yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αν ημουν στη θεση σου θα επικοινωνουσα με αυτα που ειναι κοντα μου και θα τους ελεγα θελω αυτα κι αυτα καθε μηνα η διμηνο για τις γατες μου μπορειτε να μου τα φερνετε αν συνενοηθουμε?? παντα πιανει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Απέναντι από το σταθμό των τρένων είναι η Agrovet.Από εκεί ψωνίζω, είναι πλήρες με πολύ καλές τιμές.Μόνο που τα φορτώνομαι εγώ σαν γαιδούρι.Το πρόβλημα με το Ωραιόκαστρο είναι ότι έχει μόνο ένα pet shop και αυτό δεν έχει καλές μάρκες τύπου hill's.Ναι εκει ειναι εχει ενα αλλο δυτικα πολυ κοντα η απεναντι απο το σταθμο των τρενων.
Αν ημουν στη θεση σου θα επικοινωνουσα με αυτα που ειναι κοντα μου και θα τους ελεγα θελω αυτα κι αυτα καθε μηνα η διμηνο για τις γατες μου μπορειτε να μου τα φερνετε αν συνενοηθουμε?? παντα πιανει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Για την σαρδελα απο το πετ σοπ τις 2κιλες συσκευασιες ξηρης τροφης της hills η της royal canin.
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Γυρνάτε πλάτη στο σταθμό και διασχίζετε τα φανάρια.Μπρόστά σας επεκτείνεται η Αναγεννήσεως, ανάμεσα σε 2 μικρά παρκάκια δεξιά και αριστερά.Εσείς επιλέξετε το πεζοδρόμιο του δεξιού πάρκου.Περπατήστε για περίπου 10 μέτρα μέχρι να φτάσετε στη γωνία Αναγεννήσεως με Γιαννιτσών .Εκεί μπροστά θα δείτε ένα περίπτερο,διάφορους αλλοδαπούς κυρίους,διότι είναι πιάτσα τους και ένα σωρό σκυλιά αραχταλάν στο πεζοδρόμιο μαζί με μπωλ φαγητού και νερού για όλα τα αδέσποτα.Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν το έχετε προσέξει.Η ταμπέλα γράφει Agrovet ΚαραμανίδηςΘεσσαλονικη απεναντι απο τον σταθμο που ρε παιδια?δεν το ηξερα οτι εχει εκει pet shop και με βολευει πολυ...
Γιαννιτσών 28 τηλ. 2310516959, 2310523052, 2310543188.Το συγκεκριμένο κατάστημα δίνει χοντρική και λιάνική και εφοδιάζει με φάρμακα ,τροφές και προιόντα τους περισσότερους κτηνιάτρους και pet shop της Θεσ\νίκης.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν κανω καλα;
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Έχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.Θα επαναλάβω ότι δίνει σχεδόν σε όλους τους γιατρούς και pet shop σχεδόν σε όλη τη Μακεδονία.Ευχαριστώ Evelyna! Πήγα σήμερα κιόλας. Πρέπει να έχει πολύ καλές τιμές γιατί το lait mixol που πήρα για την Μπαλού μου το αγόρασα 7 ευρώ ενώ το έβρισκα 11-12 ευρώ ως τώρα...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Γυρνάτε πλάτη στο σταθμό και διασχίζετε τα φανάρια.Μπρόστά σας επεκτείνεται η Αναγεννήσεως, ανάμεσα σε 2 μικρά παρκάκια δεξιά και αριστερά.Εσείς επιλέξετε το πεζοδρόμιο του δεξιού πάρκου.Περπατήστε για περίπου 10 μέτρα μέχρι να φτάσετε στη γωνία Αναγεννήσεως με Γιαννιτσών .Εκεί μπροστά θα δείτε ένα περίπτερο,διάφορους αλλοδαπούς κυρίους,διότι είναι πιάτσα τους και ένα σωρό σκυλιά αραχταλάν στο πεζοδρόμιο μαζί με μπωλ φαγητού και νερού για όλα τα αδέσποτα.Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν το έχετε προσέξει.Η ταμπέλα γράφει Agrovet Καραμανίδης
Γιαννιτσών 28 τηλ. 2310516959, 2310523052, 2310543188.Το συγκεκριμένο κατάστημα δίνει χοντρική και λιάνική και εφοδιάζει με φάρμακα ,τροφές και προιόντα τους περισσότερους κτηνιάτρους και pet shop της Θεσ\νίκης.
Και επειδη ο Αργος εχει εκει λογαριασμο και τρεφει ενα σωρο σκυλακια και γατακια οποιος θελει να προσφερει χρηματα για τροφες η οτι αλλο εκει μπορει να το κανει εμπρακτα
ευχαριστουμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τους ξερω κι εγω ειναι λιγο περιεργοι μεν αλλα μου κανουν ευκολιες πληρωμης αλλα το ντελιβερυ ειναι προβληματικο αν θελεις καλο ντελιβερυ αυτοι στην αρχη της ανθεων πετσμαρτ ειναι οι τοπ μεσα στη μερα μου τα φερνουν που μενω κονταΝαι, που ακριβώς είναι αυτή η Agrovet? Εγώ ψωνίζω απο το Quico που είναι στην λεωφόρο γεωργικής σχολής λίγο πιο κάτω απο το ικεα και όταν δεν προλαβαίνω απο το pet's στην Αγίας Θεοδώρας,αν και αυτοί που το έχουν μου βαράνε στα νευρα, αργούν πολύ να καλύψουν τις ελλείψεις τους και σου λένε ηλίθιες δικαολογίες.![]()
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Δηλαδή πηγαίνω εκεί και δίνω κάποια χρήματα για το Άργος;Και επειδη ο Αργος εχει εκει λογαριασμο και τρεφει ενα σωρο σκυλακια και γατακια οποιος θελει να προσφερει χρηματα για τροφες η οτι αλλο εκει μπορει να το κανει εμπρακταευχαριστουμε
Θα μου δοθεί απόδειξη;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Μόλις μπήκα και χάζεψα τη σειρά Vet Cat στο σάιτ τους. Απ' ό,τι φαίνεται, αυτή η σειρά έχει τροφή ειδικά για στειρωμένες, εν αντιθέσει με τη light που συνήθως δίνουμε. (Είχα διαβάσει ότι και η Hill's σκόπευε να βγάλει μια παρόμοια, αλλά δεν την έχει πάρει το μάτι μου.)
Τώρα, βέβαια, δεν ξέρω τι διαφορά έχει η Vet Cat kitten, από τη στάνταρ της Royal Canin, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτή δίνω στην Αρήθα αφ' ότου στειρώθηκε. Είναι πράγματι πολύ καλή.Απ' ό,τι φαίνεται, αυτή η σειρά έχει τροφή ειδικά για στειρωμένες, εν αντιθέσει με τη light που συνήθως δίνουμε.
Η βασική της διαφορά από τη light είναι ότι προλαμβάνει την ουρολιθίαση. Έχω γράψει κι ένα review γι' αυτή την τροφή, δεν ξέρω όμως πότε θα ανέβει...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η τιμή είναι στα 12,5 ευρώ το 1,5 κιλό και 25 ευρώ τα 3,5 κιλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool