moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #341 14-12-09 11:51 Πως με πειθεις,πως με πειθεις Κωνσταντινα! Γινεσαι μελος στο σαιτ της για να το κατεβασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:00 Η Melini έγραψε: #342 14-12-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως με πειθεις,πως με πειθεις Κωνσταντινα! Γινεσαι μελος στο σαιτ της για να το κατεβασεις; Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι βρε Δώρα, μάθε και πες μου κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:00 Η moukelis έγραψε: #343 14-12-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Click για ανάπτυξη... Για πες Κωνσταντινα,ετοιμαζομαι να παραγγειλω απο Παπασωτηριου,να τα ριξω κι αυτα στο καλαθι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:12 Η konstans έγραψε: #344 14-12-09 12:12 Όχι δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος για να το κατεβάσεις. Για τα άλλα βιβλία θα ρωτήσω και θα σας πω, εγώ δεν τα έχω πάρει ακόμα για να μην με μπερδέψουν, να χαρώ λίγο ακόμα τον έντουαρντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #345 14-12-09 12:33 Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:01 Η Melini έγραψε: #346 14-12-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... Το κατέβασα Δηλαδή τώρα το έχω σε ηλεκτρονική μορφή και μπορώ να το διαβάζω και να φαίνεται ότι δουλεύω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #347 14-12-09 13:06 Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:55 Η Melini έγραψε: #348 14-12-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Click για ανάπτυξη... Ασε, να σου πω εγώ: βάζεις μπροστά σου ένα πακέτο χαρτιά και το πληκτρολόγιο, δήθεν ότι έχεις τρελή δουλειά, και αρχίζεις την ανάγνωση τόσο απορροφημένη που δε βλέπεις ποιος περνά έξω απ'το γραφείο σου και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε παίρνει στο τηλέφωνο Ε, φαντάσου το, κάπως έτσι είμαι εγώ τώρα... και δε θα ησυχάσω αν δε διαβάσω και τις 264 σελίδες του κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #349 14-12-09 13:56 Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Desdemona: #350 14-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #351 14-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Click για ανάπτυξη... Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #352 14-12-09 14:16 Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως με πειθεις,πως με πειθεις Κωνσταντινα! Γινεσαι μελος στο σαιτ της για να το κατεβασεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:00 Η Melini έγραψε: #342 14-12-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως με πειθεις,πως με πειθεις Κωνσταντινα! Γινεσαι μελος στο σαιτ της για να το κατεβασεις; Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι βρε Δώρα, μάθε και πες μου κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:00 Η moukelis έγραψε: #343 14-12-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Click για ανάπτυξη... Για πες Κωνσταντινα,ετοιμαζομαι να παραγγειλω απο Παπασωτηριου,να τα ριξω κι αυτα στο καλαθι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:12 Η konstans έγραψε: #344 14-12-09 12:12 Όχι δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος για να το κατεβάσεις. Για τα άλλα βιβλία θα ρωτήσω και θα σας πω, εγώ δεν τα έχω πάρει ακόμα για να μην με μπερδέψουν, να χαρώ λίγο ακόμα τον έντουαρντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #345 14-12-09 12:33 Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:01 Η Melini έγραψε: #346 14-12-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... Το κατέβασα Δηλαδή τώρα το έχω σε ηλεκτρονική μορφή και μπορώ να το διαβάζω και να φαίνεται ότι δουλεύω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #347 14-12-09 13:06 Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:55 Η Melini έγραψε: #348 14-12-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Click για ανάπτυξη... Ασε, να σου πω εγώ: βάζεις μπροστά σου ένα πακέτο χαρτιά και το πληκτρολόγιο, δήθεν ότι έχεις τρελή δουλειά, και αρχίζεις την ανάγνωση τόσο απορροφημένη που δε βλέπεις ποιος περνά έξω απ'το γραφείο σου και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε παίρνει στο τηλέφωνο Ε, φαντάσου το, κάπως έτσι είμαι εγώ τώρα... και δε θα ησυχάσω αν δε διαβάσω και τις 264 σελίδες του κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #349 14-12-09 13:56 Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Desdemona: #350 14-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #351 14-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Click για ανάπτυξη... Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #352 14-12-09 14:16 Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πως με πειθεις,πως με πειθεις Κωνσταντινα! Γινεσαι μελος στο σαιτ της για να το κατεβασεις; Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι βρε Δώρα, μάθε και πες μου κι εμένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:00 Η moukelis έγραψε: #343 14-12-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Click για ανάπτυξη... Για πες Κωνσταντινα,ετοιμαζομαι να παραγγειλω απο Παπασωτηριου,να τα ριξω κι αυτα στο καλαθι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:12 Η konstans έγραψε: #344 14-12-09 12:12 Όχι δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος για να το κατεβάσεις. Για τα άλλα βιβλία θα ρωτήσω και θα σας πω, εγώ δεν τα έχω πάρει ακόμα για να μην με μπερδέψουν, να χαρώ λίγο ακόμα τον έντουαρντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #345 