aporw
Διακεκριμένο μέλος
Είδες τι όμορφο παιδί έχουμε Σιμώνη μου???![]()
αμ δεν το ειδα νομιζεις???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οσο εβλεπα το βιντεακι ελεγα τωρα θα το χυσουν το νερο, τωρα θα το χυσουν το νερο!!! χαχαχαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Αχ ετσι ειναι τα πορτοκαλι γατουλακια!!! Ειναι τα πιο τρυφερα! Και εχει και τελεια ματακια! Απορω πως δεν κανουν ουρα οι υποψηφιοι γατογονεις ακομα...Αντε καλη τυχη στο μικρουλακι, και στην Αλισια φυσικα!
Συμφωνώ κι εγώ

natalouko
Επιφανές μέλος
Στο λέω γιατί κάτι άκουσα για κουνέλια!!!!αμ δεν το ειδα νομιζεις???![]()

Και εγώ αυτό έλεγα Σωτηρία μου όσο ώρα τραβούσα το βίντεο...Οσο εβλεπα το βιντεακι ελεγα τωρα θα το χυσουν το νερο, τωρα θα το χυσουν το νερο!!! χαχαχαχαχα![]()

natalouko
Επιφανές μέλος

Μας βρήκε μια χαρά και πήραμε και χάπι για τα ενδοπαράσιτα!!

Μεγάλωσαμε και παχύναμε κιόλας!!!

Η Αλίσια είναι 600γρ και ο Λουκάς 700γρ!!!

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπραβο τα μωρακια μου!!! Εχω κολλησει με αυτα τα δυο γλυκουλινια! 
fenaki12
Δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Το ναζιάρικο Αλισάκι μας!!!
natalouko
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγονταςΌχι, ακόμα τίποτα..![]()

Δυστυχώς έχει μειωθεί η ζήτηση φέτος
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλό μου ακούγεται!!!Λοιπόν...θα κάνεις διαγωνισμό χορού στο γάμο και αυτοί που θα κερδίσουν θα πάρουν τα μικρά μαζί τους φεύγοντας![]()

Και αν κερδίσετε εσείς?????

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώΚαλό μου ακούγεται!!!Και αν κερδίσετε εσείς?????
![]()

αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότεινα
Αφίσσες έχεις βάλει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Μιλάς εκ του ασφαολούς ε????Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το δεχτώαλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γι'αυτό το πρότεινα
Αφίσσες έχεις βάλει?

Και αφίσες έχω βάλει, και την αγγελία σε ένα σωρό sites, στο facebook... δεν μπορώ να σκεφτώ πώς αλλιώς να τα προωθήσω!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;
natalouko
Επιφανές μέλος
αμαν....τωρα τα ειδα!!!..μου τρεξανε τα σαλια καλε...ειναι φανταστικα!!!!!!!!!!
ΥΓ..εμ...οταν καποιοι κανουν εκτροφειο απο αδεσποτα(..εννοω οτι εχουνε γατες μη ρατσας και δεν τις στειρωνουνε.).που να περισσεψει και κανενας χριστιανος να παρει αυτα που βρισκουμαι;;;[/quote]
Δεν είναι κουκλιά???
Πολύ σωστή η παράτηρησή σου![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Χτες ανέβασα καινούριες φώτος των μωρών!!!Βαλε και καμια καινουρια φωτο Ναταλιτσα...Δυσκολοι οι καιροι,κι εγω εχω ενα τιγρογατο ενηλικο στη γειτονια πολυ φιλικο,με στρογγυλη φατσουλα και σωμα σαν Σιβηριας,που ελεγα να προωθησω για υιοθεσια,αλλα με τοσα μωρα και τοσο λιγη ζητηση δεν εχει ελπιδες...

Είναι στην προήγουμενη σελίδα!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool