Βρήκα γατάκι στο δρόμο

Κι εγώ το σκέφτομαι αν θα μπορέσω να την δώσω αφού ήδη έχω δεθεί μαζί της. Όταν ζεσταίνεται το μωράκι τεντώνεται και γουργουρίζει και έχει τόσο μικρό κορμάκι και κάτι μικρά πατουσάκια, σκέτη γλύκα. Ήλπιζα να την πασάρω στην πεθερά για να την βλέπω όποτε θέλω μιας και αυτή είναι εξίσου φιλόζωη και μάζευε επίσης γατάκια από το δρόμο. Αλλά αφού αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στον μπέμπη της πριν λίγα χρόνια δεν θέλει να ξαναπάρει γάτα. Φοβόμαστε μην χτυπήσει και την Ζιζέλ σε κανά μάτι που δεν θα βλέπει όταν μεγαλώσει. Δεν ξέρω, ας μεγαλώσει με το καλό και θα δούμε. Πρέπει να κάνω και κανά παιδάκι σύντομα και δεν ξέρω αν θα τα βγάζω πέρα με 2 γάτες σπίτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλυκουλίτσικο το ειδα στην φωτο!!!!!!:inlove::inlove:
Υ.Γ. Ομως εκλαψα οταν εμαθα ότι εχει προβλημα στο ματακι...:cry::cry::bye::bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας αντιμετωπίσουμε ένα ένα τα πράγματα. Για αρχή μπορεί η πεθερά σου να σου κρατάει όσο δουλεύεις το γατάκι; (θέλει τάισμα κάθε 2 ώρες και ζέστη)...

Τα υπόλοιπά έπονται.

Όσο για τα παιδιά που λές. Κάποια στιγμή θα κάνω και εγώ. και εγώ έχω τώρα δύο περσικές (που θέλουν πολύ χτένισμά και πολύ σκούπισμα το σπίτι) και ο φίλος μου έχει άλλη μία ίδια ράτσα. Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα αναλάβει εκείνος την καθαριότητά τους και θα προσέχουμε....

(Αν πάς για κανα τσεκ απ σε γυναικολόγο πες του να σου κάνει εξετάσεις για τοξόπλασμα, μπορεί να είσαι καλυμένη και όταν το αποφασίσεις να κάνεις και στις γατούλες σου εξετάσεις. Επίσεις λέει αν καθαρίζεις αμέσως την άμμο δεν προλαβαίνει να εξαπλωθεί το τοξόπλασμα. Και γάντια μιας χρήσης... Αλλά πήγαμε μακρυά)

Και η Ζιζέλ είναι μακρύτριχη και θέλει χτένισμα και δεν κάθεται το κωλόπαιδο και γεμίζει παντού τρίχες.Το τοξόπλασμα δεν το φοβάμαι, αλλιώς δεν θα έπιανα το μωράκι, όταν έρθει εκείνη η ώρα βλέπουμε. Απλά με τις υποχρεώσεις του σπιτιού δεν τα πάω καλά και αν θα έχω και μωρό θα τρελαθώ.

Α μπα! σκέψου ότι θα σου προσέχουν το μώρό. Μόλις θα κλαίει θα τρέχουν πρώτες, δεν θα χρειαστείς ενδοεπικοινωνία :). (εμένα που δεν έχω κουδούνι με ενημερώρουν έτσι για όταν μου χτυπάνε την πόρτα και γώ ως συνήθως δεν την ακούω, τρέχουν πρώτες, η μία στο εσωτερικό παράθυρο ο άλλος στην πόρτα και νιαουρίζουν δυνατά....)

Κορίτσια την σώσατε με τις συμβουλές σας και από την ευχαρίστησή της σας στέλνει πολλά ζυμωνάκια. Της πήρα μπιμπερό και έφαγε σχεδόν μισή κονσέρβα! :up: Την άλλη μισή την έφαγε-έφτυσε από τότε που την βρήκα. Τώρα γουργουρίζει και κοιμάται με γεμάτο στομαχάκι! Να είστε καλά όλες.

