aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 16:31 Η aporw έγραψε: #81 21-05-10 16:31 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είδες τι όμορφο παιδί έχουμε Σιμώνη μου??? Click για ανάπτυξη... αμ δεν το ειδα νομιζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sotiria-k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 16:45 Η sotiria-k: #82 21-05-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και ένα βιντεάκι για να μας θαυμάσετε καλύτερα!! https://www.youtube.com/watch?v=LhB94t9IyVg Click για ανάπτυξη... Οσο εβλεπα το βιντεακι ελεγα τωρα θα το χυσουν το νερο, τωρα θα το χυσουν το νερο!!! χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 16:47 Η Voula έγραψε: #83 21-05-10 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sotiria-k: Αχ ετσι ειναι τα πορτοκαλι γατουλακια!!! Ειναι τα πιο τρυφερα! Και εχει και τελεια ματακια! Απορω πως δεν κανουν ουρα οι υποψηφιοι γατογονεις ακομα...Αντε καλη τυχη στο μικρουλακι, και στην Αλισια φυσικα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 18:46 Η natalouko: #84 21-05-10 18:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αμ δεν το ειδα νομιζεις??? Click για ανάπτυξη... Στο λέω γιατί κάτι άκουσα για κουνέλια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sotiria-k: Οσο εβλεπα το βιντεακι ελεγα τωρα θα το χυσουν το νερο, τωρα θα το χυσουν το νερο!!! χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό έλεγα Σωτηρία μου όσο ώρα τραβούσα το βίντεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 19:05 Η natalouko: #85 21-05-10 19:05 Γυρίσαμε από την γιατρό!!!Μας βρήκε μια χαρά και πήραμε και χάπι για τα ενδοπαράσιτα!! Μεγάλωσαμε και παχύναμε κιόλας!!!Η Αλίσια είναι 600γρ και ο Λουκάς 700γρ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sotiria-k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 19:14 Η sotiria-k: #86 21-05-10 19:14 μπραβο τα μωρακια μου!!! Εχω κολλησει με αυτα τα δυο γλυκουλινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Μαΐου 2010 στις 12:33 Η fenaki12 έγραψε: #87 22-05-10 12:33 Είναι πραγματικα πολυυ ομορφα!Αυτη την μικρη να την καντε μοντελο απο μικρο κοιτα εδω ποζα που παίρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:05 Η natalouko: #88 25-05-10 17:05 Ποιος θα μας πάρει εμάς????? Το ναζιάρικο Αλισάκι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η natalouko: #89 25-05-10 17:09 O Γλυκούλης και ζουζουνιάρης Λουκάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η vi2ka έγραψε: #90 25-05-10 18:03 Ναταλία ενδιαφέρθηκε κανείς για τα μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η natalouko: #91 25-05-10 18:03 Όχι, ακόμα τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:06 Η vi2ka έγραψε: #92 25-05-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Είδες τι όμορφο παιδί έχουμε Σιμώνη μου??? Click για ανάπτυξη... αμ δεν το ειδα νομιζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 16:45 Η sotiria-k: #82 21-05-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και ένα βιντεάκι για να μας θαυμάσετε καλύτερα!! https://www.youtube.com/watch?v=LhB94t9IyVg Click για ανάπτυξη... Οσο εβλεπα το βιντεακι ελεγα τωρα θα το χυσουν το νερο, τωρα θα το χυσουν το νερο!!! χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 16:47 Η Voula έγραψε: #83 21-05-10 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sotiria-k: Αχ ετσι ειναι τα πορτοκαλι γατουλακια!!! Ειναι τα πιο τρυφερα! Και εχει και τελεια ματακια! Απορω πως δεν κανουν ουρα οι υποψηφιοι γατογονεις ακομα...Αντε καλη τυχη στο μικρουλακι, και στην Αλισια φυσικα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 18:46 Η natalouko: #84 21-05-10 18:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αμ δεν το ειδα νομιζεις??? Click για ανάπτυξη... Στο λέω γιατί κάτι άκουσα για κουνέλια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sotiria-k: Οσο εβλεπα το βιντεακι ελεγα τωρα θα το χυσουν το νερο, τωρα θα το χυσουν το νερο!!! χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό έλεγα Σωτηρία μου όσο ώρα τραβούσα το βίντεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 19:05 Η natalouko: #85 21-05-10 19:05 Γυρίσαμε από την γιατρό!!!Μας βρήκε μια χαρά και πήραμε και χάπι για τα ενδοπαράσιτα!! Μεγάλωσαμε και παχύναμε κιόλας!!!