moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος

Ενα χρονο τωρα που εχω τη Μπριζιτουλα μου χρησιμοποιω την ever clean .Ακριβη ,συμφωνω.
Τα 10 κιλα 18.50 απο πετ σοπ.Δισταζα να παρω αλλη γιατι δεν ηξερα πως και τι θα μου βγει.
Διαβαζοντας εδω Τις σχετικες αποψεις θα κανω δοκιμη και καποια πιο οικονομικη.Ανεξαρτητα απο το οικονομικο ειμαι ευχαριστημενη.Την καθαριζω καθε 2-3 μερες,την ανακατευω για να στεγνωνει οπου ειναι υγρη απο τα ουρα και συμπληρωνω μικρη ποσοτητα καινουργιας.Διαρκει
20-25 μερες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ξερω!Μιλας για την κρυσταλλικη ή αυτη που κανει σβωλους;
λεει με φυσικα ορυκτα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι πολυ πιο χοντρο. Σαν χαλικακι φαντασου και λευκο. Δεν αλλαζει το χρωμα ουτε με τα τσισα, και γραφει πως δεν το χουν λευκανει.Ειναι σαν χοντρο αλατι;
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ειναι κι ασκημη. Παλια που δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες εγω χρησιμοποιουσα αυτη κι ειχα και 7 γατια! Τωρα που υπαρχουν τοσες πολλες μπορεις να δοκιμασεις διαφορες και να διαλεξεις ποια ειναι η καλυτερη φυσικα σε σχεση με το γατακι σουπαιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies?
. Αν σου κανει αυτη κρατα τη γιατι αυτη που ειναι καλη για μενα, μπορει για σενα να ναι η χειροτερη! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι να σου πω! Μαλλον! Εγω ειμαι ασχετη μ αυτες τις λεπτομερειες!Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο.

Τελικα εσυ ποια χρησιμοποιεις?Γιατι να σου πω την αληθεια βαριεμαι να διαβαζω ολες τις προηγουμενες σελιδες και το μονο που ειδα ηταν mycat? Ή δεν καταλαβα?

drf
Δραστήριο μέλος
Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική!
(μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products)
στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο)

Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι....
Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...
Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου?
Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean?
Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι?

stellak
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΕμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές!![]()
Κανει τα τσισα σβωλους αυτη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ?Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..

stellak
Διάσημο μέλος
Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη?
Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα...
Melini
Διάσημο μέλος
Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης.
εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο)
Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι....
Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου?
![]()
Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί...
moukelis
Επιφανές μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μαλισταΚοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα...

θα το δοκιμασω...Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί...
noted...Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool