσικα απαγορευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.249 24-03-09 09:54 και ο χαρακτηρας φυσικα...αγριεμενα ζωα εννοειται οτι απορριπτονται και φυσικα κατα τη γνωμη μου πρεπει με προσοχη οι ιδιοκτητες να φερνουν γατες ηρεμες και κοινωνικες....δεν κανουν ολοι οι χαρακτηρες για εκθεση...ταλαιπωρουνται τα πιο ανησυχα ζωα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.250 24-03-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι για τη χοντρη μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.251 24-03-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ακριβως!!!!!! Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους... Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:19 Η staman2 έγραψε: #1.252 24-03-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.246 24-03-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Click για ανάπτυξη... Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η marikaity: #1.247 24-03-09 09:44 η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.248 24-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από marikaity: η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Click για ανάπτυξη... Μιλας Αγγλικα? Διαβασε εδω! https://www.fifeweb.org/wp/org/org_jdg_sdt.html στις γατες κατα τη κριση κουνανε ενα στικακι για να δουν τα αντανακλαστικα της, για να δουν χρωμα ματιων, τυχον στραβισμο κι επισης αν τυχον εχει δοθει ηρεμιστικο στη γατα κατι που φυσικα απαγορευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.249 24-03-09 09:54 και ο χαρακτηρας φυσικα...αγριεμενα ζωα εννοειται οτι απορριπτονται και φυσικα κατα τη γνωμη μου πρεπει με προσοχη οι ιδιοκτητες να φερνουν γατες ηρεμες και κοινωνικες....δεν κανουν ολοι οι χαρακτηρες για εκθεση...ταλαιπωρουνται τα πιο ανησυχα ζωα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.250 24-03-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι για τη χοντρη μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.251 24-03-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ακριβως!!!!!! Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους... Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:19 Η staman2 έγραψε: #1.252 24-03-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Ετσι ναι, το δεχομαι συμφωνω και επαυξανω... Ποια τον ειδε? Η ξανθια αριστερα η η γκριζομαλα δεξια? Click για ανάπτυξη... Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marikaity Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η marikaity: #1.247 24-03-09 09:44 η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.248 24-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από marikaity: η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Click για ανάπτυξη... Μιλας Αγγλικα? Διαβασε εδω! https://www.fifeweb.org/wp/org/org_jdg_sdt.html στις γατες κατα τη κριση κουνανε ενα στικακι για να δουν τα αντανακλαστικα της, για να δουν χρωμα ματιων, τυχον στραβισμο κι επισης αν τυχον εχει δοθει ηρεμιστικο στη γατα κατι που φυσικα απαγορευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.249 24-03-09 09:54 και ο χαρακτηρας φυσικα...αγριεμενα ζωα εννοειται οτι απορριπτονται και φυσικα κατα τη γνωμη μου πρεπει με προσοχη οι ιδιοκτητες να φερνουν γατες ηρεμες και κοινωνικες....δεν κανουν ολοι οι χαρακτηρες για εκθεση...ταλαιπωρουνται τα πιο ανησυχα ζωα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.250 24-03-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι για τη χοντρη μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.251 24-03-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ακριβως!!!!!! Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους... Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:19 Η staman2 έγραψε: #1.252 24-03-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.248 24-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από marikaity: η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Click για ανάπτυξη... Μιλας Αγγλικα? Διαβασε εδω! https://www.fifeweb.org/wp/org/org_jdg_sdt.html στις γατες κατα τη κριση κουνανε ενα στικακι για να δουν τα αντανακλαστικα της, για να δουν χρωμα ματιων, τυχον στραβισμο κι επισης αν τυχον εχει δοθει ηρεμιστικο στη γατα κατι που φυσικα απαγορευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.249 24-03-09 09:54 και ο χαρακτηρας φυσικα...αγριεμενα ζωα εννοειται οτι απορριπτονται και φυσικα κατα τη γνωμη μου πρεπει με προσοχη οι ιδιοκτητες να φερνουν γατες ηρεμες και κοινωνικες....δεν κανουν ολοι οι χαρακτηρες για εκθεση...ταλαιπωρουνται τα πιο ανησυχα ζωα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.250 24-03-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι για τη χοντρη μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.251 24-03-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ακριβως!!!!!! Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους... Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:19 Η staman2 έγραψε: #1.252 24-03-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marikaity: η ξανθια αριστερα νομιζω τον ειδε.(παντως φαινοταν εμπειρη αυτη) αραγε πως γινεται κανεις κριτης ??? πρεπει να εισαι κτηνιατρος? εκτροφεας? αραγε τι προυποθεσεις χρειαζονται? παντως πως τα θυμουνται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα οι ατιμοι απ ολες τις ρατσες! φοβερο! ισως να παιζει ρολο κ ο χαρακτηρας του ζωου..δηλαδη αν ειναι ζωηρο η παιχνιδιαρικο η το αντιθετο.οσο προλαβαινουν να δουν εκεινη τη στιγμη τελοσπαντων.. Click για ανάπτυξη... Μιλας Αγγλικα? Διαβασε εδω! https://www.fifeweb.org/wp/org/org_jdg_sdt.html στις γατες κατα τη κριση κουνανε ενα στικακι για να δουν τα αντανακλαστικα της, για να δουν χρωμα ματιων, τυχον στραβισμο κι επισης αν τυχον εχει δοθει ηρεμιστικο στη γατα κατι που φυσικα απαγορευεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.249 24-03-09 09:54 και ο χαρακτηρας φυσικα...