14-12-09 12:33 Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:01 Η Melini έγραψε: #346 14-12-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... Το κατέβασα Δηλαδή τώρα το έχω σε ηλεκτρονική μορφή και μπορώ να το διαβάζω και να φαίνεται ότι δουλεύω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #347 14-12-09 13:06 Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:55 Η Melini έγραψε: #348 14-12-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Click για ανάπτυξη... Ασε, να σου πω εγώ: βάζεις μπροστά σου ένα πακέτο χαρτιά και το πληκτρολόγιο, δήθεν ότι έχεις τρελή δουλειά, και αρχίζεις την ανάγνωση τόσο απορροφημένη που δε βλέπεις ποιος περνά έξω απ'το γραφείο σου και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε παίρνει στο τηλέφωνο Ε, φαντάσου το, κάπως έτσι είμαι εγώ τώρα... και δε θα ησυχάσω αν δε διαβάσω και τις 264 σελίδες του κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #349 14-12-09 13:56 Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Desdemona: #350 14-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #351 14-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Click για ανάπτυξη... Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #352 14-12-09 14:16 Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου. Click για ανάπτυξη... Για πες Κωνσταντινα,ετοιμαζομαι να παραγγειλω απο Παπασωτηριου,να τα ριξω κι αυτα στο καλαθι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:12 Η konstans έγραψε: #344 14-12-09 12:12 Όχι δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος για να το κατεβάσεις. Για τα άλλα βιβλία θα ρωτήσω και θα σας πω, εγώ δεν τα έχω πάρει ακόμα για να μην με μπερδέψουν, να χαρώ λίγο ακόμα τον έντουαρντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #345 14-12-09 12:33 Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:01 Η Melini έγραψε: #346 14-12-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... Το κατέβασα Δηλαδή τώρα το έχω σε ηλεκτρονική μορφή και μπορώ να το διαβάζω και να φαίνεται ότι δουλεύω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #347 14-12-09 13:06 Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:55 Η Melini έγραψε: #348 14-12-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Click για ανάπτυξη... Ασε, να σου πω εγώ: βάζεις μπροστά σου ένα πακέτο χαρτιά και το πληκτρολόγιο, δήθεν ότι έχεις τρελή δουλειά, και αρχίζεις την ανάγνωση τόσο απορροφημένη που δε βλέπεις ποιος περνά έξω απ'το γραφείο σου και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε παίρνει στο τηλέφωνο Ε, φαντάσου το, κάπως έτσι είμαι εγώ τώρα... και δε θα ησυχάσω αν δε διαβάσω και τις 264 σελίδες του κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #349 14-12-09 13:56 Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Desdemona: #350 14-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #351 14-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Click για ανάπτυξη... Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #352 14-12-09 14:16 Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος για να το κατεβάσεις. Για τα άλλα βιβλία θα ρωτήσω και θα σας πω, εγώ δεν τα έχω πάρει ακόμα για να μην με μπερδέψουν, να χαρώ λίγο ακόμα τον έντουαρντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #345 14-12-09 12:33 Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:01 Η Melini έγραψε: #346 14-12-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... Το κατέβασα Δηλαδή τώρα το έχω σε ηλεκτρονική μορφή και μπορώ να το διαβάζω και να φαίνεται ότι δουλεύω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #347 14-12-09 13:06 Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:55 Η Melini έγραψε: #348 14-12-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Click για ανάπτυξη... Ασε, να σου πω εγώ: βάζεις μπροστά σου ένα πακέτο χαρτιά και το πληκτρολόγιο, δήθεν ότι έχεις τρελή δουλειά, και αρχίζεις την ανάγνωση τόσο απορροφημένη που δε βλέπεις ποιος περνά έξω απ'το γραφείο σου και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε παίρνει στο τηλέφωνο Ε, φαντάσου το, κάπως έτσι είμαι εγώ τώρα... και δε θα ησυχάσω αν δε διαβάσω και τις 264 σελίδες του κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #349 14-12-09 13:56 Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Desdemona: #350 14-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #351 14-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Click για ανάπτυξη... Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #352 14-12-09 14:16 Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:01 Η Melini έγραψε: #346 14-12-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... Το κατέβασα Δηλαδή τώρα το έχω σε ηλεκτρονική μορφή και μπορώ να το διαβάζω και να φαίνεται ότι δουλεύω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #347 14-12-09 13:06 Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:55 Η Melini έγραψε: #348 14-12-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Click για ανάπτυξη... Ασε, να σου πω εγώ: βάζεις μπροστά σου ένα πακέτο χαρτιά και το πληκτρολόγιο, δήθεν ότι έχεις τρελή δουλειά, και αρχίζεις την ανάγνωση τόσο απορροφημένη που δε βλέπεις ποιος περνά έξω απ'το γραφείο σου και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε παίρνει στο τηλέφωνο Ε, φαντάσου το, κάπως έτσι είμαι εγώ τώρα... και δε θα ησυχάσω αν δε διαβάσω και τις 264 σελίδες του κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #349 14-12-09 13:56 Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Desdemona: #350 14-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #351 14-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Click για ανάπτυξη... Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #352 14-12-09 14:16 Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... Το κατέβασα Δηλαδή τώρα το έχω σε ηλεκτρονική μορφή και μπορώ να το διαβάζω και να φαίνεται ότι δουλεύω;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #347 14-12-09 13:06 Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:55 Η Melini έγραψε: #348 14-12-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Click για ανάπτυξη... Ασε, να σου πω εγώ: βάζεις μπροστά σου ένα πακέτο χαρτιά και το πληκτρολόγιο, δήθεν ότι έχεις τρελή δουλειά, και αρχίζεις την ανάγνωση τόσο απορροφημένη που δε βλέπεις ποιος περνά έξω απ'το γραφείο σου και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε παίρνει στο τηλέφωνο Ε, φαντάσου το, κάπως έτσι είμαι εγώ τώρα... και δε θα ησυχάσω αν δε διαβάσω και τις 264 σελίδες του κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #349 14-12-09 13:56 Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Desdemona: #350 14-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #351 14-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Click για ανάπτυξη... Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #352 14-12-09 14:16 Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:55 Η Melini έγραψε: #348 14-12-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Click για ανάπτυξη... Ασε, να σου πω εγώ: βάζεις μπροστά σου ένα πακέτο χαρτιά και το πληκτρολόγιο, δήθεν ότι έχεις τρελή δουλειά, και αρχίζεις την ανάγνωση τόσο απορροφημένη που δε βλέπεις ποιος περνά έξω απ'το γραφείο σου και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε παίρνει στο τηλέφωνο Ε, φαντάσου το, κάπως έτσι είμαι εγώ τώρα... και δε θα ησυχάσω αν δε διαβάσω και τις 264 σελίδες του κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #349 14-12-09 13:56 Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Desdemona: #350 14-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #351 14-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Click για ανάπτυξη... Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #352 14-12-09 14:16 Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται; Click για ανάπτυξη... Ασε, να σου πω εγώ: βάζεις μπροστά σου ένα πακέτο χαρτιά και το πληκτρολόγιο, δήθεν ότι έχεις τρελή δουλειά, και αρχίζεις την ανάγνωση τόσο απορροφημένη που δε βλέπεις ποιος περνά έξω απ'το γραφείο σου και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε παίρνει στο τηλέφωνο Ε, φαντάσου το, κάπως έτσι είμαι εγώ τώρα... και δε θα ησυχάσω αν δε διαβάσω και τις 264 σελίδες του κειμένου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:56 Η moukelis έγραψε: #349 14-12-09 13:56 Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Desdemona: #350 14-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #351 14-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Click για ανάπτυξη... Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #352 14-12-09 14:16 Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:09 Η Desdemona: #350 14-12-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #351 14-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Click για ανάπτυξη... Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #352 14-12-09 14:16 Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον... Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:13 Η Melini έγραψε: #351 14-12-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Click για ανάπτυξη... Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #352 14-12-09 14:16 Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες Click για ανάπτυξη... Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #352 14-12-09 14:16 Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Desdemona: #353 14-12-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας εκ μέρους σας Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η zanin έγραψε: #354 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινα μπες εδω: https://www.stepheniemeyer.com Και κατεβασε το midnight sun. Click για ανάπτυξη... από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #355 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Desdemona: #356 14-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα. Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο... Click για ανάπτυξη... Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα; Click για ανάπτυξη... Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #357 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω Click για ανάπτυξη... Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος... Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" Click για ανάπτυξη... Δε θα με πιστεψει.... Θες να σου στειλω μπισκοτακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #358 14-12-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpouloubasis Claire Rentfield Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων Click για ανάπτυξη... Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:21 Η Desdemona: #359 14-12-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη. Click για ανάπτυξη... Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Η zanin έγραψε: #360 14-12-09 14:22 ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξανα λέω από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.