Από πού αγοράζετε την τροφή της γάτας σας;

• Thread starter Thread starter yasmin1gr
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ναι εκει ειναι εχει ενα αλλο δυτικα πολυ κοντα η απεναντι απο το σταθμο των τρενων.

Αν ημουν στη θεση σου θα επικοινωνουσα με αυτα που ειναι κοντα μου και θα τους ελεγα θελω αυτα κι αυτα καθε μηνα η διμηνο για τις γατες μου μπορειτε να μου τα φερνετε αν συνενοηθουμε?? παντα πιανει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι εκει ειναι εχει ενα αλλο δυτικα πολυ κοντα η απεναντι απο το σταθμο των τρενων.

Αν ημουν στη θεση σου θα επικοινωνουσα με αυτα που ειναι κοντα μου και θα τους ελεγα θελω αυτα κι αυτα καθε μηνα η διμηνο για τις γατες μου μπορειτε να μου τα φερνετε αν συνενοηθουμε?? παντα πιανει
Απέναντι από το σταθμό των τρένων είναι η Agrovet.Από εκεί ψωνίζω, είναι πλήρες με πολύ καλές τιμές.Μόνο που τα φορτώνομαι εγώ σαν γαιδούρι.Το πρόβλημα με το Ωραιόκαστρο είναι ότι έχει μόνο ένα pet shop και αυτό δεν έχει καλές μάρκες τύπου hill's.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τους ειπες και δεν κανουν ντελιβερυ?? Ισως θα πρεπε να κανεις μια συμφωνια με αυτους στην αγιας θεοδωρας η τους αλλους που σου ειπα παραγγελνοντας πχ καθε δυο μηνες μια μεγαλυτερη ποσοτητα οποτε να εχουν λιγοτερες μετακινησεις.

Εγω παω και περνω απο την Κτηνιατρικη Αγορα πακετα με 24 κονσερβες για τις γατες του κηπου και τις αδεσποτες, και ξηρη τροφη απο το σουπερ μαρκετ.

Για την σαρδελα απο το πετ σοπ τις 2κιλες συσκευασιες ξηρης τροφης της hills η της royal canin.

Θεσσαλονικη απεναντι απο τον σταθμο που ρε παιδια?δεν το ηξερα οτι εχει εκει pet shop και με βολευει πολυ...

Ναι, που ακριβώς είναι αυτή η Agrovet? Εγώ ψωνίζω απο το Quico που είναι στην λεωφόρο γεωργικής σχολής λίγο πιο κάτω απο το ικεα και όταν δεν προλαβαίνω απο το pet's στην Αγίας Θεοδώρας,αν και αυτοί που το έχουν μου βαράνε στα νευρα, αργούν πολύ να καλύψουν τις ελλείψεις τους και σου λένε ηλίθιες δικαολογίες.:mad:

Σημείωση: το Pet's έχει και υποκατάστημα στην Βασιλέος Ηρακλείου. Εκει να δείτε ξυνίλα!!

Θεσσαλονικη απεναντι απο τον σταθμο που ρε παιδια?δεν το ηξερα οτι εχει εκει pet shop και με βολευει πολυ...
Γυρνάτε πλάτη στο σταθμό και διασχίζετε τα φανάρια.Μπρόστά σας επεκτείνεται η Αναγεννήσεως, ανάμεσα σε 2 μικρά παρκάκια δεξιά και αριστερά.Εσείς επιλέξετε το πεζοδρόμιο του δεξιού πάρκου.Περπατήστε για περίπου 10 μέτρα μέχρι να φτάσετε στη γωνία Αναγεννήσεως με Γιαννιτσών .Εκεί μπροστά θα δείτε ένα περίπτερο,διάφορους αλλοδαπούς κυρίους,διότι είναι πιάτσα τους και ένα σωρό σκυλιά αραχταλάν στο πεζοδρόμιο μαζί με μπωλ φαγητού και νερού για όλα τα αδέσποτα.Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν το έχετε προσέξει.Η ταμπέλα γράφει Agrovet Καραμανίδης
Γιαννιτσών 28 τηλ. 2310516959, 2310523052, 2310543188.Το συγκεκριμένο κατάστημα δίνει χοντρική και λιάνική και εφοδιάζει με φάρμακα ,τροφές και προιόντα τους περισσότερους κτηνιάτρους και pet shop της Θεσ\νίκης.

