Αλλαντίν, ή αλλιώς η ιστορία ενός θύματος τροχαίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλέ εντάξει μην αγχώνεσαι..ολοι τότε θα ξαναδώσουμε μη νομίζεις..θα έχουμε και αναλυτικότερα το budget απο βδομάδα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγχώνομαι γιατί τον αγάπησα πολύ αυτόν τον γατούλη και γιατί έχει τόσο λυπημένο βλέμμα κ δεν θέλω να του λείψει τίποτα. Μακάρι να ήμουν πιο κοντά θα ήμουν κάθε μέρα μαζί του. Καλά τότε αφού είναι έτσι να μη στεναχωριέμαι για τον μικρούλη Αλαντίν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλων χαζή ερώτηση.Θέλω να συνεισφέρω γιά τον Αλαντίν αλλά δεν ξέρω πως. Μήπως μπόρειτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω?

Σας ευχαριστώ όλους και εγώ και ο Αλλαντίν. :P Σλίθεριν, σ'ευχαριστω που τον αγαπάς και αν έρθεις αθήνα σε περιμένουμε να τον δεις και από κοντά. Πηνελόπη μου επικοινώνησε με ΠΜ με drusillia ή julia, έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός στο Ταχ.Ταμιευτήριο γι'αυτές τις περιπτώσεις..σας ευχαριστώ και παλι..

Μάλλων χαζή ερώτηση.Θέλω να συνεισφέρω γιά τον Αλαντίν αλλά δεν ξέρω πως. Μήπως μπόρειτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω?
Μπράβο Πηνελόπη:up::up::up: Να βοήθησουμε όλοι μαζί για το Λιονταράκι τον Αλαντίν με την θλιμμένη μουρίτσα. Εννοείται πως όταν έρθω στην Αθήνα τον πρώτο που θα επισκεφθώ θα ειναι ο Αλαντινάκος για να ακούσω κ το περίφημο γουργουρητό:)

όταν έρθω στην Αθήνα τον πρώτο που θα επισκεφθώ θα ειναι ο Αλαντινάκος για να ακούσω κ το περίφημο γουργουρητό:)
Να έρθεις, να έρθεις!! Τρελαίνεται για επισκέψεις ο Αλλαντίν! :happy:
(Αν και, για να πούμε την αλήθεια, το περίφημο γουργουρητό μάλλον θα μπορείς να το ακούσεις κι από κει, αν στήσεις αυτί :P)

(Αν και, για να πούμε την αλήθεια, το περίφημο γουργουρητό μάλλον θα μπορείς να το ακούσεις κι από κει, αν στήσεις αυτί :P)

Είπα και γω, τι είναι αυτό που ακούω τόσο καιρό:blink::P:P

ο αλλαντιν μπροστα στην σομπα...

Συνημμένα

• alladin_1.jpg
    alladin_1.jpg
    143,2 KB · Εμφανίσεις: 71
Τι πονηρούλης τις καλύτερες θέσεις πιάνει ο Αλαντίν. Γι αυτό κ μόνο αξίζει να στείλουμε όλοι ότι μπορούμε , γι αυτό το πονηρόγατο. Στήνω αυτί να ακούσω

Τι πονηρούλης τις καλύτερες θέσεις πιάνει ο Αλαντίν. Γι αυτό κ μόνο αξίζει να στείλουμε όλοι ότι μπορούμε , γι αυτό το πονηρόγατο. Στείνω αυτί να ακούσω

χε χε... πιο πολυ σε "Γουργουρη" μου παει το ονομα του παρα σε Αλλαντιν!! Μετα ολη αυτη τη κακομεταχειριση που ειχε στη ζωη του η καημενουλης και μονο που τον αγγιζεις "λειωνει"!!!!

Ολα τα λεφτα ειναι ο Μπαρμπαροσα!!!

"Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα" λοιπόν:lol::lol: . Το Αλλαντιν ομως το έδωσε η νονα-Stellak όταν είμασταν ολοι μαζί στο Κέντρο μαζί με τον Αλλαντινάκο, ακούνητο, αμίλητο αλλα με ένα βλέμμα που μας έλεγε ότι είχε κερδίσει τη μάχη....οπότε γι'αυτο δεν το αλλαζουμε, αλλιώς το Μπαρμπαρόσα ήταν απίστευτη εναλλακτική:lol:

χε χε... πιο πολυ σε "Γουργουρη" μου παει το ονομα του παρα σε Αλλαντιν!!

Ακούστε, κυρία Κατερινοφρουφρού: εμείς οι νονές - παλιές καραβάνες, δίνουμε ονόματα στα πνευματικά μας παιδάκια με κάποιο συμβολισμό! Εδώ λοιπόν το Γουργούρης δε χωράει. Αλλαντίν: διότι μετά από όσα τράβηξε, θα έχει πάντα το μαγικό λυχνάρι μαζί του, να καλεί το τζίνι (την μελλοντική μαμά του) στην ανάγκη και να πραγμτοποιούνται όλες μα όλες του οι ευχές:) Αυτά είχα να δηλώσω, η νονά.

