Βρήκα μωρό γατάκι στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου!

Ααααααααααααχχχχχχχχχ!:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:baby: :baby: :baby: :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς να τα φροντίσω?

Γεια σας!!!:hello: Είμαι καινούργια, το site μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και αποφάσισα να γίνω μέλος.Θα ήθελα συμβουλές για κατι.Προχθές μια γνωστή μου, μου έφερε 5 γατακια που τα βρήκαν παρατημένα σε μια οικοδομή χωρίς την μανούλα τους και προορίζονταν για ευθανασία(μισώ αυτη τη λέξη!!!!!) Προτιμώ να πηγαινω να τα ταιζω κάθε λίγο κ λιγάκι(παρολα τα μαθήματα) παρά να σκεφτομαι οτι 5 ψυχούλες θα πεθάνουν επειδή κοποιος τα παράτησε!!! Αγαπώ πολυ τις γάτες κ έχω κ μια Περσιας μέσα στο σπίτι(ειναι κουκλαρα!!!!). Τα 5 γατάκια λοιπόν μόλις που ανοίγουν τα μάτακια τους είναι πολύ μικρα. Τους έχω βάλει μια κουβέρτα στην οποια κοιμούνται και τους έχω πάρει μπιμπερό για το τάισμα, δεν ξερω όμως τι γάλα να τα ταισω και πώς να τα φροντίσω τα ταιζω 3/4 φορές την μέρα κ τα χαιδευω μετά το φαγητο μήπως και τα πάρει ο ύπνος γρηγορότερα... :hmm: Εσεις τι λέτε??? Ολες οι συμβουλές ευπρόσδεκτες!!!

Ασπασία τι ματάρες είναι αυτές??:up: Πως να μην "πέσει" και η μαμά σου και ο άντρας σου? Κουκλάκι είναι το ψυχουλίνι..

όσο για το ύψος μην ανησυχείς..μάλλον δοκιμάζει τις δυνάμεις του και αρχίζει να εξερευνά τα πάντα στο χώρο που ζει.. τα ζαβολιάρικα μας έχουν την τάση να μας εκπλήσσουν με την ικανότητα τους να ανεβαίνουν σε μέρη που πιστεύαμε οτι δεν μπορούν..

Να του δώσεις φιλάκια στο μουσουδίνι του απο μένα.. :inlove::inlove::inlove::inlove::kiss::kiss::kiss::kiss:

Aσπασία είναι τέλειος! Λιώωωωνννννννννωωωωωωωω. :inlove: :inlove: :inlove:

Nastazia, αν κοιτάξεις στην ενότητα "Εγκυμοσύνη θυλασμός και γατάκια" θα βρεις πάρα πολλά θέματα που θα σε βοηθήσουν! ;)
Καλή τύχη!

Aσπασία είναι τέλειος! Λιώωωωνννννννννωωωωωωωω. :inlove: :inlove: :inlove:
Ήμουν σίγουρη ότι θα αρέσει σ'εσένα και την Chrisidor το πορτοκαλάκι μου!!!;) :P :D

Γεια σας!!!:hello: Είμαι καινούργια, το site μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και αποφάσισα να γίνω μέλος.Θα ήθελα συμβουλές για κατι.Προχθές μια γνωστή μου, μου έφερε 5 γατακια που τα βρήκαν παρατημένα σε μια οικοδομή χωρίς την μανούλα τους και προορίζονταν για ευθανασία(μισώ αυτη τη λέξη!!!!!) Προτιμώ να πηγαινω να τα ταιζω κάθε λίγο κ λιγάκι(παρολα τα μαθήματα) παρά να σκεφτομαι οτι 5 ψυχούλες θα πεθάνουν επειδή κοποιος τα παράτησε!!! Αγαπώ πολυ τις γάτες κ έχω κ μια Περσιας μέσα στο σπίτι(ειναι κουκλαρα!!!!). Τα 5 γατάκια λοιπόν μόλις που ανοίγουν τα μάτακια τους είναι πολύ μικρα. Τους έχω βάλει μια κουβέρτα στην οποια κοιμούνται και τους έχω πάρει μπιμπερό για το τάισμα, δεν ξερω όμως τι γάλα να τα ταισω και πώς να τα φροντίσω τα ταιζω 3/4 φορές την μέρα κ τα χαιδευω μετά το φαγητο μήπως και τα πάρει ο ύπνος γρηγορότερα... :hmm: Εσεις τι λέτε??? Ολες οι συμβουλές ευπρόσδεκτες!!!

nastazia δες εδώ
https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-να-φροντίσετε-ένα-ορφανό-γατάκι.219061/

μια χαρα σας κοβω εκει ολους απο το καλαθι θα κατεβει οπως ανεβηκε ειναι παμπονηρα τα μικρα σιγα σιγα η γνωριμια με τον χιονη

Αχ τυχερούλης ο πίπης!!!

Aσπασία να τον χαίρεστε!!! Τελικά ηταν να μην κανεις την αρχη....:) Το θεμα με την υπερπαραγωγή σκτ κίων συμβαίνει με όλα τα μωρά.... Δες το σαν μια προπόνηση για δικό σου μωρό;) .

Νastazia καλως ηρθες. Μπορείς να ανοίξεις καινούργιο θεμα με τα γατακια που βρηκες και να βαλεις και φωτογραφιες μηπως δωθουν.

Κούκλος ο Πίπης!!!!!!!!
:inlove: :inlove: :baby: :baby:

:up: :up: :baby: :baby: :inlove: :inlove:
κουκλακι ειναι!!!!! Πανεμορφο!!!!!
Ναστασια εχει αρκετα σχετικα θεματα και θα σε βοηθησουν. Καλως ορισες

Ήμουν σίγουρη ότι θα αρέσει σ'εσένα και την Chrisidor το πορτοκαλάκι μου!!!;) :P :D

Εμένα γιατί με ξέχασες? Επειδή ο Τσε μου κρατάει χαμηλούς τόνους???εεεε?:P

Εμένα γιατί με ξέχασες? Επειδή ο Τσε μου κρατάει χαμηλούς τόνους???εεεε?:P
:redface: Sorry! Τους αγωνιστικούε χαιρετισμούς μου στο σύντροφο Τσε!!!:P
Χθες βράδυ ενώ είχα πει ότι θα αφήσω τον μικρό ελευθερο στο μπάνιο τελικά, όπως κάθε βράδυ, τον έκλεισα στη γατοφόρο. Βρήκε τρόπο να ανεβαίνει στο καλάθι των απλύτων αλλά όχι να κατεβαίνει. Τον κατέβασα εγώ όλες τις φορές και ξανανέβαινε. Σε κάποια φάση άρχισα να του παίζω με τα ποντικάκια κια το laser για να δω αν θα καταφέρει να κατέβει μόνος του και πήγε ο βλάκας και μπήκε ανάμεσα στο σιδερένιο πλαίσιο και το ύφασμα! Είχε βγάλει από άλλο άνοιγμα το κεφάλι, από άλλο τα μπροστινά πόδια και από αλλο τα πισινά! Φοβήθηκα μηπως ξανανέβει το βράδυ και δε μπορέσει να κατέβει και πνιγεί...:( Γι'αυτό τον έκλεισα μέσα πάλι...
Τώρα έχω άλλο άγχος: την απολύμανση! Χθες ζάλισα τον Κώστα και τη μητέρα μου με οδηγίες. Σήμερα το πρωί που ήρθε η καθαρίστρια τα είπα και σε αυτήν. Τώρα ξαναπήρα γιατί θυμήθηκα τα παιχνιδάκια του Χιόνη που είναι σκόρπια σε όλο το σπίτι. Τους είπα να μαζέψουν και αυτά μην τυχόν πάει δηλητήριο και έχουμε ιστορίες με τα μωρά μου....:/: Ο δε Κώστας σήμερα βρήκε να πάει για μπάνιο. Δεν είχε δουλειά και την κοπάνησε! Μ'αρέσει που του έλεγα να προσέξει να κλείσει τα μικρά σε ξεχωριστά δωμάτια κλπ. Τσάμπα οι οδηγίες που του έδινα!:mad:

παρολο που τον εχεις λιγες μερες εχει αλλαξει η φατσουλα του απο το φαγητο και την καλοπεραση:rolleyes: σχετικα με το καλαθι των απλητων και η λιλα το λατρευει ολο παει το μυριζει και θελει να χωθει μεσα και η λιζα οπου βρει ρουχα μας ειδικα απλυτα τα βουταει και τα παιρνει στο κρεββατι της.ειναι η μυρωδια μας που τους αρεσει.αισθανονται ασφαλεια:happy:

Πλακα πλακα και η φαιδρα εχει μια μανια με το καλαθι των απλυτων και λογω μυρωδιας που ειπε και η νεφελη αλλα και λογω του οτι ειναι ψωναρα το καλαθι ειναι πανω στο πλυντηριο ανεβαινει λοιπον στο πλυντηριο μετα στο καλαθι και καθεται και κοιτιεται στον καθρεφτη του μπανιου που ειναι απεναντι με τις ωρες :P:lol::lol:

Δεν πειράζει Ασπασία μου, ο Τσε δεν κρατάει κακία. Μόνο που απο χθες το βραδυ μαλώνει με την μικρή καθώς δεν τον αφήνει σε ησυχία και αυτός ο έρμος ζεσταίνεται...

Με την απολύμανση μην ανησυχεις. Βαλτα για καμια μερα μακρια απο τα μερη που θα γίνει (θα σου πουν και απο το συνεργειο για ποσο πρεπει ακριβως). Εμεις καναμε συνέχεια στο άλλο σπίτι με τη σιαμεζα (γιατι είχαμε κατι κατσαριδες σαν αλογακια της Παναγιάς) και για μια μερα την είχαμε περιορισμένη (εξαρτάται και απο το φάρμακο). Τα παιχνιδακια καλα εκανες και τα μάζεψατε γιατί και εγω οταν σφουγγαριζω με χλωρινες και άλλα απολυμαντικα τα μαζευω μην εχουμε άλλα.
Τώρα για τον Κώστα που λες...και ο καλύτερος άντρας του κόσμου ένα μεγάλο παιδί είναι...τι περιμένεις??? εγω στην αρχή απογοητευόμουν...αλλα τωρα πια..γελάω και τα φροντίζω όλα μόνη μου..:)

Με την απολύμανση μην ανησυχεις. Βαλτα για καμια μερα μακρια απο τα μερη που θα γίνει (θα σου πουν και απο το συνεργειο για ποσο πρεπει ακριβως).
Μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και την ίδια μέρα. Απλά να μην είναι εκεί όταν θα ψεκάσουν και να περιμένουμε να στεγνώσει για να μην γλύψουν το φάρμακο. Για τον Χιόνη δεν ανησυχώ τόσο γιατί απεχθάνεται οτιδήποτε έχει έντονη μυρωδιά και δε θα πλησιάσει από μόνος του. Για το μωρούλι φοβάμαι περισσότερο....:(

Προσοχή με την απολύμανση! Eιχα ακουσει για μια κατσαρίδα δηλητηριασμένη που μπήκε μεσα στο σπίτι και πέθανε το γατάκι που ειχαν έτσι. :( Kλειστε χαραμάδα κάτω απο την πορτα (αν έχει)!!!!!!

Μα η δηλητηριασμένη κατσαρίδα μπορεί να έρθει και από τους δίπλα που δεν κάνουν απολύμανση αλλά ψεκάζουν με κατσαριδοκτόνο! Ο Χιόνης δύο βράδια κυνηγάει κατσαρίδες στη βεράντα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back