εγω περνω χυμα αλλα δεν εχει παρουσιασει προβλημα ο γατουλης μου.:) δεν κανω καλα;:hmm:

Ευχαριστώ Evelyna! Πήγα σήμερα κιόλας. Πρέπει να έχει πολύ καλές τιμές γιατί το lait mixol που πήρα για την Μπαλού μου το αγόρασα 7 ευρώ ενώ το έβρισκα 11-12 ευρώ ως τώρα...

Ευχαριστώ Evelyna! Πήγα σήμερα κιόλας. Πρέπει να έχει πολύ καλές τιμές γιατί το lait mixol που πήρα για την Μπαλού μου το αγόρασα 7 ευρώ ενώ το έβρισκα 11-12 ευρώ ως τώρα...
Έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.Θα επαναλάβω ότι δίνει σχεδόν σε όλους τους γιατρούς και pet shop σχεδόν σε όλη τη Μακεδονία.

Γυρνάτε πλάτη στο σταθμό και διασχίζετε τα φανάρια.Μπρόστά σας επεκτείνεται η Αναγεννήσεως, ανάμεσα σε 2 μικρά παρκάκια δεξιά και αριστερά.Εσείς επιλέξετε το πεζοδρόμιο του δεξιού πάρκου.Περπατήστε για περίπου 10 μέτρα μέχρι να φτάσετε στη γωνία Αναγεννήσεως με Γιαννιτσών .Εκεί μπροστά θα δείτε ένα περίπτερο,διάφορους αλλοδαπούς κυρίους,διότι είναι πιάτσα τους και ένα σωρό σκυλιά αραχταλάν στο πεζοδρόμιο μαζί με μπωλ φαγητού και νερού για όλα τα αδέσποτα.Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν το έχετε προσέξει.Η ταμπέλα γράφει Agrovet Καραμανίδης
Γιαννιτσών 28 τηλ. 2310516959, 2310523052, 2310543188.Το συγκεκριμένο κατάστημα δίνει χοντρική και λιάνική και εφοδιάζει με φάρμακα ,τροφές και προιόντα τους περισσότερους κτηνιάτρους και pet shop της Θεσ\νίκης.

Και επειδη ο Αργος εχει εκει λογαριασμο και τρεφει ενα σωρο σκυλακια και γατακια οποιος θελει να προσφερει χρηματα για τροφες η οτι αλλο εκει μπορει να το κανει εμπρακτα:) ευχαριστουμε

Ναι, που ακριβώς είναι αυτή η Agrovet? Εγώ ψωνίζω απο το Quico που είναι στην λεωφόρο γεωργικής σχολής λίγο πιο κάτω απο το ικεα και όταν δεν προλαβαίνω απο το pet's στην Αγίας Θεοδώρας,αν και αυτοί που το έχουν μου βαράνε στα νευρα, αργούν πολύ να καλύψουν τις ελλείψεις τους και σου λένε ηλίθιες δικαολογίες.:mad:
Τους ξερω κι εγω ειναι λιγο περιεργοι μεν αλλα μου κανουν ευκολιες πληρωμης αλλα το ντελιβερυ ειναι προβληματικο αν θελεις καλο ντελιβερυ αυτοι στην αρχη της ανθεων πετσμαρτ ειναι οι τοπ μεσα στη μερα μου τα φερνουν που μενω κοντα

Και επειδη ο Αργος εχει εκει λογαριασμο και τρεφει ενα σωρο σκυλακια και γατακια οποιος θελει να προσφερει χρηματα για τροφες η οτι αλλο εκει μπορει να το κανει εμπρακτα:) ευχαριστουμε
Δηλαδή πηγαίνω εκεί και δίνω κάποια χρήματα για το Άργος;
Θα μου δοθεί απόδειξη;

Φυσικα, αν μου το πεις εμενα η αν τηλεφωνησεις στο τηλ του αργος στο κινητο και πεις "εδωσα αυτα εκει και ειμαι η ταδε" σου στελνουμε ταχυδρομικα αν μενεις μακρυα η στη δινουμε και με φυλλαδια για να ξερεις τι κανουμε αν μενεις κοντα.

εμενα η μαιρη τρωει πλεον ενα φακελακι hills [φαγητο]την ημερα και κροκετες hills. πριν βγουν αυτα τα φακελακια,τα οποια την τρελαινουν ετωγε ενα κονσερβακι pro plan κιτεν κ κροκετα..ο μικρος τρωει 2-3 κονσερβακια τετοια η gourmet gold και παλευει λιγο και τις κροκετες γιατι ακομα τα δοντακια του ειναι μικρα,,,μαγειρεμενο δεν της εδωσα ποτε,ουτε κατι αλλο που τρωμε εμεις

Εμείς αγοράζουμε τη Royal Canin της σειράς Vet Cat που πωλούν αποκλειστικά τα κτηνιατρεία(στην Ελλάδα τουλάχιστον) ακολουθώντας της συμβουλές της κτηνιάτρου μας. Ειλικρινά δεν ξέρεις τι να πιστέψεις με αυτά που ακούς, ελπίζουμε να έχουμε κάνει καλή επιλογή για το γατουλίνο μας.

Η Royal Canin είναι πράγματι απ' τις καλές εταιρίες.
Μόλις μπήκα και χάζεψα τη σειρά Vet Cat στο σάιτ τους. Απ' ό,τι φαίνεται, αυτή η σειρά έχει τροφή ειδικά για στειρωμένες, εν αντιθέσει με τη light που συνήθως δίνουμε. (Είχα διαβάσει ότι και η Hill's σκόπευε να βγάλει μια παρόμοια, αλλά δεν την έχει πάρει το μάτι μου.)

Τώρα, βέβαια, δεν ξέρω τι διαφορά έχει η Vet Cat kitten, από τη στάνταρ της Royal Canin, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.:P

Απ' ό,τι φαίνεται, αυτή η σειρά έχει τροφή ειδικά για στειρωμένες, εν αντιθέσει με τη light που συνήθως δίνουμε.
Αυτή δίνω στην Αρήθα αφ' ότου στειρώθηκε. Είναι πράγματι πολύ καλή.:up: Η βασική της διαφορά από τη light είναι ότι προλαμβάνει την ουρολιθίαση.
Έχω γράψει κι ένα review γι' αυτή την τροφή, δεν ξέρω όμως πότε θα ανέβει...:hmm:

Την Young Male από τη σειρά Vet Cat της Royal Canin την δίνω εδώ και μήνες στον Χιόνη και είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Λέω αρκετά, γιατί από τότε που έχουμε τον μικρό Πίπη στο σπίτι και του μυρίζουν του μεγάλου αρχικά τα Baby Cat και τώρα τα Kitten έχουμε πρόβλημα. Ο μικρός θέλει την τροφή του μεγάλου και ο μεγάλος του μικρού! Ευτυχώς σε 2-3 μήνες θα στειρωθεί και ο μικρός και θα βρουμε την υγειά μας! Η σειρά Vet Cat πωλείται και σε pet shop. Τουλάχιστον το δικό μου τη φέρνει όποτε την παραγγείλω και μάλιστα κάνει και delivery.;) Η τιμή είναι στα 12,5 ευρώ το 1,5 κιλό και 25 ευρώ τα 3,5 κιλά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back