Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 13:58 Η Melini έγραψε: #581 03-07-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Φτου σου!!! Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η kounelaki: #582 03-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Felice: γεια σου Κουνελάκι, ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά. Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος. Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη , εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες. Click για ανάπτυξη... To ξερω γιαυτο εγραψα ΗΤΑΝ γαλαξιας! Αχ ειμαστε πολυ κοντα!Ξερεις που πηγαινα Λυκειο??? Στο 3ο,λιγο πιο κατω σου! Ρεθυμνο σπουδαζω αλλα κοντευω να γινω μονιμη κατοικος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Η SweetyCat: #583 03-07-09 14:05 Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χωρίς τίτλο.jpg 12,3 KB · Εμφανίσεις: 53 Χωρίς τρςε.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 37 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η kounelaki: #584 03-07-09 14:08 Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Μαρία Γάτσιου: #585 03-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω Click για ανάπτυξη... πολύ όμορφα..ασχολούμαστε βρε και εδώ αλλά ακόμα είμαστε στη φάση των δηλώσεων συμμετοχής,έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να βγουν οι νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Η Μαρία Γάτσιου: #586 03-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος......... Click για ανάπτυξη... και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η starter έγραψε: #587 03-07-09 14:15 Μπορούμε και εμείς να δηλώσουμε συμμετοχή;Είμαστε 4 και 8 μηνων αντίστοιχα. Θα θέλαμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία miss υπναρού με την εκπληκτική Κουτσουπίτσα όπως επίσης και στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη με την ίδια.Να διευκρινήσω οτι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η εφημερεύουσα κτηνίατρος μας κάθε σαββατοκύριακο και η Κουτσουπίτσα τρέμει και φοβάται πάρα μα πάρα πολύ τους κτηνίατρους.Δυόμιση μηνων την κρατούσαμε τρεις για το εμβόλιο οπότε είναι τολμηρή η στάση της. Στην κατηγορία miss φωτογένεια αν και η φωτογραφία δεν αποδίδει την ομορφιά της ,θα συμμετέχουμε με την γόησα της οικογενείας την μοναδική Νεφέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #588 03-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου!!! Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό; Click για ανάπτυξη... μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Η starter έγραψε: #589 03-07-09 14:18 Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #590 03-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #591 03-07-09 14:20 Μουψης = Mr. Γοης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Φτου σου!!! Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η kounelaki: #582 03-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Felice: γεια σου Κουνελάκι, ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά. Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος. Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη , εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες. Click για ανάπτυξη... To ξερω γιαυτο εγραψα ΗΤΑΝ γαλαξιας! Αχ ειμαστε πολυ κοντα!Ξερεις που πηγαινα Λυκειο??? Στο 3ο,λιγο πιο κατω σου! Ρεθυμνο σπουδαζω αλλα κοντευω να γινω μονιμη κατοικος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Η SweetyCat: #583 03-07-09 14:05 Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χωρίς τίτλο.jpg 12,3 KB · Εμφανίσεις: 53 Χωρίς τρςε.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 37 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η kounelaki: #584 03-07-09 14:08 Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Μαρία Γάτσιου: #585 03-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω Click για ανάπτυξη... πολύ όμορφα..ασχολούμαστε βρε και εδώ αλλά ακόμα είμαστε στη φάση των δηλώσεων συμμετοχής,έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να βγουν οι νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Η Μαρία Γάτσιου: #586 03-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος......... Click για ανάπτυξη... και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η starter έγραψε: #587 03-07-09 14:15 Μπορούμε και εμείς να δηλώσουμε συμμετοχή;Είμαστε 4 και 8 μηνων αντίστοιχα. Θα θέλαμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία miss υπναρού με την εκπληκτική Κουτσουπίτσα όπως επίσης και στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη με την ίδια.Να διευκρινήσω οτι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η εφημερεύουσα κτηνίατρος μας κάθε σαββατοκύριακο και η Κουτσουπίτσα τρέμει και φοβάται πάρα μα πάρα πολύ τους κτηνίατρους.