ένα ζεστό θετικό βήμα την ημέρα θα μας αποφέρει ένα υγιέστατο γατάκι μια μέρα :)

ΠΟλλά φιλιά να δώσεις στο μικρό σου νινάκι

Πω πω τωρα διαβασα για την μικρη!

Ευχομαι οτι καλυτερο και να μεγαλωσει γρήγορα και να "σταθει στα ποδια της"!:)

Κανετε γαταπληκτικη δουλεια με τη μικρη!Πολλες ευχες για να πανε ολα καλα!

Σήμερα το πρωί στις 4 που την τάισε ο Αριστείδης και της έβαλε θερμόμετρο είχε 38, 6 θερμοκρασία, σπάσαμε όλα τα ρεκόρ! Τρώει συνεχώς τώρα αλλά έκοψε την άκρη της πιπίλας του μπιμπερό γιατί έχει κοφτερά δοντάκια. Άρχισε επιτέλους να παίρνει τα πάνω της, νομίζω πως ξεπερνάμε τον κίνδυνο σιγά σιγά. Εχθές το μεσημέρι την ακούω να φωνάζει και μέχρι να πάω μέσα είχε βγει από την κούτα της και ήταν στημένη στο χώμα για κακάκια. :lol: Μόνο που όταν την σκουπίζω βλέπω λίγο αιματάκι, ίσως επειδή από το Σάββατο έκανε πάλι εχθές και ζορίστηκε. Δεν ξέρω αν θα μπορεί μετά να ξαναμπεί στην κούτα. Σας στέλνει πολλά φιλάκια και σας ευχαριστεί για την αγάπη σας

Αχ, το κουκλάκι, μπράβο που μάχεται και δεν παραδίδει τα όπλα:) Κι εσείς όμως, πόση φροντίδα! Είναι πραγματικά συγκινητική η προσπάθειά σας και να δεις που θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα!

μπραβο για τη φροντιδα στο γατουλινι...αντε και εις γατοτερα:lol::lol::lol::lol::lol:

Αν επιτρεπεται που δουλευεις? ( περιοχη)
Σκευτομουνα μηπως βοηθαγα τα πρωινα .....για να τρωει ανα 2 ωρο

Αν επιτρεπεται που δουλευεις? ( περιοχη)
Σκευτομουνα μηπως βοηθαγα τα πρωινα .....για να τρωει ανα 2 ωρο

:happy: Αυτή η Αμαλία, πια...! Γεννημένη μάνα:rolleyes::)

Myrtos με συγκίνησες, δουλεύω στον ΟΤΕ που είναι πίσω από το Χίλτον στην Μιχαλακοπούλου και μένω Μαρούσι κοντά στον σταθμό. Σήμερα πήρε ο Αριστείδης απογευματινό για να μην μείνει μόνη της. Ευχαριστώ για την προσφορά σου, είσαι πολύ καλή.

μωρε ειναι μικρουλακι ψυχουλα.πμ

Τι καλα που σιγα σιγα παιρνει τα πανω της!!!!!!!!!Αντε να δουμε και καμια φωτογραφια τωρα..

Ωραία νέα!!
Να σου πω.. δεν της βάζεις λίγο κονσέρβα νερουλιασμένη?? Οταν βγάζουν δόντια σιγά σιγά... αρχίζουν και τρώνε μονα τους. Εμένα έφαγαν 18 ημερών!!!;)

Μαρούσι μπορώ και εγώ μέχρι την άλλη Κυριακή... πέσμου αν είναι!!:)

Πολύ καλα νέα μπράβο! άντε και με την νίκη!!!!

Ξανι μου!:D

Παιδιά έχω να σας ανακοινώσω πως η Ματίλντα τρώει μόνη της! Ξεκόλλησε το εντεράκι και τώρα δεν την προλαβαίνουμε! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back