Απορίες για την άμμο

Μιλας για την κρυσταλλικη ή αυτη που κανει σβωλους;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:
Ενα χρονο τωρα που εχω τη Μπριζιτουλα μου χρησιμοποιω την ever clean .Ακριβη ,συμφωνω.
Τα 10 κιλα 18.50 απο πετ σοπ.Δισταζα να παρω αλλη γιατι δεν ηξερα πως και τι θα μου βγει.
Διαβαζοντας εδω Τις σχετικες αποψεις θα κανω δοκιμη και καποια πιο οικονομικη.Ανεξαρτητα απο το οικονομικο ειμαι ευχαριστημενη.Την καθαριζω καθε 2-3 μερες,την ανακατευω για να στεγνωνει οπου ειναι υγρη απο τα ουρα και συμπληρωνω μικρη ποσοτητα καινουργιας.Διαρκει
20-25 μερες.:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιλας για την κρυσταλλικη ή αυτη που κανει σβωλους;
δεν ξερω!:hmm: λεει με φυσικα ορυκτα!

Ειναι σαν χοντρο αλατι;

Ειναι σαν χοντρο αλατι;
οχι πολυ πιο χοντρο. Σαν χαλικακι φαντασου και λευκο. Δεν αλλαζει το χρωμα ουτε με τα τσισα, και γραφει πως δεν το χουν λευκανει.

Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο.

παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies?

παιδια εγω παιρνω αμμο friskies και μου φαινεται καλη , αν και δεν εχω αγορασει αλλη,παρα μονο μια του lidl που ηταν γκρι και με ψιλους κοκκους...αυτη δε μου αρεσε... Τι γνωμη ερχετε για την αμμο friskies?
δεν ειναι κι ασκημη. Παλια που δεν υπηρχαν και πολλες επιλογες εγω χρησιμοποιουσα αυτη κι ειχα και 7 γατια! Τωρα που υπαρχουν τοσες πολλες μπορεις να δοκιμασεις διαφορες και να διαλεξεις ποια ειναι η καλυτερη φυσικα σε σχεση με το γατακι σου:rolleyes:. Αν σου κανει αυτη κρατα τη γιατι αυτη που ειναι καλη για μενα, μπορει για σενα να ναι η χειροτερη! Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!:lol::lol::lol:

Αρα ειναι η κρυσταλλικη.Εγραψα και πιο πανω οτι εγω δεν τη βολευτηκα,και οι γατες μου ακομα περισσοτερο.
Τι να σου πω! Μαλλον! Εγω ειμαι ασχετη μ αυτες τις λεπτομερειες!:redface::redface::lol::lol:
Τελικα εσυ ποια χρησιμοποιεις?Γιατι να σου πω την αληθεια βαριεμαι να διαβαζω ολες τις προηγουμενες σελιδες και το μονο που ειδα ηταν mycat? Ή δεν καταλαβα?:hmm:

:lol::lol::lol::lol:
Αυτό δεν το θυμόμουν. Θέλουμε οπωσδήποτε κριτική!:up:

(μπορούμε να κάνουμε ειδική κατηγορία με cult products)

:lol: στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου βλέπω σκυλοκονσερβοτροφή με όνομα 'filos' που ποζάρει ένας μακροτρύχης σκυλάκος :blink:

Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης.
εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο):redface:
Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι....
Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...:/:Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου?:redface:

Επισης για τις μυρωδιες η Odour Control ειναι της Ever Clean?
Ξερετε μια παρα πολυ καλη αμμο που να μη μυριζει που να ειστε ευχαριστημενοι? :)

Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές!:P

Εμείς, Γιούλη μου, από την άποψη της μυρωδιάς έχουμε σωθεί με την Biokat's Fresh (πράσινη συσκευασία) και, φαντάσου, την αμμολεκάνη την έχουμε μέσα στο σπίτι όσο λείπω. Δεν μυρίζει τίποτε! Εννοείται πως με 2 γατιά καθαρίζω τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα τις... παραγωγές!:P
Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελω:)Κανει τα τσισα σβωλους αυτη?

Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ

Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..
Ωχ...μπερδεμα ε?η Cat's pride μυριζει πολυ?:/:

Σημειωθηκε το ονομα! Ευχαριστω...Εγω μονο για προσωπικη χρηση της Καλυψως την θελω:)Κανει τα τσισα σβωλους αυτη?

Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα...

Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης.
εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο):redface:
Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι....
Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...:/:Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου?:redface:

Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί...

Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα.

Πολυ περισσοτερο απο την Ever Clean Antibacterial που χρησιμοποιουσα πριν,αλλα ειμαι σε διλλημα ,αφου δεν κολλαει στα πατουσια κι επιτελους σταματησαμε να ακουμε αυτο το σπαστικο κρικι-κρικι σε ολο το σπιτι.Σημερα θα παρω παλι EC και θα δοκιμασω τελευταια φορα ισως ομως την Less Track,αλλοιως.....μανταλακι στη μυτη κι αποσμητικο!!!

Κοτρώνες ολόκληρες! Φτάνει να τα αφήσεις να στεγνώσουν πρώτα...
μαλιστα:hmm:
Μήπως η παλιά έχει τίποτα μυρωδιές και προτιμούν την άλλη που είναι πιο καθαρή; Εγώ θα πρότεινα ένα καλό καθάρισμα. Όταν η λεκανίτσα του Gandalf μυρίζει, ακόμα κι αν η άμμος είναι καινούργια, νιαουρίζει λίγο, σα να τον ενοχλεί...
θα το δοκιμασω...
Εγω παιρνω την Fresh Guard και επισης δε μυριζει τιποτα απολυτως,ακομα κι οταν εβγαλα τα φιλτρα.
noted...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back