Δυόμιση μηνων την κρατούσαμε τρεις για το εμβόλιο οπότε είναι τολμηρή η στάση της. Στην κατηγορία miss φωτογένεια αν και η φωτογραφία δεν αποδίδει την ομορφιά της ,θα συμμετέχουμε με την γόησα της οικογενείας την μοναδική Νεφέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #588 03-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου!!! Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό; Click για ανάπτυξη... μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Η starter έγραψε: #589 03-07-09 14:18 Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #590 03-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #591 03-07-09 14:20 Μουψης = Mr. Γοης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: γεια σου Κουνελάκι, ναι, εγώ μένω στα 3 αστέρια κοντά. Που λες ο Γαλαξίας πάει, φέτος έγινε Βερόπουλος. Εσύ πως πήγες Ρεθυμνο? Αχχ!! Κρητη , εχω πάει 4 φορές και θαθελα να πάω άλλες τόσες. Click για ανάπτυξη... To ξερω γιαυτο εγραψα ΗΤΑΝ γαλαξιας! Αχ ειμαστε πολυ κοντα!Ξερεις που πηγαινα Λυκειο??? Στο 3ο,λιγο πιο κατω σου! Ρεθυμνο σπουδαζω αλλα κοντευω να γινω μονιμη κατοικος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:05 Η SweetyCat: #583 03-07-09 14:05 Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Χωρίς τίτλο.jpg 12,3 KB · Εμφανίσεις: 53 Χωρίς τρςε.jpg 39,8 KB · Εμφανίσεις: 37 kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η kounelaki: #584 03-07-09 14:08 Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Μαρία Γάτσιου: #585 03-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω Click για ανάπτυξη... πολύ όμορφα..ασχολούμαστε βρε και εδώ αλλά ακόμα είμαστε στη φάση των δηλώσεων συμμετοχής,έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να βγουν οι νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Η Μαρία Γάτσιου: #586 03-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος......... Click για ανάπτυξη... και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η starter έγραψε: #587 03-07-09 14:15 Μπορούμε και εμείς να δηλώσουμε συμμετοχή;Είμαστε 4 και 8 μηνων αντίστοιχα. Θα θέλαμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία miss υπναρού με την εκπληκτική Κουτσουπίτσα όπως επίσης και στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη με την ίδια.Να διευκρινήσω οτι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η εφημερεύουσα κτηνίατρος μας κάθε σαββατοκύριακο και η Κουτσουπίτσα τρέμει και φοβάται πάρα μα πάρα πολύ τους κτηνίατρους.Δυόμιση μηνων την κρατούσαμε τρεις για το εμβόλιο οπότε είναι τολμηρή η στάση της. Στην κατηγορία miss φωτογένεια αν και η φωτογραφία δεν αποδίδει την ομορφιά της ,θα συμμετέχουμε με την γόησα της οικογενείας την μοναδική Νεφέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #588 03-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου!!! Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό; Click για ανάπτυξη... μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Η starter έγραψε: #589 03-07-09 14:18 Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #590 03-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #591 03-07-09 14:20 Μουψης = Mr. Γοης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η kounelaki: #584 03-07-09 14:08 Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Μαρία Γάτσιου: #585 03-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω Click για ανάπτυξη... πολύ όμορφα..ασχολούμαστε βρε και εδώ αλλά ακόμα είμαστε στη φάση των δηλώσεων συμμετοχής,έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να βγουν οι νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Η Μαρία Γάτσιου: #586 03-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος......... Click για ανάπτυξη... και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η starter έγραψε: #587 03-07-09 14:15 Μπορούμε και εμείς να δηλώσουμε συμμετοχή;Είμαστε 4 και 8 μηνων αντίστοιχα. Θα θέλαμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία miss υπναρού με την εκπληκτική Κουτσουπίτσα όπως επίσης και στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη με την ίδια.Να διευκρινήσω οτι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η εφημερεύουσα κτηνίατρος μας κάθε σαββατοκύριακο και η Κουτσουπίτσα τρέμει και φοβάται πάρα μα πάρα πολύ τους κτηνίατρους.Δυόμιση μηνων την κρατούσαμε τρεις για το εμβόλιο οπότε είναι τολμηρή η στάση της. Στην κατηγορία miss φωτογένεια αν και η φωτογραφία δεν αποδίδει την ομορφιά της ,θα συμμετέχουμε με την γόησα της οικογενείας την μοναδική Νεφέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #588 03-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου!!! Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό; Click για ανάπτυξη... μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Η starter έγραψε: #589 03-07-09 14:18 Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #590 03-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #591 03-07-09 14:20 Μουψης = Mr. Γοης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:08 Η Μαρία Γάτσιου: #585 03-07-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω Click για ανάπτυξη... πολύ όμορφα..ασχολούμαστε βρε και εδώ αλλά ακόμα είμαστε στη φάση των δηλώσεων συμμετοχής,έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να βγουν οι νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Η Μαρία Γάτσιου: #586 03-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος......... Click για ανάπτυξη... και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η starter έγραψε: #587 03-07-09 14:15 Μπορούμε και εμείς να δηλώσουμε συμμετοχή;Είμαστε 4 και 8 μηνων αντίστοιχα. Θα θέλαμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία miss υπναρού με την εκπληκτική Κουτσουπίτσα όπως επίσης και στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη με την ίδια.Να διευκρινήσω οτι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η εφημερεύουσα κτηνίατρος μας κάθε σαββατοκύριακο και η Κουτσουπίτσα τρέμει και φοβάται πάρα μα πάρα πολύ τους κτηνίατρους.Δυόμιση μηνων την κρατούσαμε τρεις για το εμβόλιο οπότε είναι τολμηρή η στάση της. Στην κατηγορία miss φωτογένεια αν και η φωτογραφία δεν αποδίδει την ομορφιά της ,θα συμμετέχουμε με την γόησα της οικογενείας την μοναδική Νεφέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #588 03-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου!!! Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό; Click για ανάπτυξη... μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Η starter έγραψε: #589 03-07-09 14:18 Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #590 03-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #591 03-07-09 14:20 Μουψης = Mr. Γοης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Μιας και δεν ασχολητε κανεις.......,ασχολουμε εγω Click για ανάπτυξη... πολύ όμορφα..ασχολούμαστε βρε και εδώ αλλά ακόμα είμαστε στη φάση των δηλώσεων συμμετοχής,έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να βγουν οι νικητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:09 Η Μαρία Γάτσιου: #586 03-07-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος......... Click για ανάπτυξη... και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η starter έγραψε: #587 03-07-09 14:15 Μπορούμε και εμείς να δηλώσουμε συμμετοχή;Είμαστε 4 και 8 μηνων αντίστοιχα. Θα θέλαμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία miss υπναρού με την εκπληκτική Κουτσουπίτσα όπως επίσης και στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη με την ίδια.Να διευκρινήσω οτι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η εφημερεύουσα κτηνίατρος μας κάθε σαββατοκύριακο και η Κουτσουπίτσα τρέμει και φοβάται πάρα μα πάρα πολύ τους κτηνίατρους.Δυόμιση μηνων την κρατούσαμε τρεις για το εμβόλιο οπότε είναι τολμηρή η στάση της. Στην κατηγορία miss φωτογένεια αν και η φωτογραφία δεν αποδίδει την ομορφιά της ,θα συμμετέχουμε με την γόησα της οικογενείας την μοναδική Νεφέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #588 03-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου!!! Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό; Click για ανάπτυξη... μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Η starter έγραψε: #589 03-07-09 14:18 Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #590 03-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #591 03-07-09 14:20 Μουψης = Mr. Γοης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Βλεπω την τιμησατε τη φωτο μας!Βρε παιδια περασε βαρυ σεβντα το κοπελι και καπνιζε,εστελνε μηνυματα στο γκομενακι να ξαναγυρισει...περασε η ωρα μπηκαν τα τηλεμαρκετινγκ στην TV και τον πηρε ο υπνος......... Click για ανάπτυξη... και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:15 Η starter έγραψε: #587 03-07-09 14:15 Μπορούμε και εμείς να δηλώσουμε συμμετοχή;Είμαστε 4 και 8 μηνων αντίστοιχα. Θα θέλαμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία miss υπναρού με την εκπληκτική Κουτσουπίτσα όπως επίσης και στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη με την ίδια.Να διευκρινήσω οτι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η εφημερεύουσα κτηνίατρος μας κάθε σαββατοκύριακο και η Κουτσουπίτσα τρέμει και φοβάται πάρα μα πάρα πολύ τους κτηνίατρους.Δυόμιση μηνων την κρατούσαμε τρεις για το εμβόλιο οπότε είναι τολμηρή η στάση της. Στην κατηγορία miss φωτογένεια αν και η φωτογραφία δεν αποδίδει την ομορφιά της ,θα συμμετέχουμε με την γόησα της οικογενείας την μοναδική Νεφέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #588 03-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου!!! Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό; Click για ανάπτυξη... μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Η starter έγραψε: #589 03-07-09 14:18 Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #590 03-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #591 03-07-09 14:20 Μουψης = Mr. Γοης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορούμε και εμείς να δηλώσουμε συμμετοχή;Είμαστε 4 και 8 μηνων αντίστοιχα. Θα θέλαμε να διαγωνιστούμε στην κατηγορία miss υπναρού με την εκπληκτική Κουτσουπίτσα όπως επίσης και στην κατηγορία miss ριψοκίνδυνη με την ίδια.Να διευκρινήσω οτι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η εφημερεύουσα κτηνίατρος μας κάθε σαββατοκύριακο και η Κουτσουπίτσα τρέμει και φοβάται πάρα μα πάρα πολύ τους κτηνίατρους.Δυόμιση μηνων την κρατούσαμε τρεις για το εμβόλιο οπότε είναι τολμηρή η στάση της. Στην κατηγορία miss φωτογένεια αν και η φωτογραφία δεν αποδίδει την ομορφιά της ,θα συμμετέχουμε με την γόησα της οικογενείας την μοναδική Νεφέλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #588 03-07-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου!!! Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό; Click για ανάπτυξη... μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Η starter έγραψε: #589 03-07-09 14:18 Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #590 03-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #591 03-07-09 14:20 Μουψης = Mr. Γοης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου!!! Τι έγινε Γιουλάκο; Φοβήθηκες ότι το Σεμελάκι θα χάσει και κατέβασες το... βαρύ πυροβολικό; Click για ανάπτυξη... μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:18 Η starter έγραψε: #589 03-07-09 14:18 Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #590 03-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #591 03-07-09 14:20 Μουψης = Mr. Γοης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η Melini έγραψε: #590 03-07-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #591 03-07-09 14:20 Μουψης = Mr. Γοης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη το Σεμελακι δεν παιζει με τον Gandalf Μιλα μαρη Μαρια...θα με λουλανει αυτη... Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #591 03-07-09 14:20 Μουψης = Mr. Γοης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μουψης = Mr. Γοης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #592 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, δεν είχαμε πει ότι αν υπάρχει μόνο μια αρσενική και μόνο μια θηλυκή συμμετοχή σε μια κατηγορία θα συγχωνευθούν; Μπορεί να έχω μπερδευτεί κι εγώ Πάντως ο Μούψης είναι σούπερ γάταρος και χαίρομαι που ο μικρός μου έχει τέτοιο ανταγωνιστή Να τον βάλετε και σε άλλες κατηγορίες Click για ανάπτυξη... εγω απλα σκεφτηκα να αυξησω τις συμμετοχες...τον εβαλα και γοη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η elvenstar: #593 03-07-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο παρακατω γατος ειναι του ΕL GATO. Θα σου στειλω Μαρια το pm που μου λεει οτι συμφωνει να τον εκπροσωπησω στο διαγωνισμο.... Mουψης για τη κατηγορια Mr. Ουρα Click για ανάπτυξη... Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #594 03-07-09 14:23 Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρη Νεκταριαααααααθα τη παρω τηλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:24 Η Melini έγραψε: #595 03-07-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιούλη δώσε σήμα κ στα άλλα κουνάκια για τον γατοδιαγωνισμό να έχει κ ενδιαφέρον ο διαγωνισμός να αρχίσουμε κ εμείς τα χαζά μας σχόλια αλήθεια γίνονται τόσο φουντωτές οι ουρές τους δεν το είχα προσέξει στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:26 Η Μαρία Γάτσιου: #596 03-07-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από starter: Επειδή κάτι δεν έκανα καλά μάλλον οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τις υποψηφιότητες είναι με τη σειρά οι εξής: miss υπναρού https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10530&catid=member&imageuser=6264 miss ριψοκίνδυνη https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10832&catid=member&imageuser=6264 miss φωτογένεια https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10531&catid=member&imageuser=6264 Ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε για τις συμμετοχές,σας καταχώρησα και εσάς..καλή επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #597 03-07-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ουπς Ένα Κουνάκι το αντέχουμε... άμα είναι περισσότερα... Γκάντααααλφ!!! Ετοιμάσου για κρεπάρισμα!!! Click για ανάπτυξη... θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter Δραστήριο μέλος Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η starter έγραψε: #598 03-07-09 14:28 Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστούμε θα σας παρακολουθούμε.Έχει ήδη ανοίξει το νέο θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η kounelaki: #599 03-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και τώρα βρήκε άλλη αγαπημένη για να την κάνει να ζηλέψει;; Click για ανάπτυξη... Ετσι Ετσι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #600 03-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ειμαι στο πλαι σου φιλεναδα Click για ανάπτυξη... Ελα να τον κάνουμε περμανάντ παρέα Τώρα σοβαρά, πείτε να βάλουν και απ'τα Maine Coon συμμετοχές... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.