moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #201 31-03-09 18:04 Μιλας για την κρυσταλλικη ή αυτη που κανει σβωλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:17 Η brigite έγραψε: #202 31-03-09 18:17 Ενα χρονο τωρα που εχω τη Μπριζιτουλα μου χρησιμοποιω την ever clean .Ακριβη ,συμφωνω. Τα 10 κιλα 18.50 απο πετ σοπ.Δισταζα να παρω αλλη γιατι δεν ηξερα πως και τι θα μου βγει. Διαβαζοντας εδω Τις σχετικες αποψεις θα κανω δοκιμη και καποια πιο οικονομικη.Ανεξαρτητα απο το οικονομικο ειμαι ευχαριστημενη.Την καθαριζω καθε 2-3 μερες,την ανακατευω για να στεγνωνει οπου ειναι υγρη απο τα ουρα και συμπληρωνω μικρη ποσοτητα καινουργιας.Διαρκει 20-25 μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 21:22 Η whity έγραψε: #203 31-03-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μιλας για την κρυσταλλικη ή αυτη που κανει σβωλους; Click για ανάπτυξη... δεν ξερω! λεει με φυσικα ορυκτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 21:42 Η moukelis έγραψε: #204 31-03-09 21:42 Ειναι σαν χοντρο αλατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 22:16 Η whity έγραψε: #205 31-03-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι σαν χοντρο αλατι; Click για ανάπτυξη... οχι πολυ πιο χοντρο. Σαν χαλικακι φαντασου και λευκο. Δεν αλλαζει το χρωμα ουτε με τα τσισα, και γραφει πως δεν το χουν λευκανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η moukelis έγραψε: #206 31-03-09 22:25 Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 23:24 Η kounelaki: #207 31-03-09 23:24 παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:52 Η whity έγραψε: #208 01-04-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κι ασκημη. Παλια που δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες εγω χρησιμοποιουσα αυτη κι ειχα και 7 γατια! Τωρα που υπαρχουν τοσες πολλες μπορεις να δοκιμασεις διαφορες και να διαλεξεις ποια ειναι η καλυτερη φυσικα σε σχεση με το γατακι σου. Αν σου κανει αυτη κρατα τη γιατι αυτη που ειναι καλη για μενα, μπορει για σενα να ναι η χειροτερη! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:55 Η whity έγραψε: #209 01-04-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω! Μαλλον! Εγω ειμαι ασχετη μ αυτες τις λεπτομερειες! Τελικα εσυ ποια χρησιμοποιεις?Γιατι να σου πω την αληθεια βαριεμαι να διαβαζω ολες τις προηγουμενες σελιδες και το μονο που ειδα ηταν mycat? Ή δεν καταλαβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 14:40 Ο drf έγραψε: #210 02-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική! (μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products) Click για ανάπτυξη... στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 07-04-09 10:41 Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean? Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η stellak έγραψε: #212 07-04-09 10:49 Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιλας για την κρυσταλλικη ή αυτη που κανει σβωλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:17 Η brigite έγραψε: #202 31-03-09 18:17 Ενα χρονο τωρα που εχω τη Μπριζιτουλα μου χρησιμοποιω την ever clean .Ακριβη ,συμφωνω. Τα 10 κιλα 18.50 απο πετ σοπ.Δισταζα να παρω αλλη γιατι δεν ηξερα πως και τι θα μου βγει. Διαβαζοντας εδω Τις σχετικες αποψεις θα κανω δοκιμη και καποια πιο οικονομικη.Ανεξαρτητα απο το οικονομικο ειμαι ευχαριστημενη.Την καθαριζω καθε 2-3 μερες,την ανακατευω για να στεγνωνει οπου ειναι υγρη απο τα ουρα και συμπληρωνω μικρη ποσοτητα καινουργιας.Διαρκει 20-25 μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 21:22 Η whity έγραψε: #203 31-03-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μιλας για την κρυσταλλικη ή αυτη που κανει σβωλους; Click για ανάπτυξη... δεν ξερω! λεει με φυσικα ορυκτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 21:42 Η moukelis έγραψε: #204 31-03-09 21:42 Ειναι σαν χοντρο αλατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 22:16 Η whity έγραψε: #205 31-03-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι σαν χοντρο αλατι; Click για ανάπτυξη... οχι πολυ πιο χοντρο. Σαν χαλικακι φαντασου και λευκο. Δεν αλλαζει το χρωμα ουτε με τα τσισα, και γραφει πως δεν το χουν λευκανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η moukelis έγραψε: #206 31-03-09 22:25 Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 23:24 Η kounelaki: #207 31-03-09 23:24 παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:52 Η whity έγραψε: #208 01-04-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κι ασκημη. Παλια που δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες εγω χρησιμοποιουσα αυτη κι ειχα και 7 γατια! Τωρα που υπαρχουν τοσες πολλες μπορεις να δοκιμασεις διαφορες και να διαλεξεις ποια ειναι η καλυτερη φυσικα σε σχεση με το γατακι σου. Αν σου κανει αυτη κρατα τη γιατι αυτη που ειναι καλη για μενα, μπορει για σενα να ναι η χειροτερη! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:55 Η whity έγραψε: #209 01-04-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω! Μαλλον! Εγω ειμαι ασχετη μ αυτες τις λεπτομερειες! Τελικα εσυ ποια χρησιμοποιεις?Γιατι να σου πω την αληθεια βαριεμαι να διαβαζω ολες τις προηγουμενες σελιδες και το μονο που ειδα ηταν mycat? Ή δεν καταλαβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 14:40 Ο drf έγραψε: #210 02-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική! (μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products) Click για ανάπτυξη... στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 07-04-09 10:41 Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean? Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η stellak έγραψε: #212 07-04-09 10:49 Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα χρονο τωρα που εχω τη Μπριζιτουλα μου χρησιμοποιω την ever clean .Ακριβη ,συμφωνω. Τα 10 κιλα 18.50 απο πετ σοπ.Δισταζα να παρω αλλη γιατι δεν ηξερα πως και τι θα μου βγει. Διαβαζοντας εδω Τις σχετικες αποψεις θα κανω δοκιμη και καποια πιο οικονομικη.Ανεξαρτητα απο το οικονομικο ειμαι ευχαριστημενη.Την καθαριζω καθε 2-3 μερες,την ανακατευω για να στεγνωνει οπου ειναι υγρη απο τα ουρα και συμπληρωνω μικρη ποσοτητα καινουργιας.Διαρκει 20-25 μερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 21:22 Η whity έγραψε: #203 31-03-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μιλας για την κρυσταλλικη ή αυτη που κανει σβωλους; Click για ανάπτυξη... δεν ξερω! λεει με φυσικα ορυκτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 21:42 Η moukelis έγραψε: #204 31-03-09 21:42 Ειναι σαν χοντρο αλατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 22:16 Η whity έγραψε: #205 31-03-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι σαν χοντρο αλατι; Click για ανάπτυξη... οχι πολυ πιο χοντρο. Σαν χαλικακι φαντασου και λευκο. Δεν αλλαζει το χρωμα ουτε με τα τσισα, και γραφει πως δεν το χουν λευκανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η moukelis έγραψε: #206 31-03-09 22:25 Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 23:24 Η kounelaki: #207 31-03-09 23:24 παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:52 Η whity έγραψε: #208 01-04-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κι ασκημη. Παλια που δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες εγω χρησιμοποιουσα αυτη κι ειχα και 7 γατια! Τωρα που υπαρχουν τοσες πολλες μπορεις να δοκιμασεις διαφορες και να διαλεξεις ποια ειναι η καλυτερη φυσικα σε σχεση με το γατακι σου. Αν σου κανει αυτη κρατα τη γιατι αυτη που ειναι καλη για μενα, μπορει για σενα να ναι η χειροτερη! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:55 Η whity έγραψε: #209 01-04-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω! Μαλλον! Εγω ειμαι ασχετη μ αυτες τις λεπτομερειες! Τελικα εσυ ποια χρησιμοποιεις?Γιατι να σου πω την αληθεια βαριεμαι να διαβαζω ολες τις προηγουμενες σελιδες και το μονο που ειδα ηταν mycat? Ή δεν καταλαβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 14:40 Ο drf έγραψε: #210 02-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική! (μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products) Click για ανάπτυξη... στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 07-04-09 10:41 Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean? Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η stellak έγραψε: #212 07-04-09 10:49 Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μιλας για την κρυσταλλικη ή αυτη που κανει σβωλους; Click για ανάπτυξη... δεν ξερω! λεει με φυσικα ορυκτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 21:42 Η moukelis έγραψε: #204 31-03-09 21:42 Ειναι σαν χοντρο αλατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 22:16 Η whity έγραψε: #205 31-03-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι σαν χοντρο αλατι; Click για ανάπτυξη... οχι πολυ πιο χοντρο. Σαν χαλικακι φαντασου και λευκο. Δεν αλλαζει το χρωμα ουτε με τα τσισα, και γραφει πως δεν το χουν λευκανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η moukelis έγραψε: #206 31-03-09 22:25 Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 23:24 Η kounelaki: #207 31-03-09 23:24 παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:52 Η whity έγραψε: #208 01-04-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κι ασκημη. Παλια που δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες εγω χρησιμοποιουσα αυτη κι ειχα και 7 γατια! Τωρα που υπαρχουν τοσες πολλες μπορεις να δοκιμασεις διαφορες και να διαλεξεις ποια ειναι η καλυτερη φυσικα σε σχεση με το γατακι σου. Αν σου κανει αυτη κρατα τη γιατι αυτη που ειναι καλη για μενα, μπορει για σενα να ναι η χειροτερη! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:55 Η whity έγραψε: #209 01-04-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω! Μαλλον! Εγω ειμαι ασχετη μ αυτες τις λεπτομερειες! Τελικα εσυ ποια χρησιμοποιεις?Γιατι να σου πω την αληθεια βαριεμαι να διαβαζω ολες τις προηγουμενες σελιδες και το μονο που ειδα ηταν mycat? Ή δεν καταλαβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 14:40 Ο drf έγραψε: #210 02-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική! (μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products) Click για ανάπτυξη... στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 07-04-09 10:41 Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean? Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η stellak έγραψε: #212 07-04-09 10:49 Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι σαν χοντρο αλατι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 22:16 Η whity έγραψε: #205 31-03-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι σαν χοντρο αλατι; Click για ανάπτυξη... οχι πολυ πιο χοντρο. Σαν χαλικακι φαντασου και λευκο. Δεν αλλαζει το χρωμα ουτε με τα τσισα, και γραφει πως δεν το χουν λευκανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η moukelis έγραψε: #206 31-03-09 22:25 Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 23:24 Η kounelaki: #207 31-03-09 23:24 παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:52 Η whity έγραψε: #208 01-04-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κι ασκημη. Παλια που δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες εγω χρησιμοποιουσα αυτη κι ειχα και 7 γατια! Τωρα που υπαρχουν τοσες πολλες μπορεις να δοκιμασεις διαφορες και να διαλεξεις ποια ειναι η καλυτερη φυσικα σε σχεση με το γατακι σου. Αν σου κανει αυτη κρατα τη γιατι αυτη που ειναι καλη για μενα, μπορει για σενα να ναι η χειροτερη! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:55 Η whity έγραψε: #209 01-04-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω! Μαλλον! Εγω ειμαι ασχετη μ αυτες τις λεπτομερειες! Τελικα εσυ ποια χρησιμοποιεις?Γιατι να σου πω την αληθεια βαριεμαι να διαβαζω ολες τις προηγουμενες σελιδες και το μονο που ειδα ηταν mycat? Ή δεν καταλαβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 14:40 Ο drf έγραψε: #210 02-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική! (μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products) Click για ανάπτυξη... στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 07-04-09 10:41 Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean? Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η stellak έγραψε: #212 07-04-09 10:49 Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι σαν χοντρο αλατι; Click για ανάπτυξη... οχι πολυ πιο χοντρο. Σαν χαλικακι φαντασου και λευκο. Δεν αλλαζει το χρωμα ουτε με τα τσισα, και γραφει πως δεν το χουν λευκανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 22:25 Η moukelis έγραψε: #206 31-03-09 22:25 Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 23:24 Η kounelaki: #207 31-03-09 23:24 παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:52 Η whity έγραψε: #208 01-04-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κι ασκημη. Παλια που δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες εγω χρησιμοποιουσα αυτη κι ειχα και 7 γατια! Τωρα που υπαρχουν τοσες πολλες μπορεις να δοκιμασεις διαφορες και να διαλεξεις ποια ειναι η καλυτερη φυσικα σε σχεση με το γατακι σου. Αν σου κανει αυτη κρατα τη γιατι αυτη που ειναι καλη για μενα, μπορει για σενα να ναι η χειροτερη! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:55 Η whity έγραψε: #209 01-04-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω! Μαλλον! Εγω ειμαι ασχετη μ αυτες τις λεπτομερειες! Τελικα εσυ ποια χρησιμοποιεις?Γιατι να σου πω την αληθεια βαριεμαι να διαβαζω ολες τις προηγουμενες σελιδες και το μονο που ειδα ηταν mycat? Ή δεν καταλαβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 14:40 Ο drf έγραψε: #210 02-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική! (μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products) Click για ανάπτυξη... στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 07-04-09 10:41 Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean? Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η stellak έγραψε: #212 07-04-09 10:49 Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 23:24 Η kounelaki: #207 31-03-09 23:24 παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:52 Η whity έγραψε: #208 01-04-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κι ασκημη. Παλια που δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες εγω χρησιμοποιουσα αυτη κι ειχα και 7 γατια! Τωρα που υπαρχουν τοσες πολλες μπορεις να δοκιμασεις διαφορες και να διαλεξεις ποια ειναι η καλυτερη φυσικα σε σχεση με το γατακι σου. Αν σου κανει αυτη κρατα τη γιατι αυτη που ειναι καλη για μενα, μπορει για σενα να ναι η χειροτερη! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:55 Η whity έγραψε: #209 01-04-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω! Μαλλον! Εγω ειμαι ασχετη μ αυτες τις λεπτομερειες! Τελικα εσυ ποια χρησιμοποιεις?Γιατι να σου πω την αληθεια βαριεμαι να διαβαζω ολες τις προηγουμενες σελιδες και το μονο που ειδα ηταν mycat? Ή δεν καταλαβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 14:40 Ο drf έγραψε: #210 02-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική! (μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products) Click για ανάπτυξη... στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 07-04-09 10:41 Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean? Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η stellak έγραψε: #212 07-04-09 10:49 Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:52 Η whity έγραψε: #208 01-04-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κι ασκημη. Παλια που δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες εγω χρησιμοποιουσα αυτη κι ειχα και 7 γατια! Τωρα που υπαρχουν τοσες πολλες μπορεις να δοκιμασεις διαφορες και να διαλεξεις ποια ειναι η καλυτερη φυσικα σε σχεση με το γατακι σου. Αν σου κανει αυτη κρατα τη γιατι αυτη που ειναι καλη για μενα, μπορει για σενα να ναι η χειροτερη! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:55 Η whity έγραψε: #209 01-04-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω! Μαλλον! Εγω ειμαι ασχετη μ αυτες τις λεπτομερειες! Τελικα εσυ ποια χρησιμοποιεις?Γιατι να σου πω την αληθεια βαριεμαι να διαβαζω ολες τις προηγουμενες σελιδες και το μονο που ειδα ηταν mycat? Ή δεν καταλαβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 14:40 Ο drf έγραψε: #210 02-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική! (μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products) Click για ανάπτυξη... στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 07-04-09 10:41 Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean? Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η stellak έγραψε: #212 07-04-09 10:49 Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies? Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κι ασκημη. Παλια που δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες εγω χρησιμοποιουσα αυτη κι ειχα και 7 γατια! Τωρα που υπαρχουν τοσες πολλες μπορεις να δοκιμασεις διαφορες και να διαλεξεις ποια ειναι η καλυτερη φυσικα σε σχεση με το γατακι σου. Αν σου κανει αυτη κρατα τη γιατι αυτη που ειναι καλη για μενα, μπορει για σενα να ναι η χειροτερη! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 08:55 Η whity έγραψε: #209 01-04-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω! Μαλλον! Εγω ειμαι ασχετη μ αυτες τις λεπτομερειες! Τελικα εσυ ποια χρησιμοποιεις?Γιατι να σου πω την αληθεια βαριεμαι να διαβαζω ολες τις προηγουμενες σελιδες και το μονο που ειδα ηταν mycat? Ή δεν καταλαβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 14:40 Ο drf έγραψε: #210 02-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική! (μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products) Click για ανάπτυξη... στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 07-04-09 10:41 Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean? Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η stellak έγραψε: #212 07-04-09 10:49 Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω! Μαλλον! Εγω ειμαι ασχετη μ αυτες τις λεπτομερειες! Τελικα εσυ ποια χρησιμοποιεις?Γιατι να σου πω την αληθεια βαριεμαι να διαβαζω ολες τις προηγουμενες σελιδες και το μονο που ειδα ηταν mycat? Ή δεν καταλαβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 14:40 Ο drf έγραψε: #210 02-04-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική! (μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products) Click για ανάπτυξη... στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 07-04-09 10:41 Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean? Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η stellak έγραψε: #212 07-04-09 10:49 Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική! (μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products) Click για ανάπτυξη... στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #211 07-04-09 10:41 Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean? Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η stellak έγραψε: #212 07-04-09 10:49 Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean? Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η stellak έγραψε: #212 07-04-09 10:49 Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #213 07-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές! Click για ανάπτυξη... Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η marzep έγραψε: #214 07-04-09 10:53 Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 10:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #215 07-04-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride.. Click για ανάπτυξη... Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η stellak έγραψε: #216 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελωΚανει τα τσισα σβωλους αυτη? Click για ανάπτυξη... Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η Melini έγραψε: #217 07-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #218 07-04-09 11:01 Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η marzep έγραψε: #219 07-04-09 11:02 Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #220 07-04-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα... Click για ανάπτυξη... μαλιστα Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί... Click για ανάπτυξη... θα το δοκιμασω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα. Click για ανάπτυξη... noted... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.