Ακούστε, κυρία Κατερινοφρουφρού: εμείς οι νονές - παλιές καραβάνες, δίνουμε ονόματα στα πνευματικά μας παιδάκια με κάποιο συμβολισμό! Εδώ λοιπόν το Γουργούρης δε χωράει. Αλλαντίν: διότι μετά από όσα τράβηξε, θα έχει πάντα το μαγικό λυχνάρι μαζί του, να καλεί το τζίνι (την μελλοντική μαμά του) στην ανάγκη και να πραγμτοποιούνται όλες μα όλες του οι ευχές:) Αυτά είχα να δηλώσω, η νονά.
Συμφωνώ και εγώ για δύο λόγους ο πρώτος ειναι γιατί αυτό το όνομα του έφερε γούρι κ ο δεύτερος είναι γιατί μ αυτό τον μάθαμε κ τον αγαπήσαμε. Όμως την επιχειρηση ανάρρωσης κ υιοθεσίας για τον Αλαντίν μπορούμε να την ονομάσουμε επιχείρηση Μπαρμπαρόσα

Σας ευχαριστώ γιά την πληροφορία.Την Δευτέρα θα πάω να βάλω χρήματα γιά τον Αλαντίν.Οσο γιά το όνομα που λέτε νομίζω πως είναι μαγίκο.Στη ζωή του Αλαντίν πάντως έφερε μαγεία.Η αποστασή μου από το κέντρο γάτας είναι μία διαδρόμη με το τρόλει το 11,να δώ πότε θα μπορέσω να την κάνω.Σκάω από την ζήλια μου όταν ακούω την Ουρανία κάθε τόσο να λέει πως πήγε.Οι ώρες λειτουργείας του ποιές είναι? Υπάρχει πιθανότητα να είναι Κυριακές?

Δες ωράριο εδώ.
Κυριακές δεν είναι ανοιχτά και καμιά φορά λείπουν τα κορίτσια κιόλας σε επιχείρήσεις στειρώσεων, οπότε μάλλον δύσκολο.

χα χα χα!!!! Μα δεν ειπα να του αλλαξουμε ονομα βρε στελλα!!!!!
Το Μπαρμπαροσα μου'ρθε μολις τον ειδα:D:D:D:D:D:D:D:D
Το Γουργουρης μολις τον ακουσα στερεοφωνικα το μπαγασα!!!!
εισαι η νονα και μαλιστα η καλυτερη νονα που θα μπορουσε να'χει !!
:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

τι κανει ο μαγεμενος με τη θετικη ενεργεια τοσων θαυμαστριων του αλλαντινακος μας????
Νοτα....πρεπει να σε πειραξε που σε "κακολογησα"ως παραξενη πεθερα γιατι....μ εχεις στο φτυσιμο.....Κριμα παντως....συνεχιζω να θελω να σε δω αλλα κατα πως πανε τα πραγματα.....ειμαι στη μαυρη λιστα σου!!!!! Που εφταιξα αραγε???????

Ναι και εγώ θα ήθελα να μάθω νέα για το Αλαντινούλη πως είναι; είχαμε κάποια μικρή βελτίωση; κουτσομπολεύει ακόμα με τις φιλενάδες του στο κέντρο; θέλουμε κ φωτογραφίες όποτε μπορέσετε

Κάνει όλο και πιο μακρινές βόλτες στο κτηνιατρείο, εξερευνητικές! :)
Με την άμμο του έχει ένα θέμα, αλλά που θα πάει, εδώ κατάφερε να περπατήσει, στην τουαλέτα θα κολήσει;
Εγω τον πέτυχα σε σιέστα πάντως σήμερα, οποτε πέρα απο ένα "γρουμφ" δεν μου έδωσε πολύ σημασία.

Ξεκουράζεται βρε το παιδί, τόσα περασε...Παιδια δεν σας έχω κανει ρεπορταζ γιατι με τουτα και με κείνα δεν πρόλαβα να παω να τον δω από την Πέμπτη και μετά...Ευελπιστώ την Τετάρτη το βραδάκι θα σας έχω κοντινά νέα του...οντως ομως μέρα με τη μέρα καλυτερεύει. Σύντομα θα κανει και λοιπές εξετάσεις (μόλις λίγο ακόμα παρει τα πανω του) για να δουμε και την υπόλοιπη κατάστασή μας..:)
Υ.Γ. Αβριλιο, δεν σε εχω στο φτυσιμο, τρέχω και δεν φτάνω..όπως σου είπα. Καλε σιγα μην "μασάω" απο κακολογήματα, Ελληνίδα μάνα ειμαι, όλα για το καλο του παιδιού γίνονται..:lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back