RedCat
Διάσημο μέλος
. Και εγω δεν ξέρω που την βρήκα την ψυχραιμία, όμως όλοι την έχουμε τελικα..Ελπίζω και εγώ και το πιστεύω ότι και η 3η του ευχή θα πραγματοποιηθεί..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

ααα ολα κι ολα, το παιδί θα διαλέξει..
(αλλά και η Μητέρα θα έχει άποψη) όπως γίνεται παντα στην Ελλάδα (μην ξεχνάμε και τις παραδόσεις)

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
To παδί βέβαια το παιδί αλλά επειδή είναι μικρός ακόμα, μπορεί να μπλέξει με καμιά παλιο @#$@@@% Γι αυτό καλύτερα να τη διαλέξει η μαμα
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..μην παρασυρθεί και μου τον γυρίσει πίσω με καταθλιψη..

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

αρ γιου τόκιν'του μι??? 
Υ.Γ. και για να μην ξεφύγουμε από το θέμα, να αναμένετε φωτό αύριο του ασθενούς..
elvenstar
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλέ, μην την ενθαρρύνετε κι άλλο! Πώς θα την συμμαζέψουμε μετά τη μεσογειακή μάνα που θα τρέχει πίσω απ' τους υποψήφιους γατογονείς κραδαίνοντας ζιπουνάκια και τάπερ;;To παδί βέβαια το παιδί αλλά επειδή είναι μικρός ακόμα, μπορεί να μπλέξει με καμιά παλιο @#$@@@% Γι αυτό καλύτερα να τη διαλέξει η μαμα

drusilia
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Πήγα εχτές, τον ταισα και εγω και χωρίς κουτακάκι μπορώ να πω... μόνος του έφαγε και άφησε και την τελευταία μπουκιά.. (κλασσικό Ελληνικό παιδί!!
) την οποία και του έδωσα με το κουτακάλι... Γουργούρησε, πλύθηκε, έκανε την βολτούλα του και ΔΕΝ ήθελε με τίποτα να ξαναμπει στο κλουβάκι του... 

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μέχρι να έρθουν τα φωτορεπορταζ....
Πήγα εχτές, τον ταισα και εγω και χωρίς κουτακάκι μπορώ να πω... μόνος του έφαγε και άφησε και την τελευταία μπουκιά.. (κλασσικό Ελληνικό παιδί!!) την οποία και του έδωσα με το κουτακάλι... Γουργούρησε, πλύθηκε, έκανε την βολτούλα του και ΔΕΝ ήθελε με τίποτα να ξαναμπει στο κλουβάκι του...
![]()

aretha
Περιβόητο μέλος

Πάει πολύ καλύτερα παιδιά ο Αλλαντινάκος!
Είναι πολύ πιο κινητικός, περπατάει, δοκίμασε ακόμα και "ακροβασίες" να κάνει (προκειμένου να έρθει πιο κοντά για αγκαλιά βέβαια -τι είναι πια κι αυτό το πράγμα με τα πορτοκαλόγατα
). Έχει πολλή όρεξη, πράγμα που είναι σίγουρα θετικό, έχει καθαρίσει και το βλέμμα του και είναι επίσης πολύ-πολύ ομιλητικός. Μας πήρε τ' αυτιά να μας λέει τα νέα του! (Σε συνδυασμό δε με το αδιάκοπο βροντερό γουργουρητό, του βγαίνει κάτι σαν γρρρρ-νιάααααρρρρρ-γρρρρ που είναι πάρα πολύ αστείο)
Έκανε τη βόλτα του λοιπόν, χαϊδολογήθηκε από τη Μητέρα του (
) και από το λοιπό προσωπικό, έφαγε και έκανε και ντουσάκι με μωρομάντηλα, καθώς η καθαριότητα δεν είναι το φόρτε του ακόμα.
Μου ζήτησε να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τους ευγενικούς χορηγούς του και να τους πω ότι είναι ευπρόσδεκτοι να πάνε από κει να τον τρελοχαϊδέψουν όποτε θέλουν.

(Η Νότα του έβγαλε μια πολύ καλή φωτογραφία, θα την ανεβάσει προσεχώς).
Raisa
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

Μπράβο το αγοράκι... Να'στε καλά κορίτσια, πάλι σώσατε μια ψυχούλα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool