RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Σλίθεριν, σ'ευχαριστω που τον αγαπάς και αν έρθεις αθήνα σε περιμένουμε να τον δεις και από κοντά. Πηνελόπη μου επικοινώνησε με ΠΜ με drusillia ή julia, έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός στο Ταχ.Ταμιευτήριο γι'αυτές τις περιπτώσεις..σας ευχαριστώ και παλι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μπράβο ΠηνελόπηΜάλλων χαζή ερώτηση.Θέλω να συνεισφέρω γιά τον Αλαντίν αλλά δεν ξέρω πως. Μήπως μπόρειτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω?

Να βοήθησουμε όλοι μαζί για το Λιονταράκι τον Αλαντίν με την θλιμμένη μουρίτσα. Εννοείται πως όταν έρθω στην Αθήνα τον πρώτο που θα επισκεφθώ θα ειναι ο Αλαντινάκος για να ακούσω κ το περίφημο γουργουρητό
aretha
Περιβόητο μέλος
Να έρθεις, να έρθεις!! Τρελαίνεται για επισκέψεις ο Αλλαντίν!όταν έρθω στην Αθήνα τον πρώτο που θα επισκεφθώ θα ειναι ο Αλαντινάκος για να ακούσω κ το περίφημο γουργουρητό![]()

(Αν και, για να πούμε την αλήθεια, το περίφημο γουργουρητό μάλλον θα μπορείς να το ακούσεις κι από κει, αν στήσεις αυτί
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
(Αν και, για να πούμε την αλήθεια, το περίφημο γουργουρητό μάλλον θα μπορείς να το ακούσεις κι από κει, αν στήσεις αυτί)
Είπα και γω, τι είναι αυτό που ακούω τόσο καιρό

Φανη
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Τι πονηρούλης τις καλύτερες θέσεις πιάνει ο Αλαντίν. Γι αυτό κ μόνο αξίζει να στείλουμε όλοι ότι μπορούμε , γι αυτό το πονηρόγατο. Στείνω αυτί να ακούσω
χε χε... πιο πολυ σε "Γουργουρη" μου παει το ονομα του παρα σε Αλλαντιν!! Μετα ολη αυτη τη κακομεταχειριση που ειχε στη ζωη του η καημενουλης και μονο που τον αγγιζεις "λειωνει"!!!!
Ολα τα λεφτα ειναι ο Μπαρμπαροσα!!!
RedCat
Διάσημο μέλος

. Το Αλλαντιν ομως το έδωσε η νονα-Stellak όταν είμασταν ολοι μαζί στο Κέντρο μαζί με τον Αλλαντινάκο, ακούνητο, αμίλητο αλλα με ένα βλέμμα που μας έλεγε ότι είχε κερδίσει τη μάχη....οπότε γι'αυτο δεν το αλλαζουμε, αλλιώς το Μπαρμπαρόσα ήταν απίστευτη εναλλακτική
stellak
Διάσημο μέλος
χε χε... πιο πολυ σε "Γουργουρη" μου παει το ονομα του παρα σε Αλλαντιν!!
Ακούστε, κυρία Κατερινοφρουφρού: εμείς οι νονές - παλιές καραβάνες, δίνουμε ονόματα στα πνευματικά μας παιδάκια με κάποιο συμβολισμό! Εδώ λοιπόν το Γουργούρης δε χωράει. Αλλαντίν: διότι μετά από όσα τράβηξε, θα έχει πάντα το μαγικό λυχνάρι μαζί του, να καλεί το τζίνι (την μελλοντική μαμά του) στην ανάγκη και να πραγμτοποιούνται όλες μα όλες του οι ευχές
Αυτά είχα να δηλώσω, η νονά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ και εγώ για δύο λόγους ο πρώτος ειναι γιατί αυτό το όνομα του έφερε γούρι κ ο δεύτερος είναι γιατί μ αυτό τον μάθαμε κ τον αγαπήσαμε. Όμως την επιχειρηση ανάρρωσης κ υιοθεσίας για τον Αλαντίν μπορούμε να την ονομάσουμε επιχείρηση ΜπαρμπαρόσαΑκούστε, κυρία Κατερινοφρουφρού: εμείς οι νονές - παλιές καραβάνες, δίνουμε ονόματα στα πνευματικά μας παιδάκια με κάποιο συμβολισμό! Εδώ λοιπόν το Γουργούρης δε χωράει. Αλλαντίν: διότι μετά από όσα τράβηξε, θα έχει πάντα το μαγικό λυχνάρι μαζί του, να καλεί το τζίνι (την μελλοντική μαμά του) στην ανάγκη και να πραγμτοποιούνται όλες μα όλες του οι ευχέςΑυτά είχα να δηλώσω, η νονά.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Κυριακές δεν είναι ανοιχτά και καμιά φορά λείπουν τα κορίτσια κιόλας σε επιχείρήσεις στειρώσεων, οπότε μάλλον δύσκολο.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ακούστε, κυρία Κατερινοφρουφρού: εμείς οι νονές - παλιές καραβάνες, δίνουμε ονόματα στα πνευματικά μας παιδάκια με κάποιο συμβολισμό! Εδώ λοιπόν το Γουργούρης δε χωράει. Αλλαντίν: διότι μετά από όσα τράβηξε, θα έχει πάντα το μαγικό λυχνάρι μαζί του, να καλεί το τζίνι (την μελλοντική μαμά του) στην ανάγκη και να πραγμτοποιούνται όλες μα όλες του οι ευχέςΑυτά είχα να δηλώσω, η νονά.
χα χα χα!!!! Μα δεν ειπα να του αλλαξουμε ονομα βρε στελλα!!!!!
Το Μπαρμπαροσα μου'ρθε μολις τον ειδα

Το Γουργουρης μολις τον ακουσα στερεοφωνικα το μπαγασα!!!!
εισαι η νονα και μαλιστα η καλυτερη νονα που θα μπορουσε να'χει !!

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νοτα....πρεπει να σε πειραξε που σε "κακολογησα"ως παραξενη πεθερα γιατι....μ εχεις στο φτυσιμο.....Κριμα παντως....συνεχιζω να θελω να σε δω αλλα κατα πως πανε τα πραγματα.....ειμαι στη μαυρη λιστα σου!!!!! Που εφταιξα αραγε???????
elvenstar
Επιφανές μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Με την άμμο του έχει ένα θέμα, αλλά που θα πάει, εδώ κατάφερε να περπατήσει, στην τουαλέτα θα κολήσει;
Εγω τον πέτυχα σε σιέστα πάντως σήμερα, οποτε πέρα απο ένα "γρουμφ" δεν μου έδωσε πολύ σημασία.
RedCat
Διάσημο μέλος

Υ.Γ. Αβριλιο, δεν σε εχω στο φτυσιμο, τρέχω και δεν φτάνω..όπως σου είπα. Καλε σιγα μην "μασάω" απο κακολογήματα, Ελληνίδα μάνα ειμαι, όλα για το καλο του παιδιού γίνονται..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool