catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Γ. Ομως εκλαψα οταν εμαθα ότι εχει προβλημα στο ματακι...:cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Τα υπόλοιπά έπονται.
Όσο για τα παιδιά που λές. Κάποια στιγμή θα κάνω και εγώ. και εγώ έχω τώρα δύο περσικές (που θέλουν πολύ χτένισμά και πολύ σκούπισμα το σπίτι) και ο φίλος μου έχει άλλη μία ίδια ράτσα. Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα αναλάβει εκείνος την καθαριότητά τους και θα προσέχουμε....
(Αν πάς για κανα τσεκ απ σε γυναικολόγο πες του να σου κάνει εξετάσεις για τοξόπλασμα, μπορεί να είσαι καλυμένη και όταν το αποφασίσεις να κάνεις και στις γατούλες σου εξετάσεις. Επίσεις λέει αν καθαρίζεις αμέσως την άμμο δεν προλαβαίνει να εξαπλωθεί το τοξόπλασμα. Και γάντια μιας χρήσης... Αλλά πήγαμε μακρυά)
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
. (εμένα που δεν έχω κουδούνι με ενημερώρουν έτσι για όταν μου χτυπάνε την πόρτα και γώ ως συνήθως δεν την ακούω, τρέχουν πρώτες, η μία στο εσωτερικό παράθυρο ο άλλος στην πόρτα και νιαουρίζουν δυνατά....)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την άλλη μισή την έφαγε-έφτυσε από τότε που την βρήκα. Τώρα γουργουρίζει και κοιμάται με γεμάτο στομαχάκι! Να είστε καλά όλες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
ΠΟλλά φιλιά να δώσεις στο μικρό σου νινάκι
aalyah
Διάσημο μέλος
Ευχομαι οτι καλυτερο και να μεγαλωσει γρήγορα και να "σταθει στα ποδια της"!

moukelis
Επιφανές μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο που όταν την σκουπίζω βλέπω λίγο αιματάκι, ίσως επειδή από το Σάββατο έκανε πάλι εχθές και ζορίστηκε. Δεν ξέρω αν θα μπορεί μετά να ξαναμπεί στην κούτα. Σας στέλνει πολλά φιλάκια και σας ευχαριστεί για την αγάπη σαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Κι εσείς όμως, πόση φροντίδα! Είναι πραγματικά συγκινητική η προσπάθειά σας και να δεις που θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος
Σκευτομουνα μηπως βοηθαγα τα πρωινα .....για να τρωει ανα 2 ωρο
stellak
Διάσημο μέλος
Αν επιτρεπεται που δουλευεις? ( περιοχη)
Σκευτομουνα μηπως βοηθαγα τα πρωινα .....για να τρωει ανα 2 ωρο
Αυτή η Αμαλία, πια...! Γεννημένη μάνα

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Να σου πω.. δεν της βάζεις λίγο κονσέρβα νερουλιασμένη?? Οταν βγάζουν δόντια σιγά σιγά... αρχίζουν και τρώνε μονα τους. Εμένα έφαγαν 18 ημερών!!!

Μαρούσι μπορώ και εγώ μέχρι την άλλη Κυριακή... πέσμου αν είναι!!

Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool