Βοήθεια - Γάτα δαγκωμένη από σκύλο

• Thread starter Thread starter LIFE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μαρια,ευχομαι να πανε ολα καλα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω και καλά νέα και δυσάρεστα, η γατούλα θα έρθει πίσω σε μας, δεν προσαρμόστηκε στο σπίτι που φιλοξενήθηκε, και τα δυσάρεστα τώρα, μόλις την πήγαν οι γονείς μου για ακτινογραφίες και έμαθα ότι είναι εγκυος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια ειναι τα νεα για τη σπονδυλική της στήλη ομως; Τι προβλέπει ο γιατρος;
Για την εγκυμοσύνη γίνεται στείρωση ή είναι προχωρημένη;;

Τώρα έχω και τα τελευταία νέα, έχει διάρθρωση στη σπονδυλική, κάτι που διορθώνεται, πετάω αυτή τη στιγμή που θα γίνει καλά και έχει 2 γατάκια ζωντανά, σε 15 μέρες γεννάει η ψυχούλα μου! Θα την ξεγεννήσουμε εμείς και θα ψάξουμε για υιοθεσία! Τώρα την έχω εδώ και συνήλθε, είναι δυνατόν ρε παιδιά να μας έχει μάθει και να συνεργάζεται μαζί μας?

Πώς δεν είναι δυνατόν, για χαζή την έχεις; :)

Καλή συμβίωση & καλή τύχη με τα μωράκια

Τώρα έχω και τα τελευταία νέα, έχει διάρθρωση στη σπονδυλική, κάτι που διορθώνεται, πετάω αυτή τη στιγμή που θα γίνει καλά και έχει 2 γατάκια ζωντανά, σε 15 μέρες γεννάει η ψυχούλα μου! Θα την ξεγεννήσουμε εμείς και θα ψάξουμε για υιοθεσία! Τώρα την έχω εδώ και συνήλθε, είναι δυνατόν ρε παιδιά να μας έχει μάθει και να συνεργάζεται μαζί μας?

Έχει ένστικτο, Μαρία. Καταλαβαίνει ότι είναι φροντίδα κι όχι κακοποίηση και την αποζητάει... θα γίνει και μανούλα!:) Άντε, καλή συνέχεια με την ανάρρωση και καλώς να δεχτούμε τα μωρά.

Πολύ ωραία νέα!! Μπράβο και στη γατούλα που ξέρει το καλό της και σ' εσάς που τη φφροντίζετε τόσο πολύ!:)
Στην κατάσταση που βρίσκεται όμως τώρα, με τραυματισμένη τη σπονδυλική της στήλη, είναι ασφαλής ένας τοκετός;:hmm:

Πολύ ωραία νέα!! Μπράβο και στη γατούλα που ξέρει το καλό της και σ' εσάς που τη φφροντίζετε τόσο πολύ!:)
Στην κατάσταση που βρίσκεται όμως τώρα, με τραυματισμένη τη σπονδυλική της στήλη, είναι ασφαλής ένας τοκετός;:hmm:
Πολυ καλα τα νεα αλλα αυτο αναρωτιομουν και εγω,θα τη ξεγεννησει ο γιατρος με αναισθητικο η φισιολογικα??

Ακου να δεις εξελίξεις δεν το ηξερα δεν μου τα πε η στελλα ωστε ετσι ε δεν προσαρμόστηκε και ειναι εγκυοθλα .. ε αν σε αγαπησει ενα γατι τελειωσε παιδι μου ειναι της μοιρας.. παντως σε εκεινο το σπιτι ειψχε φιλοξενηθει και ο αλέξανδροσ και ζωα τρυφερα δεν τα περνανε καλα εκει απλα η κυρια ειναι πολύ καλη στα φαρμακα.. δυστυχως ομως καθόλου τρυφερη.. αυτη η γατουλα προφανως δεθηκε ήγορα μαζί σου.

Απο περιεργεια τι ηταν που εκανε στο αλλο σπιτι???

Μπραβο βρε Μαρακι...:)
Οσο για τη γατουλα σιγουρα καταλαβε οτι την αγαπατε:)
Σιγουρα στην κατασταση που ειναι εχει αναγκη απο τρυφεροτητα κι οχι μονο απο ενα χωρο που θα παιρνει μονο τα φαρμακα της...
Πολλες φορες η αγαπη και μονο κανει θαυματα...κι εσυ πιστευω πως το αγαπησες το ζουζουνι αυτο...
Καλη σας τυχη

ΜΠΡΑΒΟ Μαράκι.....ΤΕΛΕΙΑ νέα:up::up::up::up:
όλα θα πάνε καλά, θα το δεις...

Κόπηκε το ρεύμα πιο πριν και δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω! Πήρε το φάρμακό της κανονικά!
Αφού είχα σκεφτεί ότι αν την κρατήσουμε και δεν μπορεί να περπατήσει να της βάλουμε καροτσάκι,είχα αρχίσει να μαζεύω λεφτά για να κάνω τα πάντα γι' αυτήν! Νομίζω πως είναι απ'τις γάτες που μας διάλεξε, με άσχημο τρόπο βέβαια, κόντεψα να πεθάνω απ τη στενοχώρια μου.
yasmin όσο για το σπίτι,να σου πω την αλήθεια απ'την αρχή που το επισκέφτηκα,σκεφτόμουν πως θα την βάλω στο κλουβί και να αρχίσω να τρέχω, δεν της άρεσε της μικρής μου, προσπαθούσε να βγει απ'το κλουβί και μόνο σε μένα δεν κάνει χου. Και το περιβάλλον λίγο με δυσκόλεψε, όπως και τη μαμά μου και τη γάτα!

Μπραβο βρε Μαρακι...:)
Οσο για τη γατουλα σιγουρα καταλαβε οτι την αγαπατε:)
Σιγουρα στην κατασταση που ειναι εχει αναγκη απο τρυφεροτητα κι οχι μονο απο ενα χωρο που θα παιρνει μονο τα φαρμακα της...
Πολλες φορες η αγαπη και μονο κανει θαυματα...κι εσυ πιστευω πως το αγαπησες το ζουζουνι αυτο...
Καλη σας τυχη

Λες να με κατάλαβε? Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ εχθές, γιατί σκεφτόμουν ότι είναι κάτι ξένο γι' αυτήν! Θέλω τη θετική σας ενέργεια τώρα και συμπαράσταση απίστευτη! Το καϊμένο προσπαθούσε να μου μιλήσει και δεν είχε φωνή

Είσαι τυχερή που την βρήκες και αυτή τυχερή που σε βρήκε.Ολα καλά θα πάνε και καλά θα γίνει και καλά θα γεννήσει και η χαρά που θα νιώθεις με αυτή είναι φοβερή.

Μπράβο καλή μου,εύχομαι τα καλύτερα για τη γατούλα.:up::up::up::up::up::up:
Τα πράγματά είναι απλά,όταν δίνεις αγάπη λαμβάνεις αγάπη:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ενώ μας έχει μάθει μας επιτίθεται, είναι δύσκολη η ώρα που πρέπει να πάρει τα φάρμακά της, άντε την κορτιζόνη που είναι χαπάκι το βάζω σε γάλα και το τρώει (με σύριγγα πάντα), η γατοτροφή δεν την συγκινεί ιδιαίτερα. Την αντιβίωση που είναι σιρόπη,δεν το θέλει με τίποτα,ο μόνος τρόπος να το πάρει είναι να την πασαλήψω στα ποδαράκια της που τα γλύφει! Δεν θα πρεπε, αφού είναι έγκυος να τρώει? Με προβληματίζει, της έχω πάρει την hills και δεν την ενθουσιάζει, ούτε αυτά που δίνουμε στην ψιψι, μόνο το catmilk τρώει! Το καλό είναι ότι βλέπω πρόοδο! Φαίνεται στα ματάκια της ότι είναι καλύτερα

τωρα διαβασα το θεμα με κομμενη ανασα.
μπραβο σε σενα μαρια , που ειχες ανοιχτη καρδια και λογικη και στον μπαμπα σου!!
στη γιασμην που παντα αντιδραει αμεσα και αποτελεσματικα και βρισκει λυσεις.
σε ολο το σιτε που εστειλε θετικη ενεργεια.!!!
σχετικα με την κυρατσα με τη γουνα.. μηπως λεω μηπως να της πηγαινες το λογαριασμου του γιατρου?? αφου φοραει γουνα θελει η γυναικα να δειχνει οτι τα χει και αφου δεν μαζευει τα σκυλια της και δεν τα απει σε εκπαιδευετη να ισσοροπησουν ας πληρωσει 9που αυτο θεωρω οτι ειναι το λιγοτερο που πρεπει να κανει)
ελπιζω το πλασματακι να γινει καλα , αποτι καταλαβα επικοινωνειτε!
σπανια νιωθω τη ψυχολογια ενος ζωου εντονα μεσα μου....
αυτο λεει πολλα για σενα και τη γατουλα.
ευχομαι οτι καλυτερο πραγματικα γιατι το αξιζετε και οι 2!!!

Λες να με κατάλαβε? Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ εχθές, γιατί σκεφτόμουν ότι είναι κάτι ξένο γι' αυτήν! Θέλω τη θετική σας ενέργεια τώρα και συμπαράσταση απίστευτη! Το καϊμένο προσπαθούσε να μου μιλήσει και δεν είχε φωνή
Εμ,δεν θα το καταλαβε???:)
Οσο για την τροφη δοκιμασε κροκετες με κονσερβακι μαζι στην αρχη για να την κανεις να φαει,αν ειναι...
Αν παλι θεωρεις οτι δεν τρωει επαρκως ρωτησε τον κτηνιατρο μηπως χρειαστει να παρεις καποιο συμπληρωμα διατροφης...εγω ειχα παρει για το Μαλιο το καλοπετ στην αρχη...ρωτα αν ειναι...
Καλο κουραγιο Μαρια μου,αν και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις:)

Η ανταμειβη σου θα ειναι αιωνια αγαπη ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back