moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Tι εννοεις λεσχη αναγνωστων;
ειναι ομαδες που συναντιουνται μια φορα το μηνα και αποφασιζουν ενα βιβλιο που θα διαβασουν..τον επομενο μηνα βρισκονται και το σχολιαζουν!

σε μια τετοια λεσχη ειναι μελος και η μαμα μου στη Ροδο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Α ναι,τωρα καταλαβα...νομιζω οτι υπαρχει μια λιστα τους στο site στο ΕΚΕΒΙ.
ευχαριστω πολυ!

brigite
Διάσημο μέλος
ειναι ομαδες που συναντιουνται μια φορα το μηνα και αποφασιζουν ενα βιβλιο που θα διαβασουν..τον επομενο μηνα βρισκονται και το σχολιαζουν!σε μια τετοια λεσχη ειναι μελος και η μαμα μου στη Ροδο!
![]()
Στο βιβλιοπωλειο ΙΑΝΟΣ ,νομιζω πως υπαρχει κατι τετοιο,μαλιστα εχει και καφετερια οπου μαζευονται οι βιβλιοφιλοι και σχολιαζουν,ανταλλασσουν αποψεις κλπ.
moukelis
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Κι εγω την ειδα την ταινια.Δεν ειναι καθολου παιδικουλι το βιβλιο,δυο κεφαλαια διαβασα και ηδη εγινε μια αποπειρα δολοφονιας και βγηκε κι ενα πτωμα χωρις σκαλπ.

Πώς σου φαίνεται τώρα το βιβλίο, Δώρα; Μπήκες καθόλου στο κλίμα; Κι εγώ όταν το πρωτοξεκίνησα είχα ξενερώσει λίγο, αλλά μετά με ρούφηξε.
Όλη η τριλογία είναι εξαιρετική!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ετσι κι ετσι,μου πηραν την πρωτοχρονια το Simon's Cat και χαζεψα λιγο,οποτε δεν προχωρησα πολυ.![]()
ειναι καλο????

ruko
Διάσημο μέλος
Αλλά πρέπει να φτάσεις στο τρίτο μέρος για να καταλάβεις γιατί ξεσηκώθηκαν όλοι οι χριστιανοί στην Αμερική.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αληθεια Ρουλα;Μα υποτιθεται οτι το Ναρνια θεωρηθηκε παγανιστικο και η τριλογια αυτη ειναι ο αντιλογος...
ruko
Διάσημο μέλος

Καλά, και με τη Νάρνια τα έβαλαν οι τρελάρες; Αλλά τι λέω, εδώ τα είχαν βάλει και με τον Τιτανικό (την ταινία), επειδή δήθεν προάγει την ανηθικότητα και έχει αντιχριστιανικά μηνύματα. Πρέπει να ψάξω να βρω το review.

moukelis
Επιφανές μέλος

Θα το διαβασω,τωρα που μου εμπλεξες και εκκλησιατικο εμπαιγμο με ενθουσιασες.

Melini
Διάσημο μέλος
Μελινα αφιερωμενο!
![]()
Καλά τα λέει Δωράκι... βέβαια, τελικά τα διάβασα όλα, ησύχασα και κατάφερα να κοιμηθώ
Μου πήρε λιγότερο από ένα μήνα για να διαβάσω και τα τέσσερα 

Συνέχισα με την τριλογία του Stieg Larsson. Διάβασα ήδη το Girl with the Dragon Tattoo, το τέλεισα και τώρα συνεχίζω με το Girl who played with fire...
Είναι από τα πιο συναρπαστικά βιβλία που έχω διαβάσει εδώ και χρόνια
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το δεύτερο μέρος είναι καλ,ύτερο απ'το πρώτο, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Κι εγω τα εχω στη λιστα μου,εχω ακουσει οτι ειναι φανταστικα!
Είναι κάτι παραπάνω από φανταστικά Δωράκι
πάνω που ηρέμησα από τα βαμπιροξενύχτια, τώρα έχω κολλήσει με τη Lisbeth Salander 

Αγόρασα τα τρία βιβλία στο Amazon με 45 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, και μάλιστα την έκδοση hard cover, έτσι σα δώρο στον εαυτό μου
νομίζω ότι ήταν καλή ευκαιρία. Βέβαια, έχει ένα μικρό μειονέκτημα: τα βιβλία είναι μεταφρασμένα στα αγγλικά από τα σουηδικά, που ήταν η αρχική γλώσσα... και αυτό είναι λίγο εμφανές, κυρίως στο πρώτο (που έχει και ορθογραφικά και γραμματικά λάθη). Βέβαια, αυτό το είδα εγώ λόγω επαγγελματικής διαστροφής
δε νομίζω να το προσεξει πολύς κόσμος... το δεύτερο είναι σαφώς καλύτερο, παρ'όλο που ο μεταφραστής είναι ο ίδιος, μάλλον του έκαναν καλύτερη επιμέλεια 

moukelis
Επιφανές μέλος
Α ναι;Κριμα,σιγουρα θα χανει στη μεταφραση.
Melini
Διάσημο μέλος
Ηταν σιγουρα πολυ καλο πακετο για hardcover!
Α ναι;Κριμα,σιγουρα θα χανει στη μεταφραση.
Αυτό φαίνεται στο πρώτο βιβλίο Δώρα, δεν είναι αρκετά στρωτός ο λόγος. Στο δεύτερο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εξαιρετική μετάφραση.
Δυστυχώς δεν γράφουν όλοι κατ'ευθείαν στα αγγλικά, και δεν είναι δυνατόν να ξέρουμε όοοοολες τις γλώσσες ώστε να μπορούμε να διαβάσουμε απ'το πρωτότυπο
Στα σουηδικά τουλάχιστον, σηκώνω τα χέρια ψηλά... 

Βέβαια, δε μπορώ να φανταστώ τι θα έχει γίνει στην ελληνική έκδοση, η οποία είναι μετάφραση της αγγλικής μετάφρασης ...

Επίσης, ο Πέτρος μου έκανε δώρο το Lost Symbol του Dan Brown
ο καημένος, ήθελε να μου πάρει ένα βιβλίο στα αγγλικά, και αυτό ήταν το πιο προβεβλημένο...
πού να φανταστεί ότι δε μου πολυαρέσει ο Brown... τέλος πάντων, θα το διαβάσω για να χαρεί ο αντρούλης μου 
moukelis
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool