Βιβλιο-προτάσεις!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πως με πειθεις,πως με πειθεις Κωνσταντινα!
:lol::lol::lol:
Γινεσαι μελος στο σαιτ της για να το κατεβασεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως με πειθεις,πως με πειθεις Κωνσταντινα!
:lol::lol::lol:
Γινεσαι μελος στο σαιτ της για να το κατεβασεις;

Ναι, ναι βρε Δώρα, μάθε και πες μου κι εμένα... :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης, πολλές φήμες λένε ότι το όλο στόρι το έχει κλέψει από μια άλλη τετραλογία που έχει κυκλοφορήσει χρόνια πριν. Δυστυχώς εδώ έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα 2 πρώτα νομίζω. Είναι φανταστείτε σχεδόν το ίδιο στόρι,μόνο που έχει και σεξ μέσα. Θα μάθω τους τίτλους και θα σας πω, εμένα είναι τα επόμενα βιβλία μου:rolleyes:.
Για πες Κωνσταντινα,ετοιμαζομαι να παραγγειλω απο Παπασωτηριου,να τα ριξω κι αυτα στο καλαθι.:hmm:

Όχι δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος για να το κατεβάσεις.
Για τα άλλα βιβλία θα ρωτήσω και θα σας πω, εγώ δεν τα έχω πάρει ακόμα για να μην με μπερδέψουν, να χαρώ λίγο ακόμα τον έντουαρντ:P.

Μελινα μπες εδω:
https://www.stepheniemeyer.com
Και κατεβασε το midnight sun.

Μελινα μπες εδω:

Το κατέβασα :up::up:
Δηλαδή τώρα το έχω σε ηλεκτρονική μορφή και μπορώ να το διαβάζω και να φαίνεται ότι δουλεύω;;;; :rolleyes::rolleyes::lol:

Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται;:P

Ναι,θες να σου δειξω και πως γινεται;:P

Ασε, να σου πω εγώ:
βάζεις μπροστά σου ένα πακέτο χαρτιά και το πληκτρολόγιο, δήθεν ότι έχεις τρελή δουλειά, και αρχίζεις την ανάγνωση :D τόσο απορροφημένη που δε βλέπεις ποιος περνά έξω απ'το γραφείο σου και δεν καταλαβαίνεις ποιος σε παίρνει στο τηλέφωνο :rolleyes::redface:
Ε, φαντάσου το, κάπως έτσι είμαι εγώ τώρα... :rolleyes::lol: και δε θα ησυχάσω αν δε διαβάσω και τις 264 σελίδες του κειμένου :lol::lol:

Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον...:lol:

Εγω το εκλεισα μετα το πρωτο κεφαλαιο γιατι αρχισε ο αναστεναγμος και δεν ειναι πρεπον...:lol:
Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες :rolleyes:

Το θέμα είναι βιβλιοπροτάσεις. Λυσσάρες :rolleyes:

Madame la Moderatrice, κι αυτό βιβλιοπρόταση είναι.... είναι η πρώτη φορά που γράφουμε πάνω από 10 ποστς και είμαστε εντός θέματος, έστω κι αν περνάμε στις λεπτομέρειες ενός συγκεκριμένου βιβλίου :rolleyes::rolleyes:
Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας :D εκ μέρους σας :rolleyes::P

Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα.:redface:
Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο...:P
Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα;

Νομίζω ότι αξίζουμε συγχαρητηρίων και όχι... κατσάδας :D εκ μέρους σας :rolleyes::P
Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων :lol::lol::lol:

Μελινα μπες εδω:

από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon :)

Συγχαρητηρίων θα αξίζατε αν αναλύατε επί 10 ποστς τη "Γέννηση της τραγωδίας" του Νίτσε, μανάρι μου, που δε βρίθει γκομενακίων :lol::lol::lol:
Δε διαβαζω Νιτσε,μου χαλαει το καρμα.:P

Για το βιβλιο αναστεναζουμε μοδερατορα.:redface:
Ααααααχ τι ωραιο βιβλιο...:P
Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω :P
Τσοπανα νομιζω οτι δε μπορω να ξεφυγω πλεον απο την προβατισια υποσταση μου.Χτες εκανα κατι wannabe girngerbread cookies που κατεληξαν σαν παχυσαρκοι ιπποποταμοι.Ετσι κι εγω εκανα λευκο γλασσο,τους εβαλα μονο στην κοιλια,και τα εκανα προβατα.Ειμαι σοβαρα;
Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" :lol:

Ωραία βιβλιοδεσία, καλαίσθητο εξώφυλλο, ειδικά φύλλα προς αποφυγήν των papercuts, σε νιώθω, παιδί μου, σε νιώθω :P
Μα πως συνεννοουνται οι ανθρωποι του πνευματος...:lol:

Αν σε ρωτήσει ο Δημήτρης ποιος τα έφτιαξε, να του πεις "Ο Κανένας" :lol:
Δε θα με πιστεψει....:(:(:(:(:(
Θες να σου στειλω μπισκοτακια;:lol::lol::lol:

Επισης αμαθη τσοπανα,το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη.:lol:

το γκομενακι ειναι υποκοριστικο και δεν εχει γενικη.:lol:
Ό,τι θέλω εγώ έχει. Οοοορίστε μας. :mad:

ξανα λέω

από που το κατεβάσατε; απο το books & gear sto audio ??? και μετά εκεί που λέει amazon :)

ευχαριστώ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back