Γατοκαλλιστεία

:lol::lol::lol:
τι λεγαμε? :hmm:
:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρέ στεναχωρήθηκα με τον Γιουράκο που ήταν υποψήφιος για mister υπναράς και τώρα επειδή έφυγε ο Ραμσής δεν ισχύει η κατηγορία και δεν το έχουν πάρει είδηση και τον ψηφίζουν...:(είναι δυνατόν να μην έχουμε υποψήφιους για υπναράδες;;:blink::blink:τι σόι γάτες είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρέ στεναχωρήθηκα με τον Γιουράκο που ήταν υποψήφιος για mister υπναράς και τώρα επειδή έφυγε ο Ραμσής δεν ισχύει η κατηγορία και δεν το έχουν πάρει είδηση και τον ψηφίζουν...:(είναι δυνατόν να μην έχουμε υποψήφιους για υπναράδες;;:blink::blink:τι σόι γάτες είναι;
το ιδιο σκεφτομουν κι εγω....:(

Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα:lol::lol:

ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου???
θα μου το αποκλεισουν δηλαδη???:lol::lol::lol::lol:
δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!!:whistle::whistle::blink::blink:

ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου???
θα μου το αποκλεισουν δηλαδη???:lol::lol::lol::lol:
δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!!:whistle::whistle::blink::blink:
κοιμάται ο Φοίβος αλλά και εκεί να τον βάλω;:blink:
3338144562_2f1c2848dc.jpg

Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...:)Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!!:D Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες?:hmm:

Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...:)Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!!:D Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες?:hmm:
ε ναι θεωρητικά μπορεί απλά από εκεί που έλεγα να μην τον βάλω πουθενά τον βλέπω στο τέλος να πηγαίνει παντού:confused:καλά θα τον βάλω για να βγάλουμε και mister υπναρά γιατί έχουν ήδη ψηφίσει οι πιο πολλοί και κρίμα είναι να μείνει εκτός ο Γιουράκος:happy:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!!:up::up::up::up::up::inlove::inlove::inlove:
κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!!:P;)

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!!:up::up::up::up::up::inlove::inlove::inlove:
κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!!:P;)
ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξω:)έχει κλέψει καρδιές:up:

:):D:):D
χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!!:P:P

H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχή:up::up:πότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι;

H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχή:up::up:πότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι;
πιστευω πως ναι...:hmm: αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε:D

πιστευω πως ναι...:hmm: αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε:D
ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές:Dπροετοιμαστείτε σιγά σιγά!

:mad::mad::mad::mad:δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει:P:P

Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ ;):P

Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα:lol::lol:

Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει :/: και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες :lol:

ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές:Dπροετοιμαστείτε σιγά σιγά!
Καλημερα!! :)
Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!!
Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων:up::P
εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων:)

Καλημερα!! :)
Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!!
Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων:up::P
εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων:)

Για λεγε,για λεγε:hmm:

Καλημέρα κι απο εμένα!!!
Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε?
:hmm:

Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει :/: και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες :lol:
:lol::lol:
Καλημέρα κι απο εμένα!!!
Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε?:hmm:
φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back