Η Αλίσια είναι 600γρ και ο Λουκάς 700γρ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sotiria-k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 19:14 Η sotiria-k: #86 21-05-10 19:14 μπραβο τα μωρακια μου!!! Εχω κολλησει με αυτα τα δυο γλυκουλινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Μαΐου 2010 στις 12:33 Η fenaki12 έγραψε: #87 22-05-10 12:33 Είναι πραγματικα πολυυ ομορφα!Αυτη την μικρη να την καντε μοντελο απο μικρο κοιτα εδω ποζα που παίρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:05 Η natalouko: #88 25-05-10 17:05 Ποιος θα μας πάρει εμάς????? Το ναζιάρικο Αλισάκι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η natalouko: #89 25-05-10 17:09 O Γλυκούλης και ζουζουνιάρης Λουκάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η vi2ka έγραψε: #90 25-05-10 18:03 Ναταλία ενδιαφέρθηκε κανείς για τα μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η natalouko: #91 25-05-10 18:03 Όχι, ακόμα τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:06 Η vi2ka έγραψε: #92 25-05-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και ένα βιντεάκι για να μας θαυμάσετε καλύτερα!! https://www.youtube.com/watch?v=LhB94t9IyVg Click για ανάπτυξη... Οσο εβλεπα το βιντεακι ελεγα τωρα θα το χυσουν το νερο, τωρα θα το χυσουν το νερο!!! χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 16:47 Η Voula έγραψε: #83 21-05-10 16:47 Αρχική Δημοσίευση από sotiria-k: Αχ ετσι ειναι τα πορτοκαλι γατουλακια!!! Ειναι τα πιο τρυφερα! Και εχει και τελεια ματακια! Απορω πως δεν κανουν ουρα οι υποψηφιοι γατογονεις ακομα...Αντε καλη τυχη στο μικρουλακι, και στην Αλισια φυσικα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 18:46 Η natalouko: #84 21-05-10 18:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αμ δεν το ειδα νομιζεις??? Click για ανάπτυξη... Στο λέω γιατί κάτι άκουσα για κουνέλια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sotiria-k: Οσο εβλεπα το βιντεακι ελεγα τωρα θα το χυσουν το νερο, τωρα θα το χυσουν το νερο!!! χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό έλεγα Σωτηρία μου όσο ώρα τραβούσα το βίντεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 19:05 Η natalouko: #85 21-05-10 19:05 Γυρίσαμε από την γιατρό!!!Μας βρήκε μια χαρά και πήραμε και χάπι για τα ενδοπαράσιτα!! Μεγάλωσαμε και παχύναμε κιόλας!!!Η Αλίσια είναι 600γρ και ο Λουκάς 700γρ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sotiria-k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 19:14 Η sotiria-k: #86 21-05-10 19:14 μπραβο τα μωρακια μου!!! Εχω κολλησει με αυτα τα δυο γλυκουλινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Μαΐου 2010 στις 12:33 Η fenaki12 έγραψε: #87 22-05-10 12:33 Είναι πραγματικα πολυυ ομορφα!Αυτη την μικρη να την καντε μοντελο απο μικρο κοιτα εδω ποζα που παίρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:05 Η natalouko: #88 25-05-10 17:05 Ποιος θα μας πάρει εμάς????? Το ναζιάρικο Αλισάκι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η natalouko: #89 25-05-10 17:09 O Γλυκούλης και ζουζουνιάρης Λουκάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η vi2ka έγραψε: #90 25-05-10 18:03 Ναταλία ενδιαφέρθηκε κανείς για τα μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η natalouko: #91 25-05-10 18:03 Όχι, ακόμα τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:06 Η vi2ka έγραψε: #92 25-05-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sotiria-k: Αχ ετσι ειναι τα πορτοκαλι γατουλακια!!! Ειναι τα πιο τρυφερα! Και εχει και τελεια ματακια! Απορω πως δεν κανουν ουρα οι υποψηφιοι γατογονεις ακομα...Αντε καλη τυχη στο μικρουλακι, και στην Αλισια φυσικα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 18:46 Η natalouko: #84 21-05-10 18:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αμ δεν το ειδα νομιζεις??? Click για ανάπτυξη... Στο λέω γιατί κάτι άκουσα για κουνέλια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sotiria-k: Οσο εβλεπα το βιντεακι ελεγα τωρα θα το χυσουν το νερο, τωρα θα το χυσουν το νερο!!! χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό έλεγα Σωτηρία μου όσο ώρα τραβούσα το βίντεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 19:05 Η natalouko: #85 21-05-10 19:05 Γυρίσαμε από την γιατρό!!!