αγριεμενα ζωα εννοειται οτι απορριπτονται και φυσικα κατα τη γνωμη μου πρεπει με προσοχη οι ιδιοκτητες να φερνουν γατες ηρεμες και κοινωνικες....δεν κανουν ολοι οι χαρακτηρες για εκθεση...ταλαιπωρουνται τα πιο ανησυχα ζωα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.250 24-03-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι για τη χοντρη μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.251 24-03-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ακριβως!!!!!! Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους... Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:19 Η staman2 έγραψε: #1.252 24-03-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και ο χαρακτηρας φυσικα...αγριεμενα ζωα εννοειται οτι απορριπτονται και φυσικα κατα τη γνωμη μου πρεπει με προσοχη οι ιδιοκτητες να φερνουν γατες ηρεμες και κοινωνικες....δεν κανουν ολοι οι χαρακτηρες για εκθεση...ταλαιπωρουνται τα πιο ανησυχα ζωα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 09:55 Η Νεκταρια έγραψε: #1.250 24-03-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι για τη χοντρη μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.251 24-03-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ακριβως!!!!!! Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους... Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:19 Η staman2 έγραψε: #1.252 24-03-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομιζω οτι η κριτης θα μπει σε black list... Click για ανάπτυξη... Ακριβως!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πει η Κατερινα ή η Νεκταρια (νομιζω η γκριζομαλα η ευσωμη) οι αλλες ηταν "γατες" κι εξεταζαν ωραια κατα τη γνωμη μου.... Click για ανάπτυξη... Ναι για τη χοντρη μιλαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.251 24-03-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ακριβως!!!!!! Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους... Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:19 Η staman2 έγραψε: #1.252 24-03-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ακριβως!!!!!! Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... η Νεκταρια λεει παντα τα πραγματα με τ'ονομα τους... Την ειπα ευσωμη εγω, αλλα δεν επιασε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 10:19 Η staman2 έγραψε: #1.252 24-03-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οσον αφορα την ομορφια επισης να πω, οτι ο Μορφεας αρεσε παρα πολυ στην κριτη...μα παρα πολυ...αλλα δεν πηρε ουτε καν Nomination γιατι ειχε πολυ λευκο στη γουνα του...και πολλοι ειπαν αδικια...και φυσικα δεν ειναι αδικια...δεν μετραει μονο η ομορφια ενος ζωου, αλλα και η σωστη μορφολογια του στα προτυπα της φυλης του.... Click για ανάπτυξη... Σωστα'!Αλλα σου είπε τα καλλίτερα για τον Μορφέα παρ΄όλα αυτα. Μόνον που δεν είναι εκθεσιακός όσο η Σεμελη! Αλλα για εκτροφή ΤΕΛΕΙΟΣ! Παρόλα αυτά, ένα τετοιο ζώο όπως προείπα πρέπει να εκτίθεται για να τον απολαμβάνουμε!!Εφόσον βέβαια το δέχεται και ο ίδιος και απ΄ότι είδαμε τα πήγε τέλεια το μωρό μας! Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αυτή ήταν, γειά σου Χριστινάκι, είσαι τέλειο κοριτσάκι (να μη λέμε μόνο για τα γατάκια!!!) Η νέα γενεά θα ξεπεράσει την παλιά σε όλα Click για ανάπτυξη... Ναι το Χριστινάκι ήταν ένα υπεροχο κορίτσι, χαρουμενο και πανέμορφο!!!Το γνωρισαμε κι εμείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:15 Ο EL GATO έγραψε: #1.253 24-03-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι για τη χοντρη μιλαω Click για ανάπτυξη... Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.254 24-03-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... διαφωνω...αυτη μου ειπε το Μορφεα κουκλο και τελειο για εκτροφη...πιας τ'αυγο και κουρευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:09 Ο drf έγραψε: #1.255 24-03-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αν και η πιο σπαστικια ηταν η ξανθια. ("Ξανθια"... Λεμε τωρα...) Click για ανάπτυξη... Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.256 24-03-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: Παύλο επειδή ήμουν αρκετή ώρα δίπλα της και άκουγα τι έλεγε μου έδωσε την εντύπωση (προφανώς γιατί δε γνωρίζω το αντικείμενο πολύ) ότι είναι πολύ σωστή και απόλυτη στηρίζοντας αυτά που έλεγε στους εκθέτες με κάποια επιχειρήματα Click για ανάπτυξη... ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #1.257 24-03-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι πιστευω κι εγω για τη συγκεκριμενη..η ευσωμη ηταν μουγκα στη στρουγκα...οχι η ξανθια... Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.258 24-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, αλλα η χον... ευσωμη που περασε τον Μουψη με Nomination. Click για ανάπτυξη... α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:33 Ο EL GATO έγραψε: #1.259 24-03-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 62 63 64 65 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 63 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α...εσυ λες ποια εκανε αρνητικη παρατηρηση ή θετικη στο Μουψη σου, ή αν ηταν αντικειμενικη ή οχι? Αυτο αλλαζει... Γιατι η ξανθια που τη θεωρω καλη μου εκοψε αερα πατερα το Μορφεα...μαλιστα μου λεει...καλα Βιρμανος με τοσο λευκο στη κοιλια??Αλλα ηταν δικαιη... Click για ανάπτυξη... Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.260 24-03-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μα εγω ειμαι αντικειμενικος. Οποιος με ευνοει ειναι καλος, οποιος οχι... στην πυρα! Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτος ρε Παυλο...απαιχτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.