Μας βρήκε μια χαρά και πήραμε και χάπι για τα ενδοπαράσιτα!! Μεγάλωσαμε και παχύναμε κιόλας!!!Η Αλίσια είναι 600γρ και ο Λουκάς 700γρ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sotiria-k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 19:14 Η sotiria-k: #86 21-05-10 19:14 μπραβο τα μωρακια μου!!! Εχω κολλησει με αυτα τα δυο γλυκουλινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Μαΐου 2010 στις 12:33 Η fenaki12 έγραψε: #87 22-05-10 12:33 Είναι πραγματικα πολυυ ομορφα!Αυτη την μικρη να την καντε μοντελο απο μικρο κοιτα εδω ποζα που παίρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:05 Η natalouko: #88 25-05-10 17:05 Ποιος θα μας πάρει εμάς????? Το ναζιάρικο Αλισάκι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η natalouko: #89 25-05-10 17:09 O Γλυκούλης και ζουζουνιάρης Λουκάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η vi2ka έγραψε: #90 25-05-10 18:03 Ναταλία ενδιαφέρθηκε κανείς για τα μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η natalouko: #91 25-05-10 18:03 Όχι, ακόμα τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:06 Η vi2ka έγραψε: #92 25-05-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: αμ δεν το ειδα νομιζεις??? Click για ανάπτυξη... Στο λέω γιατί κάτι άκουσα για κουνέλια!!!! Αρχική Δημοσίευση από sotiria-k: Οσο εβλεπα το βιντεακι ελεγα τωρα θα το χυσουν το νερο, τωρα θα το χυσουν το νερο!!! χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό έλεγα Σωτηρία μου όσο ώρα τραβούσα το βίντεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 19:05 Η natalouko: #85 21-05-10 19:05 Γυρίσαμε από την γιατρό!!!Μας βρήκε μια χαρά και πήραμε και χάπι για τα ενδοπαράσιτα!! Μεγάλωσαμε και παχύναμε κιόλας!!!Η Αλίσια είναι 600γρ και ο Λουκάς 700γρ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sotiria-k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 19:14 Η sotiria-k: #86 21-05-10 19:14 μπραβο τα μωρακια μου!!! Εχω κολλησει με αυτα τα δυο γλυκουλινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Μαΐου 2010 στις 12:33 Η fenaki12 έγραψε: #87 22-05-10 12:33 Είναι πραγματικα πολυυ ομορφα!Αυτη την μικρη να την καντε μοντελο απο μικρο κοιτα εδω ποζα που παίρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:05 Η natalouko: #88 25-05-10 17:05 Ποιος θα μας πάρει εμάς????? Το ναζιάρικο Αλισάκι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η natalouko: #89 25-05-10 17:09 O Γλυκούλης και ζουζουνιάρης Λουκάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η vi2ka έγραψε: #90 25-05-10 18:03 Ναταλία ενδιαφέρθηκε κανείς για τα μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η natalouko: #91 25-05-10 18:03 Όχι, ακόμα τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:06 Η vi2ka έγραψε: #92 25-05-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γυρίσαμε από την γιατρό!!!Μας βρήκε μια χαρά και πήραμε και χάπι για τα ενδοπαράσιτα!! Μεγάλωσαμε και παχύναμε κιόλας!!!Η Αλίσια είναι 600γρ και ο Λουκάς 700γρ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 21 Μαΐου 2010 στις 19:14 Η sotiria-k: #86 21-05-10 19:14 μπραβο τα μωρακια μου!!! Εχω κολλησει με αυτα τα δυο γλυκουλινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Μαΐου 2010 στις 12:33 Η fenaki12 έγραψε: #87 22-05-10 12:33 Είναι πραγματικα πολυυ ομορφα!Αυτη την μικρη να την καντε μοντελο απο μικρο κοιτα εδω ποζα που παίρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:05 Η natalouko: #88 25-05-10 17:05 Ποιος θα μας πάρει εμάς????? Το ναζιάρικο Αλισάκι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η natalouko: #89 25-05-10 17:09 O Γλυκούλης και ζουζουνιάρης Λουκάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η vi2ka έγραψε: #90 25-05-10 18:03 Ναταλία ενδιαφέρθηκε κανείς για τα μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η natalouko: #91 25-05-10 18:03 Όχι, ακόμα τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:06 Η vi2ka έγραψε: #92 25-05-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπραβο τα μωρακια μου!!! Εχω κολλησει με αυτα τα δυο γλυκουλινια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12 Δραστήριο μέλος Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Μαΐου 2010 στις 12:33 Η fenaki12 έγραψε: #87 22-05-10 12:33 Είναι πραγματικα πολυυ ομορφα!Αυτη την μικρη να την καντε μοντελο απο μικρο κοιτα εδω ποζα που παίρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:05 Η natalouko: #88 25-05-10 17:05 Ποιος θα μας πάρει εμάς????? Το ναζιάρικο Αλισάκι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η natalouko: #89 25-05-10 17:09 O Γλυκούλης και ζουζουνιάρης Λουκάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η vi2ka έγραψε: #90 25-05-10 18:03 Ναταλία ενδιαφέρθηκε κανείς για τα μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η natalouko: #91 25-05-10 18:03 Όχι, ακόμα τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:06 Η vi2ka έγραψε: #92 25-05-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι πραγματικα πολυυ ομορφα!Αυτη την μικρη να την καντε μοντελο απο μικρο κοιτα εδω ποζα που παίρνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:05 Η natalouko: #88 25-05-10 17:05 Ποιος θα μας πάρει εμάς????? Το ναζιάρικο Αλισάκι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η natalouko: #89 25-05-10 17:09 O Γλυκούλης και ζουζουνιάρης Λουκάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η vi2ka έγραψε: #90 25-05-10 18:03 Ναταλία ενδιαφέρθηκε κανείς για τα μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η natalouko: #91 25-05-10 18:03 Όχι, ακόμα τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:06 Η vi2ka έγραψε: #92 25-05-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιος θα μας πάρει εμάς????? Το ναζιάρικο Αλισάκι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 17:09 Η natalouko: #89 25-05-10 17:09 O Γλυκούλης και ζουζουνιάρης Λουκάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η vi2ka έγραψε: #90 25-05-10 18:03 Ναταλία ενδιαφέρθηκε κανείς για τα μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η natalouko: #91 25-05-10 18:03 Όχι, ακόμα τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:06 Η vi2ka έγραψε: #92 25-05-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O Γλυκούλης και ζουζουνιάρης Λουκάκος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η vi2ka έγραψε: #90 25-05-10 18:03 Ναταλία ενδιαφέρθηκε κανείς για τα μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η natalouko: #91 25-05-10 18:03 Όχι, ακόμα τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:06 Η vi2ka έγραψε: #92 25-05-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναταλία ενδιαφέρθηκε κανείς για τα μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:03 Η natalouko: #91 25-05-10 18:03 Όχι, ακόμα τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:06 Η vi2ka έγραψε: #92 25-05-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι, ακόμα τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:06 Η vi2ka έγραψε: #92 25-05-10 18:06 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όχι, ακόμα τίποτα.. Click για ανάπτυξη... Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:07 Η natalouko: #93 25-05-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας Click για ανάπτυξη... Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:13 Η vi2ka έγραψε: #94 25-05-10 18:13 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς????? Click για ανάπτυξη... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 18:15 Η natalouko: #95 25-05-10 18:15 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότειναΑφίσσες έχεις βάλει? Click για ανάπτυξη... Μιλάς εκ του ασφαολούς ε???? Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 25 Μαΐου 2010 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #96 25-05-10 20:11 αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #97 26-05-10 10:46 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!! ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote] Δεν είναι κουκλιά??? Πολύ σωστή η παράτηρησή σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #98 26-05-10 10:50 Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:52 Η natalouko: #99 26-05-10 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες... Click για ανάπτυξη... Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #100 26-05-10 10:57 Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εννοω κατα καιρους,ανανεωνε την αγγελια τους,γραφε νεα τους...ξερω κι εγω